JÄTÄ ILMOITUS

Jälleenmyyjän ilmoitukset

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuus
Tekninen kauppa

KONEMAJA hakee liiketoiminnan vahvistamiseksi osakkaita/sijoittajia

KONEMAJA hakee liiketoimintansa vahvistamiseksi aktiivisia sijoittajia. Yritys on uusi, mutta yrityksen näkymät ja liikevaihto- ja tuotto-odotukset vuodelle 2022 ovat erinomaiset. Keskitymme B toB -kauppaan. Olemme avanneet ensimmäisen myymälän jajulkaisemme erillisen verkkokaupan vielä 2021 aikana. Liiketoimintamallimme tukeutuu näiden lisäksi vahvaan jälleenmyntiverkostoon jonka avuksi tarjoamme erittäin toimivat ja kustannustehokkaat työkalut. Yrityksellä on loistavat päämiehet, omaa maahantuontia, ja valikoimaa parannetaan asiakaspalautteen pohjalta. Yritys on neuvotellut harvinaisen hyvät ehdot päämiestensä kanssa ja kaikessa toiminnassa näkyy asiakas-Konemaja-päämiehet, win-win-win - toimintamalli. Olemme verkostoituneet hyvin toimialassa ja aloitamme valtakunnallisen tehokampanjoinnin elokuun alussa jälleenmyyntiverkostomme laajentamiseksi erinäisissä tuoterymissä. Tarkoituksena on kasvaa valtakunnallisesti merkittäväksi toimijaksi valituissa segmenteissä. Sijoittajalta odotamme aitoa kiinnostusta toimialaan tai verkkoliiketoiminnan osaamista, valmiutta sijoittaa 50-100 K€ ja verkostoja toimialassa tai muuta soveltuvaa aktiviteettiä. Pienempiä sijoituksi huomioimme mahdollisen erityisen lisäarvon tukemina. Yrityksen toiminnasta voi lukea lisää www.konemaja.fi ja yhteydenottolomakkeen kautta annamme lisätietoja.
Koko Suomi
Osakkuus
Metsätalous

Haemme osakkaita patentin globaaliin kaupallistamiseen

Olemme kehittäneet tuotteen jolla on on merkittävä markkinapotentiaali globaalisti. Tuote liittyy metsäkoneen toimintaan ja, testiemme mukaan, tuo merkittävää kustannussäästöä niin koneyrittäjille kuin metsänomistajille. Keksintöämme voi hyödyntää kaikissa metsäkoneissa merkistä ja valmistusvuodesta riippumatta. Patentointiprosessi on menossa paraikaa ja lähdemme ennakkomyymään keksintöä niin jakelijoille kuin metsäkonevalmistajille. Meillä on jakelusta vastaava yritys valittuna ja valmistusprosessi on suunniteltu. Pystymme varsin pienillä investoinneilla tavoittamaan merkittäviä tuontantomääriä. Tuotteessa on on erinomainen katemarginaali ja vastaavia ei ole markkinoilla. Yrityksessä on kohtuullisen hyvä näkemys kaupallistamisen vaatimuksista ja kanavista, sekä osin suhdeverkostot jo olemassa. Yrityksellä on selvityksessä ja valmistelussa myös toinen innovaatio samaan toimialaan. Uskoaksemme voimme toisen innovaation patentointiprosessia alkaa edistämään noin vuoden sisällä. Tästä voimme kertoa tarkemmin vasta selvitystöiden valmistuttua sekä patentointiprosessin alettua. Haemme patenttien kaupallistamisesta kiinnostuneita ja asioihin vihkiintyneitä osakkaita yritykseen rahoittajiksi. Ensimmäisessä vaiheessa otamme korkeintaan 1-3 uutta osakasta maksimissaan. Rahoitusta olemme hakemassa noin 100 000€.  Rahoitus käytetään pääasiassa tuotannon käynnistämiseen, sekä toisen innovaation edistämiseksi ja kansainvälisten tekijänoikeussuojauksien kustannuksiin. Tarjoamme uusille kumppaneillemme osakkuutta patentin omistamasta yrityksestä. Malli on neuvoteltavissa, riippuen osakkaan osaamisesta jne.. Haluaisimme kuulla kiinnostuneilta mitä osaamista heillä olisi tarjota mahdollisen taloudellisen resurssin lisäksi. Toimialaosaaminen ei ole välttämätöntä.     
Koko Suomi
Osakkuus
Alustatalous

Haetaan rahoittajia ja osakkaita

Haetaan logistiikasta- ja alustataloudesta kiinnostuneita vahvistamaan yrityksemme kasvua. Yritys on noin kuusi vuotta vanha lähilogistiikan pioneeri joka on kehittänyt lähilogistiikkaan järjestelmää ja -palvelukonseptia, sekä tarjonnut palveluita suomalaisille BtoB-asiakkaille. Asiakkaina on hyvin monet tunnetut brändit. Yritys on kääntymässä pitkän ja raskaan teknologiakehityksen rasittaman ajanjakson jälkeen pikkuhiljaa kannattavaksi kulujen karsimisen sekä ansaintamallimuutosten johdosta,  yrityksen liikevaihto on kasvanut mukavasti. Kasvua ovat rajoittaneet lähinnä yrityksen käytössä olevien resurssien rajallisuus. Yritys pyrkii muuttamaan liiketoimintansa puhtaaseen SaaS-malliin ja lopettamaan fyysisten palveluiden tarjoamisen/jakautumalla. Lisäksi olemme siirtymässä osin pois omasta operoinnista ja siirtymässä enemmän, varsinkin maakunnissa, franchising -malliin. Testaamme tätä mallia paraikaa Lahdessa. Yrityksessä on runsaasti pontentiaalia, referenssit ovat hyvät ja markkinassa tilaa. Ajatuksemme kyetä tarjoamaan Euroopan mittakaavassa järjestelmää joka täyttää eurooppalaiset laatu- ja sääntövaatimukset vaatii tukea ja lisää osaamista. Olemme kontaktoineet ja selvittäneet erään erikoistoimialan tarpeisiin sopivaa järjestelmäkokonaisuutta johon jo tekemämme työ soveltuisi hyvin pohjaksi. Haemme tiimiin logistiikasta- ja alustataloudesta kiinnostuneita rahoittaja-ajatuksella, sekä suoraan tiimiin toimialaosaamista vahventamaan kasvua uusille luvuille. Lisäksi tässä olisi paikka nohevalle devaajalle/pienelle softayritykselle tulla osakkaaksi. Olemme avoimia ehdotuksille. Ota ihmeessä yhteyttä ja keskustellaan lisää. 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image