Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, autokorjaamo tai autohuolto

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
75 000 €

Autokorjaamo Lappeenrannassa

Myydään autokorjaamon liiketoiminta kokonaisuudessaan. 31 vuotta toiminut osakeyhtiö Asennuspaikka 28 Oy myydään eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Kuulumme kansainväliseen AD ketjuun. Laaja asiakaskunta!! Toimimme vuokra tiloissa simolantiellä lappeenrannassa. Kolme nosturi paikkaa, pieni asiakas tila,tauko tupa,pukuhuone,rengasvarasto.Vanha kiinteistö mutta homma toimii. Vuokra n.2500e /kk sis.alv.  Lämpö+vesi+paineilma+pihatyöt kuuluvat vuokraan. Korjaamon laitteet ,nosturit ,käsityökalut ,rengaskoneet,ilmastointi huoltokoneet (2) sijais auto. kaikki kuuluu kauppaan. Ei voi olla helpompaa aloittaa korjaamo yrittämistä !! Ostat perjantaina yrityksen ,Käyt ruuvaamaan maanantaina. Autamme alkuun uuden yrittäjän !!
Lappeenranta
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Vakaan asiakaskunnan omaava kolarikorjaamo ja automaalaamo

Myydään yrittäjän eläköitymisestä ja sairastumisesta johtuen pitkään toiminut, tunnettu ja hyvämaineinen automaalaamo ja kolarikorjaamo.Sopimukset kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden kanssa takaavat tasaisen asiakasvirran. Osaava ja motivoitunut henkilökunta pitävät laadun yllä. Hyvä maine tuo asiakkaita myös kauempaa. Asiakkaiden antama palaute laadukkaasta työstä on huippuluokkaa. Alueella ei ole varsinaista kilpailua. Tässä on hyvä mahdollisuus uudelle yrittäjälle kannattavaan liiketoimintaan. Myydään liiketoimintakauppana kiinteistöineen. Kysy rohkeasti lisää ja tee tarjous!
Etelä-Karjala
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Raskaan kaluston korjaamo erinomaisella tuotolla

Myydään erinomaista tuottoa tekevät raskaan kaluston korjaamo Jaresko Oy. Olemme Sisu-huoltoihin erikoistunut korjaamo Pohjois-Pohjanmaalla, jolla on laaja asiakaskunta ympäri Suomen. Palveluvalikoimamme kattaa huolto- ja korjauspalvelut kuorma-autoille, maansiirtokoneille, traktoreille ja muille raskaan kaluston laitteille. Asiakaskuntaamme kuuluu suuria yrityksiä pitkäaikaisin asiakassuhtein, vakuutusyhtiöitä ja pieniä kanta-asiakkaita ympäri Suomea.   Meillä on pitkä kokemus ja vahva osaaminen korjausasioissa, olipa kyseessä sitten moottorin, voimansiirron, alustan tai sähkölaitteiden korjaus. Hoidamme nopeasti ja ammattitaidolla vakuutusyhtiöiden kolarikorjaukset. Meiltä löytyy liikkuva huolto- ja korjauspalvelu, joka tulee tarvittaessa paikan päälle. Meillä on omaa varaosatuontia Euroopasta ja jonkin verran Euroopan ulkopuolelta. Tarjoamme myös käytettyjen varaosien myyntiä ja kunnostettujen osien myyntiä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman vaihtoehtoja.   Yrityksen liikevaihto on n. 2,4 miljoonaa euroa vuodessa. Liikevaihto on kasvanut usean vuoden ajan ja liiketoiminta on erittäin kannattavaa. Toimimme vuokratiloissa Siikajoen Karinkannassa, mutta palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella. Työllistämme n. 10 alan ammattilaista. Yrittäjän tehtäviin kuuluu tällä hetkellä työnjohdon tukeminen, suurasiakkuuksien hoito ja yhtiön talous.  Myynnin syynä on yrittäjän lähestyvä eläkeikä.    Tässä loistava mahdollisuus tuottoisaan liiketoimintaan korjaamoalalla. Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image