ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Hola! Sinustako seuraava Pancho Villa -yrittäjä?
Alkuinvestointi: 140 000 €

Miltä kuulostaisi oma Pancho Villa -ravintola? Meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty Pancho Villa on tunnelmallinen koko perheen ruokaravintola A-oikeuksin. Ravintolat toimivat franchising-toimintamallilla.


Meksikolainen ruoka maistuu suomalaisille, ja meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty Pancho Villa ruokaravintolaketju kasvaa kohisten. Uusille yrittäjille on tilaa.


Pancho Villa -ravintoloita on jo 29 ympäri Suomen. – Yrittäjälle Pancho Villa tarjoaa erinomaisen liiketoimintamahdollisuuden ravintola-alalla. Konseptimme kestää hyvin suhdannevaihteluja sekä tarjoaa hyvän tuotto- ja kasvumahdollisuuden vastuulliselle yrittäjälle. Mikäli hoidat ensimmäisen ravintolasi hyvin, sinulla on mahdollisuus perustaa useampia yksiköitä.


Pancho Villan maailmaan on helppo soljahtaa mukaan. – Rakennamme ravintolan avaimet käteen -periaatteella, koulutamme yrittäjän konseptin mukaiseen toimintaan ja ohjaamme toimintaa niin operatiivisesti kuin taloudellisestikin. Ravintola-alan kokemustakaan ei välttämättä tarvitse olla takataskussa. Koulutamme yrittäjän konseptin mukaiseen toimintaan ja koulutusta on tarjolla luonnollisesti tasaiseen tahtiin. Seuraamme ja ohjaamme muutoinkin toimintaa operatiivisesti ja taloudellisesti.

 

Mitä haemme?

 
Menestyvä Pancho Villa – yrittäjä on menestyksennälkäinen ja vastuuntuntoinen tekijä, joka ymmärtää yrittäjyyden tuomat mahdollisuudet, vastuut ja velvoitteet. Hän haluaa kehittää ravintolansa toimintaa pitkäjänteisesti. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä ketjun sekä toisten ketjun yrittäjien kanssa.

Hänellä on kyky johtaa ravintolan asiakaspalvelu-, tarjoilu ja myyntityötä. Asiakaspalvelun ammattilaisena hän osaa ottaa huomioon asiakkaidensa tarpeet ja omalla esimerkillään hän ohjaa myös henkilökuntansa toimintaa.

Yrittäjällä tulee vakaa taloudellinen tilanne, terveyttä ja aikaa oman yrityksen päivittäiseen pyörittämiseen. Ravintola-alan koulutus tai kokemus ei ole välttämätön, mutta siitä on apua.
 

Mitä tarjoamme?

 
Yrittäjälle Pancho Villa tarjoaa erinomaisen liiketoimintamahdollisuuden ravintola-alalla. Pancho Villan kosepti kestää hyvin suhdannevaihteluja ja tarjoaa hyvän tuottomahdollisuuden vastuulliselle yrittäjälle.. Mikäli hoidat ensimmäisen ravintolasi hyvin, sinulla on mahdollisuus perustaa useampia yksiköitä.

Franchising-pakettimme sisältää mm.

• Kattavan perehdytyskoulutuksen yrittäjälle ja hänen henkilökunnalleen
• Ravintolasuunnitelman ml. Pancho Villan tyylin ja konseptin mukaisen sisustussuunnitelman
• Valmiit yhteistyökumppanit kaluston ja laitteiden hankintaan
• Ketjumarkkinoinnin ja mainososaston palvelut alueelliseen markkinointiin
• Ketjun neuvottelemat ostoedut
• Kassajärjestelmän ja järjestelmätuen

Lisäksi ketju avustaa uutta yrittäjää liikepaikan etsinnässä ja valinnassa.
 

Koulutus

 
Eduksi luetaan ravintola-alan koulutus. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys.
 
 • Ilmoitustunnus:
  6006
 • Toimiala:
  Majoitus, ravintola, elintarvike
 • Liiketoiminnan tyyppi:
  Ravintola
 • Yksikön keskimääräinen liikevaihto:
  650 000 €
 • Suomen Franchising-Yhdistyksen jäsen:
  Kyllä
 • Avointen yrittäjäpaikkojen lkm:
  5
 • Alkuinvestointi:
  140 000 €
 • Toimipisteiden lkm:
  30
 • Www:
Teemu Vanharanta
050 5233 369
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.

Haemme yrittäjiä sijainneille

 1. Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
 2. Pohjois-Karjala - Joensuu
 3. Etelä-Savo - Mikkeli
 4. Kymenlaakso - Kouvola
 5. Etelä-Karjala - Lappeenranta
 • Pancho Villa -yrittäjänä toimiminen on palkitsevaa. Pancho Villa -yrittäjäksi on suhteellisen helppo tulla, sillä tärkeimmät asiat on määritelty valmiiksi.

  Miisa Heikkinen, kaksi toimipistettä Tampereella ja yksi Kangasalla

 • Toimimalla Pancho Villa ketjussa yksityisyrittäjänä, en ole yksin yrittäjä. Ketjun tuki on todella tärkeä ja arvokas. Yrittäjänä pääsen vaikuttamaan ja kehittämään koko ketjun toimintaa.

  Pekka Louhela, toimipisteet Oulussa, Ideapark Oulussa ja Raahessa

 • On hienoa työskennellä suomalaisessa ketjussa. Pancho Villa ketjussa yrittäjää kuunnellaan ja asioihin voi vaikuttaa.

  Kenth Vesterlund, toimipisteet Vaasassa ja Seinäjoella

 

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 •  
  Bus Burger -
  Bus Burger - burgers, rock'n roll & grea...

  Kiinnostaako sinua tulla yrittäjäksi suosittuun Bus Burger-ketjuun? Bus Burger on palkittu jenkkityylinen lahtelainen diner-ravintolakonsepti. Bus Burger on jo käsite, joka nyt laajenee pääkaupunkiseudulle, Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään, sekä...

 •  
  Haemme yrittäjiä
  Haemme yrittäjiä O’Learys sporttiravinto...

  O’Learys ravintoloiden juuret ovat Bostonissa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen elämyksen, johon kuuluu rento tunnelma, jenkkityylinen ruoka ja urheilu. Ravintoloidemme  keskiössä on urheilu ja viihde. Mielestämme ne kuuluvat...

 •  
  Ryhdy
  Ryhdy Kotimaailma-ketjuun yrittäjäksi

  Meilllä menestyvä Kotimaailma-yrittäjä huolehtii asiakaspalvelusta, asiakashankinnasta ja verkostoitumisesta alueellaan. Hänellä on hyvä paikallistuntemus ja nälkää kasvaa sekä halu kehittyä kasvun mukana. Hän tekee mielellään yhteistyötä...

Apua yrityskauppaan
Katso yrityskaupan ammattilaiset alueeltasi. Klikkaa ja löydät 3 Koko Suomin asiantuntijaa täältä >>
Rahoitusratkaisut ja yhteistyökumppanimme yrityskauppaan

Tällainen on franchisingsopimus – lue 10 vinkkiä

Kun lähdet franchisingyrittäjäksi, teet aina sopimuksen franchisingketjun kanssa. Sopimus on pääsylippusi ketjun jäseneksi ja antaa käyttöösi valmiin, testatun liiketoimintamallin. Sopiessa on syytä olla tarkkana, joten kokosimme 10 vinkkiä, jotka auttavat hyvän sopimuksen teossa.

Lisää...
Yrityspörssi.fi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!