Post an ad!

Jälleenmyyjän ilmoitukset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maanrakennus

MYYDÄÄN MAA-AINEISLIIKETOIMINTA JA SIIHEN LIITTYVÄ OMAISUUS KUUSAMOSSA

Myytävänä on maa-aineisliiketoiminta sekä siihen liittyvät toimitilat, konekanta, maa-ainesalueet ja kiinteistöt Kuusamossa. Liiketoiminnasta vastaava ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä liiketoimintakaupan toteutuksen yhteydessä. Liiketoiminta koostuu kiviaineisten murskaus-, maanrakennus- ja maansiirtopalveluista sekä maa-aineisten otosta, jalostamisesta, myynnistä ja kuljetuksista. Liiketoiminnan laajuus on ollut viime vuosina tasolla 1,5 – 2,0 m€ ja käyttökate tasolla 15 – 20 %. Myytävän liiketoiminnan arvokkain osa on yrityksen omistamat, lähellä kasvavaa Rukan matkailualuetta sekä Kuusamon keskustaa sijaitsevat maa-ainesten ottoalueet (kaksi Rukan läheisyydessä, yksi Kuusamon keskustan) (toinen Rukan kohteista on kalliomurskeen ottoalue). Alueille on voimassa olevat maa-ainesluvat kalliokiviaineksen ja/tai, soran ja hiekan sekä eloperäisten maalajien ottoon. Lisäksi kahdella alueella on ympäristöluvat (toisessa kivenlouhinnan, murskaamisen, asfalttiaseman sekä kierrätysasfaltin toiminnoille - voimassa toistaiseksi, ja toisessa siirrettävälle murskaamolle tai kalkkikiven jauhatukseen – voimassa määräaja 30.9.2028 asti). Lupien siirto ostajalle haetaan liiketoimintakaupan yhteydessä. Kohteista saatavien maa-ainesten laatu ja käyttökelpoisuus on erittäin hyvä ja niiden lupien mukaista maa-ainesten ottomäärää vielä merkittävä osa jäljellä.  Liiketoimintakauppaa sisältyvä toimitila on vuonna 1993 rakennettu ja vuonna 2005 laajennettu korjaamohalli (733 m2). Rakennuksessa sijaitsee yrityksen kaluston korjaus- ja huoltotilat sekä toimistotilat. Hallin tontti ja yrityskäytössä olevat piha-alueet yhteensä 3000 m2 on vuokrattu. Liiketoiminnan konekanta koostuu nejästä kuorma-autosta, kolmesta kasettiperävaunusta, kahdesta lavettiperävaunusta, kolmesta kaivinkoneesta, viidestä pyöräkuormaajasta sekä murskausasemasta oheisvarusteineen ja huoltotyökaluineen. Lisäksi liiketoimintakauppaa sisältyvät tiedot vuosikymmeniä toimineen yrityksen tuotteista ja palveluista, asiakas- ja yhteistyöverkostoista sekä myyntihetkellä sisässä oleva tilauskanta.  Liiketoiminta myydään yllä kuvattuna kokonaisuutena, jonka kautta ostajalla on mahdollisuus jatkaa sitä heti. Liiketoimintakauppaan kuuluvia osia tai kiinteistöjä ei myydä erikseen. Lisäksi nykyiset omistajat ja yrittäjät ovat sitoutuneet auttamaan ja perehdyttämään uutta omistajaa siirtymisvaiheessa. Kuvatusta liiketoimintakaupasta kiinnostuneita pyydetään olemaan asiasta suoraan yhteydessä sen järjestelyissä avustavaan konsulttiin; p. 050 590 4015.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kiinteistösijoittaminen

VUOKRAUSLIIKETOIMINTA JA SIIHEN LIITTYVÄT KIINTEISTÖT KUUSAMOSSA

Myytävä vuokrausliiketoiminta perustuu kahteen Kuusamossa sijaitsevaan kiinteistöön. Ensimmäinen sijaitsee viitostien varressa lähellä Kuusamon keskustaa.  Kiinteistön pinta-ala on 4.674 ha ja se on jaettu kaavassa seitsemään eri tonttiin (tonttien / rakennusalan yhteispinta-ala 37.900 m2). Kaavamerkintä on T = teollisuus- ja varastorakennusten korttelialue. Kiinteistön rakennusoikeus on yhteensä 24.566 kem2 ja sitä on käytetty 3.321 kem2. Kerrosluku on 1 ja tehokkuusluku 0,6. Kiinteistöllä on nyt kuusi rakennusta – toimistorakennus (rakennettu 1974, laajuus 358 m2), korjaamohalli (rakennettu 1973, laajuus 1.140 m2), asunto/paritalo (rakennettu 1976, laajuus 195 m2), liuoskatos (laajuus 72 m2), konesuoja (rakennettu 1976, laajuus 398 m2), kylmävarasto (rakennettu 1988, laajuus 718 m2) ja hiekkahalli (rakennettu 1975, laajuus 354 m2). Kiinteistön vuokrausaste on korkea ja siihen kohdistuvien vuokrasopimusten määrä on tällä hetkellä 14 kpl. Toinen kiinteistö sijaitsee Kuusamon kunnan Käylän kylässä. Kiinteistö koostuu 5.175 m2 suuruisesta maapohjasta ja sillä sijaitsevasta hiekkahallirakennuksesta. Hiekkahalli on lämmittämätön yleisvalaistuksella varustettu rakennus, rakennettu vuonna 1992, ja sen kokonaisala on 331 m2. Hiekkahalli on tällä hetkellä vuokrattu yhdelle vuokralaiselle yhdessä ensimmäisellä kiinteistöllä sijaitsevien tilojen ja rakennusten kanssa. Vuokrausliiketoiminta myydään kokonaisuutena, joka sisältää esitellyt kaksi kiinteistöä sekä niille solmittujen vuokrasuhteiden/liiketoiminnan jatkamisen. Kiinteistöjä ei myydä erillään tai osissa. Ostajalla on mahdollisuus jatkaa heti olemassa olevaa vuokraustoimintaa hyvällä nettovuokratuotolla. Lisäksi esitelty ensimmäinen kohde omaa merkittävän potentiaalin kiinteistökehityskohteena, jolla voidaan vastata monin tavoin Kuusamon alueen tarpeisiin tulevaisuudessa.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ohjelmapalvelu

KANSAINVÄLISESTI TUNNETTU SUURPETOJEN KATSELU- JA KUVAUSLIIKETOIMINTA

Myytävä liiketoiminta perustuu suurpetojen katselu- ja kuvauspalveluihin, sekä niihin kytkeytyviin matkailun majoitus-, ravitsemus- ja ohjelmapalveluihin (kts. www.eraeero.com). Yrityksen toimintaa on kehitetty yli kahden vuosikymmenen ajan ja sillä on kansainvälistä tunnettuutta. Yrityksen asiakkaita ovat mm. useat tunnetut kansainväliset TV-tuotantoyhtiöt ja matkanjärjestäjät. Erikoisvahvuutena on ahman ja karhun katselu/valokuvaus ja niiden havainnointiin liittyvä varmuus. Lähin kansallispuisto sijaitsee 20 km päässä. Myytävää liiketoimintaa harjoitetaan yrityksen omistamilla tai vuokraamilla erämaisilla maa-alueilla, joille on rakennettu korkeatasoiset katselu/valokuvaus/palvelurakennukset. Tukikohtana toimii yrityksen omistama suurehko kämppärakennus (146 m2) ja sen yhteydessä sijaitsevat sauna-, kota-, laavu- ja majoitustilat. Kaikki rakenteet ovat erittäin hyvässä kunnossa ja siistejä. Lisäksi yrityksen omistuksessa on monipuolinen ohjelmapalvelukalusto sekä matkailun ravitsemus- ja majoitustoiminnan harjoittamiseen ja ylläpitoon liittyvä kalusto ja työvälineet. Myytävään kalustoon sisältyy minibussi ja moottorikelkka. Liiketoiminta myydään yrittäjän eläkkeelle siirtymisen vuoksi kokonaisuutena, jonka kautta ostajalla on mahdollisuus jatkaa olemassa olevaa toimintaa heti. Kaupan sisältöä ovat liiketoiminta, asiakkuudet, yrityksen omistamat maa-alueet, vuokraoikeudet, rakennukset ja kiinteistöt sekä kalusto ja välineistö. Nykyinen eläkkeelle siirtyvä omistaja ja yrittäjä on sitoutunut auttamaan liiketoiminnan siirtymisvaiheessa ja perehdyttämään uutta omistajaa toimintaan. Tarvittaessa autetaan myös mahdollisissa yrityskauppaan liittyvissä rahoitushakemuksissa ja niihin tarvittavien suunnitelmien sekä laskelmien laadinnassa. Yhteydenotot joko yrittäjään p. 0400 159452 tai yrityskaupassa avustavaan konsulttiin, p. 050 590 4015.
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image