Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
220 000 €

Hautakiviliike Kainuussa

Myydään Kajaanissa sijaitseva vakavarainen hautakiviliike, joka toimii jo kolmannessa sukupolvessa. Liike on perustettu vuonna 1956 ja toimialueena on Kainuu. Nykyisen omistajan eläköityessä, on liikkeen myynti tullut ajankohtaiseksi. Yrityksen vahvuutena on, että se on ainut kiviliike Kainuussa, joka valmistaa itse hautakivet alusta loppuun. Lisäksi yrityksellä on vakiintunut asiakasmäärä. Liiketoiminta on keskittynyt hautakivien valmistamiseen, lisänimien kaivertamiseen sekä olemassa olevien hautakivien kunnostamiseen. Yritys työllistää tällähetkellä 2 kokoaikaista henkilöä sekä yhden henkilön tarvittaessa osa-aikaisena.   Tässä kohteena tasaista liiketoimintaa pyörittävä yritys, joka sopii yritystoimintaa aloittavalle tai yritykselle, joka haluaa laajentaa toimintaansa Kainuuseen. Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa olla apuna ja perehdyttää siirtymävaiheessa. Liikevaihto n. 185 000 € Ota yhteyttä, jos yrityksen myynti-ilmoitus herätti kiinnostusta ja haluat tietää lisää yritystoiminnasta.    
Myydään
PÖRSSINOSTO
Liikekiinteistö

Kiinteistöyhtiö toimivalla konseptilla ja yhteistyöverkostolla

Nyt hieno mahdollisuus ostaa kiinteistöyhtiön osakkeet ja liiketoiminta. Kiinteistöyhtiöllä on valmis, toimiva konsepti ja yhteistyöverkosto, joka mahdollistaa kiinteistöyhtiötoiminnan aloituksen välittömästi. Kiinteistössä on monipuolisia vuokralaisia mm.  apteekki ja toimiva liikenneasema, jossa on kahvila, veikkaus, matkahuolto, elintarvikemyynti, ruokapalvelut sekä polttoainejakelu. Ostajan on mahdollisuus kehittää lisäksi esimerkiksi elintarviketoimintaa valmiisiin tiloihin.  Liikekiinteistö on kooltaan 350 m2 ja sijaitsee vilkkaan Kajaani - Kokkola tien varrella. Kiinteistö sijaitsee omalla 7000 m2 tontilla, kaava-alueella ja valokuituvarauksella. Tässä olisi sopiva kohde vaikkapa yrittäjähenkiselle pariskunnalle. Kaikki on valmiina asiakkaita myöten! Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme lisää myytävästä kohteesta.  
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image