Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Jälleenmyyjän ilmoitukset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hoivakoti

Vuodesta 2008 toiminut ja hyvää tulosta tekevä hoivakoti Etelä-Karjala

  Oletko joskus haaveillut omistavasi oman hoivakodin, jossa voisit tehdä sydämelläsi työtä vanhusten kanssa ja tarjota heille arvokkaan vanhuuden jäljellä olevaksi ajaksi? Jos vastauksesi on kyllä, niin Rautjärven Simpeleellä sijaitseva Silamuskoti (Änkilän Hoivapalvelu Oy) on silloin oikea kohde sinulle. Ympärivuorokautista hoitoa tarjoavassa Silamuskodissa on 16 paikkaa, joista yksi on varattu lyhytaikaishoidettaville. Asukkaina on 11 vanhusta ja viisi lähes omatoimista nuorehkoa kehitysvammaista, joista osa käy kodin ulkopuolella työtoiminnassa ja osa työskentelee Silamuskodissa. Ammattitaitoinen henkilöstömme (yhteensä 18 kpl) muodostuu sairaanhoitajasta, lähihoitajista, hoiva- avustajista, hoitoapulaisista, omasta emännästä, siivoojasta, talonmiehestä ja virkistäjästä. Toistaiseksi olemme saaneet melko helposti uusia työntekijöitä positiivisen työnantajamaineemme ansiosta. Yritys tarjoaa myös kotipalveluja. Meiltä asiakkaamme voivat ostaa esimerkiksi siivousta, ruohonleikkuuta, aidanleikkausta tai lumitöitä ja maksaa ne palveluseteleillä tai omalla rahalla. Yrityksellämme on luvat henkilökohtaiseen avustukseen sekä kotisairaanhoitoon (vuodesta 2022 lähtien), joten nekin palvelut kuuluvat tuoteperheeseemme. Olemme yksi kilpailutuksen kautta valituista Etelä-Karjalan hyvinvointialueen yhteistyökumppaneista jonne he sijoittavat jonoistaan asukkaita, jos vapaita paikkoja on. Vuosien saatossa Silamuskodissa on ollut myös useampi itsemaksava asukas. Toimimme vuonna 2008 ostetussa, juuri toimintansa lopettaneesta Änkilän kyläkoulusta täydellisesti saneeratussa rakennuksessa.  Rakennuksessa on 14 huonetta, yhteiset oleskelutilat sekä alhaalla että ylhäällä, keittiö ja saunatilat.  Lämmintä tilaa on yhteensä n. 750 m2.  Samassa pihapiirissä on lisäksi kylmä varastorakennus.  Lämmitysmuotona on vesikiertoinen keskuslämmitys, jossa energianlähteenä on öljy.  Toimintaympäristömme on idyllinen maalaismaisema järvinäköalalla, mutta kuitenkin lähellä Simpeleen kylän palveluita (kaupat, apteekki, hyvinvointiasema n. 3 km).  Myös kulkuyhteydet ovat hyvät: valtatie 6:lle matkaa on n. 1 km ja rautatieasemalle n. 2,5 km. Voit tutustua toimintaamme tarkemmin kotisivuillamme www.silamuskoti.com ja Facebook:issa. Yritys (liiketoiminta ja kiinteistö) tulee myyntiin omistajien eläköitymisen vuoksi. Lisätietoja antaa tj. Eeva Siitonen, puh. 050 381 6958 tai eeva.siitonen@silamuskoti.com.
Rautjärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

MYYTÄVÄNÄ RAVINTOLA JUSSIN TUPA LAPPEENRANNASSA

  Myytävänä Pontuksen kaupunginosassa, hyvällä liikepaikalla vuodesta 1989 toimineen ravintolan liiketoiminta ja kiinteistö.  Kauppa voidaan tehdä tarvittaessa myös pelkästä liiketoiminnasta. Paikka on alueen olohuone, jonne tullaan viihtymään ja ruokailemaan. Erityisesti ravintolan pizzat ovat hyvin suosittuja, valmistamme mm. gluteenittomat pizzapohjat itse. Ravintolan ohjelmatarjontaan kuuluu elävän musiikin lisäksi mm. karaoke, biljardi, darts, lautapelit sekä tietysti pubivisat. Kesäisin lähialueen lomailijat lisäävät asiakasmäärää. Ravintolasalissa (n. 100 m2) on 70 asiakaspaikka ja kesäisin terassilla (50 m2) vielä 40 paikkaa lisää.  Viereinen piha-alue on myös anniskelualuetta, joten terassia on mahdollisuus laajentaa tai toteuttaa pihalla isompia tapahtumia. Ravintola työllistää yrittäjät mukaan luettuna vakituisesti kolme henkilöä, erityisesti kesäisin myös muutaman osa-aikaisen työntekijän. Vuonna 1967 valmistunut rakennus, joka remontoitu kaupasta ravintolaksi 1989, sijaitsee omalla tontilla (1.614 m2) ja siinä on em. ravintolan lisäksi tilava (n. 90 m2) kaksio, jonka voi vuokrata ulkopuoliselle tai asua siinä itse. Ota yhteyttä, niin keskustellaan vaihtoehdoista ja hinnasta. Lisätietoja ja yhteydenotot: Tiina Haikonen 040 869 9792 tai Janne Janhunen 040 500 7345. Sähköpostilla tiina.haikonen@jussintupa.fi
Lappeenranta
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image