JÄTÄ ILMOITUS

3 tapaa ulkoistaa yrityksen taloushallinto – Valitse sinulle sopivin ratkaisu!

Yhteistyössä Accountorin kanssa. Räätälöitävät taloushallinnon palvelupaketit ovat tänä päivänä yleisiä, mikä helpottaa yrittäjän taakkaa löytää liiketoiminnalleen parhaiten toimivan kokonaisuuden. Voit ostaa esimerkiksi pelkän kirjanpidon tai antaa kumppanin hoitaa vaikkapa lähes koko yrityksesi taloushallinnon. Hyvä nyrkkisääntö palvelun valitsemiselle on, että ostolaskujen hyväksyminen ja varastokirjanpito kannattaa hoitaa omin voimin.

Procountor-ohjelmistolla toteutettava suosittu Accountor Online -palvelumme taipuu yrityksesi tarpeisiin kolmella vaihtoehtoisella tavalla. Tutustu näihin alta!

1. Hoida tehtävät omin voimin - Ulkoista vain välttämätön

Jos haluat pitää suurimman osan taloushallinnosta omissa hyppysissäsi, valitse avuksesi alan parhaimmat työkalut helpottamaan taloushallinnon arkipäivää. Hoidat Procountor-työkalussa itsenäisesti seuraavat asiat: Pääkirjanpito, osto- ja myyntilaskujen tiliöinti sekä kirjanpidon viranomaisilmoitukset. Vastaat myös laskujen tarkastamisesta ja maksamisesta.

Tämä vaihtoehto sopii etenkin kevyille organisaatioille, joissa tositteita ei vielä liiku suuria määriä, sekä B2B-yrityksille, joissa myyntilaskut maksetaan enimmäkseen viitteellä.

2. Apu työläimpiin osa-alueisiin - Jaetaan taloushallinnon tehtävät puoliksi

Henkilökohtainen kirjanpitäjäsi hoitaa Procountor-työkalulla tehtävän pääkirjanpidon, viranomaisilmoitukset sekä laskujen maksamisen ja tarkastamisen. Vastaat itse laskujen seurannasta ja kohdistamisesta sekä erääntyvien laskujen tarkastamisesta.

Vaihtoehto on sopivin yrittäjälle, jolle taloushallinnon arjen pyörittäminen itsenäisesti on ehkä turhan suuri pala purtavaksi, mutta joka tahtoo myös pitää sisäisen laskennan omalla tontillaan.

3. Keskity täysin liikevaihtosi kasvattamiseen - Huolehdimme kaikista taloushallintosi tehtävistä

Taloushallinnon täysulkoistus on oikea valinta, kun haluat käyttää aikasi yrityksesi ydinliiketoiminnan pyörittämiseen mieluummin kuin taloushallinnon kysymysten parissa. Sinun ei tarvitse huolehtia taloushallintoon liittyen mistään muusta, kuin että saapuneet ostolaskut ovat aidosti yrityksellesi kuuluvia ja että matkalaskut kirjataan järjestelmään ajallaan.

Saat keskittyä taloushallinnossa valmiisiin Accountorin tuottamiin raportteihin, jotka ovat omiaan auttamaan myös liiketoimintasi kehittämisessä.

Kerromme mielellämme lisää - jätä meille yhteydenottopyyntö!

Accountor Onlinen käyttäjät kertovat kokemuksistaan:
Suomen Akut Oy
Digitoimisto atFlow
Ravintolayritys Buca-Rest Oy
Kansainvälinen rengastukku Vimexa

 
loder image