JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Ostetaan
Tilitoimisto

OSTETAAN TILITOIMISTO JYVÄSKYLÄN TALOUSALUEELTA

OSTETAAN TILITOIMISTO JYVÄSKYLÄN TALOUSALUEELTA
Jyväskylä
Myydään
Kirpputori
15 000 €

Kirrin Kirppis

Viime kevään ylioppilas Sofia perusti kirppiksen Jyväskylän Kirriin kesän alussa. Kirpputori on vakiinnuttanut paikkansa Jyväskylän kirpputorien keskuudessa. Myymälä on valoisa ja pihalla on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Piha-aluetta on mahdollista hyödyntää myös tapahtumien järjestämiseen (esim. piha-kirppis). Sofian lisäksi kirppiksellä työskentelee kaksi osa-aikaista myyjää. Nyt Sofia lähtee opiskelemaan ja myy kirpputoriliiketoiminnan. Osta tästä mieluisa työpaikka itsellesi ja kehitä oman näköisesi toiminta. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi, puh. 0400 891 866. Kirppis on suljettuna 31.5.2021 alkaen.
Jyväskylä
Myydään
Insinööri-, suunnittelu- tai arkkitehtitoimisto

Kannattava insinööritoimisto Jyväskylässä etsii jatkajaa

Yrittäjävetoinen insinööritoimisto Jyväskylässä etsii jatkajaa. KT-Plan Oy on koneenrakennus- ja teräsrakennesuunnitteluun sekä innovaatiopalveluihin erikoistunut yritys. Olemme toimineet 25 vuotta. Olemme alalla ja alueella tunnettu ja luotettu toimija. Olemme perheomisteinen ja AAA-luottoluokiteltu koneenrakennusinsinööritoimisto. Toimimme omissa tiloissa Jyväskylän Seppälässä vilkkaalla liikepaikalla. Tilat voidaan myydä osana kauppaa tai uusi omistaja voi halutessaan jäädä vuokralle tiloihin. Kaupan toteutus ensisijaisesti liiketoimintakauppa, mutta voimme keskustella myös osakekannan myymisestä.  Joka vuosi on tullut hyvä tulos. Toimiva kokonaisuus on nyt saatavilla ja alkuopastus yrittäjän toimintaan annetaan. Voit maksaa tulevilla tuotoilla. Muutamassa vuodessa olet tienannut hinnan. Katso: www.ktplan.fi
Jyväskylä
Myydään
Saneeraus ja remontointi
300 000 €

Kiinteistöjen kunnossapito- ja remonttiyritys

Myydään sekä kuluttaja-asiakkaita, yritysasiakkaita että taloyhtiöitä palveleva kunnossapitopalvelu-, remonttipalvelu- ja kiinteistönhuoltoyritys. Yritys tejee etenkin korjausrakentamista ja kiinteistöjen kunnossapitotöitä: kattojen korjauksia ja huoltoja, kattopinnoituksia jne. Yritys ratkoo asiakkaiden ongelmia ottamalla vastaan sekä pienemmät että isommat tehtävät, kun hinnasta sovitaan. Yhtiöllä on hyvä maine ja valtaosa asiakkaista onkin kanta-asiakkaita. Yrityksellä on monipuoliset koneet ja laitteet sekä haastavien kohteiden saavuttamiseen että huoltamiseen, ml. työkalut rakentamiseen ja remontointiin ja laitteisto viheralueiden hoitoon. Yritys toimii vuokratiloissa. Toiminnan kasvaessa yritys tarvitsee isommat tilat. Yritys työllistää tällä hetkellä kaksi henkilöä yrittäjän lisäksi. Lisäksi käytetään vuokratyövoimaa sesonkiaikoina. Yritykselle etsitään uutta omistajaa, jotta yrityksen kasvaminen entuudestaan mahdollistuisi. Nykyinen yrittäjä on uuden omistajan löytyessä jatkossakin käytettävissä työntekijänä niin sovittaessa. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!
Jyväskylä
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Menestyvä erikoistavaran vähittäismyyntiyritys Keski-Suomessa

Myydään menestyvä erikoistavaraan keskittynyt vähittäismyyntiyritys Keski-Suomessa. Yrityksellämme on pitkät perinteet ja tunnettu nimi Keski-Suomessa. Olemme toimialan isoin yritys alueella ja myös maanlaajuisesti yksi isoimmista alan toimijoista. Vahvuuksiamme ovat kannattava liiketoiminta, yli 40 vuoden historia, hyvä tunnettuus sekä erinomainen sijainti. Toimimme omassa liiketilassa loistavalla sijainnilla keskellä Jyväskylää. Tila on uudehko ja hyväkuntoinen. Työntekijöitä yrityksessämme on 4 kpl. Meillä on myös omaa maahantuontia. Myydään koko osakeyhtiö. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.  
Jyväskylä
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista
loder image