Post an ad!

Yritykset, jalkine-, asuste- ja tekstiiliteollisuus

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Jalkine-, asuste- ja tekstiiliteollisuus
80 000 €

Anne & Mikael tuotesarjan valmistuksen ja myynnin liiketoiminta

Eläkkeelle siirtymisen vuoksi  (perheessä ei jatkajaa) myydään Anne&Mikael tuotesarjan valmistuksen ja myynnin liiketoiminta, käsittäen koneet ja laitteet, sekä materiaalivarasto. Lastentarvikkeiden valmistus alkanut jo vuonna 1986. Tunnettu erittäin hyvästä laadusta ja muodikkaista kankaista. Toimii vuokratiloissa. Anne&Mikael tuotesarja on johtavia kotimaisia lastentuotesarjoja ja sillä on erittäin kattava jälleenmyyjäverkosto, jossa alan parhaat erikoisliikkeet ja verkkokaupat. Liikevaihto 160.000e-180.000e. Toiminta on hyvin kannattavaa. Henkilökunta 1 + yrittäjä, (sekä 2 osa-aikaista alihankkijaa). Ompelija mahdollisesti jatkaa. Myyjä sitoutuu opastamaan. Toiminta Pirkanmaan Sastamalassa tällä hetkellä.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Jalkine-, asuste- ja tekstiiliteollisuus
30 000 €

Työvaatteiden valmistaja palvelualoille ja kauppaan

Yritys suunnittelee ja teettää työvaatteita terveydenhuoltoon, apteekeille, laboratorioihin, siivouspalveluihin ym. Perustettu 1988, osakeyhtiö, voidaan myydä myydä pelkkä liiketoiminta. Toimitilat Etelä-Espoossa, henkilöstö 2, velaton ja kannattava yritys. Myydään, koska yrittäjäomistajalla ei perheessä toiminnan jatkajaa.    
Koko Suomi
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image