JÄTÄ ILMOITUS
 • Myydään
 • Ilmoitustunnus: 109062

Tunnetun juhla-/kokous-/saunapalvelutoimijan liiketoiminta

Ei hinnoiteltu
Palvelut Tapahtuma- ja kulttuuripalvelu 1

Tunnettu ja arvostettu juhla-/kokous- ja saunapalveluita tarjoava toimija etsii nyt uutta yrittäjää jatkamaan liiketoimintaa pääkaupunkiseudulla sijaitseviin upeisiin edustustiloihin.

Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti tapahtumiin linkittyville palvelutarjoajille, alasta kiinnostuneelle alkavalle yrittäjälle / yrittäjäpariskunnalle tai tapahtuma-alalla toimivalle yritykselle. Liiketoiminta tarjoaa myös merkittävää potentiaalia mm. catering- ja pitopalveluyrittäjälle, sillä ruokatarjoilut liittyvät olennaisena osana tiloissa järjestettäviin juhla-/kokous- ja edustustilaisuuksiin.

Liiketoiminta on keskittynyt kahteen edustavaanjuhla- /kokous- /saunatilaan. Tilat ovat kooltaan 200 m2 ja 300 m2. Molemmat tilat ovat vuokratiloja. Tilat sijaitsevat keskeisellä paikalla, hyvien yhteyksien, suurten tapahtuma-areenojen ja vilkkaasti liikennöityjen palvelukeskittymien läheisyydessä.

Liiketoimintakaupassa on mahdollista neuvotella yhden tai molempien tilojen kokonaisuudesta. Hintapyyntö alkaen 29 000 euroa.

Liiketoimintatilat ovat modernit ja täysin kalustetut sekä varustellut juhla- ja kokouskäyttöön. Hulppeisiin saunoihin mahtuu kerrallaan isompikin ryhmä. Normaaliaikana tiloissa järjestetään yli 100 tapahtumaa vuodessa per tapahtumatila.

Asiakaskunnasta noin 70 % on yrityksiä ja loput yksityishenkilöitä. Tällä hetkellä tiloja markkinoidaan ja myydään sekä oman verkkosivuston että tapahtumatilapalveluiden yhteismarkkinointisivustojen kautta.

Liiketoimintakauppaan sisältyy mm. toiminnassa tarvittavaa kalustoa, laitteita, valmista asiakasrekisteriä, hyvin tunnettu ja arvostettu markkinointinimi sekä valmiit verkkosivut ja domain. Nykyinen yrittäjä on valmis opastamaan uutta yrittäjää alkuun erikseen sovittavalla tavalla.

Tartu nyt tilaisuuteen! Kysyntä näille hyvämaineisille ja edustaville tiloille on jatkuvaa. Tiloja on mahdollista hyödyntää myös poikkeusaikana viranomaissuositusten sallimissa rajoissa, mutta erityisesti COVID-19 rajoitusten poistuessa, liiketoiminnan kasvupotentiaali on merkittävä.

Pyydämme ensiyhteydenotot oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.

 • Ilmoitustyyppi
  Myydään
 • Paikkakunta
  Helsinki,Uusimaa,Etelä-Suomi
 • Toimiala
  Tapahtuma- ja kulttuuripalvelu
loder image
loder image