loading Loading please wait...

Fennia

Tiesitkö, että vakuutusyhtiösi voi toimia myös liiketoimintasi rahoittajana? Fennia tarjoaa rahoitusratkaisuja yritysostoihin yhteistyössä muiden rahoittejien, kuten pankkien, Finnveran ja pääomasijoittajien kanssa. 

Fennia on yritysten ja yrittäjien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Olemme mukana yrityksesi arjessa luomassa edellytyksiä tuottavalle liiketoiminnalle ja turvaamassa sitä. Tarjoamme asiantuntemusta riskien hallintaan ja työturvallisuuteen sekä rahoitukseen, säästämiseen ja sijoittamiseen. 

Palvelumme tuottavat vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia, varainhoitopalveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy sekä palveluyhtiö Fennia-palvelu Oy. 

Ota yhteyttä:

010 503 8818
[email protected]

Fennia rahoituspalvelut

article1_logo
Tuemme asiakkaitamme eri käyttötarkoituksiin soveltuvin lainoin ja takauksin. Osallistumme tavanomaisten investointi- ja käyttöpääomahankkeiden rahoittamisen ohella yritysjärjestelyihin.


Olemme osarahoittaja, mutta toteutamme mahdollisesti muista rahoittajista poikkeavia ratkaisuja. Ratkaisut perustuvat muiden rahoittajien tavoin asiakkaan liiketaloudellisen tilan arviointiin, mutta päätöksenteossa korostuu pitkäaikaisista asiakassuhteista huolehtiminen myös hankalissa suhdannetilanteissa. Myönnämme myös takausvakuutuksia. Takausvakuutus on pankkitakaukseen verrattava vakuus, joka sisältää takauksen, sitoumuksen asiakkaan solmiman sopimuksen täyttämisestä.


Takausvakuutus myönnetään yleensä limiittinä vuodeksi kerrallaan. Tällöin yksittäinen takaus voidaan toteuttaa parissa työpäivässä. Hakemuksia käsiteltäessä ja uudistettaessa tavoittelemme pitkäjänteisyyttä vaikka asiakkaan tunnusluvut hetkellisesti muuttuisivat. Tämän vuoksi edellytämme asiakkaalta vastavakuutta osalle takausmäärää.

Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi tai ota yhteys yrityspalvelukeskukseen, p. 010 503 8818. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön.

Read More »

Yrityspörssi.fi - Right place, if you are planning to sell or buy business