Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
LVI-asennus ja -huolto

Pitkään toiminut LVI-alan yritys

Myytävänä 39-vuotta toiminut LVI-alan yritys Keski-Suomesta. Toiminta-alue yrityksellä on Keski-Suomi ja Päijät-Häme. Yritykseltä löytyy hyvät referenssit ja asiakassuhteet. Tarkka toimialaluokitus on LVI-asennus, urakointi ja huolto. Toimintaan kuuluu: • Lämpöjohto- ja öljypoltinasennukset • Vesi- ja viemäriasennukset • Ilmastointiasennukset • Ilma- ja maalämpöpumppujen asennukset Kaupan toteutus liiketoimintakauppana. Kauppaan kuuluu yrityksen liiketoiminta, kalusto, myymälävarasto sekä olemassa olevat referenssit ja asiakassuhteet. Yrityksellä on erittäin hyvät mahdollisuudet kasvattaa toimintaa osaavan uuden yrittäjän käsissä. Toiminta työllistää tällä hetkellä kaksi työntekijää. Yritys toimii vuokratiloissa. Myydään, koska nykyinen yrittäjä alkaa valmistautua eläkkeeseen. Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa olla vuoden mukana toiminnassa yrityskaupan toteutumisen jälkeen. Katso tästä esittelyvideo: https://vimeo.com/videoville/kivisaari1 Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella tai numerosta 0407065346.
Keski-Suomi
Myydään
LVI-asennus ja -huolto
1 350 000 €

LVI -alan menestyjäyritys

Yritys tuottaa LVI -urakointiin, asennuksiin ja huoltoon liittyviä palvelu. Sillä on asiantunteva ja osaava henkilökunta ja pitkä toimintahistoria alalla. Yrityksen toimintaa kuuluu lämpöpumput (ilma, vesi, maalämpö), lämmitysjärjestelmät, ilmanvaihtojärjestelmät, vesi- ja viemäri, urakointi, huolto ja muut palvelut. Sillä on hyvä tilauskanta ja vahva asema alan kilpailukentässä. Yrityksen palvelut ja tuotteet vastaavat tämän päivän ja tulevaisuuden kysyntään toimialalla. Yritys tekee hyvää tulosta ja on vakavarainen. 
Keski-Suomi
Myydään
Muu teollisuus
450 000 €

TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITOA

Vahvassa kasvussa oleva kannattava ja velaton teollisuuden kunnossapitoa harjoittava yritys Keski-Suomessa. Yrityksellä on hyvä asiakaskunta ja osaava henkilöstö. Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja asiakastyytyväisyydestä. Toimialalla ja yrityksellä on hyvät kasvumahdollisuudet.
Keski-Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image