Post an ad!

Yritykset, kaupan ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kioski tai elintarvikemyymälä
69 000 €

Myytävänä mielenkiintoinen teekauppa

Uudessa keskeisessä kauppakeskuksessa toimiva myymälä ja toimiva liiketoiminta. Nettikauppa, kalusteet, laitteet ja brändi   Toiminnan pyörittämiseen on eduksi kiinnostus ja passio korkeatasoiseen teekulttuuriin, mutta myyjä perehdyttää tarvittaessa alkuun. Tavarantoimittajakontaktit ja sopimukset siirtyvät kaupan mukana. Kysy lisää tästä avaimet käteen periaatteella myytävästä kokonaisuudesta, myymälä ja verkkokauppa. 30 m2 liiketilan ja kahden erillisen varaston vuokra on 2515,97 + 259,65 (+alv)+ 336,45 (+alv) kk Varasto inventoidaan ja maksetaan erikseen liikkeenluovutuksen yhteydessä.
Myydään
Kello- ja kultasepänliike

Suomen kannattavin alan yritys

Yritys on kasvanut voimakkaasti. Viimeeksi päättyneellä tilikaudella kasvu 77% verrattuna edelliseen. Liikevoitto 34.4% liikevaihdosta. Tätä edellisellä tilikaudella kasvu 150% verrattuna edelliseen tilikauteen. Liikevoitto oli 37.9% liikevaihdosta.Kasvu on jatkunut voimakkaana myös tällä tilikaudella.  Yrityksestä on nostettu palkkoja normaalisti. Viime tilikauden liikevoitto 288 000€. Yritys on erikoistunut tuotevalikoimallaan alan muihin yrityksiin verratuna.   Hintapyyntö 5x liikevoitto
Myydään
Kioski tai elintarvikemyymälä
87 000 €

Keliapuoti - Suomen laajin gluteeniton valikoima

Yritys, joka myy ainoastaan gluteenittomia tuotteita. Yrityksellä on yhteistyösopimukset noin 20 eri toimijan kanssa ja tuotteita saadaan usealta toimijalta päivittäin. Myymälästä löytyy tuoretuotteet sekä kuivatuotteet ja valikoima on laaja. Yritys on Suomen vanhin gluteenittomiin tuotteisiin erikoistunut myymälä ja se on perustettu vuonna 2000. Myymälä toimii Helsingissä. Pisimmät asiakassuhteet ovat kestäneet jo 22-vuotta ja uusia asiakkaita tulee päivittäin. Asiakkaina keliaakikkojen lisäksi ovat suolistosairauksista kärsivät. Tämän lisäksi myös moniin muihin sairauksiin suositellaan gluteenitonta ruokavaliota ja asiakaskunta onkin lisääntynyt myös reilusti keliaakikkojen ulkopuolelle. Useat ravintolat tilaavat myös myymälästä säännöllisesti leipää. Kaupan toteutus liiketoimintakauppana. Kauppaan kuuluu vakavarainen ja kannattava yritys, hyvä asiakaskunta, yhteistyökumppanit, brändi, sosiaalisen median kanavat (Instagram 1500 seuraajaa & Facebook 3500 seuraajaa) sekä aktiivisessa käytössä olevat nettisivut ja mahdollisuus jatkaa vuokrasopimusta/toimintaa maan parhaimassa markkinapaikassa Hakaniemen Kauppahallissa. Myymälän työntekijämäärä on tällä hetkellä kaksi työntekijää ja yrittäjä. Kaupanteon jälkeen yrittäjä on valmis sitoutumaan firmaan yhdessä sovitun ajanjakson ajan. Liikevaihtoluokka oli 100000 – 200000€ koronan aikana ja ennen koronaa 200000 – 300000€. Yritys myydään omistajan eläköitymisen vuoksi. Katso somet tästä: https://www.facebook.com/keliapuoti ja https://www.instagram.com/keliapuoti/ Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Maineikas mattojen erikoisliike Helsingissä

Catalina on yli 50-vuotias maineikas laadukkaiden mattojen erikoisliike ja verkkokauppa Helsingissä. Myymme design- ja mittatilausmattoja sekä kivijalkaliikkeessä että verkkokaupassa. Yrityksellä on erinomainen asiakaspalvelumaine, modernit järjestelmät ja korkeatasoinen mallisto. Palvelemme sekä kuluttajia, suunnittelijoita että yrityksiä. Haemme nyt yrityksen toiminnalle jatkajaa joustavin ehdoin. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy!
Myydään
Kirpputori
12 000 €

Myydään Malmin alueen uusi ja ainutlaatuinen pöytäkirpputori

Pöytäkirpputoreja on kaikkialla ympäri Suomea, mutta Malmilla on vain yksi. Tämä on erityinen mahdollisuus saada suosittu ja ainutlaatuinen pöytäkirpputori Malmin keskustan läheltä.   Yrityksellä on laaja-alainen ja vakituinen asiakaskunta johon kuuluu paljon senioreita sekä nuoria.   Kirppis sijaitsee Ala Malmilla, keskustan nurkilla. Vuokra on edullinen 1500€ ja alue on nopeasti kasvava. Alueelle rakennetaan jatkuvasti uusia kerrostaloja ja kehitystä on paljon.    Yritys tarjoaa kahta eri palvelua. Ensimmäinen ja tärkein on kirpputori myyntipöytien vuokraaminen, tämä antaa mahdollisuuden paikallisille asukkaille kierrättää vanhoja ylimääräisiä tavaroitaan ja tuottaa voittoa samalla. Toinen palvelu jonka Kirpputori tarjoaa on pientavaroiden vähittäiskauppa, kirpputori myy tuotteita tyhjillä pöydillä joita ei ole vielä vuokrattu kenellekään.    Kirppiksessä on myös lähi-naapuruston ainoa pienkahvila ja ulkoterassi. Tämä tarjoaa loistavan mahdollisuuden laajentaa ja kasvattaa kahvila toimintaa.   Kauppaan kuuluu :   -kalusteet   -laitteet   -vuokrasopimuksen siirto   - irtain omaisuus   -nettisivut, facebook tili, instagram   Yrityksen tilat ja laitteet ovat moderneja, kyseessä ei ole synkkä ja ankea kirppis kuin monet muut. Tila on avoin ja valoisa, pinnat ovat puhtaat ja valkoiset joka luo ainutlaatuisen kirpputori kokemuksen.   Liiketoiminta myydään henkilökohtaisista syistä.
Myydään
Tukkukauppa

Tukkuliike, hautausala

Myydään tukkuliike Helsingissä eläköitymisen vuoksi. Yrityksen toiminta keskittyy hautausalaan ja liiketoimintaan kuuluu arkkujen, uurnien sekä muiden alan tuotteiden myynti hautaustoimistoille. Yritys on toiminut 27 vuotta ja palvelee hautaustoimistoja ympäri Suomen. Myydään koko osakeyhtiö, jolla on Suomen Vahvimmat - sertifikaatti. Yrittäjän lisäksi työllistää yhden vakituisen, erittäin kokeneen työntekijän. Toiminta vuokratiloissa ja oma kalusto. Yritys on vakavarainen ja velaton.   Ota yhteyttä!
Myydään
Tekninen kauppa
99 000 €

Ammattilaisten työkaluliike

Ammattilaisten työkaluliike jolla noin 150 merkkiedustusta joista kymmenkunta on merkittävää ja yksi erittäin tunnettu ja haluttu. Verkkokaupassa noin 6000 tuotetta ja myymälässä n.2000 nimikettä hyllyissä. Myydään Oy:nä alle varaston hinnan ja kaupantekijäisenä kalusto ja valmis, toimiva verkkokauppa. Vaihtoehtoisesti myös liiketoimintakauppana, jolloin vanha toiminimi ja Oy ei jää rasitteeksi. Pelkät varasto ja/tai  myymäläkalusto erikseen hälytyslaitteineen kameroineen (7) myös  onnistuu. Vanhat tappiot tuloksesta nollataan, jos haluatte Oy:n nimineen. Yritysnimellä on 40-vuotta ikää. Erinomainen mahdollisuus esim. rakennusalan ja remontoinnin ammattilaiselle tai alan myyjille joilla on  "lämpimiä asiakaskontakteja taskussaan".  Myymälä 200m2:n vuokratiloissa Helsingissä. Tarvittaessa  nyk. osakas voi jäädä tutustuttamaan valikoimaan, asiakkaisiin, toimittajiin ja muuhun nykyiseen toimintaympäristöön tarpeen mukaan. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää. Hakusanoja: koneliike, työkaluliike, työkalukauppa, käsityökaluja, ei rautakauppa, myymäläkalusteet, käsityökalut, konekauppa, makitamyynti
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kukkakauppa Living Roomin liiketoiminta Helsingin Punavuoressa

Pitkien perinteiden ammattikukkakauppa Living Room Helsingin Punavuoressa etsii liiketoiminnan jatkajaa. Living Room toimii upeassa, 57 m2 liiketilassa kävelykadun varrella. Tilan sijainti mahdollistaa myös sesonkien ja teemojen myötä vaihtuvan ulkomyyntipisteen. Tarjolla on erinomainen tilaisuus asiakaspalveluhenkiselle yrittäjälle tai yrittäjätiimille. Toimintaa on mahdollista laajentaa mm. lahja- ja sisustustavaroihin. Nykyinen yrittäjä omistaa myös livingroom.fi –verkko-osoitteen, jonka alle on mahdollista rakentaa kokonainen Lifestyle-liiketoimintakokonaisuus. Vaativiinkin sidontatöihin erikoistunut liike on yksi Helsingin vanhimpia kukkakauppoja. Liikkeelle on kertynyt vuosien varrella vakaa ja maksukykyinen asiakaskunta sekä kuluttaja- että yritysasiakaspuolella. Living Room on pitkään tehnyt yhteistyötä useiden kukkien ja oheistarvikkeiden maahantuojien sekä kotimaisten kauppapuutarhojen kanssa. Living Roomilla on luotettavan toimijan maine ja erinomaiset suhteet kukkavälitystoimijoihin sekä lähettipalveluihin. Nykyisen yrittäjän kanssa on mahdollista sopia liiketoiminnan jatkajan perehdyttämisestä toimintaan ja asiakaskuntaan. Kiinnostuitko tästä upeasta mahdollisuudesta? Ota rohkeasti yhteyttä nykyiseen yrittäjään lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi: Paula Schaffter, puh. 040 827 9245 tai kukkakauppa@livingroom.fi
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kukkakauppa Mochi Kukka liiketoiminta Helsingin Jätkäsaaressa

Mochi Kukka is a new flower shop located in Jätkäsaari, Helsinki, looking for a successor. Mochi Kukka is strategically located at a crossroads, diagonally across from the Clarion Hotel. The area is 56.50 square meters. The island is densely populated and has great development prospects. This position is an excellent opportunity for entrepreneurs or entrepreneur teams with a sense of customer service. Activities can be extended, such as gifts and household items. Due to the limited energy of the current entrepreneur, the flower shop is now on sale. If you are interested, please feel free to contact the current entrepreneur for more information and start negotiations: Xiaomei Zhou, phone. +358 41 365 7194 or xiaomei.zhou0720@gmail.com   ************************************************************************ Mochi Kukka on uusi kukkakauppa Helsingin Jätkäsaaressa. Kukkakaupalle haetaan nyt jatkajaa.  Erinomainen sijainti risteyskohdassa Clarion Hotellia vastapäätä 56,5 m2 liiketilassa. Alue on tiheästi asuttu ja kehittyy jatkuvasti.   Erinomainen liiketoimintamahdollisuus asiakaspalveluhenkiselle yrittäjälle tai yrittäjätiimille. Toimintaa on mahdollista kehittää esimerkiksi laajentamalla valikoimaa lahjatavaroihin tai kodintarvikkeisiin.  Myydään yrittäjän ajanpuutteen vuoksi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä nykyiseen yrittäjään Xiaomei Zhou, puh. +358 41 365 7194 tai xiaomei.zhou0720@gmail.com
Kohteet 1 - 9 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image