loading Loading please wait...

About service

TIETOA PALVELUSTA

Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

Yrityspörssin ilmoitusehdot

Ilmoitus- ja toimitusehdot löydät täältä >>

Yrityspörssissä julkaistaan vakiosisältöisiä ilmoituksia, jotka koskevat yrityksen tai sen osan myyntiä tai ostoa, rahoituksen hakemista, franchisig-luvan tai palvelun tarjoamista. 

Ilmoittaja jättää ja käsittelee ilmoituksen itse ja vastaa siinä olevasta sisällöstä. Ilmoituksia pääsee muokkaamaan omilla tunnuksilla. Ilmoitus julkaistaan heti kun ilmoittaja on sen maksanut eikä ilmoituksia oikolueta tai tarkisteta palveluntarjoajan toimesta ennen julkaisua.

Palveluhinnaston löydät täältä >>

Palvelussa on tarjolla erityyppisiä ja eripituisia ilmoitusvaihtoehtoja sekä palvelupaketteja myös välittäjille ja asiantuntijioille. Omalle ilmoitukselle voi ostaa lisänäkyvyyttä lehdistä. Yrityspörssin kautta lisänäkyvyyttä voi ostaa Yrittäjäsanomista. Lehden lisänäkyvyys sisältää 2 lehti-ilmoitusta, joissa näkyvä merkkimäärä on rajattu. 

Lehti-ilmoitukset julkaistaan peräkkäisissä Yrittäjäsanomien numeroissa. Yrittäjäsanomissa ilmoituksesta julkaistaan ilmoittajan itse laatima kuvaus kohteesta. Ilmoittaja laatii kuvauksen ilmoituksen tekemisen yhteydessä. Lehdessä olevan ilmoituksen yhteyteen tulee ilmoitustunnus, jonka perusteella kiinnostunut voi verkkopalvelusta hakea lisätietoja kohteesta ja vastata ilmoitukseen.

Oheisesta kuvasta näet mallin, millainen ilmoitus on lehdessä. 

Ilmoituksen Yrityspörssiin voi jättää yritys, jota ilmoitus koskee, tai kyseisen yrityksen asiamies. Ilmoituksen jättäjä vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Julkaistuihin ilmoituksiin voi vastata kunkin ilmoituksen yhteydestä löytyvällä   vastauslomakkeella tai mahdollisesti ilmoituksen yhteydessä löytyvien muiden yhteystietojen avulla. Saapuneet vastaukset välittyvät ilmoituksen jättäjälle, joka itse päättää mahdollisesta yhteydenotosta vastaajaan.

Ilmoittaja hallinnoi ilmoitusta itse. Hallintasivulla ilmoittaja näkee suoraan ilmoitukseen tulleet vastaukset ja voi päivittää ilmoituksen tietoja sekä ostaa halutessaan sille lisänäkyvyyttä. Yhteydenotot välittyvät myös ilmoittajan sähköpostiin.

Julkaisija ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ilmoituksen poisjäämisestä tai ilmoituksen vähäisestä poikkeamisesta ilmoitetusta tekstisisällöstä. Julkaisijan vastuu ilmoituksen julkaisemisessa taikka ilmoituksen tai vastauksen välittämisessä tapahtuneesta virheestä tai viivästymisestä rajoittuu yksittäisen virheellisen ilmoituksen hintaan. Mikäli ilmoitus tai vastaus jää postin tai sähköpostin toiminnassa ilmenevän häiriön vuoksi saapumatta tai julkaisematta, ei julkaisija vastaa siitä mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta.

Lähetä palautetta

Palautteet sekä muutokset ilmoitustekstiin voitte lähettää palautelomakkeella. 

 

Yhteystiedot

Kyselyt Yrityspörssi-palvelusta:

[email protected]

p. 010 339 3300

Yrityspörssi.fi - Right place, if you are planning to sell or buy business