Post an ad!

Vakuutuksilla on väliä – myös yrityskaupassa! Uusi kumppanimme Pohjantähti

Yhteistyössä Vakuutusyhtiö Pohjantähden kanssa. Yrittäminen, vapaus, onnistuminen, oma kädenjälki, intohimo. Samaan aikaan vaakakupin toisessa päässä epävarmuus, riskinotto ja huoli tulevasta. Kumpi näistä voittaa? Vai onko paras tie menestykseen tasapaino?

Yrittäjä voi tehdä monia asioita oman mielenrauhan säilyttämiseksi – yksi tärkeimmistä asioista tässä on vakuutukset. Eräs merkittävistä hetkistä pohtia yrityksen vakuutusturvaa on yrityskauppa.

Myyjänä voit tehdä yrityksestäsi riskittömämmän ja sitä kautta houkuttelevamman ostokohteen, kun yrityksesi vakuutukset ovat kunnossa ja ajan tasalla. Kun taas suunnittelet yritystoiminnan ostamista, voivat yrityksesi vakuutustarpeet muuttua olennaisesti kaupan yhteydessä. Henkilöstösi koko, yritystoiminnan luonne ja sitä kautta toiminnan riskit ja rakenne voivat muuttua. Siksi yrityskauppa on hetki, jolloin vakuutuksia kannattaa aina tarkastella uusin silmin.

Me Yrityspörssissä uskomme, että niin yrittäjyys, yrityskauppa kuin vakuuttaminen voi olla ymmärrettävää, ihmisen kokoista toimintaa. Tämän vuoksi haluamme esitellä uuden yhteistyökumppanimme, vakuutusyhtiö Pohjantähden. Tervetuloa valtakunnalliseksi kumppaniksemme!

”Olemme huomanneet, että yrityskaupassa yrittäjä on usein uuden edessä ja selvitettäviä asioita on paljon. Olen iloinen, että löysimme yhteistyökumppanin, joka voi tarjota tietoa ja apua vakuutusasioiden kanssa yrittäjyyden kaikissa vaiheissa, myös yrityskaupan suunnittelussa.”, toteaa Yrityspörssin toimitusjohtaja Meri Varkoi-Anhava.

”Yrittäjät ja yrittäjyyden eri vaiheet ovat meille Pohjantähdessä lähellä sydäntä. Olemme auttaneet yrityksiä jo 125 vuoden ajan turvaamaan henkilöstöään sekä omaisuuttaan ja hoitamaan lakisääteiset velvollisuutensa.”, kertoo Vakuutusyhtiö Pohjantähden tulosryhmäjohtajana toimiva Erkka Holopainen.

”Jatkossa haluamme auttaa myös yrityskauppaa suunnittelevia yrittäjiä tekemään asiat oikein vakuutusten osalta. Kyseessä on monelle yksi elämän suurista kaupoista, eikä kaikkea tarvitse tehdä yksin.”

>> Pyydä yhteydenottoa Pohjantähdeltä yrityksen vakuutuksiin liittyen tästä.

>> Tutustu Pohjantähteen tästä.

 
loder image