Post an ad!

Yritykset, konsultointi- ja koulutusyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tämä ilmoitus on nostettu hakutulosten kärkeen.
Lisää ilmoituksesi katselukertoja ja kontaktimääriä nostamalla se tähän. Viikko hakutulosten kärjessä 50 € + alv 24% ja kuukausi 150 € + alv 24 %
Konsultointi ja koulutus
49 000 €
SUOSITTUPÄIVITETTY

Digikonsultointi liiketoiminta ja verkkokoulutusalusta

Myynnissä lupaavan toimialan digikonsultoinnin ja verkkokoulutusalustan liiketoiminnan yritys. Laadukas, ammattitaidolla rakennettu Visoko Oy:n yritystoiminta on myynnissä omistajan elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Parhaiten kohde sopii ostajalle, joka voi ottaa hyödyksi alustaratkaisun ja digikonseptit omassa toiminnassa ja soveltaa jo kehitetyt konseptit vapaasti omannäköiseksi. Kaupan toteutus tehdään liiketoimintakauppana, johon kuuluu brändi, kehitetyt konseptit ja palvelut, kattava asiakasrekisteri, dokumentoidut tiedot, sähköpostiosoitteet ja valmiit somekanavat. Tällä paketilla pääset mukavasti alkuun yrittäjänä. Digitaalinen toiminta on siirrettävissä helposti ympäri Suomen, joten yrittäjäksi voit ryhtyä mistäpäin Suomea tahansa.  Yritystoiminta sopii jo toimiville yrityksille sekä uutta yritystä suunnittelevalle sekä mahdollisesti uudelle alalle aikoville.Digitaalinen liiketoiminta ja kehitellyt konseptit ovat integroitavissa ja muokattavissa joustavasti ostajan tekemiseen. Visoko Oy:n verkkokoulutusalusta voi palvella eri toimialoja sekä koulutuksen, että verkkokaupan osalta.    Hyötyjä ostajalle - Saat laadukkaaksi kehitetyn yrityksen edullisella hinnalla - Ansaintalogiikka on valmiina - Laadukkaasti kehitetyt konseptit on kehitetty liiketoiminnan palvelumuotoilun vahvojen ammattilaisten kanssa - Mahdollisuus kehittää yritystä vapaasti skaalattujen konseptien osalta tulevaisuudessa esim. franchise -mallin mukaan- Ostaja voi halutessaan lisätä ja vahvistaa omaa vastuullisuusbrändiään- Parempi kilpailuasema kasvavassa markkinassa - Lisää potentiaalia kansainväliseen kasvuunOstava yritys saa tarvittaessa käytännön tuen siirtymävaiheessa Visokon yrittäjältä.  Ota rohkeasti yhteyttä, anna tarjous: info@visoko.fi tai p. 045 668 7380  
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konsultointi ja koulutus

Kannattava Rakennuttajatoimisto

Myydään kannattava, hyvän puitesopimuskannan omaava rakennuttajatoimisto Uudeltamaalta. Nykyisten omistajien eläköityessä lähivuosina, tasaisessa kasvussa olevalle yritykselle etsitään kokenutta jatkajaa. Toimintaa on koko Suomessa, mutta pääosa liikevaihdosta tulee Uudenmaan alueelta. Asiakaskunta koostuu pääasiassa kunnista, kaupungeista ja isoista julkisyhteisöistä sekä yrityksistä. Nykyinen henkilöstö voi jatkaa yrityksen palveluksessa yrityskaupan jälkeen ja nykyiset yrittäjät antavat uudelle yrittäjälle kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan sopimuksen mukaan. Yritys työllistää nykyisellään 4 henkilöä kokopäiväisesti ja lisäksi useamman henkilön alihankintasopimusten kautta. Uudelta yrittäjältä vaaditaan teknistä koulutustaustaa ja kokemusta esim. asuntorakentamisen puolelta. Liiketoimintaa on helppo kehittää uuden yrittäjän osaamisen mukaan. Yritys myydään kokonaisuudessaan. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konsultointi ja koulutus

Velkasaneerauksiin erikoistuneen yrityksen liiketoiminta

Myydään kasvavassa markkinassa toimiva, velkasaneerauksiin erikoistuneen yrityksen liiketoiminta. Fresh Start Oy toimii asiantuntijana ja avustaa velkasaneerausta tarvitsevia asiakkaita. Palvelulle on vahva kysyntä niin yritys- kuin yksityisasiakkailta. Yritys on tunnettu asiakaslähtöisestä ja inhimillisestä palvelusta ja toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjäpariskunnan. Liiketoiminnalla on hyvät kasvumahdollisuudet! Palveluvalikoimaan kuuluu yrityssaneeraukset ja yksityishenkilöiden velkajärjestelyt. Ansaintalogiikka pohjautuu asiakkaiden ja oikeuslaitoksen maksamiin palkkioihin. Asiakaskunta tulee tällä hetkellä pääosin suositusten pohjalta ja asiakkaat ovat kaikkialta Suomesta, joten toiminta ei ole paikkakuntaan sidottua. Markkinointiin panostamalla liiketoimintaa on mahdollista kasvattaa, sillä markkina ja kysyntä kasvavat voimakkaasti.  Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, johon kuuluvat yrityksen omistamat Fresh Start ja Velkakorjaamo tavaramerkkioikeudet, domainit, valmiit verkkosivut ja kaikki tarvittava liiketoiminnan pyörittämiseen. Liiketoiminta on helposti siirrettävissä minne vain Suomessa, sillä asiakaskunta on ympäri maata ja asiakassuhteet hoituvat pääosin etäyhteyksien avulla.  Ostajalta vaaditaan kykyä tulla monenlaisten ihmisten kanssa toimeen ja aitoa halua auttaa. Ostajan tulee tuntea yksityishenkilöiden velkajärjestelylaki ja yrityssaneerauslaki. Lisäksi oikeustieteellinen tai talousalan osaaminen on eduksi. Tärkein tekijä menestykselle on kuitenkin kyky kohdata ihmisiä erilaisissa tilanteissa. Mahdollinen oma kokemus velkaongelmista voi olla eduksi. Nykyiset yrittäjät ovat valmiita perehdyttämään jatkajan toimintaan.  Jos uskot, että asioilla on taipumus järjestyä ja haluat tehdä töitä sen eteen, niin tässä on sinulle erinomainen mahdollisuus lähteä tekemään merkityksellistä yritystoimintaa. Ota rohkeasti yhteyttä!  
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image