Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Myydään isännöintitoimisto liiketoiminta Pohjois-Savossa

Myytävä hyvän maineen ja asiakaskunnan omaava isännöintitoimiston liiketoiminta Pohjois-Savossa. Yrityksellä on hoidossaan sopimusasiakkaana taloyhtiöitä, kiinteistöyhtiöitä sekä vuokravalvontoja.    Toiminta tapahtuu vuokratiloissa.   Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän sekä yhden henkilön. Myynti tapahtuu yrittäjän elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Kaupan toteutus liiketoimintakauppana eli yritys myy isännöintiliiketoiminnan.   Tämä on loistava tilaisuutesi hypätä menestyksekkään isännöintiyrityksen ohjaksiin. Liiketoiminta tarjoaa vakaan pohjan ja kasvupotentiaalin.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Pohjois-Savo
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Myydään konevuokraamoliiketoiminta Pohjois-Savossa

Kattava tuote- ja palveluvalikoima vastaamaan erilaisia ja tasoisia rakentamisen tarpeita:  • Kone- ja laitevuokrausta aina omatoimisista remontoijista rakennusliikkeisiin            ▪ Rakennustelineiden vuokraus                                                                       • Pienten työkoneiden, -kalujen sekä tarvikkeiden myynti                                                              • Kuljetuspalvelu   • Toimipisteenä 200 m2 vuokrahalli, joka sijaitsee paikkakunnallaan hyvien yhteyksien päässä    • Toimipiste työllistää tällä hetkellä täysaikaisesti yrittäjän, mutta sillä on mahdollisuus työllistää 2-3 henkilöä Miksi ostaa juuri tämä liiketoiminta? 1. Luotettu, tunnettu ja pitkäaikainen konevuokraaja aluellaan, 2. Liiketoiminta on erittäin kannattavaa, 3. Huomattava potentiaali liiketoiminnan kasvattamisella, 4. Houkutteleva markkina-asema ja kilpailutilanne sekä 5. Tasaisesti jakautuva asiakaskunta. Tule jatkamaan kannattavaa liiketoimintaa, jossa on hyvät kasvunäkymät. Myyjää edustaa Antti Pekkarinen / JTT Advisory. Ota yhteyttä, lisätietoja salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. 
Pohjois-Savo
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari
90 000 €

Myydään Kuopion talousalueella sijaitsevan baarin liiketoiminta

Etsitään jatkajaa Kuopion talousalueella sijaitsevan baarin liiketoiminnalle. Yrityksen pubitoiminnalla on pitkä historia ja se on käynnistynyt yli 30 vuotta sitten. Liiketoiminta on vaihtanut elinkaarellaan jo kerran aikaisemmin omistajaa vuonna 2000, jolloin omistajanvaihdos sujui hyvin, entiset asiakkaat pysyivät uskollisina ja toiminta säilyi vireänä. Nykyään Kuopion talousalue on ollut kasvava elinalue, jossa yrityksellä on hyvä ja tunnettu maine illanviettopaikkana. Yrityksellä on myös hyvä seuraajakunta somessa (Facebook). Yritys toimii vuokratiloissa, jossa on 75 asiakaspaikkaa sisällä ja 35 ulkona terassilla. Yrityksellä löytyy kaikki yritystoimintaan tarvittava kalusto sekä äänentoistolaitteet, biljardipöytä, keittiökalusteet, yms. Kaupan muoto: Liiketoimintakauppa Liikevaihto: n. 300 000 € Kauppahinta: Liiketoimintakaupan kauppahinta on noin 90 000 €, vaihtovarasto inventoidaan kaupantekohetkellä. Pyydetään tarjouksia liiketoiminnasta. Tämä on loistava tilaisuus yrittäjälle, joka haluaa aloittaa tai laajentaa pubiliiketoimintaa. Yritys sopii myös hyvin esimerkiksi aloittelevalle yrittäjäpariskunnalle. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! Niko Knuutinen, p. 050 560 0604, niko.knuutinen@yrittajat.fi, Savon Yrittäjät ry, Jatkis-Omistajanvaihdospalvelu Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina.
Pohjois-Savo
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveys- ja luontaistuotemyymälä

Myydään Kuopiossa TERVEYSTUOTEKAUPPA

Erinomainen tilaisuus ostaa Kuopiossa Kuopion Luonnonravinto Oy:n  liiketoiminnat  yrittäjien jäädessä eläkkeelle. Kuopion Luonnonravinto Oy on  monipuolinen ja asiantunteva terveystuotekauppa, joka on panostanut asiantuntevaan ja asiakaslähtöiseen palveluun. Kauppa tarjoaa monipuolisen valikoiman terveystuotteita, ja niille on muodostunut laaja kanta-asiakaspiiri. Kuopion Luonnonravinto on toiminut vuodesta 1961 ja on ainut terveystuotekauppa Kuopion keskustassa. Vuokratut toimitilat sijaitsevat keskeisellä paikalla torin kulmalla, Puijonkadulla. Myymälätilat (noin 54 m2) sijaitsevat katutasossa. Alakerran tilat (noin 52 m2) soveltuvat vastaanotto- ja varastokäyttöön ja siellä on myös toimisto ja wc. Yrittäjän lisäksi töissä on yksi työntekijä.                     Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! Jos olet kiinnostunut, ota yht.os: luonnonravinto.kuopio@dnainternet.net
Pohjois-Savo
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
275 000 €

PAIKKAKUNNAN AINOA HALPAKAUPPA

  Kaikkea kotiin, työhön, harrastuksiin, remonttiin, lemmikeille jne. Vuonna 2009 perustettu pieni kannattava perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat, työkalut, kodinhygienituotteet, rakennusmateriaalit, työvaatteet, lvi-tarvikkeet, oluet ja siiderit, makeiset jne. Toimitetaan myös kaikkea muuta tilaustuotteina. Kaupassa voi tutustua rauhassa yli 25000 erilaiseen tuotteeseen, mikä helpottaa valintaa. Isot vuokratut tilat, yhteensä 1700 m2 antavat mahdollisuuden näyttävään esillepanoon. Tuotteita toimitetaan koko myös lähialueille tilauksesta. Yritys on tunnettu laadukkaista ja edullisista tuotteista sekä nopeasta toimituksesta. Kaupan kohde: Liiketoiminta+ varasto.
Pohjois-Savo
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

RAVINTOLAKETJU POHJOIS-SAVOSSA

Pohjois-Savossa sijaitseva 7 ravintolan kokonaisuus. Kuusi ilta- ja viihderavintolaa ja yksi lounasravintola. Kaikkien yhteenlaskettu liikevaihto 2.8 meur ja käyttökate >450.000 keur. Koko henkilöstö vuokratyövoimaa. Yhtiön ravintoloiden yhteenlaskettu markkinaosuus paikkakunnalla 60-70%. Tilat erittäin hyvät ja toimivat. Ravintolat sijaitsevat hyvillä liikepaikoilla. Kokonaisuudesta voidaan myydä erikseen: Ravintolalaiva Kuopiossa ja Lounasravintola Varkaudesta. KYSY TÄSTÄ LISÄÄ. TARJOUSTEN MUKAAN!!!!
Pohjois-Savo
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
200 000 €

Haetaan yrittäjää tunnelmalliseen Ravintola Kaks Ruusua Oy:n

Eläkkeelle siirtyvät yrittäjät etsivät Varkaudessa keskustassa upeassa vanhassa Thomé-veljeksien suunnittelemassa Kansankeittiössä sijaitsevalle Ravintola Kaks Ruusua Oy:lle uutta yrittäjää. Yrityksen nykyinen liiketoiminta koostuu lounasravintolan, juhlien järjestämisen, kokoustilojen vuokraamisen ja pitopalvelun liiketoiminnasta. Nykyiset yrittäjät ovat toimineet tiloissa jo 16 vuotta ja yrityksellä Varkauden seudulla on laaja vakiintunut asiakaspiiri sekä vankka liiketoimintaympäristö, jota tukee hyvä toimittaja- ja yhteistyöverkosto. Nykyiset liiketoiminnan osa-alueet tukevat hyvin toisiaan ja liiketoimintaa on mahdollista kehittää edelleen.  Yrityksen tiloissa on 255 anniskelupaikkaa. Sali, jota käytetään lounasravintolana sekä isommissa tilaisuuksissa. Yrityksellä on lisäksi kolme erillistä kabinettia ja kaksi kokoustilaa pienempiä tilaisuuksia varten. Liikehuoneiston vuokrasopimus on neuvoteltavissa yhdessä yrittäjien kanssa. Kauppaan sisältyy kaikki lounasravintolan sekä pitopalvelun kalusteet ja laitteet sekä vaihto-omaisuus. Yrityksellä on kolme kokoaikaista työntekijää. Näistä kaksi tekee keittiötyötä ja yksi töitä tarjoilijana. Työntekijät ovat motivoituneita ja sitoutuneita yrityksen toimintaan, ja heillä on pitkä työsuhdehistoria yrityksen kanssa. Verkkosivut: www.kaksruusua.fi/etusivu Liikevaihto: n. 600 000 €, joka laski korona-aikana merkittävästi, mutta on palautunut lähes ennalleen. Kaupan muoto: liiketoimintakauppa, joka sisältää käyttö- ja vaihto-omaisuutta Kauppahinta: Kauppahinta 200 000 €, josta osa voi olla tulokseen sidottua jälkikauppahintaa. Jälkikauppahinta voidaan jaksottaa 2 – 3 vuoden ajalle.   Tämä on erinomainen tilaisuus uudelle ravintola-alan yrittäjälle sekä yritykselle, joka haluaa laajentaa nykyistä liiketoimintaansa alalla. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja järjestääksesi yksityisesittelyn. Sovi tapaaminen lounasaikaan niin pääset rupattelemaan ruuan äärellä ja tutustumaan ravintolan toimintaan yhdessä yrittäjän kanssa. Yhteystiedot: Niko Knuutinenpalveluvastaavap. 050 560 0604niko.knuutinen@yrittajat.fiSavon Yrittäjät ry., Jatkis-palveluYhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina. Tai ota yhteyttä suoraan yrittäjään Pekka Kinnunenyrittäjäp. 0400 460 085pekka.kinnunen02@gmail.com
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
85 000 €

Myydään hautakiviin erikoistunut kivialan yritys Kuopiossa

Haetaan Kuopiossa toimivalle hautakivialan töihin erikoistuneeseen yritykseen toiminnalle jatkajaa. Yritys toiminut yli 20 vuoden ajan Kuopion alueella ja yritykselle on vakiintunut asiakasmäärät ja vahva yhteistyökumppanuusverkosto alueella. Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa olla apuna ja perehdyttää siirtymävaiheessa. Yrityksen nykyinen liiketoiminta on keskittynyt hautakivien tekemiseen, kaivertamiseen ja entisöintiin. Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja kaksi kausityöläistä. Kausityöläiset ovat keskittyneet hautakivien valmistukseen ja kaiverrustöihin. Kausityöläiset työskentelevät yrityksessä huhtikuusta marraskuuhun. Yrityksellä on hyvät kehittämismahdollisuudet alueella. Tila: Yrityksellä omistuksessa 136m2 työtilahalli. Työhallin sijainti on Kuopion lähiöalueella Jynkässä, jossa työ- ja toimistotila. Yritys omistaa liiketoimintaan tarpeelliset erikoistyökalut ja -laitteet. Sijainti: Kuopio Liikevaihto:  n. 200 000 € Kaupankohde: Liiketoimintakauppa tai/ja yrityskiinteistö Hintapyyntö: 95 000 € (yrityskiinteistön hinta erikseen) Tässä kohteena tasaista liiketoimintaa pyörittävä yritys, joka sopii yritystoiminnan aloittaville tai yrityksille, jotka haluavat laajentaa yritystoimintaansa Kuopion alueelle. Ota yhteyttä, jos yrityksen myynti-ilmoitus herätti kiinnostusta ja haluat tietää lisää yritystoiminnasta! Niko Knuutinen p. 050 560 0604, niko.knuutinen@yrittajat.fi , Savon Yrittäjät ry. Yhteydenotot puhelimitse arkena klo. 12-16, sähköpostilla koska tahansa.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hotelli

Sinustako uusi yrittäjä Hotelli-Ravintola Tiilikkaan?

Etsimme yrittäjää Hotelli-Ravintola Tiilikkaan, olisiko tämä sinun paikkasi? Yrityksen liiketoiminta koostuu hotelli- ja ravintolatoiminnasta. Täällä asiakas nauttii luonnosta ja kauniista maisemista ilman suuria ihmismassoja. Rauhan takaa hotellihuoneet erillisessä siivessä omilla sisäänkäynneillään. Tulisitko sinä jatkamaan perinteitä konstailemattoman, lähialueen raaka-aineista valmistetun ruoan tarjoajana, tai haluaisitko kehittää jotakin uutta? Paikallisten ravintolassa kävijöiden lisäksi asiakkaamme ovat matkailijoita, jotka tulevat kesäaikaan nauttimaan luonnosta monin tavoin; retkeilevät, marjastavat, samoilevat kansallispuistossa. Syksyllä meillä viihtyvät metsästäjät ja talvella olemme suosittu majoituspaikka moottorikelkkailijoille, sillä monen mielestä Rautavaaralta löytyvät jopa Suomen parhaan moottorikelkkareitit! Kansallispuistokävijöiden määrä onkin ollut viime vuosina merkittävästi kasvava, joka on vaikuttanut yrityksen liiketoimintaan positiivisesti. Rautavaara on paras luonnostaan! Sijainti Pohjois-Savossa, Kainuun ja Pohjois-Karjalan rajalla keskellä upeaa luontoa tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia yritystoimintaan. Rautavaaralla yritysten asiakkaat löytyvät niin paikallisista asukkaista kuin vaikkapa matkailijoista, joita meille saapuu nauttimaan Tiilikkajärven kansallispuistosta ja monista muista luontokohteista. Hotelli-Ravintola Tiilikan sivut: www.tiilikka.fi Liikevaihto: 300 000 € Kaupan muoto: Ensisijaisesti tavoitellaan osakekauppaa, mutta myös liiketoimintakaupasta voidaan neuvotella.Lisäksi toimitilojen vuokraus on mahdollista. Kauppahinta: Myydään tarjousten perusteella.  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää! Niko Knuutinenpalveluvastaava Savon Yrittäjät, Jatkis-palvelupuh. 050 560 0604niko.knuutinen@yrittajat.fi Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina.
Rautavaara
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys
350 000 €

Myydään uudis- ja korjausrakentamisen monitoimija

SISÄ-SAVON RAKENNUSPARI OY myy rakennustarvikkeita ja tuottaa monipuolisia rakentamispalveluja. Uudisrakennus- ja korjaustoimintaa sekä rakennustarvikemyyntiä ja -vuokrausta harjoittava yritys etsii jatkajaa nykyisen omistajan jäädessä eläkkeelle. Yritys toimii hyvien kulkuyhteyksien varrella Suonenjoella, Sisä-Savossa. Toimitilat sijaitsevat keskeisellä paikalla ja ne voidaan joko vuokrata tai myydä jatkajalle. Lämmintä myymälä- ja hallitilaa on noin 500 m² ja lisäksi kylmää varastotilaa noin 340 m². Yrityksellä on tarvittava konekanta, jotta asiakkaalle voidaan tarjota kaikki rakentamiseen liittyvät palvelut lukuun ottamatta LVI- ja sähkötöitä. Hyvämaineisella yrityksellä on voimassa olevia sopimuksia sekä tilauskantaa.  Yritykselle on muodostunut 28 toimintavuoden aikana hyvä yhteistyöverkosto sekä vakiintunut yritys- ja yksityisasiakaskunta. Yrityksessä työskentelee sesongin mukaan 11–15 ammattitaitoista ja sitoutunutta henkilöä.  Nykyinen yrittäjä voi perehdyttää toimintoihin, jotta siirtymä sujuu jouhevasti. Lisätietoja salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.  Sijainti: Pohjois-Savo Liikevaihto: 1.000.000 € Käyttökate: 80.000 € (oikaistu) Henkilökunta: 3 (keskimäärin) Yhteydenotot: Jan Kontiainen, p. 040 555 4348, jan.kontiainen@yrittajat.fi Kaupan kohde: Osakekanta Hinta: 350.000–450.000 € (riippuen tasetilanteesta kaupantekohetkellä)
Suonenjoki
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Myydään Automaalaamo Kari Pentikäinen Oy:n liiketoiminta ja toimitilat

Myydään Kuopion Kelloniemen Likolahdessa sijaitsevan täyden palvelun kolarikorjaamon liiketoiminta ja toimitilat. Yrityksellä yli 30 vuoden historia Kuopiossa ja yrityksen toiminta on keskittynyt autokorikorjaamiseen, automaalaamiseen, vahinkotarkastuksiin sekä tuulilasin vaihtoon ja korjaukseen. Yrityksellä on hyvä maine alueella ammattitaitoisen sekä nopean palvelun tuottajana. Yritys kuuluu myös kotimaiseen Awux-ketjuun. Yrityksellä tällä hetkellä 6 työntekijää asiantuntevassa alan työtiimissään. Yrityksen toimitilat soveltuvat erinomaisesti autonkorjaustoimintaan korkean katon sekä tilavien tilojen vuoksi. Kiinteistön kunto on hyvä ja se on remontoitu osittain vastikään. Yrityksen käytössä on yhteensä yli 1000 m2 vuokratila: Auton korikorjaus ja maalaus- puolella n. 850m2 Tuulilasien vaihto ja -tarkastus puolella sekä toimistossa tilaa yhteensä n. 240m2 Liiketoimintakauppa sisältää kaikki liiketoimintaan liittyvät kalusteet ja laitteet, kuten oikaisurobotin oikaisupenkkejä, maalauskammiota yms. Yrityksen liiketoiminnan tulos kattaa yrittäjän palkat ja pienet investoinnit. Yrityksen käyttämät toimitilat on mahdollista ostaa liiketoiminnan lisäksi. Omistajat ovat samat sekä korjaamotoimintayhtiössä sekä kiinteistöyhtiössä. Yrityksen nettisivut: www.automaalaamopentikainen.com Yrityksen liikevaihto: n. 850 000 € Kaupan muoto: Ensisijaisesti haetaan osakekauppaa. Myös myynti liiketoimintakauppana neuvoteltavissa. Kauppahinta: Osakekaupan hinta-arvio on noin 350 000 €, joka täsmennetään kaupantekohetkellä. Lisäksi mahdollisuus ostaa yrityksen käyttämä liiketila erillisenä kauppana. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! Niko Knuutinenpalveluvastaava Savon Yrittäjät, Jatkis-palvelupuh. 050 560 0604niko.knuutinen@yrittajat.fi Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Taksi- ja henkilöliikenne

Iisalmen Taksipalvelu Oy:n liiketoiminta etsii jatkajaa

Vanhin, yli 25 vuotta Iisalmen alueella toiminut taksiyhtiö etsii toiminnalle jatkajaa nykyisen yrittäjän eläköityessä. Yhtiö tunnetaan alueella luotettavana ja ystävällisenä palvelutuottajana. Yrityksen mottona on ollut, että se pitää aina kiinni sovituista aikatauluista ja laittaa asiakkaan tarpeet etusijalle. Liiketoimintakauppa pitää sisällään yhden tila-auton ja kaksi henkilöautoa sekä kolme Iisalmen aluetaksin osaketta, joiden kautta yritys on mukana Iisalmen alueen kilpailutetuissa taksiajoissa. Yritys on päivittänyt kuljetuskalustoa tasaisin aikavälein ja yrityksellä on käytössä ensiluokkainen ja nykyaikainen kuljetuskalusto. Tila-autosta löytyy myös pyörätuoli-, inva- ja paarikuljetuksiin tarvittava varustus. Tällä hetkellä yrityksellä on yksi vakituinen ja kaksi osa-aikaista taksikuskia, jotka ajavat 2-3 päivää viikossa. Liiketoiminta koostuu kaikista taksikuljetuksista, kuten kelakuljetuksista, sote-kuljetuksista, yksityisistä taksikuljetuksista sekä yrityksille tehtävistä lentokenttäkuljetuksista. Yhtiön voimassa olevia sopimuksia voidaan siirtää uudelle liiketoiminnan omistajalle. Kauppaan sisältyy kaikki liiketoimintaa liittyvä kalusto ja Iisalmen aluetaksin osakkeet. Kalustoa voidaan myydä erillisenä kokonaisuudesta, samoin osakkeita. Haluaisitko sinä ottaa yrityksestämme vetovastuun ja palvella asiakkaitamme jatkossa? Verkkosivut: www.iisalmentaksipalvelu.fi Yrityksen liikevaihto: n. 330 000 euroa Kaupan muoto: Liiketoimintakauppa tai osakekauppa Kauppahinta: Kauppahinta perustuu käypään reaaliomaisuuden markkina-arvoon sekä luovutuksen kohteena olevan kaluston määrään. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Niko Knuutinenpalveluvastaava Savon Yrittäjät, Jatkis-palvelupuh. 050 560 0604niko.knuutinen@yrittajat.fi tai kysy yrittäjältä! Juha Sirviöpuh. 0503547521iisalmen.taksipalvelu@gmail.com
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
350 000 €

Hyvin tuottava ravintola Kuopion keskustassa

Myydään yli 10 vuotta toiminut ravintola Kuopion ydinkeskustassa. Tuottaa velattoman 50-100k vuodessa.   Koneet ja kalusto kuuluu kauppaan. Iso kiinteistö, terassi ja edullinen vuokra.   Ota yhteyttä lisätietoja varten.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kioski tai elintarvikemyymälä
45 000 €

Maustesoppi Kuopion kauppahallissa etsii jatkajaa!

Jo vuodesta 1982 toimintansa aloittaneen Maustesopin liiketoiminta etsii jatkajaa maineikkaaseen Kuopion kauppahalliin. Maustesopille on muodostunut vankka asiakaskunta, johon kuuluvat kuluttaja-asiakkaat ja etenkin joulusesongin aikana myös yritysasiakkaat. Vuoden 2020 alussa uudistunut verkkokauppa tavoittaa asiakkaat ympäri Suomen. Verkkokauppa on suunniteltu Suomen Digimarkkinointi Oy:n toimesta hakukoneystävälliseksi ja mainonta sosiaalisen median kanavissa toimii vaivatta. Verkkokauppatoiminnan laajentaminen on otettu suunnittelussa huomioon. Jos kiinnostuskohteitasi ovat ruoka, leipominen ja muu herkuttelut, olet juuri oikea ihminen Maustesopin yrittäjäksi. Erään asiakkaan toteamus: "Sinun puotisi on kuin Stockmannin herkkupuoti pienoiskoossa". Tila: Kauppahallipaikka on vuokrattu ja se on siirrettävissä jatkajalle. Liikevaihto: 136 000 € Hintapyyntö: 45 000 € sisältäen varastoarvon (n. 17 500€) Henkilöstö: Yrittäjä ja yksi osa-aikainen työntekijä Ota rohkeasti yhteyttä ja tervetuloa paikan päälle! Eija Vanninen, yrittäjäPuh. 050 512 1241Sposti: evamaustesoppi@gmail.com Osoite: Kauppakatu 45, 70110 KuopioWeb: www.maustesoppi.fi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Grillit ja pikaruoka
40 000 €

Myydään grillikioski ja sen liiketoiminta Iisalmesta

Myydään Iisalmen torilla keskeisellä paikalla oleva grillioski. Grilli on hyvästä ruuastaan tunnettu ja toiminut menestyksekkäästi jo 15 vuotta grillinä Iisalmen keskustassa. Grillivaunulla on pitkäaikainen vuokrasopimus Iisalmen kaupungin kanssa toripaikasta ja sille on rakennettu torille kiinteät vesi-, viemäröinti- ja sähköliitännät.  Asiakaspaikat ovat ulkotiloissa ja kesäaikaan vaunun edustalla on katoksen alla n. 20 asiakaspaikkaa. Vaunu itsessään on vuodelta 2007 ja sitä on säännöllisesti huollettu ja remontoitu 2022 (lattiaremontti). Viimeisimmän vuoden aikana vaunuun on päivitetty monia koneita kuten parila ja pakastimia. Kauppaan kuuluu kattava grillivaunun laitteisto, joista valtaosa on Metoksen laitteita: Rasvakeitin, parila, kylmävetolaatikoita, sämpyläkone, astianpesukone, jääkaapit ja pakastimet, tuplakahvinkeitin, ilmanvaihtokone, ilmalämpöpumppu, kassakone, mikroaaltouuni plus muu astiasto/irtaimisto. Löydät meidät facebookista: www.facebook.com/Ellin-Grilli-190210918756 Hinta sisältää vaunuun liittymineen, laitteet ja liiketoiminnan. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut, annan mielelläni lisätietoja.
Ketjuyrittäjyys
PÖRSSINOSTO
Kauppa
10 000 €

R-kioskiyrittäjäksi parhaalle liikepaikalle Kuopioon

R-kioski tarjoaa yrittäjyydestä kiinnostuneelle nopeamman ja helpomman tavan ryhtyä yrittäjäksi valmiiksi testatulla liiketoimintamallilla. Tätä menestyskonseptia on hiottu yli 30 vuotta ja siksi R-kioski onkin tänä päivänä Suomen suurin franchisingketju noin 400 kioskillaan.  R-kioski on yrittäjävetoinen convenience–ketju, joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa. Ärrällä henkilökohtainen palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde ylittää asiakkaan odotukset. Kaikki valmiina uudelle R-yrittäjälle • Kattava valmennus ennen toiminnan aloittamista ja runsaasti tukea aloittamisen jälkeen • Parhaalla liikepaikalla toimiva valmis kioski asiakkaineen, kalustoineen, laitteineen ja järjestelmineen – avaimet käteen periaatteella • Aina ajankohtainen ja laadukas tuote- ja palveluvalikoima • Helppo tilausjärjestelmä, jonka avulla saat tilattua tuotteet suoraan kioskillesi • Mittava valtakunnallinen markkinointi tukemaan liiketoimintaasi vuoden jokaisena päivänä • Pieni kokonaisrahoitustarve, investoinneista vastaa R-kioski Oy • Maksat toiminnastasi kioskikohtaista franchisemaksua, joka lasketaan kioskin myyntikatteesta. • Tukiorganisaatio hoitaa kirjanpitosi ja palkanlaskennan.   • Sopimuskausi on 3 vuotta. Matala rahoitustarve yritystoimintaan Uskomme, että vahva sitoutuminen ja palava halu tehdä tuloksia tekevät sinusta hyvän kauppiaan, ei se onko sinulla paljon alkupääomaa. Investoinneista vastaa R-kioski Oy. Kauppias sijoittaa yritykseensä ennen aloitusta 10.000 € SVOP-sijoituksena (Sijoitetun vapaan oman pääoman rahasto). Aloitusmaksu on 6.000 €, joka kattaa aloittamiseen liittyvät kustannukset (valmennus, yrityksen perustaminen, kioskin avaaminen, tarvittavat luvat). Aloitusmaksu maksetaan 12kk:n erissä toiminnan käynnistyttyä. Vakuustarve kioskikohtaisesti 18.000 €, 30.000 € tai 40.000 €. Vakuus voi olla esim. pankkitakaus tai talletuspanttaus, jolle R-kioski Oy maksaa korkoa. Tavaravarastoon R-kioski Oy antaa lainan, jonka vuosilyhennys on 5 % vuodessa tai tavaravaraston voi lunastaa kerralla pois. Mitä tarvitset menestyäksesi yrittäjänä Ärrällä? Motivaation lisäksi tarvitset sujuvan suomen kielitaidon suullisesti ja kirjallisesti. Suurin osa asiakkaistamme odottaa suomenkielistä palvelua. Lisäksi R-Kioskin kauppiaskoulutus ja sopimustekstit ovat suomeksi.  Tarjontamme painottuessa kahvila- ja ruokatuotteisiin, hyödyt aiemmasta kokemuksesta ravintola-alalta. Myös kaupan alan osaamisesta on etua, kun lähdet yrittäjäksi Ärrälle.  >> Lähetä oma hakemuksesi tästä Katso myös muut avoimet yrittäjäpaikat Ärrällä tästä. Avoimia paikkoja runsaasti ympäri Suomen. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Ihmeen ihana puutarha myynnissä Iisalmessa

Myydään Iisalmessa kaupunkialueella sijaitseva Jauhiaisen Puutarha Oy:n liiketoiminta kiinteistöineen, joka on toiminut alueella vuodesta 1981. Puutarha koostuu kahdesta eri kiinteistöstä ja yhteenlaskettu kokonaispinta-ala on n. 21 000 m2 ja tontilla on 230m2 kaksikerroksinen omakotitalo 60 m2 saunarakennuksella sekä asfaltoidut piha-alueet. Puutarhalla on 16 kasvihuonetta, joista 8 on pleksirakenteisia ja 8 muovirakenteisia. Pleksirakenteisissa, joiden yhteispinta-ala on n. 4055 m2 on mahdollista tehdä kasvatusta ympärivuotisesti. Näissä huoneissa myös automatisoitu kastelujärjestelmä. Kaikkien kasvihuoneiden yhteispinta-ala on n. 9760 m2. Kaikki kasvihuoneet ovat käytössä, liikevaihdon merkittävä kasvu on mahdollista lisäämällä viljelyn monimuotoisuutta. Tällä hetkellä toiminta on kausiluonteista, puutarhalla on viljelty viime vuosina ainoastaan kesäkukkia, vaikka ympärivuotiseen viljelyyn on mahdollisuus tekniikan puolesta. Puutarha on pidetty erittäin hyvässä kunnossa ja siistinä kaikilta osin. Puutarhalla on lisäksi muina tiloina: - toimistohuone ja sosiaalitilat  - vanha navettarakennus, joka on muunnettu varastoksi  - täysin lämpöeristetty konehalli 392 m2  - osin lämpöeristetty konehalli 460 m2  - Lämpökeskus, joka on tällä hetkellä käytössä kasvihuoneiden ja tilojen lämmitykseen, jossa lämmitysmuotona on hake ja öljy. Puutarha on liitettävissä helposti Savon Voiman kaukolämpöverkkoon. Yli 40 vuoden aikana puutarha on kerännyt Iisalmessa ja sen lähialueilla laajan asiakaskunnan sekä yksityisellä että julkisella puolella. Sillä on hyvä maine kukkien viljelijänä. Myydään yritys kokonaisuudessaan kiinteistöineen, varastoineen/irtaimistoineen, koneineen ja kuljetuskalustoineen. Myyjänä on kuolinpesä. Kohde hinnoitellaan käyvän substanssiarvon perusteella. Kohteesta on tehty kiinteistöarvio. Kysy lisää, kohde on erittäin mielenkiintoinen! Maija Jauhiainen 044 5824974 puutarha@jauhiaisenpuutarha.fi Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 17-20 välillä ja sähköpostitse kaikkina aikoina.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Huoltoasema

Myydään Neste Rautalampi Liikenneasema

Myydään vuosikymmeniä toiminut loistava liikepaikka, joka on edelleen perusta pitkäaikaiselle ja kannattavalle Liikenneaseman liiketoiminnalle. Myydään liiketoimintakauppana tai Osakekannan kauppana Neste Rautalampi. Liikevaihto on jo nyt hyvällä tasolla ollen n. 1,8 miljoonaa euroa. Aseman tekniikkaa on viranomaisten, nykysäännösten, ja vaatimusten mukaista. Potentiaalia on aivan valtavasti olemassa. Asemalla tarjottavat elintarvikkeet ja palvelu ovat ratkaisevat tekijät menestykseen myös jatkossa. Juuri näillä on tehty hyvin voittoa, mutta kehitys olisi myös hyvä asia. Hallista on osa hyötykäyttämättä ja viereinen asuinkiinteistötontti myydään samassa ja sisältyy jopa hintapyyntöön. Liikenneaseman kiinteistössä on neliöitä n. 3500m2 , ja lisäksi on toinen kiinteistö 580m2 jossa on asunto. (Asunto vaatii remonttia, joten sille ei ole määritetty arvoa)Rakennuksessa on kahvila, myymälä, korjaamohalli, sekä autonpesuautomaatti. Asemalla on autotarvikkeita, veikkaus, pelikoneet, matkahuolto-, ja postipalvelut.Rakennukset sekä tontti ovat osakeyhtiön omia. Mittarikenttä ja säiliöt ovat nykysäädösten mukaisia, tarkistettuja ja myös omia.Toimiva ja tuottava kokonaisuus. Annamme kokemuksella kaiken mahdollisen tiedon ja tuen käyttöösi että asiat etenee suotuisasti. Tarkemmat taloustiedot ym. salassapitosopimuksella.Voit pyytää välittäjältä salassapitosopimuksen.Soita välittäjälle:  0400 538862  Vesa Leppänen, Suomen liiketoimintakaupatvesa.leppanen@wbl.fiKatso myös muut välitettävät myyntikohteet:www.liiketoimintakaupat.fi
Rautalampi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image