Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yritykset, teollisuus

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Pakkausteollisuus
200 000 €

Osakkuus korkean tuottopotentiaalin innovaation kehittämiseen

Lähde osakkaaksi suojaus- ja tuotepakkausalan innovaatiota kehittävään yritykseen. Yrityksemme on toiminut alalla pitkään ja meillä on hyvä maine. Kehitämme skaalattavaa, kansainvälistä markkinapotentiaalia omaavaa innovaatiota, joka voi mullistaa oman toimialansa käytännöt.   Yrityksen tuotantolinjaa ollaan nyt lähdössä kehittämään uuden, erittäin hyvän tuottopotentiaalin omaavan innovaation tarpeita vastaavaksi. Tähän liittyen haetaan osakasta, joka pystyy omalla panoksellaan vauhdittamaan uuden innovaation hyödyntämistä sekä tukemaan liiketoiminnan kasvutavoitteita. Uudelle osakkaalle on eduksi laaja-alainen projektiosaaminen. Osakkuuden koko on neuvoteltavissa, minimisijoitus on n. 200 000€ Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Hyvän tilauskannan omaava, menestyvä konepaja-liiketoiminta

Haluatko asiakkaaksi menestyviä suomalaisia rakennusalan yrityksiä? Myydään vakavaraisesta yhtiöstä osa liiketoimintaa pääomistajan keskittyessä konsernin muihin tehtäviin. Menestyvän teräsrakentamisen ammattilaisen liiketoiminnasta on osa myynnissä. Perustimme vuonna 2022 konepajan osaksi liiketoimintaamme ja nyt etsimme reipasta yrittäjähenkistä henkilöä jatkamaan konepajatoimintaa. Erikoisalana rakentamisen turvallisuutta lisäävät teräsrakenteet mm. kaiteet, portaat ja piha-alueen rajaamiset (aidat). Yhtiö sijaitsee Uudellamaalla. Tarjoamme; Metallirakenteita valmistavan konepajan, myyntiverkoston tuen ja takaamme alihankintatöitä osaavalle yrittäjälle. Konepajan liiketoiminnan, kalusteet, konekannan ja vuokratilat. Edulliset ja toimivat tilat, johon on ostajalla mahdollisuus tehdä pitkä vuokrasopimus. Yhtiöllämme on mahdollisuus rahoittaa tulevan yrittäjän liiketoiminnan ostaminen. Meistä; Liikevaihtoluokkamme on 2,5 M€ ja tulos 11 % liikevaihdosta. Yrityksemme omaa hyvän tilauskannan. Meillä on pitkäaikaiset asiakkuudet eri rakennusliikkeiltä, taloyhtiöiltä, urakoitsijoilta ja kotitalouksilta Suomessa. Kiinnostuitko ? Ota yhteyttä jo tänään, jos tunnet olevasi yrittäjähenkinen ja haluat kasvattaa tai aloittaa omaa liiketoimintaa. Tule neuvottelemaan kanssamme sopiva kauppahinta. Meille tärkein asia on sitoutuminen, vahva tahto menestyä ja olla osaamisen paras ammattilainen. Oletko juuri sinä uusi ja innokas yrittäjä jatkamaan konepajan toimintaa ? Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme mielellämme lisätietoja.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus

Tunnettu paljuja valmistava yritys

Myydään pitkään toiminut, vankan ammattitaidon ja vakiintuneen liiketoiminnan omaava paljuja valmistava yritys. Yrityksellä on hyvä maine laadukkaiden paljujen valmistajana ja laaja seuraajajoukko Facebookissa, n. 30 000 seuraajaa.  Asiakaskunta koostuu nykyisellään pääosin suomalaisista yksityisasiakkaista, mutta tuotteita on myyty myös Pohjoismaihin ja Keski-Eurooppaan sekä kotimaisille talovalmistajille ja vähittäismyyjille. Yrityksellä on vahva brändi ja korkea asiakastyytyväisyys. Yrityksen koko osakekanta myydään, kauppaan kuuluu siis mm. paljujen aihiomuotit, valmiit verkkosivut, Facebook-tili, varasto, asiakasrekisteri jne. Yritys myydään nykyisen yrittäjän sairauden ja ikääntymisen vuoksi. Nykyinen yrittäjä on valmis antamaan uudelle yrittäjälle kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan. Yritys on velaton. Tässä on erinomainen mahdollisuus motivoituneelle ja innokkaalle yrittäjälle ottaa haltuun vakiintunut liiketoiminta, jolla on huikeat kehitysmahdollisuudet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yrityksellä on valmiit jälleenmyyntiverkostot olemassa, liikevaihtoa on mahdollista kasvattaa nopeasti panostamalla yritystoimintaan kokopäiväisesti.  Nykyisellään liikevaihto muodostuu pääosin tee se itse- pakettien myynnistä, muillekin tuotteille olisi reilusti kysyntää markkinoilla, mutta tekijä puuttuu tällä hetkellä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saha-, puutuote- ja huonekaluteollisuus
148 000 €

Näpsä-Laiturit Oy

Hyvällä brändillä televisiosta tuttu Näpsä-laiturit Oy:n koko osakekanta.Valmistavat hyvissä vuokratiloissa laiturit itse, pystyvät reagoimaan markkinatilanteeseen ja valmistamaan laitureita sesonkiajan ulkopuolella. Ensimmäiset laiturit on tehty jo 1988, oma mallisto ja tehokas tuotanto hioutunut vuosien aikana. Vuonna 1999 nimettiin laiturit Näpsä-laitureiksi. Laiturit ja laituritarvikkeet asiakas saa yhdestä paikasta, suunnitelmat sekä asennukset samoin.  Laitureita pienestä saunalaiturista aina pienvenesatamiin ja uimaloita ponttoonisiltoineen löytyy valikoimasta.Kauppaan sisältyy kaikki koneet ja kalusto sekä mm. Isuzu pakettiauto. Tästä valmis paketti alan taitajalle tai alalle lähtevälle, varastossa on valmiina tarvikkeita ensi kesään eli ei tarvi muuta kuin aloittaa tekemään ja myyjä antaa tarvittava tuen ja opastuksen. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Tunnettu tilauskonepaja Turun Teräsasennus Oy

Turun Teräsasennus Oy:n yrittäjä on jäämässä eläkkeelle ja on valmis myymään maineikkaan yrityksen koko osakekannan alalla toimivalle yritykselle. Turun Teräsasennus Oy on vuonna 1987 perustettu tilauskonepaja. Ensimmäiset 20 vuotta palvelivat Pansion telakan vanhat laivalohkojenvalmistukseen rakennetut hallit konepajamme tuotantotiloina. Syksyllä 2009 tapahtui suuria uudistuksia, muutimme naapurikuntaan Maskuun uusiin toimitiloihin ja yhtiömuodoksi tuli Osakeyhtiö. Sertifioitu konepajamme sijaitsee asiakkaille erinomaisessa paikassa. Sertifikaatit ovat 1090 ja ISO 3834.  Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme paineastioita, erityyppisiä terässäiliöitä, lämmönvaihtimia, putkistoja, koneikkoja, ilma- ja savukanavia, sataman ajosiltoja, merikuljetuslauttoja ja monia, monia muita teräsrakenteita. Hitsaajamme ovat pätevöitettyjä hitsaamaan yleisimpiä teräslaatuja SFS-EN-287-1:n mukaisesti. Yrityksemme välittömässä tuntumassa on kumppaniyritys, joka tekee tarvittavat maalaus- ja peittaamotyöt. Kaksi maineikasta telakkaa sijaitsevat muutaman kilometrin päässä. Yritys työllistää tällä hetkellä 5-6 työntekijää ja toimii hyvin varustetussa konepajassa vuokratiloissa. Hallissa on mm. kaksi radio-ohjattua hallinosturia. Tontti on 5000 m2, halli 1000 m2  ja konttori 100 m2.   Myydään yrityksen koko osakekanta. Ostaja saa kaupassa asiakasrekisterin ja kattavan koneiston ja laitteiston.  Ota yhteyttä!   
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus

Urheiluväline ja harrastus väline valmistus ja vienti

Yrityksemme on kehittänyt oman tuotteen ja sille brändin. Tuotteet ovat olleet markkinoilla n2vuotta, tällä hetkellä vientiä noin 20 maahan. Tuotteet tuotetaan alihankkijalla ja ne viimeistellään sekä pakataan ja varastoidaan sekä kerätään tilausten mukaan. tuoteella on voitettu paljon lajin kilpailuja joten tuote on huippu luokkaa markkinoilla. myyntimme ja tuotantomme kasvaa todella nopeasti ja tarvitsemme kasvuun kasvurahoitusta. Rahoitus käytetään henkilöstöön tuote kehitykseen ja toiminnan tehostamis investointeihin. Näkymät erittäin hyvät ja tuote menee kaupaksi todella hyvin, markkina on todella iso ja meillä on mahdollisuutta kasvaa useiden kymmenien miljoonien liikevaihtoon. Toimimme valmistajana ja myynti tapahtuu erimaiden jakelijoiden kautta jakelu sopimus pyyntöjä tulee jatkuvasti lisää, useita viikossa. Nyt olisi mahdollisuus tulla osakkaaksi reippaaseen joukkoomme sijoittamalla omaan yritykseen pää omaa laina muodossa. Lainaa vastaan tulee osakkuutta/omistajuutta ja laina maksetaan jossain vaiheessa takaisin. Tarkoituksena kerätä noin milj eur sijoitukset (lainanana) joista on varattuna jo yli 30% osa vanhoista omistajista on jo tehnyt varauksen osalle sijoitus kierrosta. Minimi sijoitus 200t€
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus
185 000 €

Teollisuuden sähkö- ja automaatioprojekteihin erikoistunut yritys

Tarjolla on teollisuuden sähkö- ja automaatioprojekteihin erikoistuneen yrityksen liiketoiminta tai osakekauppa. Voit ostaa koko liiketoiminnan tai hankkia koko osakekannan yrityksestä. Myynnin kohteena on kattava asennus- ja keskuskokoonpano tarvikevarastoineen, toimistokalusteineen, tietokoneineen, tulostimineen, plotterilla, trukkeineen, varastohyllyineen, dokumentaatioineen sekä työkaluvalikoimineen. Yrityskuvaus: Suupohjan Teollisuusautomaatio on erikoistunut teollisuuden sähkö- ja automaatioprojekteihin. Tarjoamme avaimet käteen -toimituksia, jotka sisältävät suunnittelun, dokumentoinnin, moottori- ja ohjauskeskusten kokoonpanon, asennukset, logiikkaohjelmoinnin, käyttöönoton, käyttäjäkoulutuksen sekä jälkihuollon ja varaosapalvelut. Asiakaskunta: Asiakaskuntamme koostuu erilaisista teollisuudenaloista, mukaan lukien: • Mekaanisen puun jatkojalostus:   • Höylälinjat   • Vannesahalinjat   • Sormijatkolinjat   • Liimapalkkitehtaat   • CLT-elementtitehtaat   • Massiivihirsilinjat • Teollisuusmaalaamot:   •  Märkämaalauslinjat   •  Jauhemaalauslinjat   •  Kuivausuunit • Muu teollisuus:   •  Kappaleen ja materiaalinkäsittely   •  Varastoautomaatio   •  Teräspalkkien hitsauslinjat Yrityksellämme on vakiintuneet asiakassuhteet, jotka ovat kestäneet jo noin 30 vuotta. Teemme yhteistyötä luotettavien ja tunnettujen kotimaisten laitetoimittajien kanssa, mikä vahvistaa asiakassuhteitamme. Myyntiin sisältyvät resurssit: • Kattava asennus- ja keskuskokoonpano tarvikevarasto, jonka bruttoarvo vuoden 2023 alussa oli noin 360 000,00 € (alv 0%). • Toimistokalusteet, mukaan lukien viisi työpistettä, runsaasti kaapistoja ja hyllystöjä. • Suljettava seinälle asennettava fläppitaulu, tussitaulu ja heijastuskangastaulu. • Neuvottelupöytä kuudella tuolilla, pikkupöytiä ja tuoleja. Kaikki kalusteet ovat erittäin hyvässä kunnossa ja lähes uuden veroisia. • Pöytätietokoneita ja kannettavia tietokoneita, yhteensä noin kymmenen kappaletta. Mukana on lisensoituja ohjelmistoja, kuten Cad, Office, ECOM, Siemens TIA Portal, Schneider-ohjelmistot, TXS PLC7 ja muita. • Mustesuihkuplotteri A1-kokoisena. • A4-laser- ja mustesuihkutulostimia, joista osa sisältää skannaus- ja kopiointitoimintoja. • Tarra- ja merkintätulostimia lisensoitujen ohjelmistojen kanssa. • Kattava dokumentaatio projekteista, joka kattaa noin 30 vuoden ajalta sekä paperisena että sähköisenä. • Laaja työkaluvalikoima. • Dieseltrukki. • Trukkilavahyllyjä noin 60 lavapaikalle. • Varastohyllyjä, joita on kymmeniä hyllymetrejä ja sisältävät hyvät ja tukevat muovilaatikot. • Kassa ja paloturvakaappi. Yrityksen tiedot: • Toimiala: Teollisuuden sähkö- ja automaatioprojektit avaimet käteen -toimituksina. • Liikevaihtoluokka: 500 000 - 1 000 000 €. • Työntekijöiden määrä: Tällä hetkellä ainoastaan yrittäjä. Työntekijämäärä on vaihdellut 2-10 henkilön välillä lähes 30 vuoden toiminta-ajan aikana, työtilanteesta riippuen. • Toiminta-alue: Toimituksia kotimaan lisäksi Baltiaan, Keski- ja Etelä-Eurooppaan sekä Lähi-itään. Kotimaassa toimitaan Rovaniemeltä Helsinkiin ja Vaasasta Lappeenrantaan eli käytännössä koko Suomi. • Vuokratilat: Kunnan edulliset ja toimivat tilat, noin 500 neliötä. Yrittäjä myy liiketoiminnan eläköitymisen takia. Hän voi tarvittaessa auttaa alkuvaiheessa asiakaskontaktien solmimisessa ja teknisissä asioissa uuden omistajan tueksi. Katso myös verkkosivut: www.suupohjanteollisuusautomaatio.com Hintapyyntö määräytyy tarjousten mukaan. Tiedustelut: Hannu Vuorela +358 400 776 406 hannu.vuorela@suupohjanteollisuusautomaatio.com
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus
70 000 €

Sähkökaappivalmistukseen erikoistunut hallintayhtiö

Toimittu pääomasijoittajan tapaan, alihankkija hoitaa käytännössä kaikki. Ainoastaan laskujen maksu on ollut myyjällä.Liiketoiminta-alue on joka vuosi kasvattanut myyntiä.Hintapyynnön perustelutYhtiö tuottaa hyvän palkan lisäksi osingon omistajalle, hyvin pienellä työpanoksella.Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Koneiden, laitteiden ja komponenttien valmistus
50 000 €

Puunkäsittelykoneiden valmistusyritys

Myydään vuodesta 1994 toiminut, omia puunkäsittelykoneita valmistava yritys. Yrityksellä on erinomainen yhteistyökumppanien verkosto ja hyvät tulevaisuudennäkymät. Myyntimäärien kasvaessa tuotantoa voidaan helposti siirtää useammallekin alihankkijalle. Toiminta-alueena on koko Suomi, vientiäkin on jo harjoitettu Pohjoismaihin ja Keski-Eurooppaan. Markkinointiin panostamalla on mahdollista hakea voimakasta kasvua Suomen ulkopuolelta. Tuotekehitystä tehty jatkuvasti ja uusi tuotekin jo myyntivalmiina. Yrityksen toimipaikka on helposti siirrettävissä ja toiminnalle tulisikin löytää uudet tilat omistajanvaihdoksen myötä. Nykyisellään yritys työllistää yrittäjän yksin, mutta toiminnan kehittyessä tekemistä olisi useammallekin henkilölle. Osa isommista projekteista teetätetty alihankkijoilla. Energinen jatkaja haussa. Erityisen hyvin tämä sopii metallialan yritykselle, joka etsi alihankinnan rinnalle omien tuotteiden valmistusta. Nykyinen yrittäjä on valmis antamaan kattavan perehdytyksen sopimuksen mukaan. Metallialan osaaminen antaa hyvät valmiudet yrityksen toiminnan jatkamiseen, sen kummempaa erityisosaamista ei tarvita. Yrityskauppa tehdään liiketoimintakauppana. Kauppaan sisältyy mm. tavaramerkki, piirustukset ja valmistusohjeet sekä merkittävimpien alihankkijoiden yhteystiedot ja tiedot heidän aikaisemmasta hinnoittelustaan koskien osavalmistusta. Varasto myydään erikseen lisähinnasta. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus

Kalustevalmistaja

Olemme Juvalla, Etelä-Savossa, toimiva Jsp-Keittiöt Oy, aina alkaen vuodesta 1985. Toimitamme yksilöllisiä, hyvin suunniteltuja ja itse valmistamiamme kalusteita. Teemme jokaisen tuotteemme juuri sitä tarkoitusta varten ja niillä ominaisuuksilla, kuten asiakkaamme haluavat. Toimitamme ja myös sovittaessa asennamme kalusteemme kaikkialle Suomeen, toimien kuitenkin etupäässä Etelä-Savon ja Etelä-Suomen alueella. Asiakaslähtöinen hyvä suunnittelu, mittatilaustyönä nykyaikaisin menetelmin tapahtuva valmistus ja tarvittaessa tehtaan oma kuljetus sekä asennus ovat taanneet asiakkaillemme viihtyisän ja toimivan lopputuloksen. Tarjoamme yksilöllisiä kalusteratkaisuja, jotka eroavat edukseen vastaavista massatuotteista. Olipa kyse uudis- tai remonttikohteesta ammattitaitoiset suunnittelijamme räätälöivät asiakkaiden tarpeisiin kalusteita. Meiltä saa laadukkaat ja taatusti toimivat kalusteet, toimitukset sekä asennukset sovitussa aikataulussa. Kalusteiden takuu on kattava. Pitkän historian aikana meille on syntynyt monia hyviä yhteistyökuvioita ja yhteistyökumppaneita. Yrityksellämme on Juvalla tuotantohalli ja myyntitila yhteensä n.1200 m2 ja Mikkelissä myyntitila 107 m2. Kiinteistöt eriytettiin liiketoiminnasta elokuussa 2022, voit siis halutessasi ostaa joko liiketoiminnan ja/tai kiinteistöineen. Käytössämme olevat koneet ovat nykyaikaisia ja takaavat työn hyvän laadun. Tuotantohallimme lämpenee maalämmöllä ja aurinkopaneelit tuottavat osan sähköstä valoisaan aikaan. Yrityksemme on Suomalaisen työn liiton jäsen ja käytössämme on siten Avainlippu. Yrittäjä voisi opastaa ja kouluttaa jatkajan ja tutustuttaa yhteistyökumppaneihin sekä perehdyttää mm. tarjouslaskentaan ja muihin osa-alueisiin, vähitellen vastuuta siirtäen. Liiketoiminnan ja osaamisen siirto uudelle yrittäjälle tapahtuisi sopimuksen mukaisella aikataululla. Ole rohkeasti yhteydessä Paavoon ja kuule enemmän!
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus

Sähkönjakelujärjestelmät pääkeskuksilta päämuuntajille

Sähkönjakelujärjestelmien laite- ja kokonaistoimituksia teollisuudelle tarjoava yritys, joka on oman alansa kiertotalouden markkinajohtaja ja ainut toimija Suomessa. Toimintoja ja tuotevalikoimaa on kehitetty aktiivisesti ja yrityksen tulevaisuuden markkina- ja kehitysnäkymät ovat hyvät. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.  Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi . 
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus

Kannattava teollisuuden kokoonpanopalveluita tarjoava yritys

Yrityksellä on laajasti teknistä osaamista ja vahvaa toimialatuntemusta eri aloilta. Yrityksen liikevaihdon kasvu sekä kannattavuus ovat olleet historiallisesti erittäin vahvoja ja tasaisia. Yrityksen liiketoiminta sitoo erittäin vähän pääomaa. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.  Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi 
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

Metallialan erikoisosaamiseen ja valmistukseen erikoistunut yritys

Myydään metallialan erikoisosaamiseen, suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksellä on kansainvälisiä sekä pitkäaikaisia asiakassuhteita, joista tärkeimmät yli 30 vuotta. Yrityksellä on osaava ja asiantunteva henkilökunta. Liikevaihtoluokka: 1-5 M€. Hintapyyntöluokka: alle 1 M€.Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Koneiden, laitteiden ja komponenttien valmistus
10 000 €

Osakas pitkäikäiseen teollisuuslaitokseen

Olemme kymmeniä vuosia toimineet teollisuuden alalla ja saaneet vahvan jalansijan Suomessa. Tuotteitamme ja palveluitamme arvostetaan. Liikevaihtomme on 1-2 miljoonan luokassa vuodesta riippuen. Konseptimme poikkeaa muista alan toimijoista Suomessa. Korona ja komponenttipula vaikeutti meidänkin toimintaamme, mutta myyntimme on jälleen kasvu-uralla. Uusien omistajien myötä tavoittelemme kansainvälisiä markkinoita. Olemme vahvistamassa osakasjoukkoamme uusosakeannilla. Minimisijoitus on 10.000€. Osakeannista on merkitty jo 80%.
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Koneiden, laitteiden ja komponenttien valmistus
250 000 €

Osakkuus lämpölaitoksia toimittavasta yrityksestä

Myydään vähemmistöosakkuus lämpölaitoksia valmistavasta ja toimittavasta yrityksestä. Yritys on toiminut kohta 20 vuotta ja liiketoiminta on vakiintunutta ja kannattavaa. Asiakaskunta koostuu esim. teollisuuslaitoksista, maatiloista ja yksityisasiakkaista. Yrityksen toiminta perustuu asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityihin laitostoimituksiin, asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla. Lämpölaitoksia toimitetaan koko Suomen alueelle ja myös ulkomaille kasvavalla tahdilla. Liiketoiminnan kasvunäkymät ovat hyvät. Myynnissä olevan osakkuuden hintapyyntö on 250 000€, mutta kauppasummasta ollaan valmiita keskustelemaan tarkemmin sopivan ostajaehdokkaan kanssa. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää. 
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus

Erittäin kannattava yritys teollisuuden laitehuollon alalta

Myydään erittäin kannattava ja hyvämaineinen yritys, jolla on vakiintunut asiakaskunta sekä vahvat referenssit. Yritys on toiminut alalla jo yli 25 vuotta ja on tunnettu erikoisosaamisestaan. Yritys toimii koko Suomen alueella, asiakaskunta koostuu pääasiassa isoista yritysasiakkaista, esim. teollisuus- ja voimalaitoksista sekä julkisyhteisöistä. Yrityksellä on myös oman erikoisalansa maahantuontia ja tarvikemyyntiä. Liiketoimintaa on mahdollista kehittää esimerkiksi palveluvalikoimaa ja asiakaskuntaa laajentamalla. Yritys työllistää n. 5 henkilöä. Yritys myydään eläköitymisen vuoksi. Kaupan kohteena on ensisijaisesti koko yritys liiketoimintoineen, mutta kaupan sisällöstä ja touteutustavasta ollaan kuitenkin valmiita neuvottelemaan tarkemmin ostajan kanssa. Tarvittaessa myyjä voi sitoutua tukemaan uutta omistajaa siirtymäkauden aikana, sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä lisätietoja varten.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja
400 000 €

Vahvan osaamisen Koneistamo

Myydään liiketoiminta. Osakekanta, konekalusto , laaja asiakaspohja , osaava henkilöstö. Synergialla mahdollisuus laajentua. Keski-Suomen Koneistamo Oy (perustettu 1987) on lastuavaan työstöön erikoistunut, vahvan osaamisen konepaja. Toimialaamme ovat teollisuuden ja kunnossapidon metallialihankintatyöt, dynaamiset tasapainotukset, termiset pinnoitukset ja kuljetuskaluston moottorikoneistukset. Erikoisosaamistamme ovat dynaamiset tasapainotukset yli 35 vuoden kokemuksella. Tuotamme laadukasta koneistuspalvelua teollisuuden kunnossapitoon ja alihankintaan. Osaava henkilökuntamme ratkaisee moottori-ongelmasi ja tuottaa laadukasta palvelua niin kuljetustoimialan yrittäjille kuin yksityishenkilöillekin.  
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Konepajatuotannon moniosaaja

Yritys on pitkän toimintahistorian omaava, alihankintaan keskittynyt tilauskonepaja, joka tuottaa hitsattuja teräsrakenteita, koneistus-, kokoonpano- ja asennuspalveluita. Sillä on hyvä konekanta sekä omat tilat hyvien yhteyksien päässä hyvällä sijainnilla. Yrityksen asiakkaat ovat pääosin suomalaisia teknologiateollisuuden vientiyrityksiä. Yrityksen liikevaihto on 4,2 meur. Tarjouksen mukaan. 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image