Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, konepaja

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Hyvän tilauskannan omaava, menestyvä konepaja-liiketoiminta

Haluatko asiakkaaksi menestyviä suomalaisia rakennusalan yrityksiä? Myydään vakavaraisesta yhtiöstä osa liiketoimintaa pääomistajan keskittyessä konsernin muihin tehtäviin. Menestyvän teräsrakentamisen ammattilaisen liiketoiminnasta on osa myynnissä. Perustimme vuonna 2022 konepajan osaksi liiketoimintaamme ja nyt etsimme reipasta yrittäjähenkistä henkilöä jatkamaan konepajatoimintaa. Erikoisalana rakentamisen turvallisuutta lisäävät teräsrakenteet mm. kaiteet, portaat ja piha-alueen rajaamiset (aidat). Yhtiö sijaitsee Uudellamaalla. Tarjoamme; Metallirakenteita valmistavan konepajan, myyntiverkoston tuen ja takaamme alihankintatöitä osaavalle yrittäjälle. Konepajan liiketoiminnan, kalusteet, konekannan ja vuokratilat. Edulliset ja toimivat tilat, johon on ostajalla mahdollisuus tehdä pitkä vuokrasopimus. Yhtiöllämme on mahdollisuus rahoittaa tulevan yrittäjän liiketoiminnan ostaminen. Meistä; Liikevaihtoluokkamme on 2,5 M€ ja tulos 11 % liikevaihdosta. Yrityksemme omaa hyvän tilauskannan. Meillä on pitkäaikaiset asiakkuudet eri rakennusliikkeiltä, taloyhtiöiltä, urakoitsijoilta ja kotitalouksilta Suomessa. Kiinnostuitko ? Ota yhteyttä jo tänään, jos tunnet olevasi yrittäjähenkinen ja haluat kasvattaa tai aloittaa omaa liiketoimintaa. Tule neuvottelemaan kanssamme sopiva kauppahinta. Meille tärkein asia on sitoutuminen, vahva tahto menestyä ja olla osaamisen paras ammattilainen. Oletko juuri sinä uusi ja innokas yrittäjä jatkamaan konepajan toimintaa ? Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme mielellämme lisätietoja.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Tunnettu tilauskonepaja Turun Teräsasennus Oy

Turun Teräsasennus Oy:n yrittäjä on jäämässä eläkkeelle ja on valmis myymään maineikkaan yrityksen koko osakekannan alalla toimivalle yritykselle. Turun Teräsasennus Oy on vuonna 1987 perustettu tilauskonepaja. Ensimmäiset 20 vuotta palvelivat Pansion telakan vanhat laivalohkojenvalmistukseen rakennetut hallit konepajamme tuotantotiloina. Syksyllä 2009 tapahtui suuria uudistuksia, muutimme naapurikuntaan Maskuun uusiin toimitiloihin ja yhtiömuodoksi tuli Osakeyhtiö. Sertifioitu konepajamme sijaitsee asiakkaille erinomaisessa paikassa. Sertifikaatit ovat 1090 ja ISO 3834.  Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme paineastioita, erityyppisiä terässäiliöitä, lämmönvaihtimia, putkistoja, koneikkoja, ilma- ja savukanavia, sataman ajosiltoja, merikuljetuslauttoja ja monia, monia muita teräsrakenteita. Hitsaajamme ovat pätevöitettyjä hitsaamaan yleisimpiä teräslaatuja SFS-EN-287-1:n mukaisesti. Yrityksemme välittömässä tuntumassa on kumppaniyritys, joka tekee tarvittavat maalaus- ja peittaamotyöt. Kaksi maineikasta telakkaa sijaitsevat muutaman kilometrin päässä. Yritys työllistää tällä hetkellä 5-6 työntekijää ja toimii hyvin varustetussa konepajassa vuokratiloissa. Hallissa on mm. kaksi radio-ohjattua hallinosturia. Tontti on 5000 m2, halli 1000 m2  ja konttori 100 m2.   Myydään yrityksen koko osakekanta. Ostaja saa kaupassa asiakasrekisterin ja kattavan koneiston ja laitteiston.  Ota yhteyttä!   
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja
400 000 €

Vahvan osaamisen Koneistamo

Myydään liiketoiminta. Osakekanta, konekalusto , laaja asiakaspohja , osaava henkilöstö. Synergialla mahdollisuus laajentua. Keski-Suomen Koneistamo Oy (perustettu 1987) on lastuavaan työstöön erikoistunut, vahvan osaamisen konepaja. Toimialaamme ovat teollisuuden ja kunnossapidon metallialihankintatyöt, dynaamiset tasapainotukset, termiset pinnoitukset ja kuljetuskaluston moottorikoneistukset. Erikoisosaamistamme ovat dynaamiset tasapainotukset yli 35 vuoden kokemuksella. Tuotamme laadukasta koneistuspalvelua teollisuuden kunnossapitoon ja alihankintaan. Osaava henkilökuntamme ratkaisee moottori-ongelmasi ja tuottaa laadukasta palvelua niin kuljetustoimialan yrittäjille kuin yksityishenkilöillekin.  
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Konepajatuotannon moniosaaja

Yritys on pitkän toimintahistorian omaava, alihankintaan keskittynyt tilauskonepaja, joka tuottaa hitsattuja teräsrakenteita, koneistus-, kokoonpano- ja asennuspalveluita. Sillä on hyvä konekanta sekä omat tilat hyvien yhteyksien päässä hyvällä sijainnilla. Yrityksen asiakkaat ovat pääosin suomalaisia teknologiateollisuuden vientiyrityksiä. Yrityksen liikevaihto on 4,2 meur. Tarjouksen mukaan. 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image