loading Loading please wait...

FAQ

Minulla on ollut aiemmin ilmoitus, mutta palvelu on muuttunut. Miten pääsen omaa ilmoitusta hallinnoimaan?

Ilmoituksen yhteydessä ilmoittamasi sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksena. Tilaa uusi salasana Salasana hukassa-sivulta

Käyttäjätunnukseni ei toimi, vaikka olen tilannut uuden salasana. Mitä teen?

Ota tällöin yhteys ylläpitoon palautelomakkeen kautta tai laittamalla sähköpostia: [email protected]

 

Kuka voi palvelussa ilmoittaa?

Palvelussa voi ilmoittaa kuka hyvänsä joko yksityinen käyttäjä tai välittäjä. Ilmoittaminen edellyttää palveluun rekisteröitymistä omalla sähköpostilla ja itse muodostetulla salasanalla. 


Miten jätän ilmoituksen?

Ilmoituksen jättäminen tapahtuu palvelun ylälaidassa olevan Luo ilmoitus-painikkeen kautta. Tarjolla on erilaisia ilmoitusvaihtoehtoja ja palvelupaketteja myös välittäjille ja asiantuntijoille. 

Voinko ilmoittaa nimettömänä?

Kyllä. Voit päättää ilmoituskohtaisesti mitä yhteystietoja ilmoituksen yhteydessä näkyy. Yhteydenotot välittyvät ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. 


Voiko ilmoitukseen lisätä kuvia?

Kyllä. Voit lisätä ilmoitukseen 1-6 kuvaa. Palvelu muodostaa antamiesi tietojen perusteella oletuskuvan, jota voit käyttää mikäli et halua liittää ilmoitukseen omia kuvia.


Maksaako ilmoittaminen?

Kyllä. Ilmoitushinnat löydät Hinnastosta >>


Miten ilmoitus maksetaan?

Ilmoitus maksetaan samalla kun se jätetään. Maksu tapahtuu verkkopankissa tai luottokortilla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oy.


Voinko muokata ilmoitustani jälkeenpäin?

Kyllä. Voit muokata ilmoitusta koska hyvänsä omilla tunnuksillasi kohdassa Omat ilmoitukset. Voit myös ottaa ilmoituksen pois näkyviltä tai poistaa sen koska vain haluat. 


Mitä lisänäkyvyys tarkoittaa?

Voit ostaa ilmoitukselle lisänäkyvyyttä, joita ovat Nosto etusivulle, Ilmoituksen nosto hakulistausten kärkeen, Korostusreunuksen lisääminen ilmoitukseen ja Taustavärin lisääminen ilmoitukseen. Lisänävyyksien ilmoitushinnat löydät Hinnastosta >> 

Voit ostaa lisänäkyvyyttä ilmoituksellesi koska hyvänsä, myös sen jälkeen kun olet jo julkaissut ilmoituksen.

 

Saanko ilmoituksen esille lehteen?

Voit ostaa ilmoitukselle lisänäkyvyyttä myös lehdistä. Lehti-ilmoitus julkaistaan 2 kertaa Yrittäjäsanomissa. Ilmoitushinnat löydät Hinnastosta >>

Miten uusin vanhentuneen ilmoituksen?

Saat 7 vuorokautta ennen ilmoitusajan umpeutumista sähköpostiisi viestin ilmoituksesi julkaisuajan umpeutumisesta. Voit uusia ilmoituksen Omat ilmoitukset-kohdasta. Mikäli ilmoituksesi on jo umpeutunut, voit uudistaa sen koska hyvänsä Omat ilmoitukset-kohdasta.

Miten voin vastata ilmoitukseen?

Jokaisen ilmoituksen yhteydessä on Vastaa ilmoitukseen -painike. Se avaa lomakkeen, jonka tiedot välitetään ilmoituksen jättäjälle. Ilmoituksessa voi myös olla esillä ilmoittajan puhelinnumero. Ilmoittaja päättää itse miten saamiinsa yhteydenottoihin vastaa.

Sain yhteydenoton jättämääni ilmoitukseen, mitä teen?

Voit itse päättää miten viet asiaa eteenpäin. Muistathan että voit käyttää myös asiantuntijoiden palveluita.

 

Yrityspörssi.fi - Right place, if you are planning to sell or buy business