Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Rengasliike

Raskaankaluston renkaiden ja vanteiden maahantuonti Länsi-Suomessa

Myydään raskaankaluston renkaiden sekä teräs- ja alumiinivanteiden maahantuonti ja tukkuliike Länsi-Suomessa. Myydään osakeyhtiö tai liiketoiminta + varasto. Yhtiöllä hyvät sopimukset teräs- ja alumiinivannevalmistajien kanssa. Yritys toiminut omistajavetoisena yhtiön perustamisestä lähtien. Liikevaihto noin 0,5 milj. euroa + rengas- ja vannevarasto nykyisin vuokratilassa. Yhtiön toiminta, tilaukset ym. pilvipalvelussa. Kiinteälle konttorille ei tarvetta. Asiakaskunta muodostuu ensisijaisesti rengasliikkeistä, valtakunnallisista rengasliikeketjuista, autoliikkeistä ja kuljetusliikkeistä. Yhtiöllä on hyvät mahdollisuudet kasvaa merkittäväksi raskaan kaluston toimijaksi Suomessa. Lisätietoja saa vain täyttämällä salassapitosopimuksen.
Koko Suomi
Myydään
Kärki-ilmoitukset
ICT-palvelu

Myydään talotekniikan ja rakentamisen ohjelmistoyritys

Myydään talotekniikka- ja rakennusalan ohjelmistoyrityksen koko osakekanta. Suurin osa työmaalla tehtävistä merkinnöistä ja muistiinpanoista tehdään edelleen perinteisin menetelmin kynällä paperille. Käsin tehtyihin punakynämerkintöihin liittyy kuitenkin useita ongelmia. Työmaaolosuhteissa paperisten dokumenttien hallinta on vaikeaa, paperi hajoavat, repeävät ja häviävät. Useille tulosteille tehtyjen muistiinpanojen hallitseminen vie aikaa ja aiheuttaa merkittäviä kustannuksia. Lieke Sovellus korvaa paperiset piirustukset työmaalla ja mahdollistaa punakynäpiirtämisen, valokuvien tallentamisen ja dokumenttien jakamisen digitaalisesti. Näin asentajalla ja työnjohtajalla on aina ajantasainen suunnitelma mukanaan. Tuotteen myytävyys on pystytty osoittamaan markkinoilla ja asiakkaita on tällä hetkellä reilu parikymmentä. Sovelluksen merkittävin kilpailija on perinteinen paperi. Rakennusalan digitalisaatio kehittyy kiihtyvällä tahdilla ja alan yritykset etsivät aktiivisesti helposti omaksuttavia digitaalisia ratkaisuja korvaamaan perinteisiä menetelmiä. Yrityksen kansallinen ja kansainvälinen kasvupotentiaali on huomattava ja yrityksen prosessit ovat valmiita liiketoiminnan skaalaamiseksi. Yrityksellä on osaavat yhteistyökumppanit tukenaan ohjelmistokehitykseen, markkinointiin sekä asiakashankintaan. Yrityksellä on valmiit ja testatut prosessit liidien hankkimiseen, suoramarkkinointiin sekä modernit myynnin ja markkinoinnin sekä talouden ohjausjärjestelmät. Tämä yritys sopii hyvin ostajalle, jolla on ohjelmistoalan, rakennusalan tai myynnin osaamista. Koodausosaaminen ei ole tarpeellista, into liiketoiminnan kehittämiseen ja myyntityöhön ovat merkittävimmät voimavarat, joita uudelta omistajalta on hyvä löytyä. Yritys on myynnissä nykyisten omistajien jäädessä eläkkeelle ja vanhempainvapaalle Yrityksen nykyinen henkilöstö on valmis auttamaan uutta omistajaa yrityksen toiminnan kehittämisessä sekä siirron helpottamisessa ja perehdytyksessä. Kokonaisuus on helppo ottaa haltuun valmiiksi rakennettujen prosessien ja menetelmien vuoksi. Tässä valmis ja testattu konsepti, asiakkaiden arvostama tuote ja valmis liiketoiminta skaalattavaksi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää!
Koko Suomi
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Verkkokauppa

Kaitlyn Skin Artist Products -liiketoimintakokonaisuus

Kaitlyn Skin Artist Products on hygienia- ja kauneudenhoitotuotteisiin erikoistunut tuoteperhe- ja verkkokauppakokonaisuus. Tuotemerkin lanseeraus tapahtui helmikuussa 2021. Tuotemerkin omistaja ja nykyinen yrittäjä käynnisti liiketoiminnan korvaamaan Pandemian vuoksi pysähtynyttä tapahtuma-alan liiketoimintaa. Tapahtuma-alan käynnistyessä yrittäjä keskittyy jälleen aktiivisesti aiempaan liiketoimintaan. Kaitlyn Skin Artist Products -liiketoiminta on valmiina kehitettäväksi ja kasvatettavaksi edelleen uuden yrittäjän vision mukaisesti. Ensimmäisen toimintavuoden aikana tuotteita on toimitettu Suomen lisäksi Etelä- ja Keski-Eurooppaan. Tuoteperheen päätuote on tällä hetkellä valoimpulssikarvanpoistolaite. Valikoimassa on lisäksi muita hygieniatuotteita. Kaitlyn -tuoteperhettä on mahdollista laajentaa edelleen. Kaitlyn Skin Artist Products -liiketoimintakauppaan sisältyy Kaitlyn -tuotemerkki, valmistus ja maahantuontioikeudet, valmiit alihankkijayhteydet, Shopify-verkkokauppa & domain, sosiaalisen median kanavat (IG ja FB)sekä pieni alkuvarasto tuotteita. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti verkkokauppa- ja maahantuontiliiketoiminnasta kiinnostuneelle yrittäjälle tai yrittäjäksi aikovalle. Liiketoimintakokonaisuus on myös mahdollista liittää osaksi esim. nykyistä kauneudenhoito- tai muuta kaupan-/palvelualan liiketoimintaa. Tartu nyt tähän hienoon tilaisuuteen ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Tarkemmat yksityiskohdat käydään läpi kahdenkeskisissä neuvotteluissa. Luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella. 
Koko Suomi
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Verkkokauppa
9 900 €

Valmiiksi tuottava ja brändätty verkkokauppa, asusteet & muoti

Myydään valmiiksi tuottava ja hyvin brändätty liiketoiminta ajanpuutteen vuoksi. Täydellinen vaihtoehto, kun haluat lähteä kasvattamaan liiketoimintaa jo valmiilta pohjalta, jossa raskain pohjatyö on hoidettu. Periaatteessa liiketoiminta pyörii pienelläkin ajankäytöllä hyvin automaattisesti, mutta kasvua varten on toki hyvä varata aikaa.  Feebe on nuorten ja nuorten aikuisten asusteisiin erikoistunut brändi ja verkkokauppa, joka on ollut toiminnassa 2 vuotta. Alun perin Feebe sai alkunsa, kun huomasimme, että Suomesta ei löytynyt toimijaa, jolta löytäisi kohtuulliseen hintaan tyylikkäitä koruja. Tähän mennessä Feebe on palvellut yli 3300 asiakasta ympäri Suomen ja verkkokaupan myyntiä on kertynyt yhteensä + 70 000 €. Johtuen muista yrityksistämme, emme ole kuitenkaan kerennyt antaa täyttä huomiota Feebelle, ja tulimme siihen tulokseen, että on parempi myydä liiketoiminta, jos vaan sopiva jatkaja löytyy. Olemme myymässä liiketoimintaa, emme yhtiötä. Alla erittely, mitä kauppa sisältää:- Domain: www.feebe.fi- Shopify-verkkokauppa:- Valmiiksi kustomoitu, teema on ilmainen - Hakukoneoptimoidut sivut - Kaksikielinen (suomi ja englanti)- Valmiit Klaviyon sähköpostiautomaatiot- Valmiit integraatiot (FB-Pixel, Google Shopping)-  Analytiikka (Verkkokaupalle optimoitu Google Analytics)- Instagram-tili ( + 1 100 seuraajaa, @feebefi)- Kuvamateriaalit+ 100kpl valmiita ammattivalokuvaajan ottamia (voi käyttää esim. somessa, verkkokaupassa, uutiskirjeissä jne.) - Varasto Pääomaa on sitoutunut hyvin maltillisesti varastoon. Tämänhetkiseltä hankintahinnaltaan varaston arvo on n. 1 500 €. Tarkempi luettelo toimitettavissa. - MainostilitValmiit ammattilaisten luomat asetukset sekä paljon dataa Facebookin sekä Googlen mainostileillä. Helpottaa liikkeelle lähtöä mainoskampanjoiden kanssa. Normaalisti näiden asentaminenkin maksaa, jos ei ole omaa osaamista.- Postitustarvikkeet Postituslaatikot, korurasiat logoilla. Halutessasi myös tulostin kaupan päälle.- Perehdytys järjestelmiin (sisältö sovittavissa)- Kontaktit tuotteiden valmistajiin (ei voimassa olevia sopimuksia)   Muuta huomioitavaa:- Feebeltä löytyy myös laajat vaikuttajaverkostot, mikäli haluat aloittaa vaikuttajamarkkinoinnin. Olemme tehneet yhteistöitä yli 30 vaikuttajan kanssa viimeisen 2 vuoden aikana.- Pääset hyödyntämään valmista asiakasrekisteriä ja uutiskirjelistaa. Uutiskirjeen tilaajia löytyy 1 622 kpl. - Varaston arvo on mahdollista pitää kohtuullisen pienenä, sillä nykyisiltä tavarantoimittajilta saa pienetkin erät tilattua nopeasti   Lisätiedot pyydettäessäMikäli kiinnostuit, lisätietoja on saatavilla ottamalla yhteyttä. Yrityksen tilinpäätös ei ole tässä tapauksessa relevantti, sillä sieltä löytyy myös muuta yritystoimintaa samasta tilinpäätöksestä. Toimitamme toki eritellyt tiedot Feeben osalta halutessasi.                   
Koko Suomi
Myydään
Tekninen kauppa

IKH-jälleenmyyjä Jari Ruha Oy:n liiketoiminta Ähtärissä

Yrittäjän eläköityessä myydään kannattava IKH varaosa- ja työkalumyymälä Ähtärissä liiketoimintakauppana. Jari Ruha on toiminut IKH-jälleenmyyjänä yli kahden kymmenen vuoden ajan ja Jari Ruha Oy siirtyi 2018 Ähtärin keskustaan noin 1500 neliön liiketiloihin. Liikevaihto 2021 oli noin 1,5 miljoonaa euroa ja käyttökate-% kaupan alalle erinomaisella tasolla 11%. Yhtiöllä on yrittäjäpariskunnan lisäksi 3 vakituista työntekijää. Yhtiö toimii yrittäjän omistamassa vuokratilassa, josta on mahdollisuus myös neuvotella kauppa erikseen. Tilassa on kaukolämmitys ja nettiyhteys 4G:nä.  
Myydään
Kuntosali
40 000 €

Kuntosali / fysioterapiatilan välineet Ähtäristä

Nykyinen yrittäjä jäämässä eläkkeelle ja etsii jatkajaa 41 yrittäjävuoden jälkeen. Yrityksessä hoitotila ja hyvät ja toimivat kuntosalilaitteet. Sopiva tilaisuus personal trainer, hieroja, fysioterapeutti koulutuksen omaaville. 100 neliön siistit vuokratilat, edullinen vuokra, hoitohuone, kuntosali, 2 pukuhuonetta, suihku, 2 WC:tä. Kauppaan sisältyy kaikki laitteet ja irtaimisto.  
Myydään
Metalliteollisuus

Sorvaamo Ähtärissä

Myydään 50 vuotta toiminut sorvaamo Etelä-Pohjanmaalla, Ähtärissä. Metalliteollisuuden alihankintatöitä tekevällä yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta. Yritysasiakkaiden lisäksi yhtiö palvelee myös yksityisasiakkaita. Yhtiö on velaton ja maksuhäiriötön.  Osakeyhtiön myyntiin sisältyvät 310 m2 hallitilat omalla 3500 m2:n tontilla ja konekanta. Toinen nykyisistä omistajista voi jäädä edelleen työntekijäksi tai alun taustavaikuttajaksi omistajan vaihtuessa, tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys. Laajenemispuitteet ovat olemassa, mikäli toimintaa haluaa laajentaa.  Osakeyhtiön myynnin syynä on toisen osakkaan eläkkeelle jäänti. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Myydään
Elintarviketeollisuus

Elintarvikealan jalostuslaitos

Jo 30 vuotta toimineessa yrityksessä jatkojalostetaan kotimaisista raaka-aineista omalla tunnetulla brändillä myytäviä tuotteita. Tällä hetkellä kapasiteetti hyvässä käytössä. Tuotantokapasiteettia, jollaista muilla ei ole, myydään myös muille saman alan yrityksille. Yrityksen asiakkaina ovat suuret kaupan ketjut ja lukuisat muut jälleenmyyjät. Omaa myyntiä harjoitetaan tehtaanmyymälän lisäksi tapahtumissa. Toiminnassaan yrityksellä on monta tukijalkaa eikä se ole riippuvainen yhdestä eikä yksittäisistä asiakasryhmistä. Kysynnän ja toimitilojen puolesta toimintaa olisi mahdollisuus voimakkaasti kasvattaa, mutta eläkkeelle siirtymisen vuoksi nykyinen yrittäjä jättäisi sen mieluummin jatkajalle.  Yritys sijaitsee seutukeskuksessa, josta kuljetukset yrityksen kolmella kylmäautolla sujuneet vaivattomasti koko maahan. Yrityksellä on laaja ja hyväkuntoinen kalusto käsittäen mm. kylmiöt, pakastimet, purkitus- ja tarrakoneet, leikkureita, ratapakkauskone, 2 kpl dynopakkauskoneita, puntareita, 3 kpl painekeittokaappeja, vakuumikoneita ja runsaasti muuta liiketoiminnassa välttämätöntä omaisuutta. Yrityksessä työskentelee neljä ammattitaitoista työntekijää. Nykyinen yrittäjä on halukas jatkamaan yrityksessä uuden yrittäjän tukena uusien asiakkaiden hankinnassa ja vanhojen varmistamisessa.  
Etelä-Pohjanmaa
Myydään
Tilitoimisto

Myydään tilitoimisto Etelä-Pohjanmaalta

Myydään Etelä-Pohjanmaalla toimiva tilitoimisto. Yritys on toiminut vuodesta 1991 ja ollut nykyisellä yrittäjällä vuodesta 2002. Liiketoiminta on ollut koko ajan kannattavaa. Tilitoimistossa on asiakasyrityksiä usealta toimialalta, mutta esimerkiksi rakennusalan yritykset puuttuvat asiakaskunnasta. Toimialoittain suurimpia asiakasryhmiä ovat kuljetusliikkeet ja maanrakennusalan toimijat. Tilitoimiston asiakasyrityksillä ei ole maksuvaikeuksia. Asiakkaat ovat arvostaneet henkilökohtaista palvelua sekä saamaansa neuvontaa ja heidän kanssaan on ollut helppo asioida. Tilitoimiston asiakasyritykset sijoittuvat Etelä-Pohjanmaan alueelle ja ovat yritysmuodoltaan pääosin osakeyhtiöitä. Yrittäjä toimii tällä hetkellä yksin, mutta tilitoimistossa on toiminut ajoittain myös kaksikin kirjanpitäjää. Yritys voidaan myydä liiketoiminta- tai osakekauppana. Osakekauppa on helppo toteuttaa, koska yrityksen omaisuus liittyy suoraan liiketoimintaan. Yrityksen liiketoiminta ei ole rönsyillyt muuhun toimintaan kuin kirjanpitoon, eikä yrityksellä ole liiketoimintaan kuulumatonta omaisuutta. Tämän tilitoimiston osto sopii erityisesti sellaiselle jo alalla toimivalle yritykselle, joka esimerkiksi: - haluaa lisätä asiakaskuntaansa, - haluaa laajentua maantieteellisesti tai- saada asiakkaikseen uusien toimialojen yrityksiä. Lähetäthän ensiyhteydenottosi oheisella yhteydenottolomakkeella!  
Etelä-Pohjanmaa
Myydään
Saha-, puutuote- ja huonekaluteollisuus

Puualan yritys Etelä-Pohjanmaalla

Myydään pitkään toiminut puualan yritys. Yrityksen tuotannosta 50 % menee vientiin EU-maihin ja loput kotimaisille yrityksille ja kuluttajille. Yrityksen tuotteista puolet on sen omia tuotteita ja puolet suoraan asiakkaille valmistettavia tuotteita. Yritys valmistaa tuotteensa massiivipuusta ja se tekee myös erikoistuotteita. Yrityksellä on monipuoliseen sarjatuotantoon soveltuva nykyaikainen konekanta, on tehnyt mm. Ikean kanssa yhteistyötä yli 5 vuotta. Myynnissä on yrityksen liiketoiminta koneineen, yritys toimii omissa 1500m2 tiloissa, jotka ovat myytävänä/vuokrattavana. Liiketoiminta soveltuu pienyrittäjälle sellaisenaan tai yritykselle, joka haluaa kasvattaa vientiään pitkäaikaisilla asiakas suhteilla. Yrityksen liikevaihtoa helppo kasvattaa tekemättä suuria kone ja laiteinvestointia. Ota yhteyttä yrittäjään oheisella lomakkeella lisätietojen saamiseksi! 
Etelä-Pohjanmaa
Myydään
Muu liikenne- ja ajoneuvot

Vakaan aseman omaava konekorjaamo

Nyt myynnissä erittäin hyvän ja laajan maineen omaava raskaan kaluston varaosien, tarvikkeiden, huoltojen ja korjausten erikoisliike. Yritys on toiminut vuodesta 1975 alkaen ja sen vahvuutena on ollut kyky tarjota nopeita varaosatoimituksia ja luotettavia korjauksia vaikeimpiinkin kohteisiin. Esimerkiksi moottoriremontteja on tehty valtakunnallisesti. Yritys toimii Fiatin ja Rotatorketjun sopimushuoltona, mutta on laajan asiakaskunnan johdosta käytännössä monimerkkihuolto. Toiminnan jatkajalla on mahdollisuus neuvotella sopimusten siirrosta itselleen.  Yritys huoltaa ja korjaa maanrakennuskoneet, trukit, traktorit, kaivinkoneet, maatalouskoneet, kurottajat … Toiminta tapahtuu pääosin omissa, noin 550 k-m2 suuruisissa korjaamotiloissa, mutta tarvittaessa myös muualla, jopa maastossa. Korjaamotiloissa on korkeutta noin kuusi metriä ja 7 tn nosturi, joka mahdollistaa raskaimpienkin kohteiden korjaus-, hydrauliikka- ja osienvaihtotyöt. Yrityksen erityisosaamiseen kuuluvat myös turvetuotannon koneiden korjaukset.  Yrityksen asiakaskunta koostuu pääsääntöisesti yrityksistä, maatalouden harjoittajista ja maanrakennusurakoitsijoista. Yrittäjän työskennellessä yksin, liikevaihto on noin 300 t€ vuodessa. Työntekijöiden kanssa liikevaihto on enimmillään ollut jopa miljoona € vuodessa.  Yrityskauppaan sisältyy yhtiön liiketoiminta, korjauskalusto ja varasto. Tarvittaessa nykyinen yrittäjä voi myydä itse varaston ja työkalut jos toiminnan jatkaja niin haluaa. Yritystoiminnasta luopumisen syy on eläkkeelle siirtyminen. Tarvittaessa luopuva yrittäjä auttaa jatkajaa alkuun opastamalla ja työhön osallistumalla.  
Etelä-Pohjanmaa
Myydään
Kahvila

Pieni mutta erittäin kannattava kahvila

Kurikan kaupungin aluetaajamassa toimiva kahvila etsii uutta energistä yrittäjää. Samalla paikalla on ollut kahvilatoimintaa yli 26 vuotta. Yritystoiminta on ollut erittäin kannattavaa. Nykyinen yrittäjä jättäytyykin pois ainoastaan henkilökohtaisista syistä. Kahvilan etuna on sen keskeinen sijainti. Yritys sijaitsee pääkadun varrella paikassa, jonka edessä on hyvin pysäköintitilaa ja jonne on helppo ajaa. Osa tuotteista ostetaan ulkoa, osan yrittäjä leipoo itse. Paras kate tulee omista ulos myytävistä tuotteista kuten kakuista. Yrittäjä on työskennellyt yksin, joten ostajan ei tarvitse pohtia työnantajaroolia vaan voi vapaasti aloittaa ilman ylimääräisiä velvoitteita. Liiketilan vuokra on 650 €/kk (alviton kiinteistö). Asiakaspaikkoja noin 25. Vessat löytyvät erikseen sekä miehille että naisille. Kauppaan kuuluu n. 3 vuotta sitten ostetut kalusteet kuten pöydät, tuolit, vitriinit. Lisäksi uuni, Kitchen Aid, astianpesukone, rosteritasot, lämpölevy kahville ja teelle ja vanhempaa kalustoa olevat mikro ja kahvinkeitin. Ensisijaisesti yritystoiminta myydään liiketoimintakauppana, johon kuuluu kalusto ja yrityksen nimi ja sovittaessa muita asioita.  
Etelä-Pohjanmaa
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Autokorjaamo ja varaosaliike Etelä-Pohjanmaalla

Monimerkkikorjaamo ja varaosaliike, joka sijaitsee hyvien yhteyksien ja asiakasvirran lähellä.  Yrityksellä on merkkiosaamista ja suora yhteys näiden merkkien alkuperäisvaraosatoimittajiin. Yritys on toiminut samalla paikalla yli 40 vuotta ja omaa pitkän kokemuksen ko. merkkien huolto- ja korjaustöistä. Korjaamossa on kolme autonostinta ja ajanmukaiset testaus- / vianhakulaitteet.  Asiakkaat ovat yksityisiä kuluttajia ja myös liikkeet käyttävät paljon yrityksen palveluja. Yrityksellä on paljon pitkäaikaisia asiakkaita. Yritys toimii vuokratiloissa, jotka käsittävät siistit tilat ja piha-alueen, edullisella vuokralla.  Yritys työllistää yrittäjän lisäksi kolme pitkäaikaista työntekijää: varaosamyyjä/töiden vastaanottaja ja kaksi asentajaa. Myytävänä on liiketoiminta, johon kuuluu varaosa- ja rengasvarasto, korjaamon koneet, laitteet ja työkalut. Liiketoiminta myydään yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Ota yhteyttä yrittäjään lisätietojen saamiseksi oheisella lomakkeella! 
Etelä-Pohjanmaa
Myydään
Kuljetusliike
107 000 €

Myydään kasvava ja kannattava kevyenkaluston kuljetusliikeen toiminta.

Hyvä vakiintunut asiakaskunta. Suurin osa myynnistä tapahtuu automaattisesti yhteistyökumppaneiden kautta. Omalla aktiivisuudella mahdollisuus vaikuttaa kuormien täyttöasteeseen ja sitä kautta kannattavuuteen. Kauppahinta sisältää koko kaluston 3 yhdistelmää. Nykyinen omistaja sitoutuu avustamaan uuden yrittäjän vauhtiin.
Etelä-Pohjanmaa
Myydään
Mainostoimisto ja markkinointialan yritys

Tekstiilien painatus, brodeeraus ja tarrojen valmistusliiketoiminta

Yrityksessä valmistetaan tarrat, painatukset ja brodeeraukset sekä liikelahjat. Sen valikoimassa ovat työvaatteet, kodin tekstiilit, t-paidat, college-vaatteet, pipot ja lippikset. Yrityksen nettisivut löytyvät osoitteesta www.misir.fi.  Kauppaan kuuluvat varasto, koneet, laitteet ja kalusteet sekä liiketoiminta. Liiketoiminnan kivijalkana ovat vakiintuneet asiakassuhteet. Koneisiin kuuluvat tulostava- ja tarraleikkuri, brodeerauskone, taso- ja lippisprässit, tietokone, tulostin, maksupääte ja kassa sekä niihin kuuluvat ohjelmat.  Yrittäjä opastaa koneiden ja laitteiden käytön sopimuksen mukaan. Liiketoimintaa on nykyisen yrittäjän toimesta pyöritetty sivutoimisesti, mutta toiminnan edelleen kehittäminen tarjoaa uudelle yrittäjälle mahdollisuuuden täysipäiväiseen yritystoimintaan. MiSir myydään yrittäjän keskittyessä päätoimisesti perheen toiseen yritykseen.
Osakkuudet
Muut toimialat

Olemme juuri nyt oikeaan aikaan tekemässä oikeita asioita.

Valmistamme sähkömoottorilla toimivia veneitä. Yrityksemme on voimakkaassa kasvussa ja haemme kasvun tukemiseen pääomasijoittajaa/sijoittajia. Liikevaihtomme tuplaantuu vuosittain ainakin seuraavien neljän vuoden ajan. Tavoittelemme exitiä n. 4 v. kuluttua. Nyt tarjoamme 25 % osuutta yrityksestämme pääomasijoittajille, joilla olisi mahdollisesti myös kv. liiketoiminnan osaamista.    
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Myydään pyöräliike Tuiskun Pyörän liiketoiminta Kurikassa

Tule mukaan kasvavaan megatrendiin. Pyöräilyn monipuolistuminen ja sähköpyörien markkinoilletulo kasvattavat niin uusmyyntiä kuin huoltopalveluiden tarvetta. Tuiskun Pyörä on kuuluisa mittavasta valikoimastaan ja varastostaan sekä ensiluokkaisesta palvelusta. Ovi käy edelleen jatkuvasti. Yrityksen 60 vuotta pitkä historia ja kasvava liikevaihto kertoo ja asiakkaiden luottamuksesta yritykseen.   Voit ostaa Tuiskun Pyörän varaston, kalusteet ja maineen sekä liikehuoneiston. Tai sitten voit jäädä vuokralle toimitilaan. Pyöräkauppa on koronan aikana vain parantanut tahtiaan ja Tuiskun varasto on lyönnissä. Siitä on hyvä lähteä jatkamaan kurikkalaisen maamerkin tarinaa. Yrittäjä saattaa sinut matkaan ja siirtyy ansaituille eläkepäiville. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä palkattuja työntekijöitä.  Jos kiinnostuit tästä helmestä, ota yhteys oheisen viestilomakkeen kautta.
Myydään
Ravintola

Suosittu kahden toimipisteen ravintola Seinäjoella

Myydään menestyvä ravintola-alan yritys Seinäjoella. Yrityksellä on kaksi toimipistettä erinomaisilla sijainneilla Ideaparkissa ja Seinäjoen keskustassa. Suosittu ja tunnettu brändi, jolla on kasvupotentiaalia vaikka valtakunnalliseksi toimijaksi. Ravintoloista toinen on hyvästä ruuasta ja tunnelmasta tunnettu ruokaravintola Ideaparkissa A-oikeuksin. Asiakaspaikkoja on 70 ja luvat löytyvät 100 hengelle.  Liiketoiminta on kannattavalla pohjalla ja kasvanut myös korona-aikana pysyvän ruokatoimituskonseptin avulla.  Toinen toimipisteistä on Seinäjoen ydinkeskustassa sijaitseva hiljattain avattu gastropub, joka tarjoaa herkullisia ruokia ja juomia. A-oikeudet ja asiakaspaikkoja 70 salissa + 60 terassilla. Kesän näkymät gastropubille ovat erinomaiset!  Molemmissa toimipisteissä on osaava ja sitoutunut henkilökunta, joka koostuu kuudesta kokoaikaisesta ja neljästä osa-aikaisesta työntekijästä sekä extraajista. Ravintoloiden päivittäinen toiminta pyörii täysin pitkäaikaisen henkilökunnan voimin.  Ravintoloilla on oma ainutlaatuinen reseptiikka, jolle löytyy kysyntää ympäri maan.  Kaikki tehdään itse alusta lähtien. Reseptiikka ja toimiva konsepti tarjoavat erinomaisen pohjan myös toiminnan laajentamiselle.  Myydään koko osakeyhtiö, jonka omistuksessa molemmat ravintolat ovat. Ravintolat toimivat vuokratiloissa, joista löytyy laadukas ja hyväkuntoinen laitteisto ja kalustus. Nykyisistä yrittäjistä toinen on käytettävissä sopimuksen mukaan 6-12 kk kaupanteon jälkeen uuden yrittäjän perehdytykseen. Myydään yrittäjäperheen muuttuneen tilanteen vuoksi terveydellisistä syistä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.   
Seinäjoki
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image