Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Taksi- ja henkilöliikenne

Iisalmen Taksipalvelu Oy:n liiketoiminta etsii jatkajaa

Vanhin, yli 25 vuotta Iisalmen alueella toiminut taksiyhtiö etsii toiminnalle jatkajaa nykyisen yrittäjän eläköityessä. Yhtiö tunnetaan alueella luotettavana ja ystävällisenä palvelutuottajana. Yrityksen mottona on ollut, että se pitää aina kiinni sovituista aikatauluista ja laittaa asiakkaan tarpeet etusijalle. Liiketoimintakauppa pitää sisällään yhden tila-auton ja kaksi henkilöautoa sekä kolme Iisalmen aluetaksin osaketta, joiden kautta yritys on mukana Iisalmen alueen kilpailutetuissa taksiajoissa. Yritys on päivittänyt kuljetuskalustoa tasaisin aikavälein ja yrityksellä on käytössä ensiluokkainen ja nykyaikainen kuljetuskalusto. Tila-autosta löytyy myös pyörätuoli-, inva- ja paarikuljetuksiin tarvittava varustus. Tällä hetkellä yrityksellä on yksi vakituinen ja kaksi osa-aikaista taksikuskia, jotka ajavat 2-3 päivää viikossa. Liiketoiminta koostuu kaikista taksikuljetuksista, kuten kelakuljetuksista, sote-kuljetuksista, yksityisistä taksikuljetuksista sekä yrityksille tehtävistä lentokenttäkuljetuksista. Yhtiön voimassa olevia sopimuksia voidaan siirtää uudelle liiketoiminnan omistajalle. Kauppaan sisältyy kaikki liiketoimintaa liittyvä kalusto ja Iisalmen aluetaksin osakkeet. Kalustoa voidaan myydä erillisenä kokonaisuudesta, samoin osakkeita. Haluaisitko sinä ottaa yrityksestämme vetovastuun ja palvella asiakkaitamme jatkossa? Verkkosivut: www.iisalmentaksipalvelu.fi Yrityksen liikevaihto: n. 330 000 euroa Kaupan muoto: Liiketoimintakauppa tai osakekauppa Kauppahinta: Kauppahinta perustuu käypään reaaliomaisuuden markkina-arvoon sekä luovutuksen kohteena olevan kaluston määrään. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Niko Knuutinenpalveluvastaava Savon Yrittäjät, Jatkis-palvelupuh. 050 560 0604niko.knuutinen@yrittajat.fi tai kysy yrittäjältä! Juha Sirviöpuh. 0503547521iisalmen.taksipalvelu@gmail.com
Myydään
PÖRSSINOSTO
Grillit ja pikaruoka
40 000 €

Myydään grillikioski ja sen liiketoiminta Iisalmesta

Myydään Iisalmen torilla keskeisellä paikalla oleva grillioski. Grilli on hyvästä ruuastaan tunnettu ja toiminut menestyksekkäästi jo 15 vuotta grillinä Iisalmen keskustassa. Grillivaunulla on pitkäaikainen vuokrasopimus Iisalmen kaupungin kanssa toripaikasta ja sille on rakennettu torille kiinteät vesi-, viemäröinti- ja sähköliitännät.  Asiakaspaikat ovat ulkotiloissa ja kesäaikaan vaunun edustalla on katoksen alla n. 20 asiakaspaikkaa. Vaunu itsessään on vuodelta 2007 ja sitä on säännöllisesti huollettu ja remontoitu 2022 (lattiaremontti). Viimeisimmän vuoden aikana vaunuun on päivitetty monia koneita kuten parila ja pakastimia. Kauppaan kuuluu kattava grillivaunun laitteisto, joista valtaosa on Metoksen laitteita: Rasvakeitin, parila, kylmävetolaatikoita, sämpyläkone, astianpesukone, jääkaapit ja pakastimet, tuplakahvinkeitin, ilmanvaihtokone, ilmalämpöpumppu, kassakone, mikroaaltouuni plus muu astiasto/irtaimisto. Löydät meidät facebookista: www.facebook.com/Ellin-Grilli-190210918756 Hinta sisältää vaunuun liittymineen, laitteet ja liiketoiminnan. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut, annan mielelläni lisätietoja.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Ihmeen ihana puutarha myynnissä Iisalmessa

Myydään Iisalmessa kaupunkialueella sijaitseva Jauhiaisen Puutarha Oy:n liiketoiminta kiinteistöineen, joka on toiminut alueella vuodesta 1981. Puutarha koostuu kahdesta eri kiinteistöstä ja yhteenlaskettu kokonaispinta-ala on n. 21 000 m2 ja tontilla on 230m2 kaksikerroksinen omakotitalo 60 m2 saunarakennuksella sekä asfaltoidut piha-alueet. Puutarhalla on 16 kasvihuonetta, joista 8 on pleksirakenteisia ja 8 muovirakenteisia. Pleksirakenteisissa, joiden yhteispinta-ala on n. 4055 m2 on mahdollista tehdä kasvatusta ympärivuotisesti. Näissä huoneissa myös automatisoitu kastelujärjestelmä. Kaikkien kasvihuoneiden yhteispinta-ala on n. 9760 m2. Kaikki kasvihuoneet ovat käytössä, liikevaihdon merkittävä kasvu on mahdollista lisäämällä viljelyn monimuotoisuutta. Tällä hetkellä toiminta on kausiluonteista, puutarhalla on viljelty viime vuosina ainoastaan kesäkukkia, vaikka ympärivuotiseen viljelyyn on mahdollisuus tekniikan puolesta. Puutarha on pidetty erittäin hyvässä kunnossa ja siistinä kaikilta osin. Puutarhalla on lisäksi muina tiloina: - toimistohuone ja sosiaalitilat  - vanha navettarakennus, joka on muunnettu varastoksi  - täysin lämpöeristetty konehalli 392 m2  - osin lämpöeristetty konehalli 460 m2  - Lämpökeskus, joka on tällä hetkellä käytössä kasvihuoneiden ja tilojen lämmitykseen, jossa lämmitysmuotona on hake ja öljy. Puutarha on liitettävissä helposti Savon Voiman kaukolämpöverkkoon. Yli 40 vuoden aikana puutarha on kerännyt Iisalmessa ja sen lähialueilla laajan asiakaskunnan sekä yksityisellä että julkisella puolella. Sillä on hyvä maine kukkien viljelijänä. Myydään yritys kokonaisuudessaan kiinteistöineen, varastoineen/irtaimistoineen, koneineen ja kuljetuskalustoineen. Myyjänä on kuolinpesä. Kohde hinnoitellaan käyvän substanssiarvon perusteella. Kohteesta on tehty kiinteistöarvio. Kysy lisää, kohde on erittäin mielenkiintoinen! Maija Jauhiainen 044 5824974 puutarha@jauhiaisenpuutarha.fi Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 17-20 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina.
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
90 000 €

Osakkuus varaosa-/korjaamoliikkeestä jolla myös kiinteistövuokrausta

Myydään 20% osakkuus (25 osaketta) Pohjois-Savossa Iisalmessa sijaitsevasta varaosa-/korjaamoliikkeestä, jolla myös kiinteistöjen vuokraustoimintaa. Yrityksellä omat kiinteistöhallit n.25000m2 tontilla. Osa kiinteistöissä olevista tiloista on vuokrattu. Kiinteistöissä on mm. toimisto-, sosiaali-, halli- ja varastotiloja.   Lisää kiinteistöistä www.ahertajankaarto23.com Lisää varaosa-/korjaamoliikkeestä www.rk-osa.fi Myynnissä olevat osakkeet yksityishenkilön omistuksessa.
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image