JÄTÄ ILMOITUS

Sivustomme uudistui! Näin saat kaiken hyödyn irti uudistuneesta palvelustamme

Tervetuloa uudistuneeseen Yrityspörssiin! Ilmiselvän, eli ulkoasun, lisäksi uudistimme myös paljon muuta.

Listasimme yleisimmät kysymykset palvelumme käyttäjiltä ja vastaukset niihin. Näiden vinkkien avulla saat parhaan hyödyn irti uudistetusta palvelustamme.

Haluan ostaa yrityksen. Miten löydän itselleni sopivia kohteita?

Meiltä löydät Suomen monipuolisimman listauksen myytävistä yrityksistä ja liiketoiminnoista. Joukossa on sekä yrittäjien omia myynti- ja ostokohteita että yrityskaupan asiantuntijoiden kautta ilmoitettuja kohteita. Jatkossa kohteiden selaaminen ja haku on entistä helpompaa, sillä uudistimme:

  • Hakutoimintomme. Ehdotamme sinulle sopivia hakutermejä, kun alat kirjoittamaan sinua kiinnostavaa toimialaa tai hakusanaa. Lisäksi ehdotamme sinulle hakusi yhteydessä aihepiiriin liittyviä vinkkejä ja tarinoita. Enää et surffaa onnesi ohi.

  • Ilmoitustemme toimialat ja niiden selaamisen. Näet myynti- ja ostoilmoituksia sekä avoimia yrittäjänpaikkoja selatessasi heti, kuinka monta ilmoitusta miltäkin toimialalta on ja miten ne jakautuvat. Voit myös selata erikseen yrityskaupan asiantuntijoiden jättämiä ilmoituksia tai valita katsottavaksesi ainoastaan yrittäjän itse jättämät ilmoitukset.

  • Aluevalikkomme. Ilmoitusta jättäessä voit valita, millä tasolla ilmoitat kohteesi sijainnin. Voit kertoa ilmoituksessasi alue-, maakunta- tai kuntakohtaisen sijainnin. Mitä tarkemmat tiedot sijainnista annat, sitä todennäköisemmin saat osuvia yhteydenottoja. Toisaalta taas osa liiketoiminnoista ei ole millään lailla sidottuja fyysiseen sijaintiin, jolloin järkevin valinta on ilmoittaa toiminta-alueeksi koko Suomi.

Lisäksi voit jättää palveluumme oman ostoilmoituksen, jonka avulla tavoitat yrityskauppaa harkitsevan ja suunnittelevan kohderyhmän. Joskus myynti on yksi mahdollisuus muiden vaihtoehtojen joukossa ja siihen lähdetään, mikäli oikea ostaja sattuu paikalle. Muistathan myös hyödyntää ilmaista hakuvahtiamme, jonka avulla saat sähköpostiisi ilmoituksen aina kun hakukriteereihisi osuva ilmoitus julkaistaan.

Onko teillä listaa ”hiljaisessa myynnissä” olevista yrityksistä?

Meiltä kysytään aika ajoin verkkosivullamme listattujen yritysten lisäksi ”hiljaisessa myynnissä” olevia kohteita. Osa ilmoituksista on anonyymeja, eli niissä ilmoituksen kohteena oleva yritys, sen toiminta, kokoluokka ja sijainti kuvaillaan, mutta yrityksen tai ilmoittajan henkilöllisyyttä ei paljasteta ilmoitusvaiheessa. Kiinnostunut saa tarkemmat tiedot yhteydenoton jälkeen suoraan ilmoittajalta tai häntä edustavalta asiantuntijalta.  

Haluan myydä yrityksen. Miten voitte auttaa minua?

Palvelumme on perustettu, jotta yrittäjät löytäisivät omalle yritykselleen jatkajan. Jos haluat myydä, voit kauttamme:

  • Ilmoittaa yrityksesi tai liiketoimintasi myytäväksi. Ilmoituksellasi tavoitat 40.000 kuukausittaista kävijäämme, jotka hakevat yrittämisen mahdollisuuksia. Ilmoituksen voit jättää joko omalla nimelläsi tai täysin anonyymisti. Saat meiltä myös apua ilmoituksen laadintaan.

  • Selata ostoilmoituksia ja vastata niihin.

  • Tehdä ilmaisen hakuvahdin ostoilmoituksille, jonka avulla saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun asettamiisi kriteereihin sopiva ostoilmoitus julkaistaan.

Mistä tiedän kiinnostaako yritykseni mahdollisia ostajia?

Tämä selviää usein parhaiten kokeilemalla. Joskus sopiva tapa kokeilla oman yrityksen kiinnostavuutta voi olla anonyymi ilmoitus, jonka avulla voit arvioida oman yrityksesi kiinnostavuutta markkinoilla. Meillä maksat kiinteän hinnan ilmoituksestasi ja muita kustannuksia palvelumme kautta ei sinulle tule. Varsinainen yrityskauppa tapahtuu aina palvelun ulkopuolella. Lisäksi kaikissa kuuden kuukauden ilmoituksissamme on ilmoitustakuu. Jos et ole saanut yhteydenottoja, palautamme sinulle ilmoituksesta maksamasi hinnan.

Yhteydenotot voit ohjata itsellesi joko ilmoituksissamme vakio-ominaisuutena olevan yhteydenottonapin kautta tai halutessasi puhelimitse. Lisäksi voit jatkossa myös viestitellä sinuun yhteyttä ottavien tahojen kanssa sivustomme viestipalvelussa, joka on käytössä kaikille palveluumme rekisteröityneille kävijöille ilmaiseksi. Huomaathan, että viestitoimintoa käyttäessä vastaanottajalle välittyy nimi, jonka olet palveluumme rekisteröityessä antanut. 

Ilmoituksesi katsontakertoja ja yhteydenottojen lukumäärää voit seurata reaaliajassa ilmoituksesi tilastoista vaikka omalta kotikoneeltasi.

Jos taas kaipaat asiantuntijan apua yrityskaupassa, löydät sivustoltamme listauksen suomalaisista yritysvälittäjistä ja muista yrityskaupan asiantuntijoista, jotka voivat auttaa sinua esimerkiksi yrityksesi arvonmäärityksessä, ostajan etsimisessä, yrityskaupan juridiikassa tai vaikkapa verotuksen suunnittelussa. Tutustu ainakin listaukseemme yritysvälittäjistä sekä palveluista yrityskauppaa tai yrittäjyyttä suunnittelevalle.

 
loder image