Post an ad!

Yritykset, muu rakennusala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys

Eteläsavolainen maalausalan yritys hakee uutta yrittäjää

Yrityksen toiminnalla on pitkät perinteet ja se työllistää tällä hetkellä yrittäjän lisäksi 2 – 4 työntekijää. Yrityksen palveluihin kuuluvat mm. erilaiset maalaus-, pinnoite- ja tasoitetyöt sekä huoneistoremontit. Asiakaskunta muodostuu rakennusalan yrityksistä (aliurakoinnit), taloyhtiöistä sekä kotitalouksista. Myydään liiketoimintakauppana  (sis. koneet, kalusto, auto, liikearvo), toimitilat on vuokrattu. Sopii hyvin lisäliiketoiminnaksi mutta omaa myös kehittämis- ja laajentamismahdollisuudet itsenäisenä toimijana. Lisätiedot: yritysvalmentaja Katja Remes, puh. 044 4174960 / katja.remes@savonlinna.fi
Etelä-Savo
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys
10 000 €

Osakas, Premium vapaa-ajan asuminen

Olemme luoneet Suomen oloissa poikkeuksellisen paviljonki konseptin. Maailmankuulu arkkitehtuuri yhdistettynä skandinaaviseen luontoon ja maamme puhtaisiin vesistöihin, sekä raikkaaseen ilmaan puhuttelee jokaista laatutietoista ostajaa kotimaassa ja kansainvälisesti. Näiden Luxus paviljonkien viikkovuokrat ovat alkaen 10 000€. Pilottiprojektimme on päättymässä ja valmistelemme brändimme kasvutarinaa. Nyt on oikea aika hypätä mukaan. Haemme kasvun tukemiseksi uusia osakkaita ja toivomme heidän kykenevän auttamaan laadukkaan luxus vapaa-ajan asumisen mahdollistavaa menestystarinaamme. Osakeantimme on maksimissaan 200 000 €. Minimisijoitus on 10 000 €. Yrityksen operatiiviseen toimintaan ei velvoiteta, mutta strategiseen hallitustyöskentelyyn toivotaan uusien osakkaiden osallistuvan.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys
440 000 €

Infrarakentamisen erikoisyritys

Infrarakentamisen eritys segmentillä toimiva kasvava ja kannattava yritys, joka toimii yleensä projektiensa pääurakoitsijana. Yritys tuottaa palveluja sekä muille urakoitsijoille että viranomaisille ja sen toimialue on koko Suomi. Osaava ja koulutettu henkilöstö mahdollistaa hyvän kannattavuuden ja erinomaiset kasvunäkymät. Vuoden 2021 liikevaihto oli n. 800 t€ ja viime vuosien keskimääräinen EBITDA on ollut n. 24%.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image