JÄTÄ ILMOITUS

Franchising ravintola-ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Franchising
Ravintola-ala
140 000 €

Hola! Sinustako liiketoiminnan jatkaja Porin Pancho Villaan?

Miltä kuulostaisi valmis Pancho Villa -ravintola?  Meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty Pancho Villa on tunnelmallinen koko perheen ruokaravintola A-oikeuksin. Kaikki ravintolamme toimivat franchising-toimintamallilla. Pancho Villa on tunnettu laajasta tuotevalikoimasta sekä reilusti maustetuista ja runsaista, mutta kohtuuhintaisista annoksista. Tuotevalikoimasta erityisesti burgerit ovat suosittuja talon omien kastikkeiden kera, unohtamatta burritoja, tacoja ja muita meksikolaisherkkuja. Pancho Villa -ravintoloita on jo 31 ympäri Suomen ja uusille yrittäjille on tilaa! – Yrittäjälle Pancho Villa tarjoaa erinomaisen liiketoimintamahdollisuuden ravintola-alalla. Konseptimme kestää hyvin suhdannevaihteluja sekä tarjoaa hyvän tuotto- ja kasvumahdollisuuden vastuulliselle yrittäjälle. Mikäli hoidat ensimmäisen ravintolasi hyvin, sinulla on mahdollisuus perustaa useampia yksiköitä. Pancho Villan maailmaan on helppo soljahtaa mukaan. – Saat valmiin ravintolan tai rakennamme ravintolan avaimet käteen -periaatteella, annamme kattavan perehdytyksen ja autamme yrittäjiä heidän operatiivisessa ja taloudellisessa toiminnassaan. Ravintola-alan kokemustakaan ei välttämättä tarvitse olla takataskussa, sillä koulutamme yrittäjän konseptin mukaiseen toimintaan ja tarjoamme koulutusta jatkossakin tasaiseen tahtiin. Ketä haemme? Menestyvä Pancho Villa – yrittäjä on menestyksennälkäinen ja vastuuntuntoinen tekijä, joka ymmärtää yrittäjyyden tuomat mahdollisuudet, vastuut ja velvoitteet. Hän haluaa kehittää ravintolansa toimintaa pitkäjänteisesti. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä ketjun sekä toisten ketjun yrittäjien kanssa. Hänellä on kyky johtaa esimiehenä ravintolansa asiakaspalvelu-, tarjoilu ja myyntityötä. Asiakaspalvelun ammattilaisena hän osaa ottaa huomioon asiakkaidensa tarpeet ja omalla esimerkillään hän ohjaa myös henkilökuntansa toimintaa. Yrittäjällä tulee vakaa taloudellinen tilanne, terveyttä ja aikaa oman yrityksen päivittäiseen pyörittämiseen. Ravintola-alan koulutus tai kokemus ei ole välttämätön, mutta siitä on apua. Mitä tarjoamme? Pääset kehittämään aktiivisesti jo toimivan ravintolan liiketoimintaan. Saat valmiin, kalustetun ravintolan ja valmiin asiakaskunnan, jota voit lähteä kasvattamaan. Pancho Villan konsepti kestää hyvin suhdannevaihteluja ja tarjoaa hyvän tuottomahdollisuuden vastuulliselle yrittäjälle. Mikäli hoidat ensimmäisen ravintolasi hyvin, sinulla on mahdollisuus perustaa useampia yksiköitä. Franchising-pakettimme sisältää mm. • Kattavan perehdytyskoulutuksen yrittäjälle ja hänen henkilökunnalleen • Ravintolasuunnitelman ml. Pancho Villan tyylin ja konseptin mukaisen sisustussuunnitelman • Valmiit yhteistyökumppanit kaluston ja laitteiden hankintaan • Ketjumarkkinoinnin ja mainososaston palvelut alueelliseen markkinointiin • Ketjun neuvottelemat ostoedut • Kassajärjestelmän ja järjestelmätuen • Ja tietenkin ketjujohdon ja kaikkien Pancho Villa -yrittäjien tuen Lisätietoja antaa Ketju.fi Yrittäjärekrytointipalvelut, Päivi Lääkkö 050 374 1001, paivi.laakko@ketju.fi
Franchising
Ravintola-ala
15 000 €

Etsimme Sushi Panda franchisingyrittäjiä Vantaalle

Meistä Perheomisteinen Sushi Panda Oy perustettiin vuonna 2015 ja ensimmäinen pieni ravintola oli Turun keskustan liikekeskuksessa. Suuren kysynnän vuoksi uusi isompi ravintola avattiin Linnankadulle vuonna 2017. Nyt ravintoloita on Turussa, Salossa ja Helsingissä x 2 kpl. Toimiva konsepti, korkea laatu, laaja valikoima, tuotekehitys ja nykyaikaiset tilausjärjestelmät ovat pohjana menestyksellemme. Olemme hyvin aktiivisia käyttämään sosiaalista mediaa markkinoinnin apuna. Meillä on ravintoloissa hyvä henki ja tekemisen meininki. Arvostamme henkilökuntaamme korkealle. Olemme nyt laajentamassa toimintaamme valtakunnalliseksi ja etsimme meidän näköisiä ja oloisia yrittäjiä. www.sushipanda.fi Sinä Etsitkö uutta suuntaa tai uusia haasteita elämälle? Haluaisitko tehdä päivätöitä ravintoloiden iltavuorojen sijasta? Haluatko palvella asiakkaita ja tuottaa heille hyviä ruokanautintoja? Olet näppärä käsistäsi ja ymmärrät liiketoimintaa. Ymmärrät hyvin yrittäjän tehtävän. Olet positiivinen, siisti ja energinen. Sinulla on luottotiedot kunnossa ja sinulla on mahdollisuus saada tarvittaessa pankista aloituslaina. Aikaisempi ravintolakokemus ei ole välttämätöntä. Tarjoamme -Franchising yrittäjyyden suhteellisen pienillä aloituskustannuksilla 15 000 -30 000 euroa -Erittäin hyvin kehitetyn konseptin -Hyvän koulutuksen sushien valmistamiseen -Hyvät järjestelmät liiketoiminnan pyörittämiseen ja kouluttamisen niiden käyttöön -Jatkuvan tuen liiketoimintaan -Hyvän aloituskoulutuksen ja materiaalin -Hyvät liiketoimintapaikat -Säännölliset tuotekoulutukset ja hyvän tuotekehityksen -Ketjun aktiivisen ja hyvälaatuisen markkinoinnin -Ketjun keskitetyt hankintasopimukset -Hyvän yhteistyöverkoston ja sopimukset -Kannattavuuslaskelmat ja tuottavan liiketoiminnan Kiinnostuitko?? Ota yhteyttä ja kysy lisää! Vastauksia antaa: Toimitusjohtaja/Sushi Panda Oy/Heikki Hilpelä heikki.hilpela@sushipanda.fi Tervetuloa joukkoomme!  
Franchising
Ravintola-ala
15 000 €

Etsimme Sushi Panda franchisingyrittäjiä Espooseen

Meistä Perheomisteinen Sushi Panda Oy perustettiin vuonna 2015 ja ensimmäinen pieni ravintola oli Turun keskustan liikekeskuksessa. Suuren kysynnän vuoksi uusi isompi ravintola avattiin Linnankadulle vuonna 2017. Nyt ravintoloita on Turussa, Salossa ja Helsingissä x 2 kpl. Toimiva konsepti, korkea laatu, laaja valikoima, tuotekehitys ja nykyaikaiset tilausjärjestelmät ovat pohjana menestyksellemme. Olemme hyvin aktiivisia käyttämään sosiaalista mediaa markkinoinnin apuna. Meillä on ravintoloissa hyvä henki ja tekemisen meininki. Arvostamme henkilökuntaamme korkealle. Olemme nyt laajentamassa toimintaamme valtakunnalliseksi ja etsimme meidän näköisiä ja oloisia yrittäjiä. www.sushipanda.fi Sinä Etsitkö uutta suuntaa tai uusia haasteita elämälle? Haluaisitko tehdä päivätöitä ravintoloiden iltavuorojen sijasta? Haluatko palvella asiakkaita ja tuottaa heille hyviä ruokanautintoja? Olet näppärä käsistäsi ja ymmärrät liiketoimintaa. Ymmärrät hyvin yrittäjän tehtävän. Olet positiivinen, siisti ja energinen. Sinulla on luottotiedot kunnossa ja sinulla on mahdollisuus saada tarvittaessa pankista aloituslaina. Aikaisempi ravintolakokemus ei ole välttämätöntä. Tarjoamme - Franchising yrittäjyyden suhteellisen pienillä aloituskustannuksilla 15 000 -30 000 euroa -Erittäin hyvin kehitetyn konseptin -Hyvän koulutuksen sushien valmistamiseen -Hyvät järjestelmät liiketoiminnan pyörittämiseen ja kouluttamisen niiden käyttöön -Jatkuvan tuen liiketoimintaan -Hyvän aloituskoulutuksen ja materiaalin -Hyvät liiketoimintapaikat -Säännölliset tuotekoulutukset ja hyvän tuotekehityksen -Ketjun aktiivisen ja hyvälaatuisen markkinoinnin -Ketjun keskitetyt hankintasopimukset -Hyvän yhteistyöverkoston ja sopimukset -Kannattavuuslaskelmat ja tuottavan liiketoiminnan   Kiinnostuitko?? Ota yhteyttä ja kysy lisää! Vastauksia antaa: Toimitusjohtaja/Sushi Panda Oy/Heikki Hilpelä heikki.hilpela@sushipanda.fi Tervetuloa joukkoomme!
Franchising
Ravintola-ala
15 000 €

Etsimme Sushi Panda franchisingyrittäjiä Helsinkiin

Meistä Perheomisteinen Sushi Panda Oy perustettiin vuonna 2015 ja ensimmäinen pieni ravintola oli Turun keskustan liikekeskuksessa. Suuren kysynnän vuoksi uusi isompi ravintola avattiin Linnankadulle vuonna 2017. Nyt ravintoloita on Turussa, Salossa ja Helsingissä x 2 kpl. Toimiva konsepti, korkea laatu, laaja valikoima, tuotekehitys ja nykyaikaiset tilausjärjestelmät ovat pohjana menestyksellemme. Olemme hyvin aktiivisia käyttämään sosiaalista mediaa markkinoinnin apuna. Meillä on ravintoloissa hyvä henki ja tekemisen meininki. Arvostamme henkilökuntaamme korkealle. Olemme nyt laajentamassa toimintaamme valtakunnalliseksi ja etsimme meidän näköisiä ja oloisia yrittäjiä. www.sushipanda.fi Sinä Etsitkö uutta suuntaa tai uusia haasteita elämälle? Haluaisitko tehdä päivätöitä ravintoloiden iltavuorojen sijasta? Haluatko palvella asiakkaita ja tuottaa heille hyviä ruokanautintoja? Olet näppärä käsistäsi ja ymmärrät liiketoimintaa. Ymmärrät hyvin yrittäjän tehtävän. Olet positiivinen, siisti ja energinen. Sinulla on luottotiedot kunnossa ja sinulla on mahdollisuus saada tarvittaessa pankista aloituslaina. Aikaisempi ravintolakokemus ei ole välttämätöntä. Tarjoamme -Franchising yrittäjyyden suhteellisen pienillä aloituskustannuksilla 15 000 -30 000 euroa -Erittäin hyvin kehitetyn konseptin -Hyvän koulutuksen sushien valmistamiseen -Hyvät järjestelmät liiketoiminnan pyörittämiseen ja kouluttamisen niiden käyttöön -Jatkuvan tuen liiketoimintaan -Hyvän aloituskoulutuksen ja materiaalin -Hyvät liiketoimintapaikat -Säännölliset tuotekoulutukset ja hyvän tuotekehityksen -Ketjun aktiivisen ja hyvälaatuisen markkinoinnin -Ketjun keskitetyt hankintasopimukset -Hyvän yhteistyöverkoston ja sopimukset -Kannattavuuslaskelmat ja tuottavan liiketoiminnan Kiinnostuitko?? Ota yhteyttä ja kysy lisää! Vastauksia antaa: Toimitusjohtaja/Sushi Panda Oy/Heikki Hilpelä heikki.hilpela@sushipanda.fi Tervetuloa joukkoomme!
Franchising
Ravintola-ala
200 000 €

Yrittäjäksi Social Burgerjointille Kuopioon

Social Burgerjoint on suomalainen, laadukkaisiin hampurilaisiin keskittynyt ravintolayhteisö, joka on tunnettu maukkaista hampurilaisistaan. Konseptin ydin onkin käsin valmistetut (artesaani) burgerit. ”Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on tärkein. Meillä voit unohtaa hetkeksi maailman hälyn, kokea puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.” Yhteisö on aloittanut tarinansa Helsingissä vuonna 2017 ja on parhaillaan voimakkaassa kasvuvaiheessa. Social Burgerjointin perustivat kaverukset Mika "Pikkis" Tuomonen ja Herkko Volanen. Kaikki alkoi Pikkiksen Masterchef TV-kilpailun voitosta. Ensimmäinen Social Burgerjoint saavutti hetkessä suuren suosion ja se mm. äänestettiin heti avajaisvuonna paikallismedioissa Helsingin parhaaksi burgeriravintolaksi. Ensin perustettiin kaksi uutta omaa yksikköä, joilla konsepti hiottiin kuntoon, minkä jälkeen aloitettiin laajentuminen franchisingmallilla ensin Suomessa ja sen jälkeen myös muualla. Mitä tarjoamme  Franchisingottajalla on mahdollisuus kasvattaa Social Burgerjoint -liiketoimintaansa avaamalla useampia Social Burgerjoint –yksiköitä suomessa. Social Burgerjoint -yhteisön jäsenenä franchisingottaja pääsee osaksi markkinoilla meneillään olevan ”burgermaniaan”. Hän saa käyttöönsä hyvän tuottopotentiaalin omaavan fast casual -ruokaravintolakonseptin ja pääsee osaksi hyvän fiiliksen burgeriyhteisöä, joka toimii Kotipizza Groupin vahvalla taustatuella. Mitä haemme Social Burgerjoint -yrittäjäksi valittavilta vaaditaan konseptiin sitoutumista ja yhteistyöhenkisyyttä, joiden lisäksi vähintään seuraavia ominaisuuksia: - Intohimo ruokaan - Halu tarjota asiakkailleen maailman parhaita burgereita (laadun arvostus) - Jonkinlainen kokemus tai ”haju” ravintola-alasta - Valmius ja kyky rahoittaa liiketoiminnan aloituksen vaatima investointi Eduksi luetaan lisäksi, jos henkilö: - On toiminut (franchising) yrittäjänä ja on liiketoimintaorientoitunut - Omaa esimieskokemusta - On iältään yli 30 vuotta - On järjestelmällinen ja tarkka taloudenpidossa   Welcome to the Burgerhood.
Franchising
Ravintola-ala
200 000 €

Yrittäjäksi Social Burgerjointille Ouluun

Social Burgerjoint on suomalainen, laadukkaisiin hampurilaisiin keskittynyt ravintolayhteisö, joka on tunnettu maukkaista hampurilaisistaan. Konseptin ydin onkin käsin valmistetut (artesaani) burgerit. ”Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on tärkein. Meillä voit unohtaa hetkeksi maailman hälyn, kokea puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.” Yhteisö on aloittanut tarinansa Helsingissä vuonna 2017 ja on parhaillaan voimakkaassa kasvuvaiheessa. Social Burgerjointin perustivat kaverukset Mika "Pikkis" Tuomonen ja Herkko Volanen. Kaikki alkoi Pikkiksen Masterchef TV-kilpailun voitosta. Ensimmäinen Social Burgerjoint saavutti hetkessä suuren suosion ja se mm. äänestettiin heti avajaisvuonna paikallismedioissa Helsingin parhaaksi burgeriravintolaksi. Ensin perustettiin kaksi uutta omaa yksikköä, joilla konsepti hiottiin kuntoon, minkä jälkeen aloitettiin laajentuminen franchisingmallilla ensin Suomessa ja sen jälkeen myös muualla.   Mitä tarjoamme  Franchisingottajalla on mahdollisuus kasvattaa Social Burgerjoint -liiketoimintaansa avaamalla useampia Social Burgerjoint –yksiköitä suomessa. Social Burgerjoint -yhteisön jäsenenä franchisingottaja pääsee osaksi markkinoilla meneillään olevan ”burgermaniaan”. Hän saa käyttöönsä hyvän tuottopotentiaalin omaavan fast casual -ruokaravintolakonseptin ja pääsee osaksi hyvän fiiliksen burgeriyhteisöä, joka toimii Kotipizza Groupin vahvalla taustatuella.   Mitä haemme Social Burgerjoint -yrittäjäksi valittavilta vaaditaan konseptiin sitoutumista ja yhteistyöhenkisyyttä, joiden lisäksi vähintään seuraavia ominaisuuksia: - Intohimo ruokaan - Halu tarjota asiakkailleen maailman parhaita burgereita (laadun arvostus) - Jonkinlainen kokemus tai ”haju” ravintola-alasta - Valmius ja kyky rahoittaa liiketoiminnan aloituksen vaatima investointi Eduksi luetaan lisäksi, jos henkilö: - On toiminut (franchising) yrittäjänä ja on liiketoimintaorientoitunut - Omaa esimieskokemusta - On iältään yli 30 vuotta - On järjestelmällinen ja tarkka taloudenpidossa   Welcome to the Burgerhood.
Franchising
Ravintola-ala
200 000 €

Yrittäjäksi Social Burgerjointille Jyväskylään

Social Burgerjoint on suomalainen, laadukkaisiin hampurilaisiin keskittynyt ravintolayhteisö, joka on tunnettu maukkaista hampurilaisistaan. Konseptin ydin onkin käsin valmistetut (artesaani) burgerit. ”Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on tärkein. Meillä voit unohtaa hetkeksi maailman hälyn, kokea puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.” Yhteisö on aloittanut tarinansa Helsingissä vuonna 2017 ja on parhaillaan voimakkaassa kasvuvaiheessa. Social Burgerjointin perustivat kaverukset Mika "Pikkis" Tuomonen ja Herkko Volanen. Kaikki alkoi Pikkiksen Masterchef TV-kilpailun voitosta. Ensimmäinen Social Burgerjoint saavutti hetkessä suuren suosion ja se mm. äänestettiin heti avajaisvuonna paikallismedioissa Helsingin parhaaksi burgeriravintolaksi. Ensin perustettiin kaksi uutta omaa yksikköä, joilla konsepti hiottiin kuntoon, minkä jälkeen aloitettiin laajentuminen franchisingmallilla ensin Suomessa ja sen jälkeen myös muualla. Mitä tarjoamme  Franchisingottajalla on mahdollisuus kasvattaa Social Burgerjoint -liiketoimintaansa avaamalla useampia Social Burgerjoint –yksiköitä suomessa. Social Burgerjoint -yhteisön jäsenenä franchisingottaja pääsee osaksi markkinoilla meneillään olevan ”burgermaniaan”. Hän saa käyttöönsä hyvän tuottopotentiaalin omaavan fast casual -ruokaravintolakonseptin ja pääsee osaksi hyvän fiiliksen burgeriyhteisöä, joka toimii Kotipizza Groupin vahvalla taustatuella. Mitä haemme Social Burgerjoint -yrittäjäksi valittavilta vaaditaan konseptiin sitoutumista ja yhteistyöhenkisyyttä, joiden lisäksi vähintään seuraavia ominaisuuksia: - Intohimo ruokaan - Halu tarjota asiakkailleen maailman parhaita burgereita (laadun arvostus) - Jonkinlainen kokemus tai ”haju” ravintola-alasta - Valmius ja kyky rahoittaa liiketoiminnan aloituksen vaatima investointi Eduksi luetaan lisäksi, jos henkilö: - On toiminut (franchising) yrittäjänä ja on liiketoimintaorientoitunut - Omaa esimieskokemusta - On iältään yli 30 vuotta - On järjestelmällinen ja tarkka taloudenpidossa   Welcome to the Burgerhood.
Keski-Suomi
Franchising
Ravintola-ala
200 000 €

Yrittäjäksi Social Burgerjointille Turkuun

Social Burgerjoint on suomalainen, laadukkaisiin hampurilaisiin keskittynyt ravintolayhteisö, joka on tunnettu maukkaista hampurilaisistaan. Konseptin ydin onkin käsin valmistetut (artesaani) burgerit. ”Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on tärkein. Meillä voit unohtaa hetkeksi maailman hälyn, kokea puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.” Yhteisö on aloittanut tarinansa Helsingissä vuonna 2017 ja on parhaillaan voimakkaassa kasvuvaiheessa. Social Burgerjointin perustivat kaverukset Mika "Pikkis" Tuomonen ja Herkko Volanen. Kaikki alkoi Pikkiksen Masterchef TV-kilpailun voitosta. Ensimmäinen Social Burgerjoint saavutti hetkessä suuren suosion ja se mm. äänestettiin heti avajaisvuonna paikallismedioissa Helsingin parhaaksi burgeriravintolaksi. Ensin perustettiin kaksi uutta omaa yksikköä, joilla konsepti hiottiin kuntoon, minkä jälkeen aloitettiin laajentuminen franchisingmallilla ensin Suomessa ja sen jälkeen myös muualla. Mitä tarjoamme  Franchisingottajalla on mahdollisuus kasvattaa Social Burgerjoint -liiketoimintaansa avaamalla useampia Social Burgerjoint –yksiköitä suomessa. Social Burgerjoint -yhteisön jäsenenä franchisingottaja pääsee osaksi markkinoilla meneillään olevan ”burgermaniaan”. Hän saa käyttöönsä hyvän tuottopotentiaalin omaavan fast casual -ruokaravintolakonseptin ja pääsee osaksi hyvän fiiliksen burgeriyhteisöä, joka toimii Kotipizza Groupin vahvalla taustatuella. Mitä haemme Social Burgerjoint -yrittäjäksi valittavilta vaaditaan konseptiin sitoutumista ja yhteistyöhenkisyyttä, joiden lisäksi vähintään seuraavia ominaisuuksia: - Intohimo ruokaan - Halu tarjota asiakkailleen maailman parhaita burgereita (laadun arvostus) - Jonkinlainen kokemus tai ”haju” ravintola-alasta - Valmius ja kyky rahoittaa liiketoiminnan aloituksen vaatima investointi Eduksi luetaan lisäksi, jos henkilö: - On toiminut (franchising) yrittäjänä ja on liiketoimintaorientoitunut - Omaa esimieskokemusta - On iältään yli 30 vuotta - On järjestelmällinen ja tarkka taloudenpidossa   Welcome to the Burgerhood.
Varsinais-Suomi
Franchising
Ravintola-ala
200 000 €

Yrittäjäksi Social Burgerjointille Tampereelle

Social Burgerjoint on suomalainen, laadukkaisiin hampurilaisiin keskittynyt ravintolayhteisö, joka on tunnettu maukkaista hampurilaisistaan. KSocial onseptin ydin onkin käsin valmistetut (artesaani) burgerit. ”Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on tärkein. Meillä voit unohtaa hetkeksi maailman hälyn, kokea puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.” Yhteisö on aloittanut tarinansa Helsingissä vuonna 2017 ja on parhaillaan voimakkaassa kasvuvaiheessa. Social Burgerjointin perustivat kaverukset Mika "Pikkis" Tuomonen ja Herkko Volanen. Kaikki alkoi Pikkiksen Masterchef TV-kilpailun voitosta. Ensimmäinen Social Burgerjoint saavutti hetkessä suuren suosion ja se mm. äänestettiin heti avajaisvuonna paikallismedioissa Helsingin parhaaksi burgeriravintolaksi. Ensin perustettiin kaksi uutta omaa yksikköä, joilla konsepti hiottiin kuntoon, minkä jälkeen aloitettiin laajentuminen franchisingmallilla ensin Suomessa ja sen jälkeen myös muualla. Mitä tarjoamme  Franchisingottajalla on mahdollisuus kasvattaa Social Burgerjoint -liiketoimintaansa avaamalla useampia Social Burgerjoint –yksiköitä suomessa. Social Burgerjoint -yhteisön jäsenenä franchisingottaja pääsee osaksi markkinoilla meneillään olevan ”burgermaniaan”. Hän saa käyttöönsä hyvän tuottopotentiaalin omaavan fast casual -ruokaravintolakonseptin ja pääsee osaksi hyvän fiiliksen burgeriyhteisöä, joka toimii Kotipizza Groupin vahvalla taustatuella. Mitä haemme Social Burgerjoint -yrittäjäksi valittavilta vaaditaan konseptiin sitoutumista ja yhteistyöhenkisyyttä, joiden lisäksi vähintään seuraavia ominaisuuksia: - Intohimo ruokaan - Halu tarjota asiakkailleen maailman parhaita burgereita (laadun arvostus) - Jonkinlainen kokemus tai ”haju” ravintola-alasta - Valmius ja kyky rahoittaa liiketoiminnan aloituksen vaatima investointi Eduksi luetaan lisäksi, jos henkilö: - On toiminut (franchising) yrittäjänä ja on liiketoimintaorientoitunut - Omaa esimieskokemusta - On iältään yli 30 vuotta - On järjestelmällinen ja tarkka taloudenpidossa   Welcome to the Burgerhood.
Franchising
Ravintola-ala
200 000 €

Yrittäjäksi Social Burgerjointille Helsinkiin

Social Burgerjoint on suomalainen, laadukkaisiin hampurilaisiin keskittynyt ravintolayhteisö, joka on tunnettu maukkaista hampurilaisistaan. Konseptin ydin onkin käsin valmistetut (artesaani) burgerit. ”Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on tärkein. Meillä voit unohtaa hetkeksi maailman hälyn, kokea puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.” Yhteisö on aloittanut tarinansa Helsingissä vuonna 2017 ja on parhaillaan voimakkaassa kasvuvaiheessa. Social Burgerjointin perustivat kaverukset Mika "Pikkis" Tuomonen ja Herkko Volanen. Kaikki alkoi Pikkiksen Masterchef TV-kilpailun voitosta. Ensimmäinen Social Burgerjoint saavutti hetkessä suuren suosion ja se mm. äänestettiin heti avajaisvuonna paikallismedioissa Helsingin parhaaksi burgeriravintolaksi. Ensin perustettiin kaksi uutta omaa yksikköä, joilla konsepti hiottiin kuntoon, minkä jälkeen aloitettiin laajentuminen franchisingmallilla ensin Suomessa ja sen jälkeen myös muualla. Mitä tarjoamme Franchisingottajalla on mahdollisuus kasvattaa Social Burgerjoint -liiketoimintaansa avaamalla useampia Social Burgerjoint –yksiköitä suomessa. Social Burgerjoint -yhteisön jäsenenä franchisingottaja pääsee osaksi markkinoilla meneillään olevan ”burgermaniaan”. Hän saa käyttöönsä hyvän tuottopotentiaalin omaavan fast casual -ruokaravintolakonseptin ja pääsee osaksi hyvän fiiliksen burgeriyhteisöä, joka toimii Kotipizza Groupin vahvalla taustatuella. Mitä haemme Social Burgerjoint -yrittäjäksi valittavilta vaaditaan konseptiin sitoutumista ja yhteistyöhenkisyyttä, joiden lisäksi vähintään seuraavia ominaisuuksia: - Intohimo ruokaan - Halu tarjota asiakkailleen maailman parhaita burgereita (laadun arvostus) - Jonkinlainen kokemus tai ”haju” ravintola-alasta - Valmius ja kyky rahoittaa liiketoiminnan aloituksen vaatima investointi Eduksi luetaan lisäksi, jos henkilö: - On toiminut (franchising) yrittäjänä ja on liiketoimintaorientoitunut - Omaa esimieskokemusta - On iältään yli 30 vuotta - On järjestelmällinen ja tarkka taloudenpidossa   Welcome to the Burgerhood.
Franchising
Ravintola-ala
250 000 €

Yrittäjäksi O’Learys sporttiravintolaan Vaasaan

Haemme nyt O'Learys sporttiravintolayrittäjää Vaasaan. O’Learys ravintoloiden juuret ovat Bostonissa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen elämyksen, johon kuuluu rento tunnelma, jenkkityylinen ruoka ja urheilu. Ravintoloidemme  keskiössä on urheilu ja viihde. Mielestämme ne kuuluvat jokaiselle. Konseptimme on suunniteltu tarkasti laajalle yleisölle ja palvelemme sekä kuluttajia että yritysasiakkaita.    Minkälaisia O'Learys yrittäjiä haemme?   Jotta menestyt O’Learys yrittäjänä, tarvitset:    • Yrittäjähenkisyyttä    • Kokemusta ravintola-alalta    • Taitoja yrityksen talouden hallintaan    • Palveluhenkisyyttä   Mitä O'Learys yrittäjäksi ryhtyminen vaatii?   Jotta voit ryhtyä O’Learys yrittäjäksi, sinulla tulee olla valmius investoida ravintolaasi omaa pääomaa lainarahoituksen lisäksi. Omaa pääomaa tarvitset 250.000€-700.000€ ja kokonaisinvestointi on 900.000€-3.000.000€ välillä, riippuen ravintolasi koosta.   Olen kiinnostunut, miten toimin?   Jos kiinnostuit, ota yhteyttä englanniksi tai ruotsiksi:   Karl Wennberg karl.wennberg@olearystrademark.com +46 70 988 59 99
Franchising
Ravintola-ala
250 000 €

Yrittäjäksi O’Learys sporttiravintolaan Ouluun

Haemme nyt O'Learys sporttiravintolayrittäjää Ouluun. O’Learys ravintoloiden juuret ovat Bostonissa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen elämyksen, johon kuuluu rento tunnelma, jenkkityylinen ruoka ja urheilu. Ravintoloidemme  keskiössä on urheilu ja viihde. Mielestämme ne kuuluvat jokaiselle. Konseptimme on suunniteltu tarkasti laajalle yleisölle ja palvelemme sekä kuluttajia että yritysasiakkaita.    Minkälaisia O'Learys yrittäjiä haemme?   Jotta menestyt O’Learys yrittäjänä, tarvitset:    • Yrittäjähenkisyyttä    • Kokemusta ravintola-alalta    • Taitoja yrityksen talouden hallintaan    • Palveluhenkisyyttä   Mitä O'Learys yrittäjäksi ryhtyminen vaatii?   Jotta voit ryhtyä O’Learys yrittäjäksi, sinulla tulee olla valmius investoida ravintolaasi omaa pääomaa lainarahoituksen lisäksi. Omaa pääomaa tarvitset 250.000€-700.000€ ja kokonaisinvestointi on 900.000€-3.000.000€ välillä, riippuen ravintolasi koosta.   Olen kiinnostunut, miten toimin?   Jos kiinnostuit, ota yhteyttä englanniksi tai ruotsiksi:   Karl Wennberg karl.wennberg@olearystrademark.com +46 70 988 59 99
Kohteet 13 - 23 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image