Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Liiketila
15 000 €

Kemin keskustasta 467 m² toimitilaa

Monenlaiseen toimintaan soveltuva valoisa ja hyväkuntoinen katutason kiinteistö näkyvältä paikalta Kemin ydinkeskustasta. Kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydestä (mm. Kemin uusi terveyskeskus, citymarket ja s-market). Osakkeet sijaitsevat vuokratontilla, vuokranantajana Kemin kaupunki. Liiketila kostuu 3 erillisestä osakehuoneistosta: Huoneisto/Katutason liikehuoneisto 5, koko 149m2. Huoneisto/Katutason liikehuoneisto 6, koko 256m2. Huoneisto/ 2krs. toimistotila, koko 62m2.    Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hotelli
SUOSITTU

Perinteikäs Hotelli Lapissa

Myydään perinteikkään hotellin liiketoiminta kiinteistöineen Levi-Kittilä alueella. Hotelli sijaitsee keskeisellä ja hyvällä paikalla. Kiinteistön kokonaispinta-ala on n. 3 000 m2 ja tontti on oma. Hotellilla on paljon vakioasiakkaita. Liiketoiminta on kannattavaa ja sitä on mahdollisuus kasvattaa. Loistava tilaisuus yrittäjäksi Lappiin haluaville. Kohde soveltuu myös sijoittajille, koska samalla voidaan myydä erillinen liikerakennus, joka on vuokrattuna pitkäaikaisin vuokrasopimuksin.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Vaate- ja asusteliike

Myytävänä muotikaupanalan erikoisliikkeet ja verkkokauppa Rovaniemellä

Olemme sekä kivijalassa että verkkokaupan kautta toimiva muodin- ja kodinsisustuksen monimerkkimyymälä Rovaniemen keskustassa. Kivijalkaliikkeemme käsittää kaksi saman katon alla olevaa myymälää: Santa's Luxury-nimellä toimivan monimerkkimyymälän sekä Balmuirin konseptimyymälänä toimivan Balmuir Store Arctic Circlen. Kivijalkamyymälöidemme lisäksi yrityksemme liiketoimintaan kuuluu oma verkkokauppa, jonka kautta harjoitamme liiketoimintaa ympäri Suomen.   Liiketoimintakauppaan kuuluvat kummankin kivijalkamyymälän liiketoiminta, koneet / kalusto, varasto sekä kummankin liikkeen yhteinen verkkokauppa. Yritys on toiminut Rovaniemellä kohta viiden vuoden ajan ja sillä on hyvä, vakiintunut asiakaskunta sekä valtava potentiaali niin verkkokaupan kautta kotimaisessa kuluttajamarkkinassa kuin paikallisessa kivijalassa Lapin matkailun Rovaniemelle vuosittain tuoman valtavan ulkomaisen asiakaspotentiaalin myötä.   Jos olet aina halunnut olla yrittäjä, rakastat muotia ja kaikkea kaunista, ja haluat työskennellä upeassa, inspiroivassa työympäristössä kansainvälisellä näköalapaikalla, nyt on tarjolla ainutkertainen mahdollisuus tehdä unelmista totta. Tarjoamme valmiiksi viimeisen päälle rakennetun konseptin, Shopify-pohjalle rakennetun hyvin toimivan verkkokaupan, juuri lattiasta kattoon täysin uusitut ja kalustetut myymäläpuitteet, valmiin asiakaskunnan sekä kaikki mahdollisuudet menestyä.   Ota yhteyttä, jos kiinnostuit, niin kerromme lisää! Tähän unelmaan tarttuminen ei edellytä Sinulta aiempaa alan koulutusta, osaamista tai kokemusta, sillä nykyinen kauppias on valmis sitoutumaan ostajan kouluttamiseen kaikilta osin sekä perehdyttämään muotikaupanalaan tavarantoimittaja- ja agentuuriverkostoja myöten. Myös kaikki käyttämämme järjestelmät sekä uusi nykyaikainen verkkokauppa-alustamme ovat erittäin käyttäjäystävällisiä ja helposti haltuunotettavissa.          
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Hotelli

Haetaan osakasta uniikkiin matkailukohteeseen

Haetaan vankan matkailualan osaamisen omaavaa osakasta uniikkiin, Lapissa sijaitsevaan matkailukohteeseen. Yritys on voimakkaassa kasvussa ja liiketoimintaa kehitetään jatkuvasti selkein tavoittein. Osakkuuden koko on neuvoteltavissa, uudelta osakkaalta haetaan minimissään 150 000-200 000€ sijoitusta yritykseen. Rahallisen panostuksen lisäksi, osakkaalta toivotaan yrityksen kasvua tukevaa osaamista. Yrityksen tavoitteena on olla yksi alueen johtavista toimijoista matkailualalla lähivuosina ja nyt haettavalla osakkaalla tulee olemaan iso rooli yrityksen kasvutarinassa. Tule mukaan tekemään kasvua kanssamme, tarjoamme sinulle vakaan pohjan ja valmiit verkostot. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maatilat

Myydään lihatila kokonaisuus Ruotsin Pellossa

- Omakotitalo + Tontti - Maatila - Valmis ja kannattava yritys eläimineen sekä koneineen   Hirsirakenteinen omakotitalo, alunperin rakennettu vuonna 1712, mutta kyseisellä tontille tuotu vuonna 1924 kahtena eri osana. Yhteispinta-ala talossa on 221 m2. Talo on jaettu kahteen eri asuntoon, ensimmäisessä kerroksessa on keittiö, 3 makuuhuonetta, wc sekä varastotilaa. Keittiö on keskeneräinen. Ensimmäisen kerroksen asuntoon kuuluu myös kellari, jossa pesutupa, puulämmitteinen sauna sekä paljon varastotilaa. Toisen kerroksen asunnossa on keittiö, olohuone, 2 makuuhuonetta sekä kylpyhuone sähkölämmitteisellä saunalla. Yläkerran keittiö on remontoitu vuonna 2021. Asunnot voi myös yhdistää takaisin yhdeksi isoksi omakotitaloksi. Koko talossa on oma maalämpö, joka on asennettu 2016. Yläkerrassa on myös lämpöä lisäämään takka. Tontin pintala n. 10 000 m2. Tonttin rajoittuu Kardis- nimiseltä tieltä joelle, josta saa lähdevettä puutarhaan sekä eläimille. Noin puolet tontista on aidattua laidunta-aluetta eläimille kuten lehmille, sonneille tai hevosille. Pihapiirissä on myös lähivuosina rakennettu grillikota. Lisäksi olemassa mahdollisuus ostaa erikseen yhteisomistuksessa olevaa maata.  Myytävään maatilaan kuuluu vuonna 2007 rakennettu rakennus, jossa on autotalli, EU-konttori, huoltotilaa, varastotilaa, tekninen tila, heinälato/kalusteiden säilytyspaikka talvisin sekä eläimille (sonneille) oleva tila talveksi. Autotalli on kahden auton, sähköistetyillä ovilla toimiva autotalli. EU-konttori on järjestysten mukainen sekä ajantasalla kaikista päätetyistä asioista. Koneille on sekä huolto, että säilytystilaa paljon. Rakennuksessa on valmiiksi jaettuja karsinoiksi. Tässä maatilan rakennuksessa on myös oma maalämpö asennettu vuonna 2015. Eläimille on myös toinen suuri rakennus, jossa on myös jaoteltu karsinoita valmiiksi. Kyseisestä rakennuksesta on eläimillä mahdollisuus mennä itse myös laitumelle.  Yritys on sertifioitu, ekologinen liha- ja jalostustuotanto. Yrityksen myyntiin kuuluu koneistukset sekä mikäli ostaja haluaa, niin yhteensä 130 eläintä.    Yrityksen liikevaihto: 2019: 1 842 000kr 2020: 1 510 000kr Yritys on saanut EU-tukea/kunnan tukea, summat ovat vaihtelevia: 2019: 1 197 000kr 2020: 850 0000 LIsäkuvia ja infoa saatavilla kiinnostuneille.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pesula

Tunturi-Lapissa sijaitseva tuottava pesula

Myydään Tunturi-Lapissa sijaitseva paikkakunnan ainoa pesula. Yritys on kannattava ja vakaalla pohjalla. 1985 perustettu perheyritys etsii jatkajaa omistajien eläkeiän vuoksi. Asiakaskunta koostuu monipuolisesti alueen matkailuyrityksistä ja yksityisistä asiakkkaista sekä matkailijoista ja mökkiläistä. Henkilökunta on kokenutta ja ammattitaitoista. Yrittäjien lisäksi kaksi palkattua, sitounutta ja pitkäaikaista työntekijää.   Myydään liiketoimintakauppana sisältäen valmis asiakaskunta, täysi koneisto ja laitteisto sekä oma tila.   Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme yrityksestä lisää.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elämys- ja luontomatkailu
429 000 €

Oma vaara Lapista+yhteismetsäosuus oikeuksineen

Myynnissä oma vaara Lapista. Kokonaisuuteen kuuluu yhteismetsäosuus laajoine metsästys- ja kalastusoikeuksineen.   Tervetuloa ikimuistoiselle matkalle Lapin sydämeen – Pitkävaaraan (25ha). Astu omaan vaaraasi, joka avaa oven unohtumattomiin kokemuksiin ja rajattomiin mahdollisuuksiin! Pitkävaara on Lapin vanha hiihtokeskus, joka sijaitsee henkeäsalpaavan kauniilla paikalla tarjoten lumoavan näkymän ympäröiviin vaaroihin ja järvimaisemaan. Tämä ainutlaatuinen kohde yhdistää Lapin villin kauneuden ja helpon pääsyn vuoden ympäri tarjolla oleviin palveluihin. Lähelläsi sijaitsevat myös Pyhä, Luosto, Salla, Suomu ja Ruka. Voit näppärästi tehdä päiväreissuja näihin kohteisiin. Kuvittele herääväsi joka aamu henkeäsalpaavan kauniiseen maisemaan ja nauttivasi maailman puhtaimman ilman raikkaudesta. Pitkävaara tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia ulkoiluun ja seikkailuihin ympäri vuoden. Olipa intohimosi sitten hiihto, lumilautailu, vaellus, metsästys tai kalastus, täällä voit elää unelmaasi ja nauttia upeasta luonnosta. Pitkävaara tarjoaa myös ainutlaatuisen tilaisuuden omistaa osuus yhteismetsästä. Sinulle avautuvat laajat metsästys- ja kalastusoikeudet, joten voit tutkia alueen monipuolisia metsästysmaastoja ja kokea kalastuksen lumon kristallinkirkkaissa vesissä. Täällä voit todella maistaa Lapin luonnon herkut ja elämykset. Pitkävaarassa on yleiskaava vireillä, joka mahdollistaa haluttaessa rakentamisen laajemminkin (10 000 kem2). Rakentamaan pääset heti suunnittelutarveratkaisulla. Pitkävaarassa sähköliittymä on jo saatavilla, joten voit nauttia modernin elämän mukavuuksista keskellä tätä luonnonkaunista ympäristöä. Oman suojatun lähteen ansiosta voit nauttia puhtaasta vedestä suoraan luonnosta. Ja parasta on, että voit toteuttaa omat unelmasi ja rakentaa oman laskettelurinteesi tälle upealle alueelle! Kutsu ystäväsi ja perheesi nauttimaan yksityisestä laskettelurinteestä ja luomaan ikimuistoisia talvipäiviä. Pitkävaara on enemmän kuin kiinteistö – se on elämäntapa. Tämä ainutlaatuinen kohde tarjoaa Lapin luonnonrauhaa, hiljaisuutta, seikkailuja ja mahdollisuuden toteuttaa unelmia Lapin upeassa ympäristössä. Oletko valmis omistamaan oman vaarasi ja sukeltamaan Lapin lumoavaan tarinaan? Kovin monella ihmisellä ei ole omaa vaaraa Lapissa.   Ota yhteyttä ja varmista paikkasi tässä lumoavassa Lapin kohteessa - Pitkävaarassa! Tervetuloa unelmiesi Lapin seikkailuun! Vain mielikuvituksesi on rajana.   Lisätietoja: www.pitkavaara.com Tuure Toivola Habita Yritysmyynti 050 524 1217 tuure.toivola@habita.com      
Kemijärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokauppa

Merilapin Auto Oy:n osakekanta

Hyvämaineinen autoliike on toiminut yli 28 vuotta Torniossa ja on nyt myynnissä yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Yhtiö omistaa 580 m2 hyväkuntoiset toimitilat yhdeltä Meri-Lapin parhailta liikepaikoilta vilkkaan Tornio – Haaparanta-rajan yhteydessä.  Yrityksellä on vakiintunut markkina-asema alueellaan, vakiintunut asiakaskunta ja AAA-Platina luottoluokitus. Parhaimmillaan yrityksen liikevaihto on ollut noin 1,2 m€. Yrittäjän hidastettua työtahtia viimevuosina liikevaihto on ollut 500.000–820.000 € luokkaa vuosittain.  Yritys on ollut kannattava jokaisena toimintavuotena koko historiansa ajan. Yrityksessä on paljon kehityspotentiaalia, jotka uusi omistaja voi halutessaan toteuttaa. Myyjä lupautuu perehdyttämään jatkajan toimintaan perusteellisesti.  Jos yrittäjyys Meri-Lapissa kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä Lauri Poikelaan. Merilapin Auto Oy (1066237-4)Kemintie 4, 95420 TornioLauri PoikelaP: 0400-695387Email: lauri.poikela@pp.inet.fi  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Konepaja

Pitkään toiminut tilauskonepaja

Myydään hyvin pidetty ja pitkään toiminut tilauskonepaja. Toiminta-alueena yrityksellä on Koko-Suomi ja Pohjois-Ruotsi.   Asiakkaina ovat suurteollisuus, teollisuus ja rakennusliikkeet. Kaupan toteutus osakekauppana. Yritys myy koko osakekannan. Kauppa sisältää osakekannan lisäksi, hallin, rakennukset, koneet, laitteet, osakehuoneisto ja kaikki liiketoiminnan jatkamiseen tarvittavat elementit.   Tällä kokonaisuudella toiminta jatkuu hyvin ja pääset tienaamaan ensimmäisestä päivästä alkaen. Toiminta tapahtuu omissa tiloissa.   Myydään yrittäjän eläköitymisen vuoksi.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset tiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hotelli

Lapland Northern Lights Hotel, hotelli Ilveslinna

Pitopalvelu Simontaival Oy:n konkurssipesä myy Ranuan keskustassa omalla tontilla sijaitsevan hotelliravintola kokonaisuuden tarjousten perusteella. Hotelli ravintola on lähes täysin kalustettu ja pienellä panostuksella valmis operatiiiviseen toimintaan. Tutustuminen tiloihin sovittaessa. Tee tarjous 25.9.2023 mennessä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
950 €

Vuokrataan kahvila-ravintolan tilat laitteineen Länsi-Lapissa

Muoniossa, vilkkaan valtatie 21:sen varrella vuokrattavana entisen Muonion Shell- huoltamon ravintolatilat.  Ravintolassa tällähetkellä olevat laitteet ja kalusteet sisältyvät vuokraan.  Tiloissa on tehty pintaremonttia loppuvuodesta 2022. Yrittäjä pääsee aloittamaan toiminnan halutessaan nopeallakin aikataululla.  Samassa pihapiirissä toimii 24h caravanalue, Shell Truck Diesel -tankkauspiste sekä pienimuotoinen autopesula.  Vuokra on 950€/kk + alv. Lämmin/kylmä vesi laskutetaan erikseen vuokranantajan toimesta, sähkösopimuksen vuokralainen tekee itse.  Olisko tässä paikka juuriki sinun tulevalle yritystoiminnalle? Lisätietoja saat soittamalla tai laittamalla meille sähköpostia. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Huoltoasema

MYYDÄÄN NESTE HUOLTOASEMA JA KOTIPIZZA (Posio)

Myydään vuosikymmeniä toiminut loistava liikepaikka, joka on edelleen perusta pitkäaikaiselle ja kannattavalle Liikenneaseman liiketoiminnalle. Yrityksen tulos kulujen, omistajien palkkojen sekä verojen jälkeen tilitarkistetuilta tilikausilta 2018-2021 yli 200 000€. Ja hyvä tuloksentekokyky jatkuu. Positiivisessa nosteessa oleva huoltoasema uusilla palveluilla. Myynnissä nykypäivän kohde jossa tuloksenteko on nousujohteista. Myyjäyhtiö on Huoltokorjaamo T. ja R. Säkkinen Oy. Myydään liiketoimintakauppana tai osakekannan kauppana. Myytävänä on Neste Posion huoltoasema ja Kotipizza järven rannalla Lapin taikamaassa Posiolla. Upea näköalapaikka jossa on myös oma laituri. Suosittu kelkkailijoidenkin ruoka/tankkauspaikka. Kiinteistössä on neliöitä yhteensä n. 590, sisältäen n. 200 neliön korjaamohallin. Yläkerrassa on n. 70 neliön asunto ja loput rakennuksesta on kahvilan käytössä. Asiakaspaikkoja on 55. Rakennus sekä tontti ovat osakeyhtiön omia. Mittarikenttä ja säiliöt ovat nykysäädösten mukaisia ja tarkistettuja ja myös omia. Rakennuksen tekniikkaa on paranneltu huomattavasti ja myös suurempi osa rakennuksesta on saanut kuorekseen hienon peltikaton. Aseman korjaamohallista on puolet vuokrattu kuljetusyritykselle ja toinen puolikas on omassa käytössä. Lisäksi on vuokrattu Neste Truck alue Nesteelle. Toimiva ja erittäin tuottava kokonaisuus. Katso Neste Posion esittelyvideo linkistä: https://youtu.be/7xMZN8_ZiKQ Käy liiketoimintakaupat.fi-sivulla. Liiketoimintakaupat.fi on sivusto, josta löydät Suomen halutuimmat myytävät yritykset.   Soita välittäjälle: 0400 538862 Vesa Leppänen, Suomen Liiketoimintakaupat Taloustietoja tarkemmin salassapitosopimuksella, mutta soita heti kun vain kiinnostaa niin neuvotellaan. Katso kaikki myytävät kohteemme: www.liiketoimintakaupat.fi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hotelli
9 500 000 €

Monipuolinen matkailuyritys Saariselältä

Myydään menestyvä ja erittäin tunnettu, vuodesta 1996 toiminut, monipuolisen palvelutarjonnan omaava matkailuyritys Saariselän ydinkeskustasta, torin kupeesta. Yrityksellä on vankka jalansija Saariselällä ja nykyisten yrittäjien eläkeiän lähestyessä toiminnalle etsitään jatkajaa. Palvelutarjonta on rakennettu toisiaan tukevaksi niin että tuotto on tasaista ympäri vuoden. Asiakkaille tarjotaan esim. majoitus- ja ravintolapalveluita sekä ohjelmapalveluita (Husky&Co.), kuten moottorikelkka-, poro ja huskysafareita ym. Yrityksen asiakaskunta koostuu niin kotimaisista kuin ulkomaisistakin asiakkaista. Saariselän kävijäkunta jakaantuu sesonkien mukaan, talvikaudella pääosa asiakkaista tulee ulkomailta, muina aikoina enimmäkseen kotimaasta. Lapin matkailun liikevaihto on ollut jatkuvassa kasvussa ja kasvunäkymät ovat varsinkin nyt poikkeusvuosien jälkeen erinomaiset. Erityisesti kesäkausi on ollut viime aikoina kovassa nosteessa. Kahden osakeyhtiön alla toimiva matkailuyritys myydään kokonaisuudessaan. Kauppaan kuuluu merkittävä kiinteistömassa joka muodostaakin merkittävän osan hintapyynnöstä. Kiinteistömassaan kuuluu rakennuksia yhteensä yli 7000m2, sisältäen mm. ruokaravintolan (500m2),  pubin ( 700m2), majoituskiinteistön (82kpl 2hh), huskyfarmin (5ha) toimintoineen (650m2), keskustassa sijaitsevan kelohirsihuvilan (700m2, 24 vuodepaikkaa) ja asunto-osakeyhtiön (3 rivitaloa, yht. 14 erikokoista huoneistoa). Kiinteistöt sijaitsevat pääosin valtion vuokramaalla. Rakennusoikeutta on jäljellä tuhansia neliöitä, joka tarjoaa vaikkapa majoitustoimintaan erinomaiset kehittämismahdollisuudet.  Yhtiöiden toiminta työllistää sesongista riippuen n. 50 henkilöä, määräaikaisilla ns. sesonkityösopimuksella heistä on töissä n. 40 henkilöä. Sesonkityövoimalle pystytään tarjoamaan majoitus omasta takaa. Nykyisen henkilöstön halutaan jatkavan palveluksessa yrityskauppojen jälkeen, nykyiset yrittäjät ovat valmiita perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan niin sovittaessa. Arvonmääritys tehty ulkopuolisen asiantuntijan toimesta. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ohjelmapalvelu
140 000 €

MYYDÄÄN HUSKYFARMI POHJOIS-LAPISSA

Myynnissä sijainniltaan ainutlaatuinen huskyfarmi missä on monipuoliset kehittämisen mahdollisuudet Lapin kasvavilla matkailumarkinoilla Ivalo-Saariselkä matkailualueella.     Farmin sijainti aivan nelostien läheisyydessä metsän ympäröimänä on mitä mainioin monenmoiseen matkailuliiketoimintaan; etäisyys lentokentälle 5km, Ivaloon 8km ja Saariselälle 22km.    Tila soveltuvat hyvin myös esimerkiksi majoitus-, ravintola- tai eläinhoitolatoimintaan; erinomainen paikka kehittää uusia matkailupalveluita! Liiketoiminta on ollut ympärivuotisesti aktiivista, kehittyvää ja kannattavaa.   Paikka on hyvin tunnettu Suomessa, mutta erityisesti ulkomailla mm. keski-eurooppalaisten matkanjärjestäjien keskuudessa. Liiketoiminnan runkona on ollut huskysafarit sekä kesäisin vierailevat bsussiryhmät. Lisäksi vuosien varrella on ollut majoitus- ja koirahoitolatoimintaa.   Perinteikäs huskyfarmi koostuu kahdesta luonnon kauniista tontista yhteensä n.2,8 ha. Päärakennus v.1992 valmistunut hirsitalo160 neliötä kahdessa kerroksessa. Pohjakerros kiviharkkoa ja toinen kerros hirsirakenteinen. Koiratarha n.100:lle koiralle. Pihalla lammen rannalla so uusi hirsikammi 40:lle hlölle ja pieni hirsikammi 20:lle hlölle. Talousrakennus, kelkkavaja ja sähkölämmitteinen koirahoitola. Pyöröhirsimökki 30m2 erillään päätilasta, puro ja pikkuruinen lampi (käytetty asiakkaille kullanhuuhdontaan).   Kauppa sisältää kiinteistöt sekä asiakaskontaktit. Kalustosta ja elävästä käyttöomaisuudesta voidaan sopia erikseen. Kauppa ei sisällä Kamisak Oy:n osakkeita eikä toiminimeä.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
LVI-asennus ja -huolto

Erittäin kannattava LVI-alan liike ( Sodankylä)

Myydään AAA-luottoluokituksen omaava Talotekniikka-alan yrityksen liiketoiminta joka on alueen markkinajohtaja. Talotekniikkaurakoinnin palveluita ovat putki- ja ilmastointiasennukset sekä lvi-järjestelmien huolto- ja korjaustyöt. Teollisuus- ja yrityskohteiden lisäksi palvellaan myös yksityiset henkilöt sekä vanhoissa että uusissa kohteissa. Yritys hoitaa ammattitaidolla myös kaukolämpötyöt ja vaativatkin putkihitsaustyöt.  Kokenut henkilökunta huolehtii kaikenlaisista lämpöön, veteen tai ilmastointiin liittyvistä asennuksista, kunnostuksista ja uusimisista. Tarkemmat tiedot saa salassapitosopimuksen jälkeen yritysvälittäjältä: Suomen Liiketoimintakaupat,  Vesa Lepppänen  0400538862, vesa.leppanen@wbl.fi liiketoimintakaupat.fi
Sodankylä
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elämys- ja luontomatkailu
429 000 €

Oma vaara

  Tervetuloa ainutlaatuiselle matkalle Lapin sydämeen – Pitkävaaraan, omaan vaaraasi, joka tarjoaa unohtumattomia kokemuksia ja rajattomia mahdollisuuksia! Pitkävaara on vanha hiihtokeskus, joka sijaitsee henkeäsalpaavan kauniilla paikalla tarjoten upean näköalan ympäröivään vaara- ja järvimaisemaan. Tämä ainutlaatuinen kohde yhdistää Lapin villit unelmat ja helpon pääsyn ympärivuotisiin palveluihin. Kuvittele voivasi herätä joka aamu häikäisevään maisemaan ja nauttia maailman puhtaimmasta ilmasta. Pitkävaara tarjoaa monia mahdollisuuksia ulkoiluun ja seikkailuun ympäri vuoden. Olitpa sitten hiihtäjä, lumilautailija, vaeltaja, metsästäjä tai kalastaja, täällä voit toteuttaa intohimosi ja nauttia upeasta luonnosta. Pitkävaara tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden omistaa osuus yhteismetsästä. Sinulla on laajat metsästys- ja kalastusoikeudet, joten voit tutkia alueen rikkaita metsästysmaastoja ja nauttia kalastamisesta kristallinkirkkaissa vesissä. Täällä voit todella kokea Lapin luonnon tarjoamat herkut ja elämykset. Pitkävaarassa sähköliittymä on jo saatavilla, joten voit nauttia modernin elämän mukavuuksista keskellä tätä luonnonkaunista ympäristöä. Oma suojeltu lähde antaa sinulle puhdasta vettä suoraan luonnosta. Ja tiedätkö mitä parasta? Voit toteuttaa omia haaveitasi ja avata oman laskettelurinteen tälle upealle alueelle! Voit kutsua ystäviäsi ja perhettäsi nauttimaan yksityisestä laskettelurinteestä ja luoda ikimuistoisia talvipäiviä. Pitkävaara on enemmän kuin vain kiinteistö – se on elämäntapa. Tämä ainutlaatuinen kohde tarjoaa rauhaa, seikkailua ja mahdollisuuden toteuttaa unelmia Lapin lumoavassa ympäristössä. Oletko valmis omistamaan oman vaaran ja sukeltamaan Lapin ainutlaatuiseen tarinaan? Ota yhteyttä ja varmista paikkasi tässä lumoavass Lapin kohteessa - Pitkävaarassa! Lisätietoja: www.pitkavaara.com Tuure Toivola Habita Yritysmyynti 050 524 1217 tuure.toivola@habita.com      
Kemijärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kalustettujen asuntojen vuokraus
520 000 €
PÄIVITETTY

Myydään matkailualan yritys YLÄ-LAPISSA Nuorgamissa

Unelmiesi Lappi – Myydään matkailuyritys Pohjois-Lapissa! Oletko haaveillut elämästä Lapissa? Tässä on tilaisuutesi tehdä unelmistasi totta! Myymme hyvää palautetta saaneen matkailuyrityksemme Tenojoen rannalta, Suomen pohjoisimmasta kylästä, Nuorgamista. Yritykseen kuuluu: - Viihtyisä täysin varusteltu talo ja autotalli - Tunnelmallinen rantamökki - Oma tontti, jossa rakennusoikeutta - Molemmissa mökeissä terassit ulkoporealtailla - Uskomattoman hienot maisemat joelle ja Norjan tuntureille - AuroraHut lasi-iglu - Adria luksusasuntovaunu - Varastorakennuksia - Aktiviteettivälineitä talveen ja kesään - Nettisivut ja verkkokauppa sekä some-tilit - Vakiintunut asiakaskunta Sijainti tarjoaa upeat puitteet Nuorgamin palveluiden keskellä ja Norjan rajalla. Nuorgam on aito saamelainen kyläyhteisö, mistä löydät kaiken tarvittavan: ison ruokakaupan, ravintoloita, koulun, päiväkodin, rautakauppoja, matkamuistomyymälöitä ja paljon muuta. Kaldoaivin erämaa kutsuu retkeilemään upeisiin tunturimaisemiin, joten voit nauttia esimerkiksi kalastuksesta, marjastuksesta, metsästyksestä, sienestyksestä, valokuvauksesta, kelkkailusta, pyöräilystä, patikoinnista, melonnasta ja omasta rauhasta ja hiljaisuudesta sekä ennen kaikkea uskomattomista revontulista aina pimeän aikaan, sillä Nuorgam on myös yksi Euroopan varmimmista revontulikohteista! Norjan läheisyys tarjoaa mahdollisuuden mielenkiintoisille Pohjois-Norjan käyntikohteille, kuten rullakivirannalle, Vardön lunnisaarelle, Pykeijan kuningasrapuretkille ja monille muille Jäämeren rantojen elämyksille! Nuorgam on kehittyvä kylä Utsjoen kunnassa, ja yrityksellä on hyvät mahdollisuudet kasvattaa toimintaansa laajemmaksi. Kasvua tukee myös kunnassa meneillään olevat matkailuhankkeet. Älä anna tämän tilaisuuden mennä sivu suun. Voit ottaa yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta saadaksesi lisätietoja tai jaa tämä ilmoitus kavereillesi, jotka saattavat olla kiinnostuneita. Lisätietoja ja kuvia kohteesta löydät nettisivuiltamme www.nightsofnorthernlights.com ja some-tileiltämme Facebookista ja Instagramista @nightsofnorthernlights. Yhteydenotot/kyselyt: - Sähköpostitse: nights.northernlights@gmail.com   Tee unelmista totta ja tule osaksi Lapin kauneutta ja rauhaa. Yrityksen hinta 520 000€ (sis. yrityksen velat)   koostuu seuraavista: -Liiketoiminta 80 000€ (sis. liiketoiminnan arvon, nettisivut, sometilit (Facebook ja Instagram), oman verkkokaupan, muiden myyntialustojen (Airbnb, Booking, Lomarengas, Nettimökki) tilit, laajat kuvavarastot) -Sinirinta kiinteistö (sis. talo (Villa Arktika) 86m2 + autotalli 30m2 ja rantamökki (Aurora-mökki) 35m2, varastot 40m2 ja tontti 0,64ha) 300 000€ -AuroraHut lasi-iglu 40 000€ -Adria Astella luksusvaunu 70 000€ -Kalusto / irtain 30 000€ (sis. Lynx moottorikelkka, sähköfatbikeja, kypäriä, lumikenkiä, liukulumikenkiä, tunturisuksia, sauvoja, talvihaalareita ja kenkiä, retkeilytarvikkeita, mökkien kalusteet, sisustukset, astiat, petivaatteet, liinavaatteet, pyyhkeet) -Yrityksellä on velkaa n. 180 000€ (velka tarkistetaan kaupantekohetkellä) Myyntihinta on (520 000€ - 180 000€ =) 340 000€. Otetaan myös tarjouksia vastaan. Tarvittaessa neuvomme ja autamme uutta yrittäjää toiminnassa eteenpäin.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Rakennustarvikkeet ja -palvelut
1 290 000 €

Levin Rauta - menestyvä, kylän ainoa rautakauppa Kittilässä

Myynnissä pitkän historian omaava, menestyvä rautakauppa Kittilän keskustassa. Myynnissä eläköitymisen vuoksi.  Toimintaa vuodesta 1992 lähtien, yrityksellä on hyvin vakiintunut asiakaskunta; Alueen rakennusliikkeet, asunnon ja mökkien omistajat alueella. Yritys ei kuulu mihinkään alan ketjuun eikä se ole franchising -toimija.  Yhtiö omistaa tällä hetkellä toimitalon itse, yritys on jakautumassa toimitilat omistavaan yhtiöön ja liiketoiminnan omistavaan yhtiöön. Tarvittaessa on mahdollisuus ostaa molemmat yhtiöt, toisesta tehdään tarjous erikseen.  Hinta sisältää varaston, käyttöomaisuuden (ei myymälä- tai hallirakennuksia), liikearvon, brändin, tuotto-olettaman 3 v. ja käyttökassan. Yritys sopii hyvin alueella jo toimivalle yrittäjälle tai sinne haluavalle. Toiminta voidaan siirtää uudelle omistajalle syksyn 2023 aikana tai myöhemmin. Ota yhteyttä - teemme nda:n ja saat lisätietoa toiminnasta. 
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image