JÄTÄ ILMOITUS

Franchising ravintola-ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Yrittäjäpaikat
Ravintola-ala
25 000 €

Yrittäjäksi uuteen leipomoketjuun Turun ympäryskuntiin

Onko leipominen intohimosi ja haluat työllistää itsesi franchisingyrittäjänä? Gluteeniton leipomo etsii kasvavaan joukkoonsa innokkaita jauhopeukaloita leipomaan kotoisan maukkaita gluteenittomia ruoka- ja kahvileipiä. Haemme nyt uutta yrittäjää Turun ympäristokuntien alueelle. Menestyksemme salaisuus piilee lähellä leivotussa kotoisassa maussa. Laajalta asiakaskunnalta saadun positiivisen palautteen innoittamana haluammekin jatkossa tarjota kotoisia makunautintoja yhä useammalle asiakkaalle. Menestymme parhaiten yhdessä, kun: - Olet yrittäjä- ja asiakaspalveluhenkinen - Rakastat leipomista - Äidinkielesi on Suomi Investointitarve yritystoiminnan aloittamisessa vaihtelee 15.000-30.000 euron välillä. Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro itsestäsi lisää! 
Varsinais-Suomi
Yrittäjäpaikat
Ravintola-ala
25 000 €

Yrittäjäksi uuteen leipomoketjuun Pirkkalaan

Onko leipominen intohimosi ja haluat työllistää itsesi franchisingyrittäjänä? Gluteeniton leipomo etsii kasvavaan joukkoonsa innokkaita jauhopeukaloita leipomaan kotoisan maukkaita gluteenittomia ruoka- ja kahvileipiä. Haemme nyt uutta yrittäjää Pirkkalaan. Menestyksemme salaisuus piilee lähellä leivotussa kotoisassa maussa. Laajalta asiakaskunnalta saadun positiivisen palautteen innoittamana haluammekin jatkossa tarjota kotoisia makunautintoja yhä useammalle asiakkaalle. Menestymme parhaiten yhdessä, kun: - Olet yrittäjä- ja asiakaspalveluhenkinen - Rakastat leipomista - Äidinkielesi on Suomi Investointitarve yritystoiminnan aloittamisessa vaihtelee 15.000-30.000 euron välillä. Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro itsestäsi lisää! 
Yrittäjäpaikat
Ravintola-ala
200 000 €

Yrittäjäksi Social Burgerjointille Ouluun

Social Burgerjoint on suomalainen, laadukkaisiin hampurilaisiin keskittynyt ravintolayhteisö, joka on tunnettu maukkaista hampurilaisistaan. Konseptin ydin onkin käsin valmistetut (artesaani) burgerit. ”Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on tärkein. Meillä voit unohtaa hetkeksi maailman hälyn, kokea puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.” Yhteisö on aloittanut tarinansa Helsingissä vuonna 2017 ja on parhaillaan voimakkaassa kasvuvaiheessa. Social Burgerjointin perustivat kaverukset Mika "Pikkis" Tuomonen ja Herkko Volanen. Kaikki alkoi Pikkiksen Masterchef TV-kilpailun voitosta. Ensimmäinen Social Burgerjoint saavutti hetkessä suuren suosion ja se mm. äänestettiin heti avajaisvuonna paikallismedioissa Helsingin parhaaksi burgeriravintolaksi. Ensin perustettiin kaksi uutta omaa yksikköä, joilla konsepti hiottiin kuntoon, minkä jälkeen aloitettiin laajentuminen franchisingmallilla ensin Suomessa ja sen jälkeen myös muualla.   Mitä tarjoamme  Franchisingottajalla on mahdollisuus kasvattaa Social Burgerjoint -liiketoimintaansa avaamalla useampia Social Burgerjoint –yksiköitä suomessa. Social Burgerjoint -yhteisön jäsenenä franchisingottaja pääsee osaksi markkinoilla meneillään olevan ”burgermaniaan”. Hän saa käyttöönsä hyvän tuottopotentiaalin omaavan fast casual -ruokaravintolakonseptin ja pääsee osaksi hyvän fiiliksen burgeriyhteisöä, joka toimii Kotipizza Groupin vahvalla taustatuella.   Mitä haemme Social Burgerjoint -yrittäjäksi valittavilta vaaditaan konseptiin sitoutumista ja yhteistyöhenkisyyttä, joiden lisäksi vähintään seuraavia ominaisuuksia: - Intohimo ruokaan - Halu tarjota asiakkailleen maailman parhaita burgereita (laadun arvostus) - Jonkinlainen kokemus tai ”haju” ravintola-alasta - Valmius ja kyky rahoittaa liiketoiminnan aloituksen vaatima investointi Eduksi luetaan lisäksi, jos henkilö: - On toiminut (franchising) yrittäjänä ja on liiketoimintaorientoitunut - Omaa esimieskokemusta - On iältään yli 30 vuotta - On järjestelmällinen ja tarkka taloudenpidossa   Welcome to the Burgerhood.
Yrittäjäpaikat
Ravintola-ala
200 000 €

Yrittäjäksi Social Burgerjointille Jyväskylään

Social Burgerjoint on suomalainen, laadukkaisiin hampurilaisiin keskittynyt ravintolayhteisö, joka on tunnettu maukkaista hampurilaisistaan. Konseptin ydin onkin käsin valmistetut (artesaani) burgerit. ”Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on tärkein. Meillä voit unohtaa hetkeksi maailman hälyn, kokea puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.” Yhteisö on aloittanut tarinansa Helsingissä vuonna 2017 ja on parhaillaan voimakkaassa kasvuvaiheessa. Social Burgerjointin perustivat kaverukset Mika "Pikkis" Tuomonen ja Herkko Volanen. Kaikki alkoi Pikkiksen Masterchef TV-kilpailun voitosta. Ensimmäinen Social Burgerjoint saavutti hetkessä suuren suosion ja se mm. äänestettiin heti avajaisvuonna paikallismedioissa Helsingin parhaaksi burgeriravintolaksi. Ensin perustettiin kaksi uutta omaa yksikköä, joilla konsepti hiottiin kuntoon, minkä jälkeen aloitettiin laajentuminen franchisingmallilla ensin Suomessa ja sen jälkeen myös muualla. Mitä tarjoamme  Franchisingottajalla on mahdollisuus kasvattaa Social Burgerjoint -liiketoimintaansa avaamalla useampia Social Burgerjoint –yksiköitä suomessa. Social Burgerjoint -yhteisön jäsenenä franchisingottaja pääsee osaksi markkinoilla meneillään olevan ”burgermaniaan”. Hän saa käyttöönsä hyvän tuottopotentiaalin omaavan fast casual -ruokaravintolakonseptin ja pääsee osaksi hyvän fiiliksen burgeriyhteisöä, joka toimii Kotipizza Groupin vahvalla taustatuella. Mitä haemme Social Burgerjoint -yrittäjäksi valittavilta vaaditaan konseptiin sitoutumista ja yhteistyöhenkisyyttä, joiden lisäksi vähintään seuraavia ominaisuuksia: - Intohimo ruokaan - Halu tarjota asiakkailleen maailman parhaita burgereita (laadun arvostus) - Jonkinlainen kokemus tai ”haju” ravintola-alasta - Valmius ja kyky rahoittaa liiketoiminnan aloituksen vaatima investointi Eduksi luetaan lisäksi, jos henkilö: - On toiminut (franchising) yrittäjänä ja on liiketoimintaorientoitunut - Omaa esimieskokemusta - On iältään yli 30 vuotta - On järjestelmällinen ja tarkka taloudenpidossa   Welcome to the Burgerhood.
Keski-Suomi
Yrittäjäpaikat
Ravintola-ala
200 000 €

Yrittäjäksi Social Burgerjointille Turkuun

Social Burgerjoint on suomalainen, laadukkaisiin hampurilaisiin keskittynyt ravintolayhteisö, joka on tunnettu maukkaista hampurilaisistaan. Konseptin ydin onkin käsin valmistetut (artesaani) burgerit. ”Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on tärkein. Meillä voit unohtaa hetkeksi maailman hälyn, kokea puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.” Yhteisö on aloittanut tarinansa Helsingissä vuonna 2017 ja on parhaillaan voimakkaassa kasvuvaiheessa. Social Burgerjointin perustivat kaverukset Mika "Pikkis" Tuomonen ja Herkko Volanen. Kaikki alkoi Pikkiksen Masterchef TV-kilpailun voitosta. Ensimmäinen Social Burgerjoint saavutti hetkessä suuren suosion ja se mm. äänestettiin heti avajaisvuonna paikallismedioissa Helsingin parhaaksi burgeriravintolaksi. Ensin perustettiin kaksi uutta omaa yksikköä, joilla konsepti hiottiin kuntoon, minkä jälkeen aloitettiin laajentuminen franchisingmallilla ensin Suomessa ja sen jälkeen myös muualla. Mitä tarjoamme  Franchisingottajalla on mahdollisuus kasvattaa Social Burgerjoint -liiketoimintaansa avaamalla useampia Social Burgerjoint –yksiköitä suomessa. Social Burgerjoint -yhteisön jäsenenä franchisingottaja pääsee osaksi markkinoilla meneillään olevan ”burgermaniaan”. Hän saa käyttöönsä hyvän tuottopotentiaalin omaavan fast casual -ruokaravintolakonseptin ja pääsee osaksi hyvän fiiliksen burgeriyhteisöä, joka toimii Kotipizza Groupin vahvalla taustatuella. Mitä haemme Social Burgerjoint -yrittäjäksi valittavilta vaaditaan konseptiin sitoutumista ja yhteistyöhenkisyyttä, joiden lisäksi vähintään seuraavia ominaisuuksia: - Intohimo ruokaan - Halu tarjota asiakkailleen maailman parhaita burgereita (laadun arvostus) - Jonkinlainen kokemus tai ”haju” ravintola-alasta - Valmius ja kyky rahoittaa liiketoiminnan aloituksen vaatima investointi Eduksi luetaan lisäksi, jos henkilö: - On toiminut (franchising) yrittäjänä ja on liiketoimintaorientoitunut - Omaa esimieskokemusta - On iältään yli 30 vuotta - On järjestelmällinen ja tarkka taloudenpidossa   Welcome to the Burgerhood.
Varsinais-Suomi
Yrittäjäpaikat
Ravintola-ala
200 000 €

Yrittäjäksi Social Burgerjointille Helsinkiin

Social Burgerjoint on suomalainen, laadukkaisiin hampurilaisiin keskittynyt ravintolayhteisö, joka on tunnettu maukkaista hampurilaisistaan. Konseptin ydin onkin käsin valmistetut (artesaani) burgerit. ”Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on tärkein. Meillä voit unohtaa hetkeksi maailman hälyn, kokea puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.” Yhteisö on aloittanut tarinansa Helsingissä vuonna 2017 ja on parhaillaan voimakkaassa kasvuvaiheessa. Social Burgerjointin perustivat kaverukset Mika "Pikkis" Tuomonen ja Herkko Volanen. Kaikki alkoi Pikkiksen Masterchef TV-kilpailun voitosta. Ensimmäinen Social Burgerjoint saavutti hetkessä suuren suosion ja se mm. äänestettiin heti avajaisvuonna paikallismedioissa Helsingin parhaaksi burgeriravintolaksi. Ensin perustettiin kaksi uutta omaa yksikköä, joilla konsepti hiottiin kuntoon, minkä jälkeen aloitettiin laajentuminen franchisingmallilla ensin Suomessa ja sen jälkeen myös muualla. Mitä tarjoamme Franchisingottajalla on mahdollisuus kasvattaa Social Burgerjoint -liiketoimintaansa avaamalla useampia Social Burgerjoint –yksiköitä suomessa. Social Burgerjoint -yhteisön jäsenenä franchisingottaja pääsee osaksi markkinoilla meneillään olevan ”burgermaniaan”. Hän saa käyttöönsä hyvän tuottopotentiaalin omaavan fast casual -ruokaravintolakonseptin ja pääsee osaksi hyvän fiiliksen burgeriyhteisöä, joka toimii Kotipizza Groupin vahvalla taustatuella. Mitä haemme Social Burgerjoint -yrittäjäksi valittavilta vaaditaan konseptiin sitoutumista ja yhteistyöhenkisyyttä, joiden lisäksi vähintään seuraavia ominaisuuksia: - Intohimo ruokaan - Halu tarjota asiakkailleen maailman parhaita burgereita (laadun arvostus) - Jonkinlainen kokemus tai ”haju” ravintola-alasta - Valmius ja kyky rahoittaa liiketoiminnan aloituksen vaatima investointi Eduksi luetaan lisäksi, jos henkilö: - On toiminut (franchising) yrittäjänä ja on liiketoimintaorientoitunut - Omaa esimieskokemusta - On iältään yli 30 vuotta - On järjestelmällinen ja tarkka taloudenpidossa   Welcome to the Burgerhood.
Yrittäjäpaikat
Ravintola-ala
250 000 €

Yrittäjäksi O’Learys sporttiravintolaan Vaasaan

Haemme nyt O'Learys sporttiravintolayrittäjää Vaasaan. O’Learys ravintoloiden juuret ovat Bostonissa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen elämyksen, johon kuuluu rento tunnelma, jenkkityylinen ruoka ja urheilu. Ravintoloidemme  keskiössä on urheilu ja viihde. Mielestämme ne kuuluvat jokaiselle. Konseptimme on suunniteltu tarkasti laajalle yleisölle ja palvelemme sekä kuluttajia että yritysasiakkaita.    Minkälaisia O'Learys yrittäjiä haemme?   Jotta menestyt O’Learys yrittäjänä, tarvitset:    • Yrittäjähenkisyyttä    • Kokemusta ravintola-alalta    • Taitoja yrityksen talouden hallintaan    • Palveluhenkisyyttä   Mitä O'Learys yrittäjäksi ryhtyminen vaatii?   Jotta voit ryhtyä O’Learys yrittäjäksi, sinulla tulee olla valmius investoida ravintolaasi omaa pääomaa lainarahoituksen lisäksi. Omaa pääomaa tarvitset 250.000€-700.000€ ja kokonaisinvestointi on 900.000€-3.000.000€ välillä, riippuen ravintolasi koosta.   Olen kiinnostunut, miten toimin?   Jos kiinnostuit, ota yhteyttä englanniksi tai ruotsiksi:   Karl Wennberg karl.wennberg@olearystrademark.com +46 70 988 59 99
Yrittäjäpaikat
Ravintola-ala
250 000 €

Yrittäjäksi O’Learys sporttiravintolaan Ouluun

Haemme nyt O'Learys sporttiravintolayrittäjää Ouluun. O’Learys ravintoloiden juuret ovat Bostonissa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen elämyksen, johon kuuluu rento tunnelma, jenkkityylinen ruoka ja urheilu. Ravintoloidemme  keskiössä on urheilu ja viihde. Mielestämme ne kuuluvat jokaiselle. Konseptimme on suunniteltu tarkasti laajalle yleisölle ja palvelemme sekä kuluttajia että yritysasiakkaita.    Minkälaisia O'Learys yrittäjiä haemme?   Jotta menestyt O’Learys yrittäjänä, tarvitset:    • Yrittäjähenkisyyttä    • Kokemusta ravintola-alalta    • Taitoja yrityksen talouden hallintaan    • Palveluhenkisyyttä   Mitä O'Learys yrittäjäksi ryhtyminen vaatii?   Jotta voit ryhtyä O’Learys yrittäjäksi, sinulla tulee olla valmius investoida ravintolaasi omaa pääomaa lainarahoituksen lisäksi. Omaa pääomaa tarvitset 250.000€-700.000€ ja kokonaisinvestointi on 900.000€-3.000.000€ välillä, riippuen ravintolasi koosta.   Olen kiinnostunut, miten toimin?   Jos kiinnostuit, ota yhteyttä englanniksi tai ruotsiksi:   Karl Wennberg karl.wennberg@olearystrademark.com +46 70 988 59 99
Yrittäjäpaikat
Ravintola-ala
250 000 €

Yrittäjäksi O’Learys sporttiravintolaan Tampereelle

Haemme nyt O'Learys sporttiravintolayrittäjää Tampereelle. O’Learys ravintoloiden juuret ovat Bostonissa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen elämyksen, johon kuuluu rento tunnelma, jenkkityylinen ruoka ja urheilu. Ravintoloidemme  keskiössä on urheilu ja viihde. Mielestämme ne kuuluvat jokaiselle. Konseptimme on suunniteltu tarkasti laajalle yleisölle ja palvelemme sekä kuluttajia että yritysasiakkaita.    Minkälaisia O'Learys yrittäjiä haemme?   Jotta menestyt O’Learys yrittäjänä, tarvitset:    • Yrittäjähenkisyyttä    • Kokemusta ravintola-alalta    • Taitoja yrityksen talouden hallintaan    • Palveluhenkisyyttä   Mitä O'Learys yrittäjäksi ryhtyminen vaatii?   Jotta voit ryhtyä O’Learys yrittäjäksi, sinulla tulee olla valmius investoida ravintolaasi omaa pääomaa lainarahoituksen lisäksi. Omaa pääomaa tarvitset 250.000€-700.000€ ja kokonaisinvestointi on 900.000€-3.000.000€ välillä, riippuen ravintolasi koosta.   Olen kiinnostunut, miten toimin?   Jos kiinnostuit, ota yhteyttä englanniksi tai ruotsiksi:   Karl Wennberg karl.wennberg@olearystrademark.com +46 70 988 59 99
Yrittäjäpaikat
Ravintola-ala
250 000 €

Yrittäjäksi O’Learys sporttiravintolaan Turkuun

Haemme nyt O'Learys sporttiravintolayrittäjää Turkuun. O’Learys ravintoloiden juuret ovat Bostonissa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen elämyksen, johon kuuluu rento tunnelma, jenkkityylinen ruoka ja urheilu. Ravintoloidemme  keskiössä on urheilu ja viihde. Mielestämme ne kuuluvat jokaiselle. Konseptimme on suunniteltu tarkasti laajalle yleisölle ja palvelemme sekä kuluttajia että yritysasiakkaita.    Minkälaisia O'Learys yrittäjiä haemme?   Jotta menestyt O’Learys yrittäjänä, tarvitset:    • Yrittäjähenkisyyttä    • Kokemusta ravintola-alalta    • Taitoja yrityksen talouden hallintaan    • Palveluhenkisyyttä   Mitä O'Learys yrittäjäksi ryhtyminen vaatii?   Jotta voit ryhtyä O’Learys yrittäjäksi, sinulla tulee olla valmius investoida ravintolaasi omaa pääomaa lainarahoituksen lisäksi. Omaa pääomaa tarvitset 250.000€-700.000€ ja kokonaisinvestointi on 900.000€-3.000.000€ välillä, riippuen ravintolasi koosta.   Olen kiinnostunut, miten toimin?   Jos kiinnostuit, ota yhteyttä englanniksi tai ruotsiksi:   Karl Wennberg karl.wennberg@olearystrademark.com +46 70 988 59 99
Yrittäjäpaikat
Ravintola-ala
250 000 €

Yrittäjäksi O’Learys sporttiravintolaan Maarianhaminaan

Haemme nyt O'Learys sporttiravintolayrittäjää Maarianhaminaan. O’Learys ravintoloiden juuret ovat Bostonissa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen elämyksen, johon kuuluu rento tunnelma, jenkkityylinen ruoka ja urheilu. Ravintoloidemme  keskiössä on urheilu ja viihde. Mielestämme ne kuuluvat jokaiselle. Konseptimme on suunniteltu tarkasti laajalle yleisölle ja palvelemme sekä kuluttajia että yritysasiakkaita.  Minkälaisia O'Learys yrittäjiä haemme? Jotta menestyt O’Learys yrittäjänä, tarvitset:  • Yrittäjähenkisyyttä  • Kokemusta ravintola-alalta  • Taitoja yrityksen talouden hallintaan  • Palveluhenkisyyttä Mitä O'Learys yrittäjäksi ryhtyminen vaatii? Jotta voit ryhtyä O’Learys yrittäjäksi, sinulla tulee olla valmius investoida ravintolaasi omaa pääomaa lainarahoituksen lisäksi. Omaa pääomaa tarvitset 250.000€-700.000€ ja kokonaisinvestointi on 900.000€-3.000.000€ välillä, riippuen ravintolasi koosta. Olen kiinnostunut, miten toimin? Jos kiinnostuit, ota yhteyttä englanniksi tai ruotsiksi: Karl Wennberg karl.wennberg@olearystrademark.com +46 70 988 59 99
Maarianhamina - Mariehamn
Yrittäjäpaikat
Ravintola-ala
140 000 €

Hola! Sinustako Pancho Villa -yrittäjä Joensuuhun?

Miltä kuulostaisi oma Pancho Villa -ravintola?  Meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty Pancho Villa on tunnelmallinen koko perheen ruokaravintola A-oikeuksin. Kaikki ravintolamme toimivat franchising-toimintamallilla. Pancho Villa -ketju kasvaa kohisten ja uusille ravintoloille ja yrittäjille on tilaa! Pancho Villa on tunnettu laajasta tuotevalikoimasta sekä reilusti maustetuista ja runsaista, mutta kohtuuhintaisista annoksista. Tuotevalikoimasta erityisesti burgerit ovat suosittuja talon omien kastikkeiden kera, unohtamatta burritoja, tacoja ja muita meksikolaisherkkuja. – Yrittäjälle Pancho Villa tarjoaa erinomaisen liiketoimintamahdollisuuden ravintola-alalla. Konseptimme kestää hyvin suhdannevaihteluja sekä tarjoaa hyvän tuotto- ja kasvumahdollisuuden vastuulliselle yrittäjälle. Mikäli hoidat ensimmäisen ravintolasi hyvin, sinulla on mahdollisuus perustaa useampia yksiköitä. Pancho Villan maailmaan on helppo soljahtaa mukaan. – Rakennamme ravintolan avaimet käteen -periaatteella, annamme kattavan perehdytyksen ja autamme yrittäjiä heidän operatiivisessa ja taloudellisessa toiminnassaan. Ravintola-alan kokemustakaan ei välttämättä tarvitse olla takataskussa, sillä koulutamme yrittäjän konseptin mukaiseen toimintaan ja tarjoamme koulutusta jatkossakin tasaiseen tahtiin. Ketä haemme? Menestyvä Pancho Villa – yrittäjä on menestyksennälkäinen ja vastuuntuntoinen tekijä, joka ymmärtää yrittäjyyden tuomat mahdollisuudet, vastuut ja velvoitteet. Hän haluaa kehittää ravintolansa toimintaa pitkäjänteisesti. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä ketjun sekä toisten ketjun yrittäjien kanssa. Hänellä on kyky johtaa esimiehenä ravintolansa asiakaspalvelu-, tarjoilu ja myyntityötä. Asiakaspalvelun ammattilaisena hän osaa ottaa huomioon asiakkaidensa tarpeet ja omalla esimerkillään hän ohjaa myös henkilökuntansa toimintaa. Yrittäjällä tulee vakaa taloudellinen tilanne, terveyttä ja aikaa oman yrityksen päivittäiseen pyörittämiseen. Ravintola-alan koulutus tai kokemus ei ole välttämätön, mutta siitä on apua. Mitä tarjoamme? Franchising-pakettimme sisältää mm. • Kattavan perehdytyskoulutuksen yrittäjälle ja hänen henkilökunnalleen • Ravintolasuunnitelman ml. Pancho Villan tyylin ja konseptin mukaisen sisustussuunnitelman • Valmiit yhteistyökumppanit kaluston ja laitteiden hankintaan • Ketjumarkkinoinnin ja mainososaston palvelut alueelliseen markkinointiin • Ketjun neuvottelemat ostoedut • Kassajärjestelmän ja järjestelmätuen • Ja tietenkin ketjujohdon ja kaikkien Pancho Villa -yrittäjien tuen Lisäksi ketju avustaa liikepaikan etsinnässä ja valinnassa. Lisätietoja antaa Ketju.fi Yrittäjärekrytointipalvelut, Päivi Lääkkö 050 374 1001, paivi.laakko@ketju.fi  
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista
loder image