Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Tunnettu taimitarha ja taimien verkkokauppa

Myydään tunnettu ja perinteikäs Rengon Taimitarha Oy. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo 80-luvulta lähtien samalla paikalla Hämeenlinnassa. Tarjoamme laadukkaita taimia nopeasti ja joustavasti toimivien myyntikanaviemme kautta. Markkina-alueemme on koko Suomi ja sijaintimme asiakkaiden palvelemiseen on logistisesti erinomainen. Valtaosa myynnistämme tulee viherrakennuspuolen tukkuasiakkailta ja lisäksi meillä oma verkkokauppa, jolla on merkittävä rooli. Teemme myös suoramyyntiä.  Nykyisen yrittäjän eläkeiän lähestyessä haemme jatkajaa toiminnalle. Yritys on työllistänyt ympärivuotisesti yhden henkilön ja sesonkiaikana kolmesta neljään henkilöä. Kaupan on koko osakeyhtiö. Toimimme omissa tiloissa Hämeenlinnassa ja meiltä löytyy kaikki tarvittava välineistä, koneet ja kalusto.  Hyvät kehittämis- ja kasvumahdollisuudet osaavalle jatkajalle. Tässä oivallinen tilaisuus uudelle yrittäjälle tai jo toimivalle yritykselle. Ota yhteyttä!  
Hämeenlinna
Myydään
Ravintola

Tunnelmallinen Bistro Hämeenlinnassa

Myydään tunnelmallisen ravintolan liiketoiminta Hämeenlinnan keskustassa! Näköala Vanajavedelle, asiakaspaikkoja sisällä 40 ja terassilla 20. Ravintolalla on laadukas ja hyvä maine, asiakaspalaute ja arvostelut ovat hyviä. Tarjoilemme intohimolla ja pohjoismaisella makumaailmalla valmistettuja annoksia mm. oman savustamon lihoista, kotimaisia pienpanimo-oluita ja tisleitä sekä eurooppalaisten pienten perhetilojen laatuviinejä. Mahdollisuus jatkaa samalla konseptilla tai tarvittaessa avustamme sinua täysin uuden konseptin suunnittelussa. Mahtava sijainti ruoka- ja kulttuurikaupunkina kasvavan Hämeenlinnan ytimessä, kohtuullisella vuokralla. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää!
Hämeenlinna
Myydään
Leipomo tai konditoria

Perinteikäs leipomo-myymälä

Nyt on loistava tilaisuus päästä perinteisiin kiinni! Perinteikästä Tuulosrievää on leivottu jo vuodesta 1984 lähtien. Tuulosrievä on ollut osa tuuloslaisten elämää jo lähes 40 vuoden ajan. Tuulosrievä-leivät valmistetaan käsityönä leipomon oman reseptin mukaan. Leivissä ei käytetä mitään säilöntä-tai lisäaineita ja leivät paistetaan aidoissa puulämmitteisissä leivinuuneissa. Leipomon yhteydessä toimii itsepalvelulla toimiva puoti, josta voi ostaa tuoretta leipää ja muita herkkuja. Tämän lisäksi paikassa on ns. aittakahvila, jossa voi nauttia leipomon omista leivonnaisista, tuoreesta leivästä ja pullasta sekä aidosta maalaistunnelmasta. Kahvila on ryhmien käytössä tilauksesta ja tilaa on noin 50 hengelle. Aittakahvilassa voit järjestää pienimuotoisia juhlatilaisuuksia ja kokouksia. Yrittäjien elämäntilanteen vuoksi yhtiö on nyt myynnissä. Yhtiöllä on vakiintunut asiakaskunta ja myyntipisteet. Leipomon leipiä myydään ympäri Etelä-Suomea Hämeestä etelään päin. Kaikki tuotteet jaellaan itse omalla kalustolla. Osaavat leipurit siirtyvät kaupan mukana. Itse ei tarvitse olla leipuri eikä edes osata alasta mitään, sillä kaiken voi oppia leipureiden avustuksella. Leipomo, kahvila ja aittakahvila sijaitsevat idyllisellä maatilalla ja toiveena on siten koko paikan myyminen, jossa myös omakotitalo. Hinnoittelut ja kauppatavat käydään sitten yksityiskohtaisemmin läpi. Lisätietoja kohteesta saa yhtiön www-sivuilta www.tuulosrieva.fi
Hämeenlinna
Myydään
Majatalo ja aamiaismajoitus
493 000 €

Matkailu- ja majoituspalvelu Hämeessä

Matkailuyrittäjälle tarjolla upea tilaisuus!  Myydään Hämeenlinnan Lammilla Nerosjärven rannalla sijaitseva majoitus- ja kurssikeskus ”Lomahelmi”. Paikan luonnonläheinen sijainti kutsuu viihtymään ja läheltä löytyy Hämeenlinnan seudun monipuoliset kulttuuri- ja luontokohteet. Myynnissä on toimiva kokonaisuus, joka käsittää liiketoiminnan sekä kiinteistön rakennuksineen. Kiinteistöllä on kolmikerroksisen päärakennus, 10 huonetta käsittävä majoitusrakennus kokoustiloineen, lisäksi sauna, varastorakennus, kota, laavu ja lohilampi. Päärakennuksen (391 m2) asuinkerroksessa on kokoustilat, ruokasali, keittiö ja kaksi huonetta, yläkerrassa kaksi isoa majoitustilaa saniteettitiloineen ja pohjakerroksessa iso takkahuone, saunatilat, pesutilat, oleskelutila sekä aputiloja. Majoitusrakennuksessa (288 m2) on 10 huonetta (40 vuodepaikkaa), jokaisessa huoneessa oma wc ja suihku, lisäksi kokoustila ja iso keittiö.  Rakennukset ovat hyvässä kunnossa ja päärakennuksen keittiö on hyvin varusteltu lomakeskuksen keittiö. Tontti on kokonaisuudessaan noin 3,5 ha. Myyntiä hoitaa LKV Petter Kulhua, Nastolan Kiinteistönotariaatti Oy LKV, Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!  Lisätietoja kohteesta: https://toimitilat.oikotie.fi/myytavat-toimitilat/h%C3%A4meenlinna/17005598
Hämeenlinna
Myydään
Ravintola
145 000 €

Siirrettävä kesäravintola

Uniikki siirrettävä kesäravintola kokonaisuus hakee jatkajaa nykyisellä paikalla tai siirtoa uudelle paikalle. Rakennus menee neljään palaseen +Wc kontti. Hintaan sisältyy niin keittiö kuin salin kalusteet. Rakennuksessa on ilmanvaihtokone huuvalla ja kaksi ilmalämpöpumppua lämmitykseen ja viilennykseen. Rasvaneroitus yksikkö. Rakennus sopii myös muuhun kuin ravintolakäyttöön Esim.myymälätilaksi.
Hämeenlinna
Myydään
Pizzeria
75 000 €

Myydään hyvä pizzeria Hämeenlinnan keskustasta 24as.p

Hyväkuntoinen Pizzeria A-oikeuksilla myydään vuokra 1794€ sisältää alv:n ja varastotila 171,98€ sisältää alv:n soita ja sovi esittelyaika    0400-551670 Matti Laukkanen   Aukioloajat: Ma suljettu Ti-To 17-22.00 Pe-La 17-05.00 Su 12-22.00 myyntiä voi lisätä hyvin pitämällä lounasaikana auki
Hämeenlinna
Myydään
Kahvila
30 000 €

Kahvila torin kulmalla Hämeenlinnassa

Myynnissä 30 vuotta samalla paikalla Hämeenlinnan torin kupeessa sijainneen kahvila + kotileipomon liiketoiminta. Noin 30 asiakaspaikkaa. Tiloissa hyvin varustettu keittiö leivontaa ja kahvilatoimintaa varten. Valmiit toimivat reseptit ja mukavat kanta-asiakkaat. Toimintaa mahdollista kasvattaa. Toivotaan jatkajaa kahvila/kotileipomolle.  Ole rohkeasti yhteydessä! 
Hämeenlinna
Myydään
Ravintola

Lounas-/Seurusteluravintola

Myytävänä Ravintola Neljä Oravaa. Ravintola on toiminut lounas- ja seurusteluravintolana Hämeenlinnan Hauhon kaupunginosassa. Toiminnalla on hyvät edellytykset kasvulle esimerkiksi laajentamalla ravintolan aukioloaikoja. Toiminta on ollut vakiintunutta, jo 50-vuotta samalla paikalla vilkkaassa mökki - / kesä pitäjässä. Ravintola toimii tällä hetkellä  talvisin viikolla ”buffee” tyylisenä kotilounas-ravintolana ja viikonloppuisin seurusteluravintola, kesällä (kesä- ja heinäkuu) lounasta tarjoillaan myös lauantaisin. Lounaita kuljetetaan myös tilauksesta kotiin. Karaokea on järjestetty joka toinen viikonloppu, ohjelmia harvemmin, niitäkin kuitenkin ollut ja kannattaisi myös jatkossa järjestää. Asiakaskunta koostuu pääsääntöisesti paikallisista, vierailijoita unohtamatta, ravintolalla on lisäksi sopimusasiakkaita. Paikalta löytyy myös Schenker- pakettipalvelun noutopiste. Toiminta tapahtuu omissa tiloissa. Työntekijöiden määrä tällä hetkellä kaksi henkilöä, yrittäjä + yksi osa-aikainen. Kaupan toteutus liiketoimintakauppana , johon kuuluu 200 m2 osake kiinteistö, osittain kahdessa kerroksessa, irtaimistoineen + terassi. Hyvä kokonaisuus, jonka toimintaa on helppo ja nopea lähteä jatkamaan. Myydään yrittäjän terveystilanteen vuoksi.  Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.
Hämeenlinna
Kohteet 1 - 8 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image