Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Ketjuyrittäjyys
PÖRSSINOSTO
Palvelut
30 000 €

Haemme isännöintiyrittäjää Joensuuhun!

Taloasema-yrittäjänä pääset tarjoamaan paikallisesti parasta isännöintipalvelua kilpailukykyisellä hinnalla asiakkaillesi, jotka odottavat isännöitsijältään uudenlaista ajattelua ja asennetta.  Koulutamme sinusta isännöinnin ja yrittämisen ammattilaisen. Tuemme sinua liiketoiminnan aloittamisessa ja kasvattamisessa. Saat isännöintiyrittäjyyteen valmiin konseptin, isännöinnin tuotteet ja perehdytyksen sekä käyttöösi alan kärkipään ohjelmistot.  Meillä et jää yksin. Taloaseman kirjanpitäjät, tekniset asiantuntijat, juristit, asiakaspalvelun ammattilaiset ja keskusyksikön henkilökunta ovat alansa parhaita ja auttavat sinua tarvittaessa.  Osaaville isännöitsijöille riittää kysyntää, eivätkä suhdanteet heiluta alaa.  Mitä odotamme sinulta? Millaista yrittäjää etsimme? Taloasema-yrittäjyys ei edellytä aikaisempaa kokemusta isännöinnistä tai yrittäjyydestä. Työtaustaa merkittävämpi tekijä on se, että haluat tehdä suomalaisesta asumisesta sujuvampaa. Haluat olla mukana vastaamassa isännöintialan monipuolistuvaan kysyntään ja tehdä asiat uudella tavalla. Sinulla on vahva halu menestyä ja yrittää. Olet valmis sitoutumaan Taloaseman tapaan toimia. Kokemus projektinjohtotehtävistä, kiinteistöalasta tai myynnistä ja markkinoinnista auttavat sinua menestymään Taloasema-yrittäjänä. Edellytämme yrittäjiltämme taloudellista moitteettomuutta. Haku on nyt auki! Tutustu Taloasemaan osoitteessa https://www.taloasema.fi/yrittajaksi/ ja täytä hakemus.  Yrittäjäpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

Fine dining -ravintola Joensuussa

Myydään hyvistä raaka-aineistaan, menustaan sekä palvelustaan tunnettu 48 paikkainen (+ 22 terassipaikkaa) suosittu fine dining-ravintola Joensuun ydinkeskustassa. Oma kiinteistö 100 m2 ensimmäisessä kerroksessa katutasossa Joensuun keskustassa. Lisäksi kellaritilaan sijoittuva 72,5 m2 tila, mikä toimii aputilana, varastona sekä toimistotilana. Mahdollisuus ostaa vain liiketoiminta koneineen / kalustoineen ja jäädä vuokralaiseksi. Tarkemmat tiedot yrityksestä ja kiinteistöstä tästä linkistä, josta tiedot saa allekirjoittamalla sähköisen salassapitosopimuksen. Valokuvia sekä 360-kuva nettiosoitteesta www.ravintolakielo.fi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Taksi- ja henkilöliikenne

Joensuun Limusiini Oy, ”Hutikan taksi”

Myydään taksi- ja limusiinipalveluita tarjoavan yrityksen osakekanta. Taksitoiminta on keskittynyt Enoon, jossa taksi toimii alueautona (kelakyydit yms.). Limusiinipalvelu on keskittynyt pääosin Joensuuhun, mutta palvelee koko maakuntaa. Yritys työllistää yhden työntekijän. Hutikan taksi palvelee eri elämäntilanteissa ja sillä on hyvä maine. Kalusto on käyttökuntoinen ja säännöllisesti huollettu. Tässä mahdollisuus päästä helposti yrittäjäksi valmiiseen markkinaan. Tarkemmat tiedot saat allekirjoittamalla salassapitosopimuksen Business Joensuun Osuva-yrityspörssissä, klikkaa paina lisätietoja tämän linkin takaa.
Haetaan yrittäjäkumppania
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito

Etsimme Joensuuhun yrittäjää kotisiivousten alihankkijaksi

Tule mukaan kymmenien alihankkijayrittäjiemme joukkueeseen! Tarjolla on Joensuun seudulla valmis asiakaskunta, n. 10 kotisiivouksen ammattilaista, valmis toimintakonsepti ja tarvittava perehdytys. Kotileena Oy:n alihankkijayrittäjäksi alkaminen ei maksa sinulle mitään ja saat valmiin toimivan organisaation, liikevaihdon sekä asiakaskunnan heti alkuun. Kotileena Oy on 30-vuotias vakavarainen yritys ja olemme kasvaneet yhdeksi Suomen suurimmista kotisiivousyrityksistä. Me haluamme tuottaa luotettavaa ja laadukasta kotisiivouspalvelua asiakkaillemme. Haluamme olla pitkäaikainen ja haluttu kumppani alihankkijayrittäjillemme. Tarjoamme: VALMIIN asiakaskunnan valmiin toimintakonseptin Noin 10 työntekijää siirtyy mukana uudelle alihankkijayrittäjälle Hyvät työajat, pääsääntöisesti arkipäivisin 8-16 Itsenäisen työnkuvan Motivoivan tulotason Tarvittavan perehdytyksen Odotamme: Suomen kielen taitoa Normaalia maalaisjärkeä Asiakaspalveluhenkeä Esimies- ja organisointikykyä Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta Kunnossa olevaa taloutta Jo olemassa olevaa yritystä tai perustettavaa yritystä                                                                                                                                    Lisätietoja voit tiedustella puhelimitse Kotileena Oy:n toimitusjohtaja Petri Tikanderilta, puh. 044-3089960 tai sähköpostilla petri.tikander@kotileena.fi.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Huoltoasema

Koveron huoltoaseman ja kaupan liiketoiminta

Myydään Koveron huoltoaseman ja kaupan liiketoiminta suhteellisen vilkkaan Ilomantsintien varressa n. 50 km etäisyydellä keskuskaupunki Joensuusta, n 10 km Tuupovaarasta ja n. 20 km  Ilomantsista. Yritys on perustettu 2008, joten sillä on jo hyvin pitkät perinteet alueella ja on alueen asukkaille ja ohikulkijoille tunnettu kokoontumis- ja auton sekä kehon huoltopaikka. Toimialana on myymälätoiminta, korjaamotoiminta, polttonesteiden ja varaosien vähittäis- ja tukkumyynti. Saat siis autollesi  huollot, renkaat vaihtoineen, autotarvikkeet ja -kemikaalit sekä voiteluaineet. Itsellesi saat elintarvikkeita, tuoreet kahvit ja leivonnaiset kahviosta sekä  keittolounasta. Meillä on myös veikkauksen palvelupiste. Huoltamorakennus on hyvän kuntoinen ja ei vaadi välittömiä investointeja. Jos olet kiinnostunut huoltamoliiketoiminnasta ja haluat toimia ihmisten parissa, niin tässä on sinulle oiva mahdollisuus aloittaa yrittäjyys kauniissa Pohjois-Karjalaisissa maisemissa. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! LISÄTIETOJA SAAT TÄÄLTÄ!  
Ketjuyrittäjyys
PÖRSSINOSTO
Kauppa
10 000 €

R-kioskiyrittäjäksi parhaille liikepaikoille Joensuuhun

R-kioski tarjoaa yrittäjyydestä kiinnostuneelle nopeamman ja helpomman tavan ryhtyä yrittäjäksi valmiiksi testatulla liiketoimintamallilla. Tätä menestyskonseptia on hiottu yli 30 vuotta ja siksi R-kioski onkin tänä päivänä Suomen suurin franchisingketju noin 400 kioskillaan.  R-kioski on yrittäjävetoinen convenience–ketju, joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa. Ärrällä henkilökohtainen palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde ylittää asiakkaan odotukset. Kaikki valmiina uudelle R-yrittäjälle • Kattava valmennus ennen toiminnan aloittamista ja runsaasti tukea aloittamisen jälkeen • Parhaalla liikepaikalla toimiva valmis kioski asiakkaineen, kalustoineen, laitteineen ja järjestelmineen – avaimet käteen periaatteella • Aina ajankohtainen ja laadukas tuote- ja palveluvalikoima • Helppo tilausjärjestelmä, jonka avulla saat tilattua tuotteet suoraan kioskillesi • Mittava valtakunnallinen markkinointi tukemaan liiketoimintaasi vuoden jokaisena päivänä • Pieni kokonaisrahoitustarve, investoinneista vastaa R-kioski Oy • Maksat toiminnastasi kioskikohtaista franchisemaksua, joka lasketaan kioskin myyntikatteesta. • Tukiorganisaatio hoitaa kirjanpitosi ja palkanlaskennan.   • Sopimuskausi on 3 vuotta. Matala rahoitustarve yritystoimintaan Uskomme, että vahva sitoutuminen ja palava halu tehdä tuloksia tekevät sinusta hyvän kauppiaan, ei se onko sinulla paljon alkupääomaa. Investoinneista vastaa R-kioski Oy. Kauppias sijoittaa yritykseensä ennen aloitusta 10.000 € SVOP-sijoituksena (Sijoitetun vapaan oman pääoman rahasto). Aloitusmaksu on 6.000 €, joka kattaa aloittamiseen liittyvät kustannukset (valmennus, yrityksen perustaminen, kioskin avaaminen, tarvittavat luvat). Aloitusmaksu maksetaan 12kk:n erissä toiminnan käynnistyttyä. Vakuustarve kioskikohtaisesti 18.000 €, 30.000 € tai 40.000 €. Vakuus voi olla esim. pankkitakaus tai talletuspanttaus, jolle R-kioski Oy maksaa korkoa. Tavaravarastoon R-kioski Oy antaa lainan, jonka vuosilyhennys on 5 % vuodessa tai tavaravaraston voi lunastaa kerralla pois. Mitä tarvitset menestyäksesi yrittäjänä Ärrällä? Motivaation lisäksi tarvitset sujuvan suomen kielitaidon suullisesti ja kirjallisesti. Suurin osa asiakkaistamme odottaa suomenkielistä palvelua. Lisäksi R-Kioskin kauppiaskoulutus ja sopimustekstit ovat suomeksi.  Tarjontamme painottuessa kahvila- ja ruokatuotteisiin, hyödyt aiemmasta kokemuksesta ravintola-alalta. Myös kaupan alan osaamisesta on etua, kun lähdet yrittäjäksi Ärrälle.  >> Lähetä oma hakemuksesi tästä Katso myös muut avoimet yrittäjäpaikat Ärrällä tästä. Avoimia paikkoja runsaasti ympäri Suomen. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elämys- ja luontomatkailu

Chippewa Range Joensuun Kiihtelysvaarassa

Chippewa Range on vuonna 2000 perustettu perheyritys Kiihtelysvaarassa, 35 km:n päässä Joensuun keskustasta. Chippewa sijaitsee kauniilla mäntykankaalla kirkasvetisen Suuren Hietajärven rannalla. Kiihtelysvaaran luonto ja vaaramaisemat tarjoavat hienon ympäristön luontomatkailuun ja Hietajärvi sekä läheiset lammet virkistyskalastukseen. Lähellä sijaitsevat metsätiet ja mutkikkaat polut kutsuvat kulkijaa liikkumaan ja nauttimaan luonnon kauneudesta ympäri vuoden. Chippewa Range on oikea paikka myös toiminnallisille virkistyspäivätapahtumille, perhejuhlille, polttareille tai rauhaa rakastavalle luontomatkaajalle. Kokoustila tarjoaa yritysasiakkaille loistavat puitteet kokous- ja koulutustilaisuuksille. Kokonaisuus sisältää myös 3 ympärivuotisessa käytössä olevaa viihtyisää hirsimökkiä, ravintolan ja hevostallin. Myös viereinen omakotitalo järven rannalla on mahdollista sisällyttää kauppaan. Nykyisen yrittäjän eläköityessä sinulla on mahdollisuus päästä yrittäjäksi näihin ainutlaatuisiin puitteisiin. Tila voidaan myydä kokonaisuutena tai myös pienempien kokonaisuuksien myynnistä voidaan keskustella. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan paikan päälle! P. 0400 271 925 / Juha Pyykkö Lisätietoja kiinteistöllä olevista rakennuksista saat ladattua Business Joensuun Osuva-yrityspörssistä painamalla tästä aukeavan sivun alalaidassa pyydä lisätietoja -painiketta.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

Haetaan yrittäjää Pannukakkutalo-konseptille Joensuuhun ja Kolille

Haetaan yrittäjää ainutlaatuiselle Pannukakkutalo-konseptille, joka tuo maukkaan lisän Joensuun ja Kolin ravintolatarjontaan. Idea on lähtenyt alun perin Hollannista ja ketju on perustettu Oulussa 2010. Ravintola tarjoaa asiakkailleen kokemuksen miellyttävässä ja rauhallisessa ympäristössä, jossa on hyvä ja ihmisläheinen asiakaspalvelu. Kysessä on Franchising-ketju liiketoiminta, joka on kahden itsenäisen yrityksen yhteistyömalli, jossa franchising - antaja luovuttaa franchising-ottajalle  käyttöoikeuden valmiiksi kehitettyyn konseptiin sovittua maksua vastaan.Franchising-antaja kouluttaa, ohjaa ja tukee yrittäjää liiketoiminnassaan. Pannukakkutalo-yrittäjänä olet itsenäinen yrittäjä ja rahoitat yrityksesi kokonaisuudessaan itse. Vastaat ravintolasi toiminnasta ja laadusta sekä osallistut ketjuyhteistyöhön. Mitä sitten tarjoamme? Saat käyttöön ainutlaatuisen  Pannukakkutalo-liiketoimintamallin sekä jatkuvan tuen pannukakkujen täyteisellä matkalla. Autamme aina ravintolan avaamiseen liittyvissä asioissa, kuten toimitilojen etsimisessä sekä ravintolalaitteiden - ja kalusteiden hankinnassa. Saat kattavan koulutuksen, jossa käydään läpi mm. ravintolatoiminnan käytännön asioita sekä Pannukakkutalo-käsikirjan, joka sisältää kirjallisia ohjeita liiketoiminnasta ja yhteistyöstä. Mitä sitten odotamme sinulta? Olet oma-aloitteinen ja sinulla on esimiestaitoja sekä hyvät organisointitaidot ja hyvä paineesietokyky. Kykenet noudattamaan  konseptiamme ja sitoudet ketjuyhteistyöhömme. Lisäksi kykenet hankkimaan riittävät resurssit Pannukakkutalo-hankkeesi rahoittamiseksi. Kustannukset Pannukakkutalon perustamiseksi ovat liiketilan koosta riippuen 60 000 -70 000 €, mutta laskemme tapauskohtaisen arvion aina erikseen. Yhteistyömaksu on 6% liikevaihdosta ja markkinointimaksu  2% liikevaihdosta, joka peritään, mikäli yhteismarkkinointia toteutetaan. Jos kiinnostuit, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro omista suunnitelmistasi. Aloitamme liikepaikkaetsinnän välittömästi, ellei liikepaikka ole jo valmiina tai tiedossa. Liiketilan löydyttyä alamme perustamaan ravintolaasi ja kouluttamaan sinusta pannukakkutaitajaa. Tästä muutaman kuukauden kuluessa sinulla on oma Pannukakkutalo. Kirsikkana pannukakun päällä- Oletko valmis pannareiden makoisaan maailmaan? Joensuun ja Kolin asiakkaat odottavat jo sinua! Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä  Samuli Määttä, puh. 045 6519556, info@pannukakkutalo.fi  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito

Siivous- ja kotihoitoalan liiketoiminta Joensuussa

Myydän menestyvä siivous- ja kotihoitoalan liiketoiminta Joensuussa. Liiketoiminta on aloitettu 2010 toiminimellä ja 2015 alkaen se on toiminut osakeyhtiön alaisuudessa. Siivoustyön lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat kaikki kodinhoitoon liittyvät työt,kuten kuljetus, pihatyöt, sekä auttaminen päivittäisten asioiden hoidossa. Toimimme Joensuussa ja sen lähikunnissa. Puhdistukseen käytämme ainoastaan  laadukkaita puhdistusaineita ja siivousvälineitä. Arvostamme ympäristöystävällisyyttä  ja myös toteutamme puhdistustyömme arvoa vaalien. Teemme alkuarvion siivottavasta kohteesta paikan päällä ja se on aina maksuton. Asiakkaista n. 1/3 on pienyrityksiä ja 2/3 yksityisiä kotisiivouskohteita. Yritystoiminta on erittäin kannattavaa ja yritys työllistää 11 osaavaa työntekijää. Jos olet kiinnostunut puhtausalasta ja sinua kiinnostaa yrittäminen, niin tässä sinulle erinomainen mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Voit myös kasvattaa jo toimivaa liiketoimintaasi yrityskaupan avulla. Jos kiinnostuit, pyydä lisätietoja ja tule tutustumaan toimintaan! Pyydä lisätietoja TÄSTÄ!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Jalkine-, asuste- ja tekstiiliteollisuus

Bedit Oy

Bedit on suomalainen pienyritys, jonka tavoitteena on tehdä sänkyjen petaamisesta hauskempaa ja helpompaa kuin koskaan ennen. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa. Suunnittelun ja valmistuksen osalta tuotteiden kotimaisuusaste on 100 %. Käytämme yrittäjävetoista alihankintaompelimoa, jossa ammattitaitoiset ompelijat valmistavat tuotteita Beditin lisäksi muille asiakkailleen. Kankaat ja vetoketjut valmistetaan Suomen ulkopuolella. Bedit tarjoaa: Laadukkaat tuotteet, hyvää asiakaspalvelua, helposti toimivan verkkokaupan Zipit-päiväpeittojen vetoketjumekanismi (kokonaan irtoava kansi) on suojattu hyödyllisyysmallisuojalla, joten Beditillä on yksinoikeus valmistaa ja myydä tällaista peittoa Suomessa. Zipit on myös rekisteröity tavaramerkki. Jos olet kiinnostunut tekstiilialasta ja haluat yrittäjäksi tai mahdollisesti laajentaa omaa yritystoimintaasi yrityskaupan kautta, niin tässä on sinulle erinomainen mahdollisuus toteuttaa suunnitelmasi. Pyydä lisätietoja. Sovitaan aika tapaamiselle ja liiketoimintaan tutustumiselle. LISÄTIETOJA SAAT TÄSTÄ!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kukkakauppa Leinikki

Myydään Joensuun vanhin ja vakaan asiakaskunnan omaava kukkakauppa, joka on arvostettu omintakeisesta ja ajanmukaisesta sidontatyylistä. Liike sijaitsee erinomaisella ja helposti lähestyttävällä liikepaikalla Joensuun keskustassa. Samoissa liiketiloissa toimii myös juhlatilaisuuksiin erikoistunut kahvila-konditoria. Myymälän lisäksi myyntiä tehdään verkkokaupan ja kukkavälitystoiminnan kautta. Lähettimme toimittaa tilaukset vastaanottajille Pohjois-Karjalan alueella. Toimintaa on mahdollista laajentaa ja liikevaihtoa kasvattaa.  Myyjä  on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän yritystoimintaan. Erinomainen mahdollisuus yrittäjyydestä ja kukista kiinnostuneelle henkilölle  aloittaa yrittäjyys tai yritykselle kasvattaa jo olemassa olevaa liiketoimintaa yrityskaupan avulla. Jos kiinnostuit, niin pyydä lisätietoja ja ota yhteyttä. Sovitaan aika tapaamiselle ja yritykseen tutustumiselle LISÄTIETOJA SAAT TÄÄLTÄ!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
27 000 €

Pitkään toiminut lounas-ravintola Pirana Tuupovaarassa

Tervetuloa tutustumaan Piranaan, Tuupovaaran helmeen! Yritys on toiminut yli 30 vuotta asiakkaiden ja yritysten palvelijana tarjoten herkullista lounasta sekä muita palveluita. Nyt juuri sinulla on mahdollisuus ostaa tämä kukoistava liiketoiminta ja kiinteistö kylän parhaalta paikalta. Kiinteistö käsittää n. 200 neliömetrin toimitilan ja tontti on n. 4800 neliömetriä, johon on vielä rakennusoikeutta jäljellä.   Päätoimintamme on lounasravintola, mutta meiltä löytyy myös kauppa, Veikkauksen palvelupiste ja baarin puoli, joka on on eritoten viikonloppuisin sekä tapahtuma iltoina erittäin ahkerassa käytössä. Olemme ylpeitä vakiintuneesta ja uskollisesta asiakaskunnastamme, joka koostuu alueen asukkaista, yritysten työntekijöistä ja kesäasukkaista.   Tämä on erinomainen mahdollisuus aloittaa yrittäjyys tai laajentaa jo olemassa olevaa liiketoimintaa. Mahdollisuudet toiminnan ja tilojen muokkaamiseen ovat rajattomat. Halutessasi voit ostaa myös kiinteistön ilman liiketoimintaa.   Tule tutustumaan paikan päälle ja näe, mitä kaikkea Pirana voi tarjota sinulle. Ota rohkeasti yhteyttä ja tee tarjous - tämä on tilaisuutesi tarttua uusiin haasteisiin!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
248 000 €

Majoitus- ja ravintolalaiva, Joensuu/Saimaa

Myydään vuosina 2018–2022 huolellisesti kunnostetun Joen Saimatar majoitus- ja ravintolalaivan liiketoiminta tai osakekanta.  Laivassa on 13 majoitushuonetta (vuodepaikat 23), erilliset suihku- ja saunatilat sekä kolme ravintolatilaa (sisäravintola 50 asiakaspaikkaa, takakansi 20, kattoterassi 60) ja keittiö (kalustettu ravintolatoimintaan, pizzeria / ala carte varustus, keittiökoneet & laitteet). Lisäksi on erillinen laivan ulkopuolelle sijoitettava terassikalusto (70 asiakaspaikkaa). Aluksen runko on kunnostettu ja tarkastettu vuonna 2018 (Trafi – ultraus). Laivan tekniikka on hyvässä toimintakunnossa ja sitä voidaan ajaa sekä siirtää omin konevoimin. Laivaa ei ole kuitenkaan runkokatsastettu matkustajaliikenteeseen. Liiketoiminta myydään kokonaisuutena, jonka kautta ostajalla on mahdollisuus jatkaa olemassa olevaa majoitus- ja ravintolatoimintaa heti. Alus soveltuu erinomaisesti myös jo toimivan matkailukeskuksen majoitus- ja ravintolakapasiteetiksi / lisäpalveluiksi / vetovoimatekijäksi, jonne se voidaan siirtää myyjän toimesta. Kaupan sisältöä ovat yrityksen omistama Joen Saimatar alus sisältäen majoitus- ja ravintolatoiminnan kaluston ja irtaimiston sekä liiketoiminnan toiminimet, domainit, markkinointiaineistot jne. Nykyinen omistaja ja yrittäjä on sitoutunut auttamaan siirtymisvaiheessa ja perehdyttämään uutta omistajaa sekä aluksen käyttöön että liiketoimintaan. Myytävän liiketoiminnan, Joen Saimatar -aluksen, kaluston ja irtaimiston hinta on 248.000 €. Yrityskauppa voidaan toteuttaa vaihtoehtoisesti myös osakekauppana, jolloin suurin osa kauppahinnan maksusta on mahdollista järjestää yrityksen mukana siirtyvillä rahoitusvastuilla, osakekaupan hinta neuvotellaan erikseen. Kiinnostuneita pyydetään olemaan asiasta suoraan yhteydessä yrityksen omistajaan Antti Piiraiseen, p. 0503260836 tai liiketoimintakaupassa ja sen järjestelyissä tarvittaessa avustavaan konsulttiin Jani Karjalaiseen: p. 050 590 4015. Lisätietoja saat  ladattua Business Joensuun Osuva-yrityspörssistä tästä linkistä. Sivustolla painalla pyydä lisätietoja -painiketta ja allekirjoittamalla salassapitosopimuksen pääset lataamaan tiedot.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Autokorjaamon liiketoiminta

Hei autoalan osaaja! Tässä on mahtava mahdollisuus ostaa toimiva ja kannattava yritys, jossa on tyytyväiset asiakkaat. Yritys on toiminut Ilomantsissa vuodesta 2015 .Korjaamo toimii omissa hyväkuntoisissa ja tarkoituksenmukaisissa tiloissa. Yrityksen palveluvalikoimaan on kuulunut mm. vuosi- ja määräaikaishuollot, katsastustarkastukset, pakokaasu- ja OBD- testit, ilmastointihuollot, renkaiden myynti, asennus, rengashotelli, tuulilasien vaihdot ja korjaukset ja autojen fiksaukset. Liiketoimintakauppaan kuuluu nykyaikainen korjaamon laitteisto, tarvittavat työvälineet, varaosia ja sopimuksen mukaan tilat. Ostaja pääsee jatkamaan liiketoimintaa ilman välttämättömiä investointitarpeita. Uusi yrittäjä voi joko vuokrata tai ostaa liiketilan. Liiketilaa on kaikkiaan 850 neliötä. Vuokralaisia tällä hetkellä on neljä. Ulkovarastoja on kaksi, molemmat ovat 30 neliötä. Korjaamohalli on yhteensä n. 200 neliötä. Tilasta on korjaamon käytössä kolmena päivänä viikossa koko tila ja kahtena päivänä 100 neliötä. Myyjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän varmistaakseen toiminnan jouhevan siirron ja asiakastyytyväisyyden. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja tunnettu asema paikkakunnalla. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan kohteeseen! LISÄTIETOJA SAAT TÄÄLTÄ!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Fysioterapia

Fysioterapia Sulavin liiketoiminta

Yritys on perustettu perustettu v. 1991 - toiminut 32 vuotta. Vakituista henkilöstöä on ollut omistajan lisäksi viime vuosina 3-5 henkilöä, Toiminta-alue koko Pohjois-Karjalan alueella, pääasiallinen toiminta-alue Joensuu. Yritys käyttää  Acute – toiminnanohjausjärjestelmä, joka sisältää sähköisen ajanvarauksen suoraan Sulavin www-sivuilta. Acute on Kelan hyväksymä järjestelmä. Yrityksellä on pitkä historia, jonka aikana on muodostunut hyvä imago. Yritys tunnetaan logonkin perusteella. Toimitilakiinteistö on kaksikerroksinen, ontelolaatta, jossa rapattu julkisivu. Alakerrassa on liiketiloja, yläkerrassa asuntoja. Kiinteistö on hyvin hoidettu ja energiatehokas ( maalämpö, ilmastointi ja ikkunat uusittu 2022) sisältäen liike- ja asuintiloiksi tarkoitettuja osakehuoneistoja. (valokuvia nettisivulta www.fysioterapiasulavi.fi ) Kiinteistö tunnetaan HyvänOlonTalona. Sulavi Ky omistaa katutasossa olevat kolme erillistä osakehuoneistoa, joiden pinta-alat ovat 63 m2, 56,5 m2 ja 72 m2, yhteensä 191,5 m2. Näissä tiloissa on valmiina viisi hoitopisteitä, liikuntasali, kuntoilutila, keittiötilat ja sauna. Lisäksi yrittäjä omistaa henkilökohtaisesti vieressä olevat kolme liikehuoneistoa, pinta-alat 33,5 m2, 35,0 m2 ja 32,5 m2, yhteensä yht. 101 m2. Ensiksi mainitussa 33,5 m2:n huoneistossa toimivat vuokralaisina kampaamo ja kauneushoitola. Kaksi muuta huoneistoa, yht. 67,5 m2 on vuokrattuna Sulavi Ky:n käyttöön. Näissä tiloissa on kaksi hoitohuonetta, erillinen keittiö sekä vastaanottotilat. Huoneistoihin (periaatteessa ovat yhtä ja samaa toimitilaa)  on ulkoa päin käytettävissä tarvittaessa kuusi erillistä sisäänkäyntiä, mikä antaa mahdollisuuden myös monenlaiselle viikonloppu- ja iltakäytölle sekä mahdollisuuden vuokrata tiloja pieninäkin tiloina.Toimitilat ovat erittäin siistissä kunnossa ja sisustettu kauniiksi. Piha-alueella on yhtiöllä riittävästi autopaikkoja niin yrittäjiä kuin asiakkaitakin varten. Jos olet kiinnostunut yrittämisestä ja omaat kokemusta tai koulutusta fysioterapiasta, niin tässä sinulle oiva vaihtoehto aloittaa yrittäjyys tai kasvattaa olemassa olevaa liiketoimintaa yrityskaupan avulla. LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokauppa

Ym-auto Joensuussa

Myydään 44 vuotta toiminut autoliike Joensuussa eläköitymisen vuoksi Yritys on hyvin tunnettu laajalla alueella pitkän toimintahistoriansa ansiosta. Ostaja saa käyttöönsä koko tyytyväisen asiakaskunnan, joten tukeva pohja toiminnan jatkamiseen on olemassa. Liiketoimintakaupan mukana siirtyy autojen alkuvarasto, joten aloittamaan pääsee pienellä sijoituksella . Toimitilat sijaitsevat hyvällä ja näkyvällä liikepaikalla ja niitä ei vällttämättä tarvitse ostaa, joskin se on mahdollista myös. Vuokrasuhde on mahdollinen ja se pienentää huomattavasti sijoitettavan rahan tarvetta alkuun. Vuokralaiselle jää toimitilaan etuosto-oikeus, jos sen haluaa myöhemmin ostaa. Pitkäkin vuokrasuhde on mahdollinen. Kaupan yhteydessä ei siirry henkilökuntaa. Liiketoiminnan siirto varmistetaan avustamalla ja ohjaamalla tarvittaessa työhön kohtuullinen aika iman erillistä korvausta. Tässä autokauppaliiketoiminnasta kiinnostuneelle oiva tilauus ryhtyä yrittämään tai kasvattamaan iiketoimintaa. Kokonaisuus on hyvin kilpailukykyinen ja toimipaikan kulut verrattain kohtuulliset. Vuokra 1700 €/kk alv 0% ja siihen sisältyy lämpö ja vesi. Mikäli toimitilat ostetaan, niin yhtiövastike on 540 €/kk, johon sisältyy lämpö ja vesi. Mikäli olet kiinnostunut , niin sovitaan tapaaminen ja tutustuminen asiaan paikan päällä. LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maanrakennus

Maanrakennusalan yritys Joensuun seudulla

Myydään eläköitymisen vuoksi pitkään toiminut maanrakennusalan yritys, joka työllistää 4 henkilöä. Yrityksellä on omistuksessaan 4 soramonttua, joissa on runsaasti ja monipuolisesti maa-aineksia. Mahdollisuus sisällyttää kauppaan asuinkiinteistö joen rannassa, jossa on myös korjaamotilat kalustolle. Työkuntoinen kalusto, joka soveltuu esim. teiden talvi- ja kesähoitoon. Vakiintunut asiakaskunta koko Pohjois-Karjalan alueella. Lisätietoja, kuten kalustoluettelon saat ladattua täältä Business Joensuun Osuva-yrityspörssistä, täyttämällä salassapitosopimuksen pyydä lisätietoja -painikkeesta.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kodinkone- ja kalustemyymälä

Ompelukoneliikkeen liiketoiminta

Myydään perinteikkään , kannattavan ja hyvämaineisen ompelukoneliikkeen liiketoiminta Joensuussa. Yrityksen  juuret ulottuvat aina 1980 luvun alkuun saakka, joten yritystaivalta on jo kertynyt  40 vuotta, Yritys on myynnillisesti yksi johtavista ompelukoneliikkeistä Suomessa ja tällä hetkellä ainoa pelkästään ompelukonemyyntiin ja huoltoon keskittyvä liike Pohjois-Karjalassa. Koulunkoneitten myynti ja huolto Itä-Suomessa on merkittävä osa liiketoimintaa- koulujen käytössä on  Bernina- ompelukoneet ja saumurit. Kaupassa siirtyvät merkkiedustukset Bernina, Husqvarna Viking, Pfaff, Juki ja Singer Toimintaa on mahdollista kasvattaa verkkokaupan ja some- markkinoinnin avulla sekä ompelutarvikkeilla ja -palvelulla halutessaan. Yritys toimii vuokratiloissa Joensuun ydinkeskustassa keskeisellä paikalla. Kivijalka liikkeen sijainti on helposti lähestyttävä - autojen  pysäköintipaikat ovat aivan  liikkeen vieressä. Yrityksessä työskentelee yrittäjäpariskunta ja he ovat luopumassa liiketoiminnasta eläköitymisen vuoksi. Erinomainen mahdollisuus käsityöalasta kiinnostuneille (mahdollisesti pariskunnille) työllistää itsensä ja aloittaa yrittäjyys tai kasvattaa jo olemassa olevaa yritystoimintaa yrityskaupan avulla.  Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ!
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image