Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Ravintola
58 000 €

Myydään kesäkahvila-ravintola tuottavine lisäpalveluineen

Kesäkahvila sijaitsee Helsingin ytimessä meren äärellä Hietarannan suositun hiekkarannan kupeessa. Alue on perinteinen ja erittäin suosittu viihtymisalue, jossa on suuri turistivolyymi. Ympäristöä on kehitetty ja kehitetään isoin julkisin menoin liiketoimintoja häiritsemättä. Ohikulkuliikennettä on runsaasti ja paikalle pääsee kaikilla kulkuvälineillä, myös kävellen ja pyöräillen. Hietaranta on turvallinen ja arvostettu miljöö. Valitettavasti joudumme myymään kesäkahvila liiketoiminnan perhepiirin sairaustapauksen ja työkyvyttömyyden tähden. Kykenemme hoitamaan talvikautta vielä jonkin aikaa, mutta toiveenamme on tehdä kauppa heti, kun sopiva ostaja löytyy. Haluttaessa tuemme uutta yrittäjää alussa ja luovutamme kaikki jatkosuunnitelmamme vapaasti hyödynnettäviksi. Kesäkahvila-ravintolassa on 25 ulkopaikkaa ja anniskeluoikeudet. Terassia on mahdollista laajentaa. Kahvila sijaitsee suositun juhla- ja kulttuuritila Hietsun paviljongin etupihalla. Itse paviljongissa on kaksi vuokrattavaa juhlatilaa ja paikkoja yhteensä 200 hengelle. Juhlatiloja vuokrataan ahkerasti ja vuokraajilla on jatkuvasti tarvetta pitopalvelulle. Myös muiden lisäpalveluiden tuottaminen paviljongille kasvattaa kassavirtaa. Vuokraoikeus paviljongin kanssa on sovittavissa vanhoilla ehdoilla. Vuosivuokra on maltillinen. Myytävänä on noin 20 m2 konttikeittiömoduuli, jossa laadukas varustus sekä samankokoinen kassa-kahvilamoduuli, joka toimii kassa-, kahvila- ja anniskeluyksikkönä. Ulkokalusteet ja muu tarpeellinen varusteisto kuuluu hintaan. Käteisvarastot ja alkoholit säilytetään hälytysjärjestelmän ja lukkojen takana sisätiloissa. Kahvilan myynti on ollut nousuvoittoinen ja valitettavasti joudumme luovuttamaan juuri kun olimme aikeissa toteuttaa uudet suunnitelmat. Kahvilasta saa erinomaisen menestystarinan osallistuvalle yrittäjälle. Pariskunta tai hyvät ystävykset sopisivat mainiosti paikan pitämiseen ja mahdollistaisivat menestyksen heti ensimmäisestä kaudestaan. Olemme kehittäneet kahvila-ravintolalle hyvän konseptin ja kasvattaneet jatkuvasti sen kysyntää. Erityisesti pitopalvelukysyntä on ollut vahvassa kasvussa. Voimme sopia henkilökohtaisen tapaamisen ja neuvottelut lyhyelläkin varoitusajalla. Tilaesittelyt ja tutustumiset ainoastaan sovitusti!
Myydään
Tekninen kauppa
119 000 €

Ammattilaisten työkaluliike

Ammattilaisten työkaluliike jolla noin 150 merkkiedustusta joista kymmenkunta on merkittävää ja yksi erittäin tunnettu ja haluttu.  Verkkokaupassa noin 6000 tuotetta ja myymälässä n.2000 työkalunimikettä  hyllyissä. Myydään Oy:nä tai liiketoimintakauppana alle varaston hinnan ja kaupantekijäisenä kalusto ja valmis, toimiva verkkokauppa.  Myymme halutessanne myös pelkän  varaston ja/tai  myymäläkaluston erikseen hälytyslaitteineen, kameroineen (7kpl) ja  servereineen sekä tietokoneineen. Vanhat tappiot tuloksesta nollataan, jos haluatte Oy:n nimineen. Yritysnimellä on yli 40-vuotta ikää. Erinomainen mahdollisuus esim. rakennusalan ja remontoinnin ammattilaiselle tai alan myyjille joilla on  "lämpimiä asiakaskontakteja taskussaan".  Myymälä edullisissa n.100m2:n vuokratiloissa Helsingissä Malmilla "varastomyymälänä". Tarvittaessa  nykyinen osakas voi jäädä tutustuttamaan valikoimaan, asiakkaisiin, toimittajiin ja muuhun nykyiseen toimintaympäristöön tarpeen mukaan vaikka pitempäänkin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää. Hakusanoja: koneliike, työkaluliike, työkalukauppa, käsityökaluja, ei rautakauppa, myymäläkalusteet, käsityökalut, konekauppa, makitamyynti, työkonekauppa
Myydään
Ravintola
150 000 €

Tuottava sushiravintola Töölössä. Todella hyvä hinta!

Myydään Töölössä vuodesta 2018 lähtien toiminut erittäin tuottava sushiravintola. Hyvä nimi, maine ja uskollinen, laaja asiakaskunta. Toiminta on kannattavalla pohjalla. Ravintola kuuluu franchising-ketjuun. Ravintola myydään nyt edullisesti yrittäjän muuttaessa ulkomaille. Kauppahinta maksaa itsensä takaisin yrityksen nykyisellä kannattavuustasolla reilusti alle kahdessa vuodessa!    Ravintolan liikevaihto on n. 700.000 € vuodessa ja toiminta on ollut erittäin kannattavaa jo usean vuoden ajan. Loistava sijainti Töölössä ja edullinen vuokrataso n. 1100 € / kk. Ravintolassa on 25 asiakaspaikkaa. Myydään liiketoiminta sisältäen täysin valmiin paketin sushiravintolan pyörittämiseen. Liiketoimintakauppaan kuuluu vuokraoikeus, franchisesopimus, kalusto ja laitteisto ja varasto.   Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! 
Myydään
Rakennustarvikkeet ja -palvelut
185 000 €

Maan vanhin parkettiliike Parketti-Oy G. Lytz

Myytävänä yli 80-vuoden kokemuksen ja ammattitaidon tarjoava parkettiliike Uudellamaalla . Toiminta-alue yrityksellä on ollut pääsääntöisesti Uusimaa ja sen lähialueet. Yritykseltä löytyy hyvät referenssit. Yritys myy ja asentaa massiivipuu- ja lamelliparketteja sekä laminaattilattioita. Toimintaan kuuluu myös vanhojen parketti- ja puulattioiden korjaukset, hionnat ja pintakäsittelyt. Yritystoiminnan kulmakivenä on ollut aina asiakastyytyväisyys. Kaupan toteutus osakekauppana. Kauppaan kuuluu koko yrityksen osakekanta, liiketoiminta, asiakkaat, referenssit, vanha ja erittäin tunnettu nimi, varasto, koneet (mm. puusepänkoneet, parkettihiomalaitteet), pakettiauto ja kaupanpäällisinä museorekisteröity yrityksen väreihin teipattu auto. Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän sekä lainatyöntekijöitä. Yritys toimii 200 neliön vuokratiloissa Tehtaankadulla Helsingissä. Myydään yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella tai numerosta 0400661144.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Venealan kansainvälinen monitoimiyritys

Ab Naviator Oy on vuonna 2008 perustettu venealan yritys. Luottotiedot ovat kunnossa, myös laaja kansainvälinen toiminta, luotettava ja laaja verkosto, erikoistunut 15m+ moottoriveneiden maahan tuontiin ja jälleenmyyntiin. Oma kotimainen ja kansainvälinen asiakasdata. Hyvät yhteydet ulkomaille aina USAhan asti. Yritys on toiminut italialaisten Sessa ja Cranchin, Princess sekä Sunseeker merkkien jälleen myyjänä useita vuosia. Viimeeksi on edustanut Monte Carlo Yachts, Beneteau sekä Horizon brändit Suomessa ja Pohjoismaissa. Liikevaihto on vaihdellut parhaimmillaan 2M ja huonoimmillaan 24K. Myydään joko 100% tai piempi osakekanta. Omistaja on sitoutunut jatkamaan tarvittaessa liiketoimintaa.
Myydään
Ravintola
45 000 €

Myytävänä lounaskahvila Kampissa

Myydään Kampin / Etu-Töölön alueella (00100) sijaitsevan yli 10 vuotta toimineen lounaskahvilan liiketoiminta koneineen ja laitteineen. Kahvilassa on ruuanlämmityskeittiö, koneellinen ilmastointi. Asiakaspaikat 24 + terassimahdollisuus Neliöt 60,5 + varasto/toimisto 11 sekä pukuhuone 9 Mahdollisuus jatkaa ja kehittää nykyistä street kitchen konseptia tai tuoda mukanaan ihan uusi. Vuokra yhteensä 2330,00 (ei alv rek)/ kk Vuokraan kuuluu vesi ja jätemaksu
Myydään
Ravintola
130 000 €

Menestyvä Sushiravintola Helsingissä

Myydään menestyvä sushiravintola erinomaisella sijainnilla. Alueella runsaasti isoja toimistoja, lisäksi paljon takeaway- ja verkkomyyntiä. Kaupan kohteena yrityksen liiketoiminta, kalusteet ja siirrettävä vuokrasopimus. Kuukausimyynti 50 - 60.000 euroa. Ravintolan pinta-ala 173 m2, vuokrasopimuksen siirron edellytyksenä ravintolatoiminnan jatkaminen.
Myydään
Terveysala

Hammaslääkärikeskus huippusijainnilla

Myydään kannattava Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva hammaslääkärikeskus. Odotushorisontissa erinomaiset tulevaisuudennäkymät. Toiminnan pääpainoalueena suukirurgia, implantologia ja protetiikka, myös muut nykyhammaslääketieteen toimenpiteet tarvittaessa.  Asiakaskunta koostuu Helsingin keskustan alueen potilaista vv. 1985-2022, mutta potilaita myös muualta Suomesta ja ulkomailta. Kysyntä on vilkasta ja vakaata, toimenpideajat varattu jatkuvasti n. kuukauden verran eteenpäin. Yrityksellä vankka tunnettuus, vastaanotto sijainnut samalla paikalla Mikonkadulla jo lähes 40 vuotta ja potilaskortiston perusteella laskettu odotusarvopotentiaali on erittäin hyvä. Arvonmääritys tehty asiantuntijan toimesta. Modernit, äskettäin remontoidut toimitilat. Nykyinen liikevaihto tehty yhden hoitoyksikön toiminnalla, optio toiseen hoitoyksikköön on välittömästi olemassa. Liikevaihto on mahdollista jopa kaksinkertaistaa nopealla aikataululla. Työntekijöitä nyt 3-4 henkilöä, mutta toiminnan laajentamisen kautta tulevaisuudessa 6-8 henkilöä. Helppo aloittaa, hop on -tyyppisesti. Yhtiö myydään kokonaisuudessaan osakeyhtiökauppana. Kauppaan kuuluu käyttöomaisuus, potilaskortisto ja muut fasiliteetit. Yhtiön tilillä olevat käteisvarat lisätään kauppahintaan. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.  
Myydään
Ravintola
50 000 €

Myytävänä ruokaravintolan liiketoiminta Töölössä

Kivijalassa, Oopperan kulmilla! Koneet, laitteet ja kalusteet. Ruuanvalmistuskeittiö rasvahormeineen. Nimi ja brändi ei siirry. Asiakaspaikat 30 Neliöt 66 + 16 Vuokra 1352,18 (+alv) / kk
Ketjuyrittäjyys
Liikenne ja ajoneuvot
50 000 €

Scandia Rent -autovuokraamoketjun yrittäjäksi Helsingin lentokentälle

Haluatko mukaan menestyvään Scandia Rent -autovuokraamoketjuun? Yli 70-vuotias autonvuokraamo Scandia Rent aloitti toimintansa Seinäjoella. Sittemmin se on laajentunut Suomen kattavimmaksi ja yhdeksi suurimmista autovuokraamoketjuista. Scandia Rent on täysin kotimainen ja Suomen vanhin autovuokraamo. Palveluverkosto kattaa yli 100 toimipistettä ja autovalikoimaan kuuluu 2 500 henkilö- ja pakettiautoa. Scandia Rent -ketjun keskeinen tavoite on tarjota asiakkailleen laadukasta palvelua. Etsimme uutta yrittäjää ketjun kärkipaikalle Helsinki-Vantaan lentoasemalle huolehtimaan alueen asiakkaiden autonvuokraustarpeista.  Helsinki-Vantaan lentoasemalla toimit kansainvälisen hektisessä toimintaympäristössä ja kohtaat kansainvälisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Lentoaseman kohdalla on erilaisia toimintamalleja, joista löydämme uudelle yrittäjälle parhaiten soveltuvan ratkaisun. Pysäköintipaikat löytyvät jo valmiina.  Autokalusto pystytään toimittamaan ilman alkuinvestointeja. Liiketoiminnan menestyksekäs hoitaminen vaatii kuitenkin yrittäjältä vakaata taloudellista pohjaa ja resursseja panostaa toimintaan. Helsinki- Vantaan toimijaltamme edellytetään hyvää kielitaitoa, englanti välttämätön. Tarjoamme hyvän sopimuskokonaisuuden lentoaseman liiketoiminnan kasvuun, jota lähdemme yhdessä kehittämään. Menestyt ketjumme yrittäjänä, kun sinulla on oikea asenne ja halu sitoutua yhteiseen tekemiseen! Kaikkia Scandia Rent -yrittäjiä yhdistää halu kehittää autovuokraamoketjun toimintaa, palveluhenkisyys sekä auto-/logistiikka-alan vahva osaaminen. Uskomme, että onnistut ketjussamme, jos olet myyntihenkinen, aidosti kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä ja näet autojen vuokraamisessa potentiaalia. Olet lisäksi hyvä kommunikoimaan ja omaat mahdollisesti jo laajan suhdeverkoston toimialueellasi. Me tarjoamme valmiin liiketoimintakonseptin sekä ketjun tuen ja opastuksen liiketoiminnan hoitamiseen. Jätä yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta tai ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Timo Raimovaaraan, puh. 050 5474 007. Lähde sinäkin franchising-yrittäjäksi laajaan ja hyvin toimivaan vuokraamoketjuun!
Ketjuyrittäjyys
Liikenne ja ajoneuvot
50 000 €

Scandia Rent -autovuokraamoketjun yrittäjäksi Helsingin Konalaan

Haluatko mukaan menestyvään Scandia Rent -autovuokraamoketjuun? Yli 70-vuotias autonvuokraamo Scandia Rent aloitti toimintansa Seinäjoella. Sittemmin se on laajentunut Suomen kattavimmaksi ja yhdeksi suurimmista autovuokraamoketjuista. Scandia Rent on täysin kotimainen ja Suomen vanhin autovuokraamo. Palveluverkosto kattaa yli 100 toimipistettä ja autovalikoimaan kuuluu 2 500 henkilö- ja pakettiautoa. Scandia Rent -ketjun keskeinen tavoite on tarjota asiakkailleen laadukasta palvelua. Etsimme uutta yrittäjää Helsinki Konalan alueelle huolehtimaan alueen asiakkaiden autonvuokraustarpeista. Konalaan on keskittynyt vahvasti autolan toimintaa, joka antaa erittäin hyvät mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämiseen. Autovuokraamotoiminta on helposti yhdistettävissä esim. mahdolliseen aiempaan autoalan liiketoimintaan. Valmiit, autovuokraamotoimintaan soveltuvat, liiketilat ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Autokalusto pystytään toimittamaan ilman alkuinvestointeja. Liiketoiminnan menestyksekäs hoitaminen vaatii kuitenkin yrittäjältä vakaata taloudellista pohjaa ja resursseja panostaa toimintaan. Menestyt ketjumme yrittäjänä, kun sinulla on oikea asenne ja halu sitoutua yhteiseen tekemiseen! Kaikkia Scandia Rent -yrittäjiä yhdistää halu kehittää autovuokraamoketjun toimintaa, palveluhenkisyys sekä auto-/logistiikka-alan vahva osaaminen. Uskomme, että onnistut ketjussamme, jos olet myyntihenkinen, aidosti kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä ja näet autojen vuokraamisessa potentiaalia. Olet lisäksi hyvä kommunikoimaan ja omaat mahdollisesti jo laajan suhdeverkoston toimialueellasi. Me tarjoamme valmiin liiketoimintakonseptin sekä ketjun tuen ja opastuksen liiketoiminnan hoitamiseen. Jätä yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta tai ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Timo Raimovaaraan, puh. 050 5474 007. Lähde sinäkin franchising-yrittäjäksi laajaan ja hyvin toimivaan vuokraamoketjuun!
Myydään
Baari
145 000 €

Jätkäsaaressa myytävänä ruokaravintola-baarin liiketoiminta

Tunnetussa ja suositussa ravintolassa on täysi valmistuskeittiö rasvahormeineen ja rasvakanavineen. Soveltuu monenlaiseen liikeideaan, nyt suosittu paikallisten ruokapaikka ja sympaattinen alueen olohuonetyyppinen baari. Mahdollisuus aukioloon klo 02.00 asti. Asiakaspaikat sisällä 55 ja terassille 10 Neliöt 100 + terassilla 15 sekä varasto 15 Vuokra 1694,00 (+alv) / kk ja autohallipaikka 85,00 / kk    
Myydään
Kahvila
75 000 €

Myytävänä kahvila-ravintolan liiketoiminta Helsingin keskustassa

Vuonna 2021 perustettu erikoiskahvila- sushiravintola on tyylikkäästi sisustettu ja sen suurista näyteikkunoista on kiva seurata kaupungin vilinää. Tämä lokaatio antaa uudelle yrittäjälle paljon mahdollisuuksia. Asiakaspaikat 42 ja 10 ulkona Neliöt 92 Vuokra 3376,82 (+alv) /kk
Myydään
Varasto
1 364 059 €

Helsingin Punavuoresta 675m2 varastotiloja yms.

Myytävänä Helsingin Punavuoresta, arvokkaasta 1930 -luvun taloyhtiöstä 675m2 varastotilaa. (osakkeilla) Tähän nyt myytävänä olevaan kokonaisuuteen sisältyy todella paljon monikäyttöistä varastotilaa, sen lisäksi on mahdollisuus ostaa 4 autopaikkaa omilla osakkeillaan, 1 autopaikka ilman osaketta sekä autohalli, jossa on autopesupaikka ja wc-tilat. Kaikenkaikkiaan tiloja on yhteensä noin 1150m2, josta autohallin osuus noin 400m2. Varastotilat ovat jaettu kolmelle osakekirjalle 60m2, 217m2 ja 398m2 yhteensä 675m2 Näistä neliöstä maksetaan vastiketta, mutta hyödynnettävissä oleva neliömäärä on kokonaisuudessaan 750m2. Vastikkeettomat ylimääräiset neliöt ovat jaettu 60m2 ja 217m2 osakkeiden kesken. Varastotiloihin on käynti autohallin kautta, mutta osaan varastotiloista pääsee myös sisäpihan kautta, kuten myös kadun puolelta tarvittaessa. Tiloissa on tällä hetkellä erikokoisia varastohuoneita vuokralla, irtisanomisaika kaikilla 3kk. Autopaikat ovat myös vuokrattuna. Vuokralaisia kaikenkaikkiaan tällä hetkellä noin 60kpl. Näistä tiloista löytyy historiaa 90 vuoden ajalta. Vuosikymmenten aikana toimintaa on ollut esimerkiksi autopesuloita, autokorjaamo, huonekaluliikkeen noutovarasto, Dekadenz vaateliikkeen varastomyymälä, Suomen ensimmäinen yksityinen nyrkkeilyklubi, jossa on nähty kaikki '60-'70-lukujen silmää tekevät julkkikset ja tyhjäntoimittajat. Myös raskaansarjan maailmanmestarit Ingemar Johansson ja Floyd Pattersson ovat salilla pyörähtäneet. Vartiaiset pitävät myös puusepänverstasta ja taidemyymälää. sekä tiloissa on ollut Suomi-Filmin rekvisiitta - ja kaitafilmivarasto. Tilat sopivat erinomaisesti varastovuokraukseen ja 2-3m2 häkkivarastoja mahtuukin tiloihin noin 250-270 kappaletta. Tällöin puhutaan 270.000-300.000€ vuokratulosta. Autohalliin pääsee sisälle 250cm korkealla pakettiautolla ja varastotilat & autohalli ovat toisistaan palo-ovien takana. Varastotilat ovat yhtä erillistä 25m2 tilaa lukuunottamatta esteettömät. Ilmoituksessa mainittu hinta on velaton hinta kaikille varasto-osakkeille yhteensä. 398m2 = 875.600€ (myyntihinta) + velkaosuus 25.633,80€ 217m2 = 325.500€ (myyntihinta) + velkaosuus 13.977,81€ 60m2 = 120.000€ (myyntihinta) + velkaosuus 3846,25€ Yhteensä: 1.364.059€ Autopaikat 60.000€/kpl. 398m2 osakkeen ostajalle annetaan käyttöön yksi parkkiruutu asiakkaita varten, ilman eri kustannusta. Autopaikkoja ei myydä tässä vaiheessa erikseen, vaan etuosto-oikeus niihin on varastotilojen ostajalla, myös myöhemmin. Tarkemmat tiedot vastikkeineen ja isännöitsijätodistuksineen sähköpostitse tai nähtävänä paikanpäällä. Näytöt sovittaessa. Tilat ovat yksityisomistuksessa. Domain ja siihen liittyvät asiat voidaan luovuttaa ostajalle vastikkeetta.
Myydään
Ravintola
145 000 €

Myytävänä tyylikkään baarin liiketoiminta Helsingin ydinkeskustassa

Tyylikäs vaaleasävyinen baari erinomaisella liikepaikalla 00100 postinumeroalueella. Vuonna 2019 täysin remontoidussa tilassa uniikki puusepän tekemä baaritiski ja vaaleat scandinaaviset sävyt.   20 oluthanan järjestelmä valmiina asennettuna ja tilava lämmityskeittiö tapaksien tai pikkusuolaisen valmistukseen. Henkilökunnan siirtyminen neuvoteltavissa   Asiakaspaikat 25sekä kahden parkkiruudun parklet-terassi sekä seinänvierusterassi   Vuokra 3106,00 (ei alv rek) / kkVuokraan kuuluu lisäksi iso varasto ja henkilökunnan sosiaalitilat kellarikerroksessa ja autopaikka.      
Myydään
Hyvinvointipalvelu
32 500 €

Myydään La Cure - liiketoiminta

Ihonhoitosarja, joka sopii koko perheelle päivittäiseen käyttöön. La Cure Kuolleenmeren hoitosarja on tunnettu myös erilaisten iho-ongelmien luonnonmukaisena hoitona. Nyt myynnissä liiketoiminta mikä sisältää verkkokaupan, domainin, varaston sekä maahantuontisopimuksen eli oikeudet Suomessa tuotteille. Nykyinen omistaja toiminut maahantuojana jo noin 20v ajan ja tuotteilla on omaa asiakaskuntaa sekä jälleenmyyjiä esimerkiksi terveyskaupat, hoitolat sekä kampaamot.  Tuotteista lisää: https://lacure.fi/tuotteet/
Myydään
Ravintola
265 000 €

Myytävänä Konepajan alueella valmis ja toimiva ravintolan liiketoimint

  Lähes uudessa valmistuskeittiössä monipuolinen laitteisto monenlaiseen liikeideaan, rasvahormi, vahva huipppuimuri ja rasvakaivo. Ravintolan ympäristössä on paljon potentiaalisia lounasasiakkaita. Nykyinen muihin yrityksiinsä jatkossa keskittyvä yrittäjä on ollut keskittynyt ilta-asiakkaisiin. Liikevaihto 4 illan aukiololla viikossa on ollut lähes 680 000 euroa vuodessa ja ravintolan tulos on ollut voitollinen vuonna 2021. Liikevaihdon jakauma 50 % ruoka / 50 % juoma. Henkilökunnan siirtymisestä voidaan neuvotella. Ravintolassa on anniskelulupa klo 04.00 asti ja mahdollisuus soittaa musiikkia. Iso terassi jossa lasitus ja lämmitys jopa talviaukioloon. Asiakaspaikat sisällä ja terassilla yhteensä 300 Neliöt sisällä 240 Vuokra 6344,00 (+alv) / kk  
Myydään
Lemmikki- ja eläinpalvelu

Vilkas koirapäiväkoti

Myydään valmiin asiakaskannan ja hyvän toimintakonseptin omaava koirapäiväkoti / -hotelli. Yritys on saanut toiminnastaan erinomaista asiakaspalautetta, uuden yrittäjän on helppo jatkaa toimintaa entisellään tai kehittää sitä oman näköisekseen. Yrityksen toimitilat sijaitsevat vuokratiloissa, vilkkaalla paikalla Helsingin keskustassa. Toiminta on työllistänyt yrittäjän lisäksi muutaman osa-aikaisen työntekijän. Nykyinen yrittäjä on valmis sitoutumaan uuden yrittäjän perehdyttämiseen tarpeen mukaan. Yhtiö myydään kokonaisuudessaan.  Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.  
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image