Post an ad!

Yritykset, muut toimialat

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Muut toimialat

Työkoneiden ja -laitteiden maahantuontiyritys

Yrityksellä on arvostetut edustukset, laaja asiakaskunta sekä liiketoiminta kasvussa. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi 
Koko Suomi
Myydään
Muut toimialat
550 000 €

Myydään kiinteistösektorin asiantuntijayritys

Yrityksen pääasialliset suurimmat palvelut lukeutuvat LVI-teknisiin tutkimuksiin ja tarkastuksiin, sekä kiinteistöjen kokonaisvaltaisiin kuntoarviointeihin. Asiakaskunta koostuu Vaasa-Kuopio akselin eteläpuolella sijaitsevista asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä, sekä monenlaisista muista kohteista, kuten hotellit, kirkot, koulut, jne. Yrityksellä omaa laadukasta laitekantaa, joka myös hyvän taloustilanteen lisänä mahdollistaa toiminnan fyysisen laajentumisen toiselle paikkakunnalle. Myydään yrityksen koko osakekanta.
Koko Suomi
Osakkuudet
Muut toimialat
3 000 €

Osakkuus uuden teknologian venevuokrausyrityksessä.

  Kesäkatti Oy sijoittaa aurinkosähköllä toimivia SunnyCat veneitä vuokrakäyttöön suomalaisiin turistikohteisiin.   E-Boat Oy:n valmistaman aurinkosähköllä toimivan SunnyCat veneen kiinnostusta herättävä muotoilu ja erittäin helppo käsiteltävyys tekevät siitä erinomaisen vuokrauskohteen. Vene on myös täysin huoltovapaa, eikä se kaipaa öljyjen tai bensan kanssa sotkemista. Vene lataa itse akkunsa katolla sijaitsevilla aurinkopaneeleilla. Sillä voi ajaa aurinkoisina päivinä aamusta iltaan ja sateisellakin säällä akkuvirralla jopa 6 tuntia ilman välilatauksia.   Olemme hankkineet jo kolmasosan ensi kesänä sijoitettavista veneistä. Lisää SunnyCatteja tilataan sitä mukaa, kun osakeantimme etenee. Tulemme kasvattamaan vuokraveneiden määrää vuosittain.   Käytännön vuokraustoiminnan hoitaa yhteistyökumppanimme leirintä-alueilla ja muissa vastaavissa vilkkaissa rantakohteissa. Veneisiin asennettavan digitaalisen seurantajärjestelmän ansiosta pystymme seuraamaan reaaliajassa veneiden käyttöä.   Veneiden vuokraustoiminta on vahvassa kasvussa. On paljon lomailijoita ja muita vapaa-ajan veneilijöitä jotka käyttävät venettä vain muutamana päivänä koko kesän aikana. Silloin vuokraaminen on paljon mielekkäämpää, kuin veneen ostaminen omaksi.   Lähde mukaan ekologiseen venevuokrausbisnekseen. Mukaan pääsee jo 3000 € sijoituksella.  
Koko Suomi
Ostetaan
Muut toimialat

Ostokohde vahvan liiketoimintaosaamisen omaaville yrittäjille

Vahvan taustan ja kokemuksen yrittäjyydestä sekä liiketoiminnasta omaavat ostajat etsivät toiminnassa olevaa yritystä ostettavaksi. Ostettavan yrityksen toimialaa ei ole tiukasti rajattu, mutta poisluettuja ovat kauneudenhoito-/kampaamoalan toimijat. Ostajat etsivät vakiintunutta ja edelleen kehittämiskelpoista yritystä. Yritystä etsitään ensisijaisesti Etelä Pohjanmaan / Pohjanmaan alueelta, mutta myös muualla Suomessa toimivat yritykset huomioidaan, mikäli toiminta on siirrettävissä tai laajennettavissa edellä mainitulle alueelle. Ostettavassa yrityksessä voi olla yrityskaupan mukana siirtyviä työntekijöitä. Tarjolla on erinomainen tilaisuus erilaisissa elinkaaren vaiheissa oleville yrityksille sekä esim. eläköityvälle yrittäjälle löytää yritykselleen ammattitaitoiset ja liiketoiminnan kehittämisestä innostuneet jatkajat. Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja tarjoa yritystäsi myyntiin lähettämällä viesti ostajille oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.
Koko Suomi
Myydään
Muut toimialat
6 500 €

Aurinko, Tuuli- ja Maalämpö

Etsitään ammattitaitoista vastuullista yrittäjää täyttämään tuhansien perheiden, halvan ja varman sähkön tarpeen. Ei tule kalliita liittymismaksuja, ja kalliita siirtomaksuja! Yhä enemmän pientalojen, vapaa-ajan asuntojen omistajat siirtyvät Aurinko, Tuuli- ja Maalämpöön.  Myydään Toiminimi (Omavirta tai Omavirtanen), verkkotunnus .fi ja .com, sekä logon käyttöoikeus yhteishintaan 6.500 €. Pääset asettumaan "puhtaalle pöydälle". Yrityksellä ei ole ollut liiketoimintaa.  Katso myös; domainsijoittaja.fi/yrityspaketit
Koko Suomi
Ostetaan
Muut toimialat

Asiakkaamme etsii ostettavaa yritystä Suomesta.

Kotimainen pääomasijoitusyhtiö etsii kauttamme ostettavaa yritystä. Ostettavan yrityksen toiminnan tulee olla vakiintunutta ja taloudellisesti kannattavaa. Asiakkaamme toimii jo entuudestaan useammalla toimialalla, joten toimialaa ei ole rajattu. Lisätietoja ja alustavia keskusteluja voi käydä puhelimitse Ilari Hassisen kanssa GSM 050 571 5555.  
Koko Suomi
Myydään
Muut toimialat

Terveydenhuollon maahantuonti- ja jälleenmyyntiyritys

Myydään pieni maahantuontiyrityksen liiketoiminta, joka on keskittynyt terveydenhuollon hygieniatuotteisiin. Asiakkaina ovat yksityishenkilöt, jälleenmyyjät ja HUS logistiikka. Tässä on todella hyvä mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaa tai liittää osaksi olemassa olevaan yritystoimintaan. Toiminta on mahdollista missä päin Suomea tahansa.  
Koko Suomi
Myydään
Muut toimialat

Myydään RADALLE.com tapahtumaliiketoiminta

Tervetuloa tutustumaan seuraavaan tapahtumaan  RADALLE.com eli Suomen yksi tunnetuin autotapahtumabrändi ja konsepti on myynnissä, kokonaan tai osittain.   Tässä olisi aito paikka päästä luotsaaman autoharrastusgenreä nykyisten ja uusien menestyslajien ja tuulien suuntaan. Nykyiseltä pohjalta on paljon helpompi lähteä kuin yli 25v sitten itse lähdin ihan nollista. Minulla ei silloin ollut muuta kuin paljon paljon intoa. Ja kyllä sillä on pitkälle päästykin!   Nyt olisi oikea aika laittaa seuraava vaihde silmään ja viedä tunnettu brändi myös bisnes mielessä seuraavalle tasolle. Meillä on vuosien varrella kehittynyt hyvä tekijäporukka ja omat autourheiluseurat tapahtumien toteuttamiseen. Tämä upea jengi saa kyllä jatkettua menestystapahtumia ja minulta saa kaiken opin, suhdeverkoston ym jatkoonkin. Nykyisillä tapahtumilla on mahdollisuus tehdä kannattavaa liiketoimintaa ja tyollistää useampikin henkilö.   RADALLE.com on Suomen suurin Drifting-tapahtumajärjestäjä (esim. SM-sarjan osakilpailuja), tunnettu myös auto festivaaleista. RADALLE.com tapahtumat keräävät autoalan harrastajia yhteen keväästä syksyyn. Esimerkiksi Botniaring yleisöennätys syyskuun puolessavälissä 2021 (korona aikaa) noin 5000 vierasta.   Radalle.com toimii yhteistyössä Autourheilun kanssallisen lajiliiton AKK kanssa. Yhteistyökumppaneita on useita jotka olleet mukana jo 2000-luvun alusta.   Kiinnostuneet ostajat kutsun seuraavaan tapahtumaamme tutustumaan toimintaamme 17.9.2022 lauantaina RADALLE.com Drifting Suomen Mestaruus Finaaliin. Ota minuun yhteyttä ja sovitaan aika tapaamiselle. Toki lisätietoja myös soittamalla milloin vain :)
Koko Suomi
Myydään
Muut toimialat

Liikelahjojen valmistus ja myynti

Myydään liikelahjoja valmistava, markkinoiva ja myyvä Finn-Lapponia Oy. Yritys on erikoistunut puisten, käsityönä tehtyjen liikelahjojen valmistukseen. Se on tunnettu erityisesti visakoivusta valmistetuista tuotteistaan. Yritys on toiminut vuodesta 1985 lähtien, joten sillä on pitkät perinteet. Finn-Lapponia myy tuotteet suoraan yrityksille. Sillä on pitkäaikaisia asiakkuuksia esim. isoja suomalaisia yrityksiä ja ravintoloita. Myynnissä on osakeyhtiön koko osakekanta ja kauppaan sisältyy koneet ja laitteet, raaka-aineita sekä valmiita tuotteita. Yritys myydään yrittäjän sairastumisen johdosta. Yrityksellä ei ole palkattua henkilöstöä. Yrityksellä on vuokratut toimitilat sekä Helsingissä että Ähtärissä. Tässä on erinomainen tilaisuus markkinointitaitoiselle puutöiden osaajalle lähteä jatkamaan perinteikästä osaamista edustavaa yritystä. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.  Tutustu yritykseen http://www.finn-lapponia.fi/
Koko Suomi
Myydään
Muut toimialat
60 000 €

Lapin oma kahvipaahtimo etsii jatkajaa!

Rovaniemellä toimiva pienpaahtimo Kaamos etsii uutta tekijää muuttuneen elämäntilanteen vuoksi.Paahtimo on tunnettu ja asiakkaita löytyy ympäri Suomen. Tuoteperhe on ainutlaatuinen ja  kiinnostava lapin henkeen. Brändistä ollaan oltu kiinnostuneita myös ulkomailla. On myös oma verkkokauppa sekä jälleenmyytiverkosto. Tuotteina ovat erilaiset kahvit, teet ja kahvinvalmistusvälineet. Useiden yritysten (pienten ja suurempien) kanssa myös tehty yhteistyökahveja yritysten omilla brändeillä. Yrityksellä myös sometileillä mukavasti seuraajia.Valmiina toimiva kalusto pienpaahtimon pyörittämiseen, tällä hetkellä kahvilatoimintaankin löytyy joitain kalusteita, mm. pieni vitriini, kahvilatarvikkeita. Voidaan myydä koko yritys, tai liiketoiminta + kalusto. Kauppaan kuuluu perehdytys paahtimon toimintaan ja alkuun pääsemiseen. Sovittaessa voidaan myös perehdyttää valmistusprosessiin ja neuvotaan alkuun pääsemisessä.Tässä olisi hyvälle tekijälle mahdollisuuksia heti hyvään joulusesonkimyyntiin, sekä isoonkin toimintaan.
Koko Suomi
Myydään
Muut toimialat

Paino-Broderaustyöt Olmaja Oy

Kokkolassa noin 4vuotta sitten perustettu toimija, jonka toimintaan kuuluu kuvien painatus ja siirto kankaisiin,T-paitoihin ym. mahdollisuuksien mukaan. Myös broderaustyöt hoituvat asiakkaan toivomuksien mukaan (4x12 lankainen Bhrother) kankaisiin, T-paitoihin,  lippalakkeihin ym. Varasto sisältää n. 500 painettua T-paitaa, blanco- paitoja. Yritys on Osakeyhtiö, Olmaja Oy. Toimitilat n. 50m2 on vuokrattu.Yritys-/laite-esittely järjestyy sovittaessa, paikanpäällä. Myös etätapaaminen mahdollinen.  Yrityksen toiminta on ollut viimevuosina pienimuotoista. Yritys on myynnissä terveydellisistä syistä. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi: Olli Jansson, puhelin 0400 835 690.   
Koko Suomi
Osakkuudet
Muut toimialat
20 000 €

Osakkaaksi tuotantoyhtiöön, joka tehnyt kansainvälisen läpimurron

Haetaan osakkaita kansainvälisen läpimurron tehneeseen tv- ja elokuvatuotantoyhtiöön. Yhtiö keskittyy sisällöllisesti kiinnostavien, kaupallisesti houkuttelevien dokumenttisarjojen ja -elokuvien tuotantoon kansainvälisille markkinoille. Yritys tuottaa dokumenttielokuvia sillä ajatuksella, että ne menestyvät kaupallisesti kansainvälisillä markkinoilla ja kestävät aikaa.  Tuotantoyhtiön viimeisin kansainvälisesti palkittu dokumenttielokuva on jakelussa maailmanlaajuisesti. Lue lisää yhtiön tiedotteesta. Yrityksen kolmen toimintavuoden aikana on kerätty vahvat näytöt konseptin toimivuudesta. Tuotantoa on palkittu kansainvälisesti ja se on lyönyt itsensä hyvin läpi mm. Amerikan markkinalla. Myös Euroopan markkina on hyvin avattu, samoin kuin Australia ja Uusi-Seelanti.  Yritys hakee nyt uutta pääomaa ja osaamista uusien tuotantojen toteutukseen. Selvä toiminta- ja tuotantosuunnitelma on olemassa jo pitkälle työstettynä. Toteutukseen haemme yhteensä 650.000 € pääomaa ja mukaan pääsee 20.000 € minimitiketillä. Tässä kiinnostava mahdollisuus lähteä mukaan viemään kansainvälisesti kiinnostavaa tuotantoyhtiötä seuraavalla tasolle. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi.   
Koko Suomi
Myydään
Muut toimialat
85 000 €

Ympäristöteknologian liikeidea ja patentoitu tuote

Yhtiö suunnittelee kyseisiin ongelmatapauksiin erilaisia laitteita, valmistuttaa ja markkinoi niitä. Markkina-alueena on koko maapallo, ei yksin EU:n kuuluvat maat:Liiketoiminta-alueena on luonnonkatastrofien aiheuttamien vahinkojen minimointiin tarkoitettujen laitteita sekä laitekokonaisuuksia, joilla voidaan erikokoiset akustot ja sähkökaapit sijoittaa maan alle. Patentoitu tulvavalli: maapallolla riskit tulvien varalle on tiedostettu jo pitkään, mutta niihin ei ole pystytty varautumaan kuin paperilla. Mm EU on laatinut tulvien ja muiden luonnon katastrofien varalle omat direktiivinsä (2007). Näitä direktiivejä ei ole pystytty noudattamaan ja niihin ei ole suhtauduttu riittävällä vakavuudella direktiivin piiriin kuuluvien maiden eri organisaatiossa.Hintapyynnön perustelutPatenttien arvo.Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Koko Suomi
Myydään
Muut toimialat

KORKEAN TEKNOLOGIAN VIENTIYRITYS

  Korkean teknologian yritys,  toimialallaan lähes ainoa Suomessa. Tehdas Suomessa ja tehdas EU:n ulkopuolella. Tuotteista lähes 100% viedään ulkomaille, Eurooppaan ja Venäjälle,  erittäin pitkillä sopimuksilla. Loistava konekanta (noin 8 milj e), omat kiinteistöt, osaava henkilöstö, kansainvälinen johtajisto. Asiakkaat, jotka edellyttävät suurta tarkkuutta, jatkuvaa kehittämistä ja toiminnan parantamista muodostavat avainasiakkuudet. Asiakkaina maailman johtavat yritykset mm. lääketeollisuudesta, pakkausteollisuudesta sekä autoteollisuudesta. Sopii hyvin osaksi suurempaa kokonaisuutta tai itsenäiseksi yritykseksi.Yritys tekee erittäin hyvää tulosta. Käyttökate enemmän kuin 1.000.000 e.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 14 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image