Post an ad!

Yrityskauppamarkkinat Uudellamaalla 2.6.2022 – tule mukaan

Yrityskauppamarkkinat kokoaa yritysten myyjät ja ostajat Uudeltamaalta yhteiseen tilaisuuteen Vantaalle 2.6.2022. Tule tapaamaan potentiaalisia ostajia yrityksellesi tai löytämään unelmiesi yritys, jonka ostamisesta voit neuvotella saman tien.

>> Ilmoittaudu mukaan tästä

Yrityskauppamarkkinat – mikä se tarkoittaa?

Jotta yrityskauppa voi syntyä, täytyy myyjän ja ostajan löytää toisensa. Tätä varten me Yrityspörssissä olemme olemassa, mutta lisäksi tapahtumat ovat loistava väylä kohti yrityskauppaa. Yrityskauppamarkkinoiden ideana on auttaa myyjiä ja ostajia löytämään toisensa luottamuksellisessa ilmapiirissä maksuttomassa tapahtumassa. Näin pääset heti keskustelemaan yrityksestäsi kiinnostuneen ostajan tai myyjän kanssa ja jos kiinnostus on molemminpuolista, voitte jatkaa neuvotteluita tapahtuman jälkeen.

>> Ilmoittaudu mukaan tästä

”Haluan myydä yritykseni, mutta en halua että tieto leviää”

Tämä huoli koskettaa isoa osaa yrittäjistä, jotka pohtivat yrityksen myyntiä. Luottamuksellisuus on tärkeää myös ostajalle, sillä esimerkiksi palkkatyössä oleva ei välttämättä toivo työnantajansa tietävän ostoaikeesta ennen kuin kaupan toteutumisesta on varmuus.

Yrityskauppamarkkinat on luottamuksellinen tapahtuma, sillä jokainen tapahtumaan saapuva sitoutuu allekirjoittamaan salassapitosopimuksen. Tarkka tapahtumapaikka Vantaalla ilmoitetaan vain tapahtumaan etukäteen ilmoittautuneille, joten paikalle ei eksy ulkopuolisia.

>> Ilmoittaudu mukaan tästä

Kuka voi tulla mukaan?

Mukaan voit tulla olitpa sitten toimiva yrittäjä tai vasta yritystoimintaa suunnittelemassa - jo yrityksen perustamisvaiheessa kannattaa aina pohtia olisiko jossain yritys, jonka voisi ostaa ja sitä kautta päästä nopeammin.
Voit myös tulla mukaan, vaikka vasta pohtisit yrityksen myyntiä vaihtoehtona muiden joukossa. Ja jos tiedät jo, että haluat myydä, niin sitten tämä tapahtuma on kuin tehty sinulle!

>> Ilmoittaudu mukaan tästä

 
loder image