Post an ad!

Jälleenmyyjän ilmoitukset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
49 000 €

Suosittu Ruokaravintola

Myydään Etelä-Suomen suurehkon kaupungin ydinkeskustassa hyvällä liikepaikalla viihtyisä Ruokaravintola. Viihtyisä 90 asiakaspaikan ravintolasali sekä Iso noin 50 asiakaspaikan Kesäterassi, johon mahdollista sijoittaa Kesäkeittiö barbeque-iltoja varten. Ravintolasali on kalustettu täydellisesti ja remontoitu pari vuotta sitten. Keittiö hyvillä koneilla ja laitteilla, hyvät kylmä- ja pakastetilat. Täydellisesti varustettu ja kalustettu toimiva Lounas- ja a`la carte ravintola, a-oikeudet.    
Kanta-Häme
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saha-, puutuote- ja huonekaluteollisuus

Osakkaaksi Puusepänliike Osakeyhtiöön

Myydään osakkuus hyvämaineisesta Puusepänliikeestä. Tavoitteena löytää toimintaan osallistuva alan kokemusta ja / tai koulutusta omaava Osakas jatkamaan yritystoimintaa aluksi osaomistajana, myöhemmin pääomistajana. Yritys on erikoistunut perinteisten täyspuuikkunoiden ja -ovien valmistukseen. Tuotteet valmistetaan PEFC-sertiioidusta raaka-aineesta ja ne on CE-merkittyjä sekä alan standardeilla laatuluokiteltuja. Tuotteet myydään omilla tuotemerkeillä. Yrityksellä on Verkkokauppa mittatilausikkunoiden ja -ovien myyntiin. Yrityksellä on käytössä räätälöity toiminnanohjaus ja taloushallinnon ohjelmisto, joka kattaa koko toimitusketjun myynnistä asiakastoimituksiin. Hyvät toimitilat ja konekanta mahdollistavat huomattavasti nykyistä laajemman tuotannon. Uuden osakkaan sijoitus liiketoimintaan voidaan neuvotella joustavasti. Lisätietoja: www.fondayp.fi
Hämeenlinna
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image