Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tämä ilmoitus on nostettu hakutulosten kärkeen.
Lisää ilmoituksesi katselukertoja ja kontaktimääriä nostamalla se tähän. Viikko hakutulosten kärjessä 50 € + alv 24% ja kuukausi 150 € + alv 24 %
Muut toimialat

Vesikasvien niittoyritys, vassklippningsföretag

Vassklippningsföretag, Ab, med verksamhet mellan Sibbo och Åbo. Över 45 års erfarenhet. AAA kl. Effektiva maskiner för olika slag av vattenväxter samt för oljebekämpning. Oändliga utvecklingsmöjligheter. Säljes p.g.a. pensionering. Vänl. ring 0400 215 587 el. per e-mail: karl.aug@hotmail.com Vesikasvien niittoyritys, Oy. Vankka, yli 45 vuoden kokemus. Toiminta-alue Sipoosta Turkuun. AAA-luokitus. Tehokkaita koneita erilaisiin vesikasveihin sekä öljytorjuntaan. Monta kehitysmahdollisuuksia. Ota yht. puh.; 0400 215 587 tai sähköpostilla: karl.aug@hotmail.com
Etelä-Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys

Etsitään osakasta pitkän linjan maalausyritykseen

Tartu tilaisuuteen ja tule osakkaaksi kasvua hakevaan, pitkän linjan maalausyritykseen. Yritys toimii Etelä-Suomessa, pääasiassa Turun ja Tampereen lähialueella.  Rate-Maalaus Oy tarjoaa ammattitaitoista, kokonaisvaltaista maalauspalvelua niin kotitalouksille kuin yritysasiakkaillekin. Palvelutarjontaan kuuluu kaikki maalausalan palvelut suunnittelusta valmisteluihin ja toteutukseen, sisä- ja ulkotiloihin. Yritykseen kaivataan nyt lisävoimaa, joka mahdollistaa yrityksen kasvattamisen. Ensisijaisesti etsitään maalausalasta kiinnostunutta, myynti- ja markkinointihenkistä ihmistä, jonka osaaminen mahdollistaa tarvittaessa myös työmaalla työskentelyn. Neuvotellaan yksityiskohdista tarkemmin, ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kuljetusliike
370 000 €

Kuljetusalan yritys

Myydään hyvämaineisen kuljetusalan yrityksen koko osakekanta. Myynnissä on yhtiö ja sen liiketoiminta, kalusto, yrityksen nimi ja asiakkuudet. Kalustossa on mm. kasettiyhdistelmäautoja. Liiketoiminta myydään kaluston hinnalla. Myynnin syy on eläköityminen. Kuvituskuva. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta.
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

Ruostumattomien terästuotteiden maahantuoja

Yritys maahantuo, myy ja markkinoi ruostumattomia ja haponkestäviä tuotteita eri teollisuuden aloille. Monipuolinen tuoteportfolio, jota kehitetään uusilla tuotteilla ja palveluilla. Sitoutunut ja osaava henkilökunta, joka palvelee laajaa ja hajautunutta asiakaskuntaa kokonaisvaltaisesti, joustavasti ja asiantuntevasti. Asiakkaissa mukana myös isoja brändejä. Menestyksekkäästi toiminut yritys, joka on onnistunut kasvamaan kannattavuudesta tinkimättä. Mahdollisuuksia toimialalla riittää edelleen. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.    Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi . 
Etelä-Suomi
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Tilitoimisto
SUOSITTU

Ostetaan tilitoimisto Etelä-Suomesta

Oletko kiinnostunut siirtämään tilitoimistoliiketoimintasi hallitusti toiselle tilitoimistoyrittäjälle tai olemaan osa isompaa kokonaisuutta, jossa silti säilyy yrittäjähenkisyys? Ostamme tilitoimiston Etelä-Suomen alueelta. Pääkaupunkiseudun lisäksi meitä kiinnostaa erityisesti Lahden, Hämeenlinnan ja Tampereen seutu. Myös muut sijainnit kiinnostavat, joten ole rohkeasti yhteydessä! Olemme paikallisesti ja yrittäjävetoisesti asiakkaitamme palveleva yritys, jonka verkosto kattaa monen kokoisia tilitoimistoja ympäri Suomen. Meille tärkeää on tarjota palvelumme henkilökohtaisesti, yrittäjähenkisesti ja lähellä asiakasta. Samalla mentaliteetilla haluamme jatkaa myös teidän asiakkaidenne palvelemista. Tilitoimistoyrittäjiä meillä on joukossamme yli 20 ympäri Suomen, joten tiedämme, mitä yrittäjän arki on, ja se näkyy myös palveluasenteessamme. Meillä on vankka kokemus yrityskaupoista, minkä vuoksi voimmekin todeta olevamme luotettava kumppani keskustelemaan yrityksen myynnin eri vaihtoehdoista. Meillä yrittäjällä on halutessaan mahdollisuus myös jatkaa palveluksessamme yrityskaupan jälkeen osaomistajana tai ilman omistusta. Mikäli tilitoimiston myynti ei ole ajankohtainen, tarjoamme myös mahdollisuuden liittyä Talousverkkoon yrittäjänä. Järjestely toteutetaan aina sinun toivomalla mallilla. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tilitoimistostanne ja sen myyntiin liittyvistä toiveistanne.
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kuljetusliike
370 000 €

Kuljetusalan yritys

Myydään hyvämaineisen kuljetusalan yrityksen koko osakekanta. Myynnissä on yhtiö ja sen liiketoiminta, kalusto, yrityksen nimi ja asiakkuudet. Kalustossa on mm. kasettiyhdistelmäautoja. Liiketoiminta myydään kaluston hinnalla. Myynnin syy on eläköityminen. Kuvituskuva. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta.
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Huolto-, korjaus- ja asennuspalvelu

Metallikorjaus-palveluita tarjoava yritys Pääkaupunki-seudulla

Yhtiö tarjoaa asiakkailleen metallikorjauspalveluita pääasiassa Pääkaupunkiseudun alueella. Lisäksi Yhtiö valmistaa asiakkailleen mittatilaustuotteita eri metalleista sekä standardisoitua tuotetta. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Helsingissä. Asiakaskunta koostuu pääosin rakennus- ja kiinteistöhuoltoyrityksistä sekä julkisista tahoista. Yhtiön asiakkaina on myös asunto-osakeyhtiöitä ja yksityishenkilöitä. Asiakassuhteet ovat pitkäaikaisia ja asiakasvaihtuvuus on ollut vähäistä. Viimeisten kolmen tilikauden aikana Yhtiön liikevaihto on vaihdellut 800 000,00 € ja 1 200 000,00 € välillä. Vuoden 2022 oikaistu käyttökate oli noin 117 000,00 euroa. Yritys myydään tarjousten perusteella. Yksityiskohtaisempien tietojen saaminen edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista.
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hotelli

Kohti Unelmaa - monipuolinen yrityspaikka !

Kohti unelmaasi – Luonnonläheinen hyvänolon yrityspaikka myynnissä Kaunis omalla tontilla sijaitseva kiinteistökokonaisuus kalusteineen, joka toimii tällä hetkellä hotellina. Paikka sijaitsee metsäpolkujen ja järvien välittömässä läheisyydessä. Toiminnan voi aloittaa välittömästi ja on tuloksellista päivästä yksi alkaen. Kesälle 2024 on jo paljon varauksia. Kauppaan kuuluu kaikki tarvittava toiminnan välittömään jatkamiseen. Asiakkaana ovat olleet yksityiset henkilöt, yritykset, yhdistykset ja julkishallinto. Toimintaa on ollut ympäri vuoden ja kesäkuukaudet ovat olleet lähes aina täysiä. Sisätilat ovat vapaasti muunneltavissa myös muihin tarkoituksiin. Hotellitoiminnan lisäksi kiinteistö soveltuu helposti myös seuraavanlaisiin toimintoihin: koulutus-, kokous- ja kurssikeskukseksi, juhlapaikaksi/ravintolaksi/kahvilaksi, luontokeskukseksi, yhteisöille asunnoiksi/residenssiksi, hyvinvointikeskukseksi. Paikka voi myös toimia palvelutalona, perhekotina, yhteisöasumisen paikkana, vastaanottokotina, yksityiskotina, suvun yhteisöllisenä paikkana. Junayhteydet ovar erinomaiset. Rakennusten tilatiedot: Majoitusrakennus n. 600m2, sisältää 16 huonetta, kokoussalin, saunaosaston ja varastotilaa. Vastaanottorakennus n. 160m2, sisältää vastaanottotilan, aamiais-/kokoustilan, keittiön, toimistotilan ja yksityisasunnon. Pihalla on 2 erillistä majoitusrakennusta. Tontti on n. 4500m2. Tietoa tiloista ja toimintaan liittyvistä asioista: majoitusrakennus ja vastaanottorakennus peruskorjattu täysin vv. 2014-2015, lämmitys sähköllä lisäksi ilmalämpöpumppuja, vesi- ja viemäröinti kunnallistekniikassa, langaton internetyhteys valokuitu, domain, maksupääte ja kassajärjestelmä, huonevarausjärjestelmä, 14 autopaikkaa pihapiirissä, bio-, energia- ja pahvijäteastiat, majoitusrakennuksen kattopinnoite uusittu 2022, vuosihuollot tehty säännöllisesti. Kaikki keskeiset sopimukset siirrettävissä.
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tukkukauppa

Menestyvä maahantuonti ja tukkumyynti pääkaupunkiseudulla

Myydään yli 30-vuotta toiminut julkitilakalusteiden menestyvä maahantuonti yritys pääkaupunkiseudulla. Asiakkaina jälleenmyyjät, ravintolat, kahvilat ym. kaikki julkiset tilat koko maassa. Vakiintunut asiakaskunta, työ on pitkälti tilausten vastaanottamista ja tavaran jakelua. Työllistää 1 – 2 henkilöä, suuri osa työstä hoituu myös etänä. Lunastettaessa halli 320.000 + liiketoiminta 100.000 pelkästään näistä 7 % nettotuotto sisältäen siis myös liiketoiminnan hinnan. Halli toki myös vuokrattavissa. Myydään liiketoiminta + varasto tai yrityksen koko osakekanta.
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

Metallikorjauspalveluita tarjoava yritys Pääkaupunkiseudulla

Yhtiö tarjoaa asiakkailleen metallikorjauspalveluita pääasiassa Pääkaupunkiseudun alueella. Lisäksi Yhtiö valmistaa asiakkailleen mittatilaustuotteita eri metalleista sekä standardisoitua tuotetta. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Helsingissä. Asiakaskunta koostuu pääosin rakennus- ja kiinteistöhuoltoyrityksistä sekä julkisista tahoista. Yhtiön asiakkaina on myös asunto-osakeyhtiöitä ja yksityishenkilöitä. Asiakassuhteet ovat pitkäaikaisia ja asiakasvaihtuvuus on ollut vähäistä. Viimeisten kolmen tilikauden aikana Yhtiön liikevaihto on vaihdellut 800 000,00 € ja 1 200 000,00 € välillä. Vuoden 2022 oikaistu käyttökate oli noin 117 000,00 euroa. Yritys myydään tarjousten perusteella. Yksityiskohtaisempien tietojen saaminen edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista.
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kioski tai elintarvikemyymälä
165 000 €

Kannattava laajan palvelun elintarvikekioski

Myydään laajan palvelun elintarvikekioski Etelä-Suomessa. Toiminta on vakiintunutta ja kannattavaa, yrityksellä on hyvä maine ja se tunnetaan omista, yksilöllisistä tuotteistaan.  Yritys toimii edulliselta vuokratontilta käsin, tontti sijaitsee vilkkaalla paikalla ja kävijöitä tulee lähialueen lisäksi myös kauempaa, varsinkin kesäaikaan. Elintarvikekioskin normaalipalveluiden lisäksi, asiakkaille tarjotaan mm. Veikkauspalveluita, pikaruokaa ja virvoitus- sekä alkoholijuomia. Asiakaspaikkoja on kodikkaassa sisäravintolassa sekä ulkoterassilla, anniskeluun on A-oikeudet ja sisäravintolassa on myös suosittu baaritiski. Liiketoimintakauppaan sisältyy liiketoiminta, kioskirakennus, keittiön laitteisto, irtaimisto, valvontajärjestelmä, ilmalämpöpumput jne. Varasto myydään lisähinnasta. Liiketoiminta työllistää nykyisellään yrittäjän lisäksi kaksi työntekijää. Nykyinen omistaja on valmis antamaan perehdytyksen yrityksen toimintaan, sopimuksen mukaan. Tässä on hyvä tilaisuus aloittaa kioskiyrittäjänä, liikevaihto on ollut tasaisessa kasvussa ja tulevaisuuden näkymät ovat hyvät. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää. 
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys
30 000 €

Osakkuus rakennuttamisen valvontayhtiöön

Pitkään (v;sta 1991) toiminut yhtiö, jolla on pitkäaikainen sopimus rakennuttamisen sähkötöiden valvontaan.  Etsitään ammattitaitoista osakasta helpottamaan osakkaan eläkkeelle siirtymistä noin vuoden kuluttua.  Toiminta-alue lähinnä Etelä-Suomi (kohteita myös Länsi-Suomessa).
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
190 000 €

Myydään hautaustoimisto ja kukkakauppa

Pitkään toiminut hautaustoimisto ja kukkakauppa etsii jatkajaa. Toiminta ollut kannattavaa ja vakituinen asiakaskunta on valmiina. Liike sijaitsee Etelä-Suomessa ja toimii vuokratiloissa. Toimiva ja ajanmukainen kokonaisuus johon myyjä perehdyttää. Henkilökuntaa kolmesta viiteen, heidän jatko erillisen sopimuksen mukaan. 
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Konevuokrauksen asiantuntija

Yritys vuokraa, huoltaa ja toimittaa kalustoa maa- ja viherrakentamisen sekä kiinteistöhuollon tarpeisiin. Yrityksellä on laaja asiakaskunta, toimiva liiketoimintamalli sekä laadukas ja nykyaikainen konekanta. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.   Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi . 
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus

Teollisuus-, kunnossapito- ja korjaamokoneiden moniosaaja

Yritys maahantuo, myy ja markkinoi valmistavan teollisuuden, kunnossapidon ja konekorjaamoiden osien puhdistukseen ja esikäsittelyyn käytettäviä koneita ja laitteita. Ratkaisukeskeinen palvelutarjonta, laaja ja monipuolinen tuoteportfolio vastaavat vahvan ja vakaan asiakaskunnan tarpeisiin kattavasti. Asiakaskunta pääasiassa Suomessa. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.    Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi . 
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Soran ja kiviaineksen monipuoliset palvelut

Yrityksellä on pitkä historia, vakaa asema toimialalla ja liiketoiminta keskeisellä markkina-alueella. Kokonaisvaltaisen palvelutarjoaman, laadukkaan kuljetus- ja konekannan, osaavan henkilöstön sekä laajan yhteistyöverkoston avulla yritys palvelee asiakkaitaan monipuolisesti. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.    Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi 
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maanrakennus

Kannattava maanrakennusalan yritys

Yrityksellä on monipuolinen kalusto, laaja asiakaskunta sekä ammattitaitoinen vakiintunut henkilökunta. Yritys tekee urakat pääosin kokonaisurakointina. Yritys työllistää 15-20 henkilöä.Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.  Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi 
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
LVI-asennus ja -huolto

Lvi-alan yritys Etelä-Suomessa

Yritys asentaa, huoltaa sekä myy lvi-alan tuotteita. Yritys toimii myös arvostettujen merkkien virallisena jälleenmyyjänä. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.Saadaksesi lisätietoja, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Etelä-Suomi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image