ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Ryhdy kotipalveluyrittäjäksi
Alkuinvestointi: 10 000 €

Akson on kotipalvelualan yrityksistä koostuva ketjuyritys, jonka juuret ovat Keski-Suomessa. Akson –ketjuun kuuluvat yritykset ovat itsenäisiä yrityksiä, jotka toimivat franchising periaatteella. Me autamme sinua yrityksesi perustamisessa sekä kaikissa eteen tulevissa asioissa. Yhteisenä tavoitteenamme on, että sinun yrityksestäsi kehittyy vakaalla pohjalla toimiva kotipalveluyritys, jota kehitetään sinun tavoitteidesi mukaisesti.

 

Me tarjoamme

 

Saat meiltä käyttöösi työkalut ja tuen oman yrityksen perustamiseen sekä yrityksen johtamiseen sen kaikissa vaiheissa. Kattavan palvelupaketin turvin oman yrityksen pyörittäminen on sujuvampaa, jolloin sinulle jää aikaa esimerkiksi asiakastyöhön. Yrittäjillämme on käytössä mm. - Tavaramerkityt logot ja tunnukset - Toiminnanohjausjärjestelmä - Sähköposti- ja toimisto-ohjelmisto - Näkyvyys www-sivuilla ja sosiaalisessa mediassa - Sosiaali- ja terveyspalveluiden tuki - Taloushallintopalvelut - Kilpailutetut vakuutukset Kaikille avointen tukipalveluiden lisäksi käytössäsi on aina myös juuri sinun tarpeisiisi räätälöity paikallinen tuki. Yrittäjämme hyötyvät olemassa olevien palveluiden lisäksi Akson -ketjun jatkuvasta kehittämisestä, jonka tavoitteena on ketjun tunnettavuuden, taloudellisen kasvun sekä toiminnan tehokkuuden edistäminen.

 

Hamme joukkoomme

 

Akson –yritysten palveluihin kuuluvat tyypillisesti kotihoiva, kotisairaanhoito, siivous, lapsiperheen palvelut, omaishoidon sijaispalvelut, talonmiespalvelut sekä vammaispalvelut. Edellä mainittujen palveluiden osaajat ja ammattilaiset ovat yrittäjärekrytointimme ydinhenkilöitä. Akson -yrittäjänä sinulta edellytetään samoja ominaisuuksia, kuin keneltä tahansa yrittäjältä. Ketjuyrittäjänä sinun ei tarvitse kuitenkaan tehdä kaikkea itse, eikä kaikissa eteen tulevissa tilanteissa tarvitse keksiä pyörää uudelleen. Yksi keskeinen ominaisuus yrittäjillemme onkin taito pyytää ja vastaanottaa tukea. Akson -ketjuyrityksen voi myös menestyksekkäästi perustaa ilman alan koulutusta ja kokemusta. Silloin ratkaisevaa ovat omat verkostot sekä halu järjestelmällisesti kasvattaa omaa yritystä.

 
 • Ilmoitustunnus:
  6010
 • Toimiala:
  Terveys- ja sosiaalipalvelut
 • Liiketoiminnan tyyppi:
  Kotipalvelut
 • Yksikön keskimääräinen liikevaihto:
  11 000 €
 • Suomen Franchising-Yhdistyksen jäsen:
  Kyllä
 • Avointen yrittäjäpaikkojen lkm:
  10
 • Alkuinvestointi:
  10 000 €
 • Toimipisteiden lkm:
  26
 • Www:
Mikko Pirttimäki
040 5040 318
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.

Haemme yrittäjiä sijainneille

 1. Kymenlaakso - Kotka
 2. Kymenlaakso - Kouvola
 3. Pohjois-Pohjanmaa - Kuusamo
 4. Pohjois-Pohjanmaa - Kuusamo
 5. Päijät-Häme - Lahti
 6. Päijät-Häme - Lahti
 7. Etelä-Karjala - Lappeenranta
 8. Etelä-Savo - Mikkeli
 9. Etelä-Savo - Mikkeli
 10. Etelä-Savo - Pieksämäki
 

Apua yrityskauppaan
Katso yrityskaupan ammattilaiset alueeltasi. Klikkaa ja löydät 3 Koko Suomin asiantuntijaa täältä >>
Rahoitusratkaisut ja yhteistyökumppanimme yrityskauppaan

Franchisingyrittäjyys – mitä se on ja kenelle se sopii?

Franchising eli ketjuyrittäminen tai franchisetoiminta on yksi tapa yrittää. Siihen sisältyy monia mahdollisuuksia ja myös asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon. Näiden tietojen avulla selvität, sopisiko tämä yritysmuoto sinulle.

Lisää...
Yrityspörssi.fi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!