Post an ad!

Jälleenmyyjän ilmoitukset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Koneiden ja laitteiden vuokraus

Autonvuokrausta harjoittavan yrityksen osakekanta

Myydään autonvuokrausta harjoittavan yrityksen osakekanta Joensuussa, jossa yritys on aloittanut toimintansa 2018. Yritys toimii osana 100% suomalaista Scandiarent- autovuokrausketjua, jonka toimipisteitä löytyy yli sadalla paikkakunnalla. Joensuun toimipisteemme sijaitsee kätevästi Valtatie 6:n varrella pohjoiseen Joensuun keskustasta, jonka lähestyttävyys erinomainen-pääset toimipisteelle helposti niin autolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Joensuun muut toimipisteet sijaitsevat Joensuun lentokentällä ja rautatieasemalla. Nämä toimipisteet ovat avoinna sopimuksen mukaan autojen noutoa ja palautusta varten Joensuun toimipiste palvelee vuokraamalla henkilöautoja ja pakettiautoja ja se työllistää 2  henkilöä. Jos olet autonvuokrausliiketoiminnasta kiinnostunut ja omaat yrittäjähenkisyyttä, niin tässä on sinulle erinomainen mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Joen Kumi Oy:n osakekanta

Joen Kumi Oy on Joensuulainen vuonna 1996 perustettu itsenäinen rengasliike. Valikoimiin kuuluvat henkilö- ja pakettiautojen renkaat, sekä moottoripyörien ja skootterien renkaat asennuksineen yli 25 vuoden kokemuksella. Yritys sijaitsee Joensuun kaava-alueella asevelikylässä ja on ainoa kaupungin Pielisjoen itäisellä puolella sijaitseva rengasliike. Yritys toimii vuokratiloissa yrittäjän omistamalla kiinteistöllä. Toimitilan voi jatkaja vuokrata tai ostaa erillisellä kaupalla. Yrityksen edustamat merkit ovat kärkimerkit Continental, Hankook, Michelin, Nokian renkaat sekä joitain edullisempia kiinalaismerkkejä. Yrittäjät ovat tehneet pitkän yrittäjäuran ja ovat eläköitymässä ja haluavat, että toiminta siirtyy osaaviin käsiin. Työntekijä siirtyy kaupan yhteydessä jatkajalle vanhana työntekijänä Loistava mahdollisuus rengasliiketoiminnasta kiinnostuneille henkilöille aloittaa yrittäjyys tai jo alalla oleville kasvattaa liiketoimintaansa yritysoston avulla. Pyydä lisätietoja, ota yhteyttä ja tule tutustumaan kohteeseen paikanpäälle.  LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokauppa

Ym-auto Joensuussa

Myydään 44 vuotta toiminut autoliike Joensuussa eläköitymisen vuoksi Yritys on hyvin tunnettu laajalla alueella pitkän toimintahistoriansa ansiosta. Ostaja saa käyttöönsä koko tyytyväisen asiakaskunnan, joten tukeva pohja toiminnan jatkamiseen on olemassa. Liiketoimintakaupan mukana siirtyy autojen alkuvarasto, joten aloittamaan pääsee pienellä sijoituksella . Toimitilat sijaitsevat hyvällä ja näkyvällä liikepaikalla ja niitä ei vällttämättä tarvitse ostaa, joskin se on mahdollista myös. Vuokrasuhde on mahdollinen ja se pienentää huomattavasti sijoitettavan rahan tarvetta alkuun. Vuokralaiselle jää toimitilaan etuosto-oikeus, jos sen haluaa myöhemmin ostaa. Pitkäkin vuokrasuhde on mahdollinen. Kaupan yhteydessä ei siirry henkilökuntaa. Liiketoiminnan siirto varmistetaan avustamalla ja ohjaamalla tarvittaessa työhön kohtuullinen aika iman erillistä korvausta. Tässä autokauppaliiketoiminnasta kiinnostuneelle oiva tilauus ryhtyä yrittämään tai kasvattamaan iiketoimintaa. Kokonaisuus on hyvin kilpailukykyinen ja toimipaikan kulut verrattain kohtuulliset. Vuokra 1700 €/kk alv 0% ja siihen sisältyy lämpö ja vesi. Mikäli toimitilat ostetaan, niin yhtiövastike on 540 €/kk, johon sisältyy lämpö ja vesi. Mikäli olet kiinnostunut , niin sovitaan tapaaminen ja tutustuminen asiaan paikan päällä. LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maanrakennus

Maanrakennusalan yritys Joensuun seudulla

Myydään eläköitymisen vuoksi pitkään toiminut maanrakennusalan yritys, joka työllistää 4 henkilöä. Yrityksellä on omistuksessaan 4 soramonttua, joissa on runsaasti ja monipuolisesti maa-aineksia. Mahdollisuus sisällyttää kauppaan asuinkiinteistö joen rannassa, jossa on myös korjaamotilat kalustolle. Työkuntoinen kalusto, joka soveltuu esim. teiden talvi- ja kesähoitoon. Vakiintunut asiakaskunta koko Pohjois-Karjalan alueella. Lisätietoja, kuten kalustoluettelon saat ladattua täältä Business Joensuun Osuva-yrityspörssistä, täyttämällä salassapitosopimuksen pyydä lisätietoja -painikkeesta.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
PÄIVITETTY

Valintakirppis Joensuussa

Valintakirppis toimii itsepalveluperiaatteella. Valintakirppiksellä on pitkät perinteet ja se on perustettu vuonna 2001. Vuodesta 2007 yritys on  toiminut nykyisessä paikassa. Valintakirppis on kaikista joensuun kirppareista se,joka on lähinnä keskustaa,1,2km. Yritys saa valtavasti hyvää palautetta asiakaslähtöisestä palvelusta ja siellä vallitsee aito tunnelma. Valintakirppis on Itä-Suomen suurin aito, paikallinen kirpputori, sillä myyntitilaa siellä on 650 neliömetriä ja myyntipaikkoja on lähes 200 kappaletta. Myynnissä on muun kirpputoritavaran lisäksi makeisia ja huonekaluja. Maksutavaksi käy käteisen lisäksi luottokortti. Myyntipaikan voi varata soittamalla, käymällä kassalla tai käyttämällä Kirpputorivaraus.comin nettivarausta. Keskimääräinen tuotto myyntipöydästä on ollut 160 euroa viikossa. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike

Pienoistavaratalo Pohjois-Karjalassa

Oletko se juuri sinä, rohkea yrittäjähenkinen, innovatiivinen nainen tai mies, joka haluaa yrittäjäksi iloiseen ja kauniiseen Itä-Suomeen. Paikkakunnalle, jossa on rauhallinen asuinympäristö ja hyvät ulko- ja sisäliikuntamahdollisuudet, erinomaiset luontopolut ympärillä ja tietysti uusi koulu. Asuinympäristö sopii niin perheelliselle kuin itsenäisesti elävälle.    Nyt olisi tarjolla parasta, erinomainen kivijalkakauppa, pienoisavaratalo, jonka tuotevalikoima on laadukas ja laaja, aina pukeutumisesta kodintarvikkeisiin ja sisustukseen. Edustettuja tuotemerkkejä ovat mm. Luhta, Icepeak, Brandex, Ciso, Jenssen, Lassie, Sievi, Jysmä, Mutka, Finnmari, Ortex, Plastic ja Fiskars. Kauppa on toiminut yli 30 vuotta ja sillä on laaja vakiintunut asiakaskunta sekä erinomaisia sesonkituotteita (kesäkukkamyynti). Mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämiseen ja laajentamiseen ovat erinomaiset. Tartu tilaisuuteen, näitä ei tule usein vastaan.  Lisätietoja tästä linkistä!  
Tohmajärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarvikkeiden myynti

Kahvilayrittäjäksi Joensuuhun

Etsimme Teokem Oy:n  liiketilan yhteyteen kahvilayrittäjää vilkkaan Pankakoskentien ja Kuurnankadun risteyskohtaa Pihalla on runsaasti paikoitustilaa ja myös isommalla kalustolla on helppo tulla asioimaan kahvilassa. Vuokrattava tila on näyttävä lasiseinäinen  7 m korkea tila, johon saa 40 paikkaisen kahvilatilan ja lisäksi seinän vieressä on n.100 neliön aurinkoterassi valmiina Pankakoskentien suuntaan. Pilkontiellä toimii useita yritystä ja koko teollisuusalueen yritykset ovat lähistöllä, joten asiakaskuntaa on alueella paljon ja kaikki ohikulkuliikenne lisäksi hyödynnettävissä hyvän sijainnin ansiosta. Vuokrattavan tilan koko on n. 150 neliötä ja tuleva yrittäjä tekee itse tilaan tarvittavat muutokset omilla kustannuksillaan. Lisätietoja antavat: Peter Hiltula :  0505498372, peter.hiltula@teokem.fi Kari Pitko 0400260929, kari.pitko@teokem.fi  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarviketuotanto

Kotileipomo Rääkkylässä

Myydään vuodesta 2005 toiminut kotileipomon liiketoiminta Rääkkylän Rasivaarassa. Leipomo sijaitsee Rautakaupan yhteydessä ja harjoittaa leipomotoiminnan lisäksi kahviotoimintaa ja pitopalvelutoimintaa. Tuotteiden suoramyynti tapahtuu leipomo-kahvilan tiloissa. Yrityksen tuotteiden kirjo on laaja ja koostuu niin makeista kuin suolaisista leipomotuotteista. Yrityksen päätuotteita ovat herkulliset käsintehdyt karjalanpiirakat, joista yrityksellä on toimitussopimus paikallisen kauppaliikkeen kanssa. Sopimus muodostaa n 25 % osuuden koko yrityksen liikevaihdosta. Leipomokahvila on erittäin suosittu taukopaikka paikallisten asukkaiden ja töissä liikkujien keskuudessa ja sillä on erittäin vakiintunut tyytyväinen asiakaskunta. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi 2 työntekijää. Yrittäjä on tarvittaessa halukas jatkamaan muutaman vuoden työntekijänä leipomolla. Erinomainen mahdollisuus leipomotoiminnasta kiinnostuneelle yrittäjähenkiselle henkilölle aloittaa yrittäjyys tai vaikka olemassa olevalle alan toimijalle kasvattaa liiketoimintaansa yrityskaupan avulla. Pyydä lisätietoja Business Joensuu Oy:n omistajanvaihdospalvelulta ja tule tutustumaan paikan päälle yrityksen liiketoimintaan erikseen sovittavana ajankohtana. PYYDÄ LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ!    
Rääkkylä
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kodinkone- ja kalustemyymälä
PÄIVITETTY

Kodinkoneliike Radio Andersson Oy Kiteellä

Vakiintuneen asiakaskunnan omaava, vakavarainen ja hyvän maineen saanut kodinkoneliike Kiteellä etsii jatkajaa toiminnalleen. Liike kuuluu valtakunnalliseen Veikon Kone ketjuun ja on Keski-Karjalan alueella ainoa tämän alan kivijalkaliike. Yritys toimii omassa ajanmukaisessa n. 600 m2 toimitilassa. Tuotemyynnin lisäksi palveluina toimitus-, asennus- ja opastuspalvelut. Erittäin osaava, kieli- ja ammattitaitoinen henkilökunta. Lisätietoja saat Business Joensuun Osuva yrityspörssistä allekirjoitettuasi salassapitosopimuksen. Tästä linkistä pääset lisätietoihin.
Pohjois-Karjala
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hotelli

Mekrijärvi Sagapark Oy hakee yrittäjää tai yrittäjätiimiä

Kaipaatko elämääsi muutosta ja tilaa hengittää? Miltä kuulostaisi toimia matkailualan yrittäjänä Ilomantsissa - runonlaulun, sotahistorian ja karjalaisen kulttuurin maisemissa. Hotelli- ja majoitustilat sijaitsevat Mekrijärven rannalla upeissa maisemissa osoitteessa Yliopistontie 4, 82900 Ilomantsi. Lähimmät palvelut löytyvät Ilomantsin keskustasta noin 14 km:n päästä. Joensuu on lähin kaupunkikeskus ja sinne on matkaa Mekrijärveltä 85 km. Tilat mahdollistavat majoittumisen jopa 90 henkilölle sekä tarjoavat mahtavat puitteet seminaareille, kokouksille ja juhlille. Alueen luonto ja infrastruktuuri mahdollistavat monipuoliset ohjelmapalvelutuotteet mm. reitit melontaan, pyöräilyyn, polkujuoksuun, veneilyyn ja patikointiin, unohtamatta alueen sotahistoriaa. Haemme yrittäjää tai yrittäjätiimiä, joiden verissä virtaa markkinointi- ja myyntihenkisyyttä, idearikkautta ja mahdollisuutta tuottaa palveluita itse tai yhdessä muiden matkailutoimijoiden kanssa alueelle tuleville kotimaisille ja kansainvälisille matkailijoille. Toivomme yrittäjiltä monipuolista osaamista, aiempaa kokemusta hotellialalta ja yrittämisestä. Yrittäjinä pääsette vastaamaan itsenäisesti hotellitoiminnasta markkinoinnista vastaanottotyöhön, majoituksesta, siivouksesta ravintopalveluihin sekä muihin oheispalveluihin. Tarjoamme mahdollisuuden kokeilla siipiä matkailuyrittäjänä upeissa puitteissa ilman mittavia investointeja tai lainoja. Arvostamme kykyä kehittää liiketoimintaa omannäköiseksesi huomioiden myös kansainväliset markkinat. Tavoitteenamme on löytää pitkäaikainen toimija kumppaniksemme, jonka kanssa teemme yhteistyösopimuksen. Business Joensuun Osuva-yrityspörssistä, linkki tässä, saat ladattua lisätietoja ja yhteystiedot painamalla sivun alalaidassa olevaa pyydä lisätietoja -lomaketta.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarvikkeiden myynti

Happy Times-yrittäjäksi Joensuuhun

Happy Times etsii Joensuuhun yrittäjää keskustan parhaimpiin paikkoihin lukeutuvalle myyntipaikalle! Olemme  kasvava suomalainen Franchising-konsepti, joka keskittyy suomalaisten suosimaan herkkuun, jäätelöön. Jäätelöannoksiamme ei valmisteta tai tarjoilla perinteiseen tapaan, vaan ne valmistetaan -25 asteisella jäisellä levyllä asiakkaan silmien alla ja annokset tarjoillaan Happy Timesin raikkaista hymyn korviin nostavista kupeista! Pyydä lisätietoja ja lataa liitetiedostot niin saat yhteystietomme ja lisää käsitystä konseptistamme ja toimintamallistamme. LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kodinkone- ja kalustemyymälä

Ompelukoneliikkeen liiketoiminta

Myydään perinteikkään , kannattavan ja hyvämaineisen ompelukoneliikkeen liiketoiminta Joensuussa. Yrityksen  juuret ulottuvat aina 1980 luvun alkuun saakka, joten yritystaivalta on jo kertynyt  40 vuotta, Yritys on myynnillisesti yksi johtavista ompelukoneliikkeistä Suomessa ja tällä hetkellä ainoa pelkästään ompelukonemyyntiin ja huoltoon keskittyvä liike Pohjois-Karjalassa. Koulunkoneitten myynti ja huolto Itä-Suomessa on merkittävä osa liiketoimintaa- koulujen käytössä on  Bernina- ompelukoneet ja saumurit. Kaupassa siirtyvät merkkiedustukset Bernina, Husqvarna Viking, Pfaff, Juki ja Singer Toimintaa on mahdollista kasvattaa verkkokaupan ja some- markkinoinnin avulla sekä ompelutarvikkeilla ja -palvelulla halutessaan. Yritys toimii vuokratiloissa Joensuun ydinkeskustassa keskeisellä paikalla. Kivijalka liikkeen sijainti on helposti lähestyttävä - autojen  pysäköintipaikat ovat aivan  liikkeen vieressä. Yrityksessä työskentelee yrittäjäpariskunta ja he ovat luopumassa liiketoiminnasta eläköitymisen vuoksi. Erinomainen mahdollisuus käsityöalasta kiinnostuneille (mahdollisesti pariskunnille) työllistää itsensä ja aloittaa yrittäjyys tai kasvattaa jo olemassa olevaa yritystoimintaa yrityskaupan avulla.  Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Kangaskaupan ja ompelimon liiketoiminta Joensuussa

Myydään pitkät perinteet omaava, palveleva kangaskauppa ja ompelimo Joensuussa hyvällä liikepaikalla.  Ompelimo on toiminut alueella vuodesta 2006 lähtien ja on saavuttanut hyvän ja luotettavan maineen asiakkaidensa keskuudessa. Laajasta valikoimassa löytyy  kankaita , lankoja, käsityö-ja ompelutarvikkeita sekä yrityksen valmistamia tuotteita Palveluvalikoimaamme kuuluvat korjausompelu , suunnittelupalvelu sekä tilausompelu. Yritys sijaitsee ostoskeskuksen välittömässä läheisyydessä, joka takaa pysyvän asiakasvirran ja helpon lähestyttävyyden. Asiakkaiden käytettävissä on ilmainen pysäköintipaikka ja sieltä on oma sisäänkäynti liikkeeseen.  Jos olet yrittäjähenkinen, ompelutaitoinen tekstiili- ja käsityöalan ammattilainen, niin tässä on sinulle hyvä mahdollisuus aloittaa yrittäjyys tai vaikkapa kasvattaa jo olemassaolevaa liiketoimintaa. Tule tutustumaan liikkeeseemme. LISÄTIETOJA SAAT TÄÄLTÄ !  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike

Erähenkisen ihmisen tai koiraharrastajan unelmat todeksi!

Erähenkisen ihmisen tai koiraharrastajan unelmat todeksi! Tarjouskauppa, tarjoukseen lisätään varastonarvo 5 810,58 € (alv 0%) Tee harrastuksesta työ tai lisätienesti.Nyt myydään metsästysvaatteita ja koiraharrastusvälineitä myyvä liiketoiminta, jossa kaikki pohjat on tehty  valmiiksi; verkkokauppa, some, google jne. mainospohjineen päivineen. Pääpaino myytävissä tuotteissa on ollut metsästysvaatteissa ja noutaja / metsästyskoira harrastusvälineissä, mutta valikoimassa on paljon tuotteita muuhunkin harrastamiseen ja koirille kuivamuonista lähtien. Tähän asti toimintaa pyöritetty erittäin pienellä ajallisella ja rahallisella panostuksella, joten tässä on todellinen mahdollisuus tehdä vaikka kokoaikainen työ pienellä lisätyöllä. Erityisesti 2020-2021 yritystoiminnalla saatu oikein mukava lisätienesti, tuona aikana suurin lisäponnistelu oli aktiivisempi somekäyttäytyminen sekä muutamat tapahtumat, joissa yritys oli esillä.Tällä hetkellä verkkokauppa toimii kuukausimaksuttomasti, mutta se voidaan päivittää maksulliseen versioon, jolloin asiakkaat pystyvät maksamaan tilaukset suoraan verkkokaupassa. Verkkokauppaa erittäin helppo muokata itse, joten poistat ja lisäät itsellesi sopivat myyntituotteet. LIIKEARVO -Verkkokauppa -Somekanavat (fb & ig) -Googlemainonta tili -Brändi valmiine pohja-aineistoineen markkinointiin      *Hintaan kuuluu logon muokkaaminen ostajan tarpeiden mukaiseksi -Olemassa oleva asiakaskunta  -Laskutuspohja (rakennettu word/excel, maksuton) -Mahdollinen avoin tilauskanta ostohetkellä -Tavarantoimittaja sopimukset ja verkostot Sitovat tarjoukset 19.3.2023 mennessä, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkeimman tarjouksen. Jättämääsi tarjoukseen lisätään varastonarvo 5 810,58 €  (alv 0%).  Yrittäjä: Suvi Sorsa, suvi.sorsa@brandpa.fi / 0503315958 (mikäli et tavoita puhelimitse, jätä viesti niin soitan takaisin) Lisätietoja saat Business Joensuun Osuva-yrityspörssistä allekirjoittamalla salassapitosopimuksen painamalla "pyydä lisätietoja", sinne pääset tästä!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kartano

Kyykerin kartano Outokummussa

Ehkä juuri Sinä olet uusi Kartanon rouva tai herra? Myydään menestyvän ja idyllisen kartanohotellin liiketoiminta sekä kiinteistö yrittäjän eläköitymisen johdosta. Hotellissa on 8 kpl 2 henkilön huoneita sekä tilausravintola 50 asiakaspaikalla. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1917 ja se käsittää 386 m2 kahdessa kerroksessa. Kiinteistö on hyvässä kunnossa, peruskorjaus on tehty vuonna 2016 ja ulkomaalaus vuonna 2019. Kauppa on mahdollista tehdä myös osakekauppana. Pyydä lisätietoja alla olevasta linkistä - ei koskaan tiedä mihin se johtaa. Linkki!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu palvelualan yritys

Kukkakauppa Joensuussa

  Myydään kaunis pieni kukkakauppa Joensuun keskustan alueella hyvällä liikepaikalla. Tarjoamme yksilöllisiä laadukkaita kukkasidontatöitä, ajanmukaisia viherkasveja ja somistustuotteita. Teemme myös morsius- ja surusidontaa . Verkkokauppa ekukan kautta saa tilattua tuotteita kauempaakin ja toimitamme myös kukkavälityksiä Joensuun alueella. Yritykset voivat tilata viikkokukkia, onnittelukukkia, pihaistutuksia tai viherkasvihuoltoja toimitiloihinsa. Autamme mielellämme kaikissa viherkasvihankinnoissa ja vastailemme kasveihin liittyviin askarruttaviin kysymyksiin. Jos olet kiinnostunut kukkien myynnistä ja olet yrittäjähenkinen, niin tässä on sinulle hyvä mahdollisuus aloittaa yrittäjyys tai vaikkapa laajentaa jo olemassaolevaa liiketoimintaa. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan liiketoimintaame! Pyydä lisätietoja!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

Kermankeidas Oy

Kermankeidas sijaitsee Kerman kylässä, keskellä kauneinta järvimaisemaa, Heinäveden reitillä Savonlinnan ja Kuopion puolivälissä. Kesäisin tarjoamme mm. ravintola- ja pitopalvelua, majoitusta, tapahtumia, sekä kalastus- ja veneilypalveluita. Nyt yrittäjien eläköityessä sinulla on mahdollisuus tulla jatkamaan ja kehittämään yrityksen toimintaa vaikka ympärivuotiseksi. Omalla, n. 4800 m2 tontilla sijaitsee päärakennus ja rantasaunarakennus. Kiinteistö on liitetty yleiseen sähkö-, vesi- ja viemäriverkkoon. Lämmitystapana on öljy- ja sähkölämmitys. Päärakennus on pinta-alaltaan n. 820 m2 ja se on saneerattu vuosina 2003–2007. Päärakennuksessa on kaksi ravintolaa ja baaria, toinen 150 ja toinen 60 asiakkaalle. Lisäksi kesäisin on käytössä terassi 50 asiakkaalle. Ravintolan valmistuskeittiö on nykyaikainen ja toimiva. Lisäksi toisen ravintolan yhteydessä on tarjoilukeittiö. Rakennuksessa on myös takkakabinetti 20 henkilölle, jonka yhteydessä on sauna, pukuhuone, wc ja suihkuhuone. Kiinteistössä on myös hotellihuoneita: 2kpl 2hh, 2kpl 3hh, 1kpl 5hh ja 1kpl 4h huoneisto. Rantasaunarakennuksessa on tilava sauna sekä erilliset huoltotilat veneilijöille ja asuntovaunumatkailijoille. Huoltotilat käsittävät wc:n, suihkun ja vaatteiden pesukoneen. Rannassa on omat lujat betoniponttonilaiturit 21 veneelle sekä diesel ja bensiinijakelujärjestelmät sekä septin tyhjennyslaitteet. Alue, jolla yritys sijaitsee, on rauhallinen ja turvallinen. Lähietäisyydellä on runsaasti erilaisia harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten tanssilava, kalastusmahdollisuuksia, Koloveden kansallispuisto, koskia, melontareittejä jne. Tontilla on vapaata lisärakennusoikeutta ja nykyisen rakennuksen huonejärjestystä on mahdollista muuttaa käyttötarpeiden mukaan. Kauppaan voidaan sisällyttää myös vieressä oleva, omalla rantatontilla sijaitseva entisen siltavartijan talo. Siinä on majoitustilaa 10:lle henkilölle. Tervetuloa tutustumaan kokonaisuuteen! Tarkemmat tiedot saat täältä painamalla pyydä lisätietoja ja allekirjoittamalla salassapitosopimuksen.
Pohjois-Karjala
Myydään
PÖRSSINOSTO
Keksinnöt

Myydään pellettipolttimen tuote- ja valmistusoikeudet

Puupelletit ovat uusiutuvaa ja puhdasta polttoainetta ja niiden hintataso pysyy vakaana. Pellettilämmitys onkin joka kodin taloudellinen ja kestävä lämmitysratkaisu fossiiliisten polttoaineiden sijaan, varsinkin nyt kun fossiilisten polttoaineiden hinnat ovat räjähdyksenomaisesti kasvaneet. Vihreät arvot ohjaavat nykyisin myös  yhä enemmän ostopäätöksiä. Finn-Poltin onkin varma ratkaisu helppoon pellettilämmitykseen. Se on kotimainen, kestävä, turvallinen ja helppokäyttöinen poltinratkaisu. Haemme ostajaa Finn-polttimen tuote- ja valmistusoikeuksille. Sinä , joka olet kiinnostunut aloittamaan yritystoiminnan tai kasvattamaan olemassaolevaa liiketoimintaa ja haet omaa tuotettaa, niin ota yhteyttä ja tule tutustumaan tuotteeseen. Löydämme kilpailukykyisen ratkaisun tarpeisiisi. Lisätietoja saat soittamalla. Reima Nilsen 0400 321105  
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image