Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
650 000 €

Autokorjaamo hyvällä sijainnilla

Myydään pk-seudulla sijaitseva erittäin tuottoisa ja kovassa kasvussa oleva hyvämaineinen tunnettu autokorjaamo, jolla on 12 nosturipaikkaa, pesula, maalaamo ja uudehkot asiakastilat. Autokorjaamossa on lisäksi kahvitila, rengashotelli ja hinauspalvelu. Korjaamo on erikoistunut vahinkokorjauksiin ja tekee yhteistyötä useiden vakuutusyhtiöiden kanssa. Yrityskauppa tullaan toteuttamaan liiketoimintakauppana, johon kuuluu myös koneet ja laitteet sekä työkalut. Liiketoiminta on hyvin kannattavaa. Yrityksellä on hyvä maine. Kuvituskuva. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta. Asiakkaamme suosittelevat meitä:   "Valitsin tarkkaan kenelle annan vuokravälitysyritykseni myyntiin ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin Novieen, joka hoiti kaupan mallikkaasti. Valintaan vaikuttavat tekijät olivat Novien henkilökohtainen palvelu ja täysi sitoutuneisuus yrityksen myyntiin. Novie on aktiivinen ja sopivan kokoinen välittäjä. Isojen toimijoiden heikkouksena on mielestäni se, että tavaraa on liikaa myynnissä ja myynnissä olevat kohteet ovat vain listoilla, eikä mihinkään ei sitouduta. Novie haki ostajia aktiivisesti. En ollut koskaan aikaisemmin myynyt yritystä, joten kysymyksiä oli alusta asti paljon. Novielaiset osasivat tukea ja sparrata minua matkan varrella ja kertaakaan en jäänyt yksin. Haluan aidosti suositella Novien Eva Brchiskya ja Juha-Pekka Määttästä. Jos sinulla on yritys myytävänä, ota yhteys Novieen, jolla on nopeaa ja osumatarkkaa työtä!" - Näin kertoo asiakkaamme yrittäjä Sofia Lehtonen Leviltä "Jos voin suositella omasta kokemuksestani hyvää yritysvälittäjää on se Novie Oy. Novie myi yritykseni nopeasti ja mutkattomasti. Kaikki meni kuin strömsössä. Novielaiset olivat koko yrityskauppaprosessin ajan tukenani ja toimivat minun sekä ostajan välillä luottamuksellisesti. Parasta oli hyvä palvelu ja sitä sain!" - Kalle Riitahaara, yrittäjä "Novie on ketterä ja erittäin hyvät verkostot omaava yritysvälittäjä. Novielaiset löysivät eräälle myytävänä olleelle palveluyrityksellemme nopeasti ostajan ja koko prosessi sujui erinomaisesti. Teimme myynnissä olevasta yrityksestä hyvän tietopaketin ostajalle, joka nopeutti neuvotteluja. Novielaisilla on energinen draivi ja tehokas tiimi. Jatkamme yhteistyötä Novien kanssa ja suosittelen heitä mielelläni myös muille"- Talouskolmio Oy, toimitusjohtaja Jukka Laukkanen "Olin päättänyt myydä yritykseni ja etsin siihen mielekästä yritysvälittäjää. Valitsin Novien, ja olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani ja saamaani palveluun. Novien lämminhenkinen tiimi auttoi minua koko myyntiprosessin ajan. Voin suositella Novieta kaikille yrittäjille, jotka eivät tiedä miten oma yritys myydään ja mitä kaikkea pitäisi tehdä!" - Belmax Oy, toimitusjohtaja Tarja Korvenoja-Mäkelä  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys
599 000 €

Myydään maineikas lasitusliike yritys

Erinomainen tilaisuus alantoimijoille taikka yrittäjäksi alkavalle, jotka haluavat tarttua menestyvään liiketoimintakonseptiin ja jatkaa menestystarinaa. Yrityksen Vahvuudet: Pitkäaikainen Historia: Yritys on monen vuosikymmenen ajan menestyksekkäästi palvellut asiakkaita vuosien varrella ja on rakentanut vankkaa mainetta alalla.  Vakaa Asiakaskunta: Laaja ja uskollinen asiakaskunta, joka arvostaa palvelua, asiakaslähtöisyyttä sekä lopputuotantoa. Kannattavuus: on ollut jatkuvasti kannattava ja sen liikevoitto% (~15%) on alan keskiarvoa parempi Kokemus ja Osaaminen: Yrityksellä on kokenut ja omistautunut tiimi, joka on valmis jatkamaan menestyksekästä toimintaa uuden omistajan johdolla. Miksi: Yrittäjän eläköitymisen lähestyessä omistajuuden vaihdos on luonnollinen askel yritykselle. -Mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaa ja laajentua markkinassa. -Vankan ja uskollisen asiakaskunnan hyödyntämisen. -Toimivan ja kannattavan yrityksen jatkamisen.   Yrityksen hintapyyntö perustuu: 3x tuotto, substanssi sekä halliomistus Ota yhteyttä - teemme nda:n ja saat lisätietoja yrityksestä. Antti Kauppinen antti.kauppinen@herlevi-holding.fi , 0504680534
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
30 000 €

Erittäin suosittu ja tunnettu vesijettivuokraamo pk-seudulla

Suomen suurimman sosiaalisen median näkyvyyden omaavan vesijettivuokraamon koko osakekanta on myytävänä. Yrityksen brändi on erittäin tunnettu, seuraajia on valtavat määrät eri sosiaalisen median alustoilla. Vaikka yritys on nuori, sen toiminta on kannattavaa, vaikka investointeja on tehty hyvinkin nopeasti ja paljon. Yrityksen kalusto on hyvässä kunnossa ja huoltoverkosto olemassa. Vuokrauspaikat liiketoiminnan harjoittamiseen sijaitsevat keskeisillä paikoilla pk-seudulla. Yrittäjällä on monta erilaista yritystä ja kiinteistöalan haasteet pakottavat keskittämään kaiken ajan sinne, joten vahvassa kasvussa oleva ja erittäin tunnettu vesijettivuokraamo on nyt myytävänä. Ota yhteyttä ja kerro taustastasi, otamme sopiviksi katsomiimme henkilöihin yhteyttä. Rahoituksen hankkimisessa voimme mahdollisesti avustaa. Annamme myös tarvittavan koulutuksen ja perehdytyksen.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saha-, puutuote- ja huonekaluteollisuus
SUOSITTU

Polttopuita valmistava yritys Etelä-Suomessa

● Suomen suurimpia toimialallaan ● Kannattava, kasvava ja omavarainen yritys ● Markkina-alue pääkaupunkiseutu ● Sijaitsee Länsi-Uudellamaalla ● Erittäin laaja asiakaskanta ● Toimiala kasvaa voimakkaasti Täydellinen tuotantolinja, käsittäen klapien valmistamiseen ja siirtämiseen tarvittavat koneet, kuivaamon ja kuljetuskaluston. Myydään liiketoiminta tai yritys.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Hyvämaineinen autohuoltoliike Uudellamaalla

Myydään hyvämaineinen ja pitkään toiminut, monipuolista palvelua tarjoava autohuoltoliike Uudellamaalla. Yritys on toiminut samoista tiloista käsin jo yli 25 vuotta, liiketoiminta on vakiintunutta ja kannattavaa. Yritykselle on muodostunut varsin laaja kanta-asiakaskunta, joka koostuu pääosin Uudenmaan alueen kuluttaja-asiakkaista. Yritys tarjoaa huolto- ja korjauspalveluita, myy varaosia, renkaita ja vanteita sekä toimii rengashotellina. Yritys on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta ja ammattitaidostaan. Asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla ja asiakassuhteet pitkäaikaisia. Yritystoiminnalle etsitään nyt energistä jatkajaa, jolla on autoalan osaamista. Uuden yrittäjän on helppo lähteä kehittämään toimintaa haluamaansa suuntaan. Markkinointiin/some-näkyvyyteen panostamalla liikevaihtoa on mahdollista kasvattaa nopeastikin, nykyinen yrittäjä ei ole käyttänyt markkinointiin juurikaan aikaa. Yrityskauppa tehdään joko osakekauppana tai sitten neuvotellaan liiketoimintakaupasta tarkemmin sopimuksen mukaan. Yrityksellä on uudehko, liiketoiminnan tarpeisiin sopiva kone- ja laitekanta. Nykyinen yrittäjä on valmis antamaan kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan. Yrityksen palveluksessa on kaksi vakituista, ammattitaitoista työntekijää, joiden toivotaan voivan jatkaa yrityksen palveluksessa myös yrityskauppojen jälkeen. Yritys myydään koska nykyinen yrittäjä haluaa jatkossa keskittyä toiseen liiketoimintaansa kokonaan. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saneeraus ja remontointi

Rakennusliike pääkaupunkiseudulla

Pitkään toiminut ja hyvämaineinen rakennusliike pääkaupunkiseudulla hakee toiminnalleen jatkajaa. Tarjolla erittäin hyvä mahdollisuus jatkaa ja kehittää yhtiötä erinomaisista lähtökohdista! Yritys on ollut toiminnassa noin 20 vuotta ja sillä on laaja asiakaskunta sekä vakiintuneet yhteistyökumppanit. Yhtiöllä on juuri käynnistymässä pitkäaikainen rakennusprojekti, joten työtilanne on turvattu jo pitkälle tulevaisuuteen. Työtilanne ja tilauskanta on erinomainen, sillä kysyntää yrityksen palveluille on liiankin kanssa. Yritystoimintaa on siis halutessaan mahdollista myös kasvattaa nykyisestä. Yhtiö harjoittaa kaikenlaista rakennusalan toimintaa ja hoitaa usein esimerkiksi asuntojen rakennusprojektit alusta loppuun. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi tällä hetkellä neljä vakituista työntekijää. Liikevaihto on ollut viime tilikausina noin miljoona euroa vuosittain. Yhtiön kannattavuus ja vakavaraisuus ovat hyvällä tasolla, Bisnoden luottoluokitus on paras mahdollinen. Yhtiöllä on paljon hyväkuntoista kalustoa, eikä lähitulevaisuudessa ole tarvetta tehdä suuria investointeja. Yrityksellä on hyvä maine, erittäin ammattitaitoinen henkilökunta sekä pitkän historian aikana rakennettu laaja yhteistyöverkosto. Yrityskauppa haluttaisiin toteuttaa ensisijaisesti osakekauppana. Kysy rohkeasti lisätietoja oheisella yhteydenottolomakkeella! Tarkemmat lisätiedot edellyttävät salassapitosopimuksen allekirjoittamista.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
1 800 000 €

Etelä-Suomessa toimiva tukkuliike

Vanha (yli 40 vuotta) Etelä-Suomessa toiminut maahantuonti- ja tukkuliike on nyt myynnissä. Yhtiön markkina-alueena on koko Suomi ja yhtiön asiakaskunta (yrityksiä) on pitkäaikaista. Yhtiöllä on toimivat vuokratilat ja yhtiö jatkojalostaa tuotteita omalla konekalustolla. Yhtiön merkittävät kilpailuedut ovat hyvä sijainti, toimivat tuotanto- ja varastotilat ja varaston laaja valikoima, joka mahdollistaa nopeat toimitukset. Yhtiön liikevaihto on 3.0M€ ja henkilöstöä on 10. Hintapyyntö on 1,8M€ (osakekauppa 100%).
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu palvelualan yritys
790 000 €

Myydään kiinteistöhuoltoyrityksen liiketoiminta

Kattojen kunnossapitobusiness kasvaa mm. erilaisten ja kasvaneiden äärisääilmiöiden myötä. Nyt myynnissämme on tuottoisan kattoyrityksen liiketoiminta. Myytävän yrityksen palveluihin kuuluvat erilaiset kattotyöt ympäri vuoden. Isossa suomalaisessa kaupungissa sijaitsevan myytävän yrityksen maine on hyvä ja sillä on olemassa oleva asiakaskunta. Käytämme kuvituskuvaa. Kysy myös rahoituspalvelustamme. Näin kertoo asiakkaamme yrittäjä Sofia Lehtonen Leviltä;  Novie haki ostajia aktiivisesti "Valitsin tarkkaan kenelle annan vuokravälitysyritykseni myyntiin ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin Novieen, joka hoiti kaupan mallikkaasti. Valintaan vaikuttavat tekijät olivat Novien henkilökohtainen palvelu ja täysi sitoutuneisuus yrityksen myyntiin. Novie on aktiivinen ja sopivan kokoinen välittäjä. Isojen toimijoiden heikkouksena on mielestäni se, että tavaraa on liikaa myynnissä ja myynnissä olevat kohteet ovat vain listoilla, eikä mihinkään ei sitouduta. Novie haki ostajia aktiivisesti. En ollut koskaan aikaisemmin myynyt yritystä, joten kysymyksiä oli alusta asti paljon. Novielaiset osasivat tukea ja sparrata minua matkan varrella ja kertaakaan en jäänyt yksin. Haluan aidosti suositella Novien Eva Brchiskya ja Juha-Pekka Määttästä. Jos sinulla on yritys myytävänä, ota yhteys Novieen, jolla on nopeaa ja osumatarkkaa työtä!"   Kalle Riitahaara, yrittäjä "Jos voin suositella omasta kokemuksestani hyvää yritysvälittäjää on se Novie Oy. Novie myi yritykseni nopeasti ja mutkattomasti. Kaikki meni kuin strömsössä. Novielaiset olivat koko yrityskauppaprosessin ajan tukenani ja toimivat minun sekä ostajan välillä luottamuksellisesti. Parasta oli hyvä palvelu ja sitä sain!" Talouskolmio Oy, toimitusjohtaja Jukka Laukkanen "Novie on ketterä ja erittäin hyvät verkostot omaava yritysvälittäjä. Novielaiset löysivät eräälle myytävänä olleelle palveluyrityksellemme nopeasti ostajan ja koko prosessi sujui erinomaisesti. Teimme myynnissä olevasta yrityksestä hyvän tietopaketin ostajalle, joka nopeutti neuvotteluja. Novielaisilla on energinen draivi ja tehokas tiimi. Jatkamme yhteistyötä Novien kanssa ja suosittelen heitä mielelläni myös muille" Belmax Oy, toimitusjohtaja Tarja Korvenoja-Mäkelä "Olin päättänyt myydä yritykseni ja etsin siihen mielekästä yritysvälittäjää. Valitsin Novien, ja olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani ja saamaani palveluun. Novien lämminhenkinen tiimi auttoi minua koko myyntiprosessin ajan. Voin suositella Novieta kaikille yrittäjille, jotka eivät tiedä miten oma yritys myydään ja mitä kaikkea pitäisi tehdä!"    
Myydään
PÖRSSINOSTO
Huolto-, korjaus- ja asennuspalvelu

Ympäristöhuoltoalan ammattilainen

Yritys on erikoistunut mm. syväjätesäiliöiden tyhjennyksiin ja sen pääasiallinen toimialue on pääkaupunkiseutu. Toimialalla on tasaisesti kysyntää eikä se ole altis suhdanteille. Yrityksellä on yli 10 vuotinen historia, jonka aikana se on saavuttanut hyvän aseman toimialalla sekä luonut pitkäaikaisia ja toimivia asiakassuhteita. Yrityksen henkilökunta on osaavaa ja sitoutunutta työskentelemään kasvavalla markkina-alueella. Kaupan kohteena on yrityksen syväjätesäiliöiden tyhjennysliiketoiminta.Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.    Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi . 
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Elektroniikkateollisuus

Osakas Drone-yhtiöön

Osakas Drone-yhtiöön – Drone-teknologian ja markkinan asiantuntija   Etsimme osakasta avattavaan Drone-yhtiöömme. Etsimme yrittäjähenkistä ja aiheesta kiinnostunutta henkilöä, jolla on syvällinen ymmärrys Drone-teknologiasta ja niiden markkinasta. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus liittyä mukaan kehittämään ja kasvattamaan innostavaa ja innovatiivista yritystä Drone-teollisuudessa ja palveluissa.   Tehtävänkuvaus:   Osakkaana vastaat aktiivisesti muiden osakkaiden kanssa yhtiön strategiasta ja toiminnan suunnittelusta Drone-teknologian ja markkinan näkökulmasta. Analysoit ja ennustat Drone-teknologian kehitystä ja sen vaikutuksia markkinaan. Osallistut aktiivisesti yhtiön liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun yhteistyössä muiden osakkaiden kanssa. Toimit asiantuntijana ja neuvonantajana Drone-teknologiaan liittyvissä kysymyksissä yhtiön sisällä ja asiakkaidemme suuntaan. Kontaktoit aktiivisesti potentiaalisia asiakkaita ja hoidan myyntiprosessia innokkaalla asenteella. Lennät Droneilla, sekä koulutat asiakkaita.   Vaadimme:   Vahvaa teknistä osaamista ja ymmärrystä Drone-teknologiasta. Kokemusta Dronejen parissa joko ammattilaisena tai harrastajana. Kykyä nähdä pitkäjänteisesti tulevaisuuden trendejä ja mahdollisuuksia kasvavassa Drone-markkinassa. Johtamistaitoja ja kykyä toimia osana tiimiä yhteistyössä muiden osakkaiden kanssa.   Eduksi katsotaan:   Kokemus liiketoiminnan kehittämisestä tai yrittäjyydestä. Kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä. Laaja-alainen ymmärrys Drone-teollisuuden eri sovellusalueista ja mahdollisuuksista.   Tarjoamme:   Erinomaisen mahdollisuuden olla mukana luomassa ja kehittämässä kasvavaa ja innovatiivista Drone-yhtiötä. Osakkuuden yhtiössä, jossa voit vaikuttaa sen tulevaisuuteen ja menestykseen yhdessä muiden osakkaiden kanssa. Kannustavan ja innostavan työympäristön, jossa kunnioitetaan asiantuntemusta ja luovuutta. Kokeneiden yrittäjien ja ammattilaisten tuen sekä opin tehtävissä onnistumiseen, kehittymiseen ja menestykseen. Monipuolisesti erilaisia työtehtäviä ja haasteita, joiden toimintamalleihin olet vaikuttamassa omien vahvuuksiesi mukaan.   KYSY ROHKEASTI LISÄÄ TIETOA SEPOLTA! Hae nyt ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Drone-tekniikkaa! Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen: rekry@kymppikerho.fi tai soittamalla numeroon: 040 5797 927
Myydään
PÖRSSINOSTO
Liiketila
450 000 €

Ravintolaliiketila Katajanokalla

Tyylikäs ravintolan liiketila, täysi ruuanvalmistuskeittiö ja mittavat varasto- ja sosiaalitilat. Ravintola sijaitsee kauniissa historiallisessa rakennuksessa hyvien kulkuyhteyksien äärellä ja sopii monenlaiseen gastronomiseen liikeideaan. Neliöt 342,3 Hoitovastike 4312,08 Rahoitusvastike 2 067,49 Myyntihinta 380 666,66 Velaton myyntihinta 450 000,00 Osakkeille tulee kohdistumaan putkiremontin jyvityksen jälkeen arviolta 370 000,00 rahoitusvastike. Kauppahintaan sisältyvät ravintolan kalusteet ja laitteet.
Ketjuyrittäjyys
PÖRSSINOSTO
Palvelut
59 900 €

Supply chain -asiantuntijayrittäjä

Hyödynnä kokemustasi yrittäjänä. Haemme koko yrityksen toimitusketjun hallitsevaa supply chain -asiantuntijaa toimimaan itsenäisenä yrittäjänä osana franchise-yrittäjien verkostoamme.  Mikä on ERA? Expense Reduction Analysts (ERA) on maailman johtava franchise-ketju kustannusten hallinnan alalla. Etsimme kustannussäästöjä asiakkaillemme ja parannamme siten asiakasyrityksiemme tulosta sekä kasvatamme yrityksen arvoa. Kenelle yrittäjyys asiantuntijana sopii? Kaikki franchise-yrittäjämme ovat itsenäisiä liiketoiminnan harjoittajia, joita yhdistää yrittäjähenkisyys ja halu luoda menestyksekäs yritys. Haemme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, joilla on kokemusta yrityselämästä yhdellä tai useammalla eri alalla, kuten myynti, projektijohtaminen, teknologia, konsultointi, pankkiala, taloushallinto, yleinen hallinto tai hankinta, tai asiantuntemusta eri sektoreilta, kuten kiinteistönhoito, logistiikka, pakkausteollisuus, televiestintä, energia ja toimistotarvikkeet. Tallä hetkellä tarpeenamme on löytää verkostoomme yrityksen koko toimitusketjun hallintaan erikoistunut supply chain asiantuntija.  Miksi ERA? Tarjoamme sinulle kahden maailman parhaat puolet: itsenäisen ammatinharjoittamisen vapauden ja oman työn hallinnan. Samassa paketissa saat maailmanlaajuisen brändin, kansainvälisen verkoston ja tuen liiketoimintasi kehittämiseen. - Todistetusti toimivat liiketoimintamenetelmät - Erinomaiset ansiomahdollisuudet - Alhaiset yleiskustannukset - Räätälöity ohjelmisto- ja tietotekniikkatuki - Erittäin kokeneiden liiketoiminta-ammattilaisten verkosto - Ammatillinen kehitys ja valmennus - Työskentely kotoa tai toimistolta käsin - Valitse omat työaikasi - Saavuta työ- ja yksityiselämän tasapaino - Global Franchise Awardsin vuoden 2018, 2019 & 2020 Paras liiketoiminta-franchise -palkinnon.  Yrittäjämme ovat eri alojen johto- tai asiantuntijatehtävissä toimineita henkilöitä. Yrittäjältä edellytetään hyvää koulutustaustaa, vuorovaikutustaitoja, englanninkielen taitoa sekä analyyttista otetta työhön. Jos osaamisalaasi on supply chain management, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta! Työ ERA:n franchisingyrittäjänä on joustavaa ja tehdään kotoa tai toimistosta käsin, osin yhteistyössä muiden ketjun yrittäjien kanssa.  Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme lisää! 
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
59 900 €

Haetaan erikoisaloja hallitsevia asiantuntijayrittäjiä

Haetaan erikoisaloja hallitsevia asiantuntijayrittäjiä. Oletko oman alasi huippuosaaja? Haluatko hyödyntää kokemustasi yrittäjänä? Olipa alasi mikä tahansa, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta.  Haemme erityyppisiä osaamisaloja hallitsevia asiantuntijoita toimimaan itsenäisenä yrittäjänä osana franchise-yrittäjien verkostoamme. Maailmanlaajuinen, yli 1000 ihmisen ja 50 maan verkosto, antaa mahdollisuudet jakaa omaa osaamistasi monipuoliselle asiakaskunnalle Mikä on ERA? Expense Reduction Analysts (ERA) on maailman johtava franchise-ketju kustannusten hallinnan alalla. Etsimme kustannussäästöjä asiakkaillemme ja parannamme siten asiakasyrityksiemme tulosta sekä kasvatamme yrityksen arvoa. Kenelle yrittäjyys asiantuntijana sopii? Kaikki franchise-yrittäjämme ovat itsenäisiä liiketoiminnan harjoittajia, joita yhdistää yrittäjähenkisyys ja halu luoda menestyksekäs yritys. Haemme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, joilla on kokemusta yrityselämästä yhdellä tai useammalla eri alalla, kuten myynti, projektijohtaminen, konsultointi, teknologia, pankkiala, taloushallinto, yleinen hallinto tai hankinta, tai asiantuntemusta eri sektoreilta, kuten kiinteistönhoito, logistiikka, pakkausteollisuus, televiestintä, energia ja toimistotarvikkeet.  Miksi ERA? Tarjoamme sinulle kahden maailman parhaat puolet: itsenäisen ammatinharjoittamisen vapauden ja oman työn hallinnan. Samassa paketissa saat maailmanlaajuisen brändin, kansainvälisen verkoston ja tuen liiketoimintasi kehittämiseen. - Todistetusti toimivat liiketoimintamenetelmät - Erinomaiset ansiomahdollisuudet - Alhaiset yleiskustannukset - Räätälöity ohjelmisto- ja tietotekniikkatuki - Erittäin kokeneiden liiketoiminta-ammattilaisten verkosto - Ammatillinen kehitys ja valmennus - Työskentely kotoa tai toimistolta käsin - Valitse omat työaikasi - Saavuta työ- ja yksityiselämän tasapaino - Global Franchise Awardsin vuoden 2018, 2019 & 2020 Paras liiketoiminta-franchise -palkinnon.  Yrittäjämme ovat eri alojen johto- tai asiantuntijatehtävissä toimineita henkilöitä. Yrittäjältä edellytetään hyvää koulutustaustaa, vuorovaikutustaitoja, englanninkielen taitoa sekä analyyttista otetta työhön. Työ ERA:n franchisingyrittäjänä on joustavaa ja tehdään kotoa tai toimistosta käsin, osin yhteistyössä muiden ketjun yrittäjien kanssa.  Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme lisää! 
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Sähköasennus ja -huolto

Tuottava sähköurakointiliike

Olemme lähesä 20 vuotta alalla toiminut korkean teknologian yritys, joka toimittaa erilaisia uusiutuvaan energiaan perustuvia järjestelmiä kotitalouksille, kiinteistöille, maatalousyrityksiin ja teollisuudelle. Toimintamme laajentamiseksi ja vahvistamiseksi olemme etsimässä pääasiassa sähköurakointiin keskittynyttä toimintansa vakiinnuttanutta kannattavaa, liikevaihdoltaan n. 1 - 1,5 MEUR yritystä. Jos olet harkitsemassa yrityksestä luopumista, ota rohkeasti yhteyttä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarvikkeiden myynti

Kannattava elintarviketukku Etelä-Suomesta

Myydään maahantuontia harjoittava elintarvike myyntiyrityksen liiketoiminta tai osakeyhtiö elintarvikealasta kiinnostuneelle tai jo elintarvikealalla toimivalle yritykselle. Yritys on toiminut vuodesta 1995 vuodesta lähtien elintarvikealalla ja erikoistunut tuotteiden maahantuontiin ja myyntiin. Asiakaskunta koostuu marketeista ja erikoisliikkeistä. Uusi toimija saa kaikki tarvittavat välineet sekä valmiin myyntikonseptin sisältäen asiakasrekisterin, varaston kylmiöineen ja kylmä-auton. Liiketoiminnan voi aloittaa vaikka heti. Nykyinen yrittäjä on valmis jäämään aluksi palkattuna auttamaan uutta toimijaa.   Toiminta-alueena on koko Suomi. Yritys työllistää yrittäjän ja 7-10 työntekijää. Kehitysmahdollisuudet ovat erinomaiset. Muun muassa digitaalisen markkinoinnin hyödyntäminen kaupanteossa ja markkinoinnissa on tehokas kasvun mahdollistaja. Yrittäjä lähestyy eläkeikää ja on valmis myymään kannattavan liiketoiminnan!  Saat yrityksestä lisätietoja Yrityspörssin yhteydenottolomakkeen kautta.   
Myydään
PÖRSSINOSTO
Grillit ja pikaruoka

Loistavat tuotteet omaava grillikioski Uudellamaalla

Oletko haaveillut omasta grillikioskista loistavilla tuotteilla ja sijainnilla? Tässä loistava tilaisuus!   Myydään maan parhaat ja laadukkaimmat tuotteet omaava grillikioski Uudellamaalla. Tuotteisiin kuuluvat hampurilaiset, annokset yms. muut grillituotteet. Yritys omaa hyvän asiakaskunnan joka koostuu työmiehistä, pukumiehistä ihan perheisiin saakka.   Toiminta työllistää tällä hetkellä noin kymmenen henkilöä. Henkilökuntaa vuorossa on 2-4 henkilöä vuodenajasta ja päivästä riippuen. Yritys toimii omissa vastikään remontoiduissa tiloissa, päätilan lisäksi löytyvät myös hyvät varastotilat. Rakennus sijaitsee kaupungin vuokratontilla, jossa erittäin kohtuullinen vuokra. Sisällä asiakaspaikkoja on noin 10 kpl ja ulkona kesäisin noin 21 kpl.   Tällä kokonaisuudella uusi yrittäjä pääsee helposti alkuun ja tienaamaan jo päivästä numero yksi.   Myydään terveydellisistä syistä sekä yrittäjän ikääntymisestä johtuen.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset tiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hyvinvointipalvelu

Hyvinvointi- ja terveyspalveluketju

Myydään Etelä-Suomessa tunnettu pitkään toiminut ja hyvämaineinen hyvinvointi- ja terveyspalveluita tarjoava ketju. Tällä hetkellä koulutettujien hierojien lisäksi on neljä muuta alan ammattilaista. Liiketoimintakaupassa uudelle omistajalle siirtyvät asiakaskunta, tunnettu nimi, kalusto ja laitteet sekä yhteistyösopimukset. Liiketoiminta on helposti skaalattavissa ja monistettavissa kysytyillä markkinoilla.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Myydään isännöintiyritys Uudellamaalla

Tarjolla on hyvin toimiva isännöintiyritys, joka etsii uutta omistajaa jatkamaan kasvutarinaa. Yritys on erikoistunut isännöintiin ja rakennuskonsultointiin, ja sen asiakaskunta koostuu luotettavista sopimusasiakkaista, joille laskutus tapahtuu kuukausittain.   Yritys myydään osakekauppana, joka sisältää sekä osakkeet että liiketoiminnan. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada valmiiksi rakennettu ja toimiva yritys ilman suuria käynnistyskustannuksia.   Yrityksen liikevaihto vuonna 2022 oli 110 000 euroa ja vuonna 2021 se oli 111 000 euroa. Yrityksellä on työskennellyt kaksi työntekijää.   Toiminta-alue kattaa Espoon ja Länsi-Helsingin alueet, joilla on vakaata kasvua ja potentiaalia lisääntyville asiakkuuksille. Vuokratilat ovat käytettävissä edulliseen kuukausihintaan, vain 320 euroa kuukaudessa.   Hintapyyntömme vastaa viimeisintä vuoden liikevaihtoa, mikä tekee tästä mahdollisuudesta houkuttelevan sijoituksen. Yritys myydään omistajan eläkkeelle siirtymisen vuoksi, joten tämä on tilaisuutesi ottaa haltuun menestyvä liiketoiminta ja jatkaa sen kasvua.   Yrityksemme arvot perustuu henkilökohtaiseen palveluun, ilman välikäsiä ja välilaskuttajia. Tämä on ollut keskeinen menestystekijä, joka on luonut vahvan asiakasuskollisuuden ja maineen alalla.   Mikäli olet kiinnostunut tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta, ota yhteyttä oheisella viestilomakkeella ja pyydä lisätietoja.
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image