Post an ad!

Verkkokaupan ostaminen – digiharppaus kerralla

Vaihtoehto täysin uuden verkkokaupan perustamiselle on ostaa toiminnassa oleva verkkokauppa. Koronavirus aiheuttaa yrittäjille suuria haasteita ja paineita siirtää liiketoimintaa nopealla aikataululla verkkoon. Monelta löytyykin digitaalisia kanavia myyntiin ja markkinointiin jo entuudestaan, mutta kehitystarpeita on lähes kaikilla. Verkkokaupan ostaminen voi tarjota nopean ratkaisun liiketoiminnan siirtämiselle digimaailmaan.  

Verkkokaupan perustaminen alusta lähtien vaatii työtä, osaamista ja usein myös rahallisia panostuksia. Jos löydät omaan liiketoimintaasi ja tilanteeseesi sopivan, jo toiminnassa olevan verkkokaupan, voit säästyä monelta aloitukseen liittyvältä vaiheelta. Ostamalla jo toimivan verkkokaupan, saat yleensä:

• Valmiin verkkokaupparatkaisun, jota voit lähteä kehittämään heti

• Kävijäliikennettä

• Maksavaa asiakaskuntaa

• Kassavirtaa

Mikäli asiakaskunnan tarpeet ja ostokset soveltuvat yhteen tarjoamiesi palveluiden kanssa, voit päästä rakentamaan valmiin pohjan avulla entistä toimivampaa liiketoimintaa. Parhaassa tapauksessa sinun vanha liiketoimintasi yhdistettynä verkkokauppaan on ainutlaatuinen yhdistelmä, joka tarjoaa kilpailuetua sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä.

Verkkokaupan ostaminen on mahdollista yritystoiminnan vaiheesta riippumatta. Voit vasta suunnitella yrittäjyyttä, olla yritystaipaleesi alussa tai omata pitkänkin historian yrittäjänä. Toiminnassa olevia verkkokauppoja on myytävänä useilta eri aloilta ja monessa eri kokoluokassa. Toimivien verkkokauppojen hintapyynnöt palvelussamme vaihtelevat muutamista tuhansista euroista reilusti yli 100.000 euroon, riippuen verkkokauppatoiminnan kokoluokasta ja kannattavuudesta. Osa on toiminut vasta vähän aikaa, kun taas joillakin on taustalla vuosikausien kokemus ja historia verkkoliiketoiminnasta. 

Toiminnassa olevan verkkokaupan ostaminen toteutetaan yleensä liiketoiminta- tai osakekauppana. Taustatyö kannattaa tehdä huolella ja pohtia tarkkaan, mitä sillä halutaan ja voidaan saavuttaa. Toimivankin verkkokaupan pyörittäminen vaatii ammattitaitoa ja panostuksia. Lisäksi yrityskauppaan tarvitaan yleensä ulkopuolista rahoitusta ja kaupanteossa kannattaa myös hyödyntää asiantuntijan apua.

Mikäli omiin tarpeisiin sopivaa verkkoliiketoimintaa ei juuri nyt löydy myytävien listauksesta, voi palveluumme jättää ostoilmoituksen tai tehdä hakuvahdin, joka kertoo aina kun omiin kriteereihin sopiva kohde ilmestyy palveluun. Tarjoamme myös ilmaisen etäkonsultaation osto- tai myynti-ilmoitusta pohtivalle sekä apua ilmoituksen laadintaan. 

Nyt jos koskaan kannattaa selvittää kaikki mahdollisuudet kehittää verkkoliiketoimintaa nopeasti. 


Harkitsetko oman verkkokauppasi myyntiä? Tutustu myynti-ilmoituksemme

 

 
loder image