Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, rahoitus- ja sijoituspalveluyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Rahoitus- ja sijoituspalvelu
40 000 €

Osakas listautumista tavoittelevaan sijoitusyhtiöön

Vahvassa kasvussa oleva sijoitusyhtiömme ottaa mukaan yhden uuden osakkaan. Salkussamme on paljon mielenkiintoisia, suomalaisia yrityksiä, monilta eri toimialoilta. Monet sijoituskohteistamme on saatu kasvatettua toimiviksi ja nostettua niiden osakkeiden arvoa erittäin paljon. Seuraava tavoitteemme on listautuminen. Järjestämme mielellämme luottamuksellisen verkkopalaverin, jossa avaamme toimivaa konseptiamme ja saavutuksiamme tarkemmin.  Taustamme ovat kunnossa ja tiimin osaaminen monipuolista.
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Rahoitus- ja sijoituspalvelu
10 000 €

Mukaan sijoittajayhteisöön

Kiinnostaisiko sinua osakkuus ainutlaatuisessa, listautumista tavoittelevassa suomalaisessa sijoittajayhteisössä? Meitä on noin 150 yksityistä osakkeen omistajaa ja yritystä. Osakasjoukostamme löytyy juristeja, lääkäreitä, kokeneita yrittäjiä, talouden ammattilaisia, markkinoinnin osaajia, yksityisiä piensijoittajia jne.   Haluatko olla mukana luomassa suomalaisista innovaatioista kansainvälisiä menestystarinoita?    Sijoitussalkussamme on useita yrityksiä, joiden toimintaan olemme lähteneet mukaan hyvin varhaisessa vaiheessa, ja joista olemme kasvattaneet menestyviä yrityksiä. Sijoittamamme pääoma on kasvanut noin 1600%, jos verrataan sijoituskohteiden osakkeista tänä päivänä maksettavaa hintaa siihen mitä me olemme osakkeista sijoituskohteen alkumetreillä maksaneet.   Minimisijoitus on noin 10.000€. Haluatko liittyä sijoittajayhteisöömme? Ota yhteyttä! Järjestämme henkilökohtaisen esittelyn yrityksestämme ja sijoituskohteistamme. Varmasti yllätyt kuinka huikeita innovaatioita Suomesta voi löytyä.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image