Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Majatalo ja aamiaismajoitus
85 000 €

Myydään Majatalo Villasen liiketoiminta ja kiinteistö

Myydään toiminnassa olevan  Majatalo Villasen liiketoiminta ja kiinteistö Jämsän Länkipohjassa. Yritys sijaitsee lähellä 9-tietä, Isojärven kansallispuistoa ja Mäntän Sherlachius museota. Yrityksen sijainti on rauhallisella alueella, tästä  onkin  saatu asiakkailta hyvää palautetta. Asiakkaina ovat työmiehet, juhlakävijät, matkailijat, retkeilijät ja koiraharrastajat. Yritys tekee yhteistyötä Metsähallituksen luontopalvelujen kanssa sekä lähialueella toimivien juhlatalon ja  koirakouluttajien kanssa. Yritys on toiminut alueella 10 vuotta ja liiketoiminta myydään eläkkeelle jäämisen vuoksi. Tilat ovat hyvässä kunnossa ja majoitustilaa löytyy tällä hetkellä 14 henkilölle. Tiloissa on mahdollista laajentaa  vuodepaikkojen määrää. Majatalossa on tilaa n. 600 m2 ja tilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Tiloissa on toimiva aamiaskeittiö sekä kaksi asiakaskeittiötä. Huoneet ovat avaria ja niiden koot ovat n 25m2. Majatalon toiminta soveltuu hyvin mm. pariskunnalle. Tilat mahdollistavat liiketoiminnan laajentamisen mm. kokouskäyttöön ja kurssitoimintaan. Tilat on helppo muokata muuhunkin toimintaan. Osassa tilaa on vuokralainen, jolla on käytössään n. 100m2. Vuokrattu tila on helppo muuttaa majoituskäyttöön. Tiloissa on nettiyhteys, jolloin tilaa voi vuokrata etätyöntekemiseen.
Myydään
Valokuvaus

Valokuvausliikkeen liiketoiminta

Tässä loistava mahdollisuus muuttaa valokuvausharrastus ammatiksi tai laajentaa nykyistä liiketoimintaa. Valokuvausliike Nevalainen hakee nyt toiminnalleen jatkajaa. Tämä yli 65 vuotta toiminut perheyritys on ainutlaatuinen yhdistelmä nykyaikaisia mahdollisuuksia valokuvauksen saralla ja pitkää historiaa asiakkaiden elämän merkkihetkien ikuistamisessa. Yrityksemme on perustettu yli 65 vuotta sitten. 1.9.1957 Aino ja Pauli Nevalainen ostivat Jämsänkoskella noin vuoden verran toimineen valokuvausliikkeen. Nykyinen valokuvausliikkeemme on toiminut nykyisessä paikassa vuodesta 1997. Vuonna 1992 tapahtuneesta sukupolvenvaihdoksesta lähtien yrityksen omistajia ovat olleet perustajien lapset Tuija Rantala ja Timo Nevalainen. Valokuvausliikkeemme toimii Jämsän keskustassa pääkadulla 88 m2 vuokratiloissa. Toimitilamme käsittävät myymälän, studion sekä mustavalkolaboratorion. Liikevaihtomme on noin 150 000 euroa vuosittain. Asiakaskuntamme koostuu Jämsän ja ympäristökuntien asukkaista ja yrityksistä. Olemme alueen ainoa valokuvausliike, jolla on pitkä historia ja perinteet.  Pääpalvelumme on ammattimainen valokuvaus, jonka lisäksi myymme kehyksiä, albumeita ja muita valokuvauksen oheistuotteita. Kuvauspalvelumme käsittää kaikki kuvaukset sekä studiossamme että studion ulkopuolella. Viralliset passikuvat saa meiltä heti mukaan tai lähetämme ne suoraan Poliisin lupapalveluun. Erinomainen sijaintimme 100 m etäisyydellä poliisiasemasta takaa jatkuvan passikuva-asiakkaiden virran.  Teemme vanhoista kuvista uusia kopioita, tarvittaessa korjailemme kuvista pois naarmut ja vauriot.  Suoritamme myös muut kuvien muokkaukset tarvittaessa. Muokkaamme myös digikuvia Photoshopilla parempaan kuosiin. Meiltä löytyy myös laitteisto digikuvien valmistukseen ja asiakkaamme saavatkin ne tarvittaessa mukaan jopa odottaessa. Laadukas COLORKOLMIO-valokuvatuotteiden valikoima on käytössämme. Kaupan toteutus liiketoimintakauppana sisältäen valokuvausliikkeen kaluston, laitteet, myyntivaraston, laajan kuva-arkiston. Ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi.  
Myydään
Huoltoasema

Vilkkaalta paikalta Neste Jämsänkoski

Myydään Neste Jämsänkosken liiketoiminta. Tämä vilkkaalla paikalla sijaitseva n. 1,5 miljoonaa euroa vuodessa liikevaihtoa tekevä huoltoasema tarjoaa hyvän ansaintamahdollisuuden uudelle yrittäjälle sekä monipuolisia kehittämismahdollisuuksia.   Huoltoaseman tarjontaan kuuluvat monipuoliset palvelut. Ravintolassa, että terassilla on yhteensä 96 asiakaspaikkaa ja tarjontaamme kuuluu lounas -ja kahvilapalvelut. Yhteistyökumppaninamme toimivat Kotipizza, Rolls hampurilaisravintola ja Veikkaus. Meiltä löytyy myös auton pesulaite ja omatoimisille asiakkaille itsepalveluhalli.  Asiakaskunta koostuu paikallisista asukkaista, ohikulkuliikenteestä sekä yritysasiakkaista. Huoltoasema työllistää omistajien lisäksi kuusi henkilöä. Huoltoasemakiinteistö on kooltaan 564 m2 ja sijaitsee 6000 m2 tontilla. Tontin ja kiinteistön omistaa huoltoasemayrittäjä.  Myytävänä on huoltoaseman liiketoiminta ja neuvoteltavissa on myös tontti rakennuksineen. Nykyiset yrittäjät on jäämässä eläkkeelle. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! 
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Yrittäjäksi autokorjaamoon Jämsään

Jämsän Hallissa autokorjaamo etsii jatkajaa. Korjaamo aloittanut toimintansa 2018, ja työllistää 1 kokoaikaisen asentajan. Töitä riittää molemmille, yrittäjälle sekä nykyiselle ammattitaitoiselle nuorelle asentajalle. Toimitila on asiallinen 320m² kaarihalli, sekä asianmukaiset koneet ja laitteet. Tiedostan että monella saattaa olla epäilyksiä pienen paikkakunnan markkinanäkymien suhteen, siksi olen valmis hyvin joustavasti myymään korjaamoliiketoiminnan. Vaihtoehto 1. Aloittaa vuokraamalla sekä kalusto että toimitila, eli tehdään liiketoimintakauppa esim. 1 eurolla ja maksat koneista ja kalustosta 200€ vuokraa/kk + 700€/kk toimitilasta. Tämä edellyttää hyvää liiketoimintasuunnitelmaa ja ”tekemisen meininkiä”. Vaihtoehto 2. Tehdään liiketoimintakauppa hintaan 10.000€ joka sisältää korjaamon kalut ja koneet sekä liiketoiminnan. Ja vuokrasopimuksen 700€/kk. Sitten on vielä työkokeiluvaihtoehto, eli tulet TE-keskuksen kautta työkokeiluun. Saat käytännössä kokea ja nähdä työn määrän ja tulevaisuuden mahdollisuudet. Sitten työkokeilun loputtua joko tehdään kaupat tai jos toteat ettei toimi niin sitten toivotetaan hyvää jatkoa. Työkokeilusta saat lisätietoja TE -toimistoista. Käytännössä tarkoittaa sitä, että saat kokeilun ajalta ansiosidonnaista tms. päivärahaa. Myös kaarihallin osto on mahdollinen, mutta siitä tarkemmin sitten kasvokkain neuvotellessa.  Tärkeintä on yrittämisen halu ja into. Ja se että vakuuttaa minut siitä, että saa homman jatkumaan. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan miten yhteistyö saadaan käyntiin!
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image