Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:

Investointien rahoitus – löydä paras ratkaisu yrityksellesi

Yhteistyössä Kasvurahoituksen kanssa. Kuinka varmistat, että saat tarvittavan rahoituksen yrityksesi investointeihin ja että ne kasvavat menestyksekkäästi? Investoinnit ovat tärkeä osa yrityksen kasvustrategiaa, mutta niiden toteuttaminen kuitenkin vaatii usein merkittäviä rahoituspanostuksia, joita yrityksellä ei välttämättä ole omasta takaa. Investointien rahoitus onkin yksi keskeisimmistä haasteista yrityksille, sillä riittävän rahoituksen varmistaminen on välttämätöntä kasvun ja kehityksen kannalta. Tässä artikkelissa käymme läpi erilaisia rahoitusvaihtoehtoja ja annamme vinkkejä siihen, miten löydät juuri sinun yrityksellesi sopivan rahoitusratkaisun investointeihin.

Miksi investointien rahoitus on tärkeää?

Investointien avulla yritys voi kehittää uusia tuotteita tai palveluita, modernisoida tuotantolinjoja, parantaa tehokkuutta uuden teknologian tai tietojärjestelmien avulla, kehittää ja kouluttaa henkilöstöä parantaen osaamista ja asiakastyytyväisyyttä, laajentaa markkina-aluetta ja parantaa kilpailukykyä.

Investointien kannattavuus riippuu yrityksen tavoitteista ja strategiasta, mutta yleensä investoinnit ovat välttämättömiä yrityksen kasvun ja menestyksen kannalta. Hyvin suunnitellun ja hallitun investointien rahoituksen avulla yritys voi myös välttää taloudellisia riskejä ja turvata tulevaisuutensa.

Valitse oikea investointien rahoitus – tässä vaihtoehdot

Tutustuminen erilaisiin rahoitusvaihtoehtoihin on tärkeää, kun suunnittelet investointeja yrityksessäsi. Yritykselle sopivin rahoitusvaihtoehto voi vaihdella suuresti yrityksen
tarpeiden ja tilanteen mukaan. Jotkut yritykset voivat tarvita vain pienen lisärahoituksen, kun taas toiset voivat tarvita merkittäviä investointeja kasvunsa tukemiseksi.

Erilaiset rahoitusvaihtoehdot, kuten lainat, limiitit ja laskurahoitus, voivat auttaa yrityksiä saamaan
tarvitsemansa rahoituksen. Jokaisella vaihtoehdolla on kuitenkin omat edut ja haitat, ja on tärkeää valita vaihtoehto, joka sopii parhaiten yrityksesi tarpeisiin ja taloudelliseen tilanteeseen.

Laskurahoitus ratkaisee b2b-yrityksen investointitarpeet

Laskurahoitus on rahoitusratkaisu, joka sopii erityisesti yrityksille, joiden liiketoiminta perustuu myyntisaatavien muodostumiseen. Laskurahoitusta voi käyttää esimerkiksi silloin, kun yrityksellä on myynnissä olevia tuotteita tai palveluita, mutta maksu niistä tulee vasta myöhemmin. Laskurahoitusta voidaan käyttää myös silloin, kun yritys saa laskutettua asiakkaaltaan, mutta maksu tulee vasta myöhemmin sovitun maksuajan puitteissa.

Laskurahoituksen avulla yritys voi siis rahoittaa myyntisaatavansa nopeammin, jolloin se saa käyttöönsä tarvittavan rahoituksen investointeihinsa ja muihin liiketoimintatarpeisiinsa.

Laskurahoitus soveltuu näin ollen monenlaisiin investointeihin, kuten esimerkiksi uuden tuotteen tai palvelun kehittämiseen, markkinointiin, laajentumiseen tai vaikkapa investointien nopeuttamiseen.

Kokeile laskurahoitusta ilman sitovaa sopimusta!

Yksittäisten investointien rahoitus järkevästi yrityslainalla

Yrityslaina sopii yksittäisten investointien rahoitukseen, kuten yrityksen laajentamiseen, uusien tuotteiden tai palveluiden kehittämiseen, teknologian tai tuotantolinjojen modernisointiin, markkinointiin tai henkilöstön koulutukseen. Yrityslainaa voidaan myös
käyttää varaston täydentämiseen, maksuvalmiuden ylläpitämiseen tai lyhytaikaisen kassavajeen paikkaamiseen. Yrityslaina on hyvä vaihtoehto investointien rahoittamiseen, kun yrityksellä on selkeä ja konkreettinen suunnitelma investoinnin tuomasta lisäarvosta ja lainan korkomenot ja takaisinmaksuun liittyvät kulut olla perusteltuja ja kannattavia.

Pyydä yrityslainatarjous!

Luottolimiitillä investointien rahoitus joustavasti

Luottolimiitti sopii lyhytaikaisiin ja toistuviin rahoitustarpeisiin ja sopii joustavuutta arvostavalle yrittäjälle. Se soveltuu erityisen hyvin yrityksille, joilla on kausivaihteluita tai joiden liiketoiminnan kasvun ennustaminen on vaikeaa. Luottolimiitti antaa yritykselle
mahdollisuuden nostaa rahaa aina tarpeen mukaan, ja korkoa maksetaan vain nostetusta summasta. Luottolimiitti soveltuu esimerkiksi varastojen täydentämiseen, lyhytaikaisiin kassavajeisiin, laskujen maksuun tai pieniin investointeihin, joihin ei tarvita suurta kertaluonteista rahoitusta.

Joustavan luottolimiitistä tekee se, että limiitin voi avata täysin maksutta ja käyttämättömänä se ei maksa mitään. Yrittäjän on siis helppoa ja järkevää ottaa se käyttöön
toiminnan taustalle kaiken varalta, vaikka investointia ei olisikaan vielä tiedossa. Nimittäin avattuasi luottolimiitin, se tarjoaa varman rahoituksen investointeihisi. Lisäksi, kun limiittiä nostaa, ensimmäiset 12 kk nostosta ovat ilman pääomanlyhennyksiä ja takaisinmaksun voi suorittaa vapaasti omassa tahdissa, kun se sopii kassan tilanteeseen.

Avaa luottolimiitti maksutta!

Vinkit onnistuneeseen investointien rahoitukseen

Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua varmistamaan, että saat tarvitsemasi rahoituksen investointeihisi ja että yrityksesi kasvaa suunnitellulla tavalla.

1. Määrittele ensin mihin tarvitset rahoitusta ja kuinka paljon. Rahoituksen käyttökohde auttaa sinua sopivan rahoitustuotteen valinnassa jo hyvin pitkälle.

2. Valitse rahoittaja, joka tarjoaa sinulle parhaiten sopivan rahoitusvaihtoehdon. Varmista myös, että rahoittaja on luotettava, asiantunteva ja ymmärtää yrityksesi
toimintaa ja tarpeita.

3. Valitse rahoituskumppani myös tulevaisuuden tarpeita silmällä pitäen. Rahoituksen hallinnan ja seurannan kannalta on usein helpointa, jos kaiken rahoituksen saa
yhdestä paikasta. Yhden rahoittajan kanssa toimiminen voi tuoda myös säästöjä kustannuksissa.

4. Rahoituksen saannin jälkeen, varmista, että käytät sitä suunnitellulla tavalla ja pidä huolta, että pystyt maksamaan takaisin lainan tai sijoituksen sovitussa aikataulussa.

Keskustellaan yhdessä rahoitustarpeistasi!

Ota yhteyttä Kasvurahoituksen asiakkuuspäällikköön Kalleen, niin räätälöidään sinun yrityksellesi sopiva rahoitusratkaisu! Huomaathan, että keskustelu on sitoumukseton eikä maksa mitään.

Ota yhteys Kalleen:
+358 50 313 6022
kalle.paakkanen@kasvurahoitus.fi

 
loder image