JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, liikenne ja ajoneuvot

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne

Yrittäjä, tienaa extraa!

Olemme uusi sovelluspohjainen taksinvälitysyhtiö, joka on aloittanut toimintansa tänä vuonna. Toimimme tällä hetkellä Joensuussa ja Lahdessa. Kasvumme on ollut nopeaa alan yleisestä tilanteesta huolimatta ja olemmekin nyt laajentamassa toimintaamme myös muihin kaupunkeihin Suomessa.  Mikäli sinulta löytyy yritys ja auto, niin tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden lisätä ansioitasi, toimimalla yrittäjänä välitysjärjestelmässämme. Tarjoamme asiakashankinnan, markkinoinnin, välitysjärjestelmän ja tuen. Aloitamme toimintamme uudessa kaupungissa viikonloppuliikenteellä omilla autoillamme, sekä sopimuskumppanien avulla. Välityksemme ei sisällä mitään kiinteitä kuluja, eikä autoon tarvitse asentaa mitään kiinteitä laitteita. Tällä hetkellä, yhden viikonlopun ajovuorojen liikevaihto yhdellä autolla on noin 500-1000€.  Etsimme yrittäjiä ympäri Suomea, mutta varsinkin Hämeenlinnasta, Jyväskylästä, Kuopiosta ja Oulusta. Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää toiminnastamme!
Koko Suomi
Myydään
Autopesula

Haetaan yrittäjää raskaan ajoneuvokaluston pesulaan

Asiakkaamme hakee yrittäjiä ympäri Suomen raskaan ajoneuvokaluston pesulatoimintaan. Tässä erinomainen mahdollisuus yrittämiseen toimivalla liiketoimintamallilla.  Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! 
Koko Suomi
Myydään
Autovuokraamo

Myydään franchisingoikeuksia Scandia Rent yrittäjäpaikkoihin

Scandia Rent on alueellisesti Suomen laajin autovuokrausketju. Ajoneuvoja 2500 ja palvelupisteitä noin 100. Franchising toimintamalli antaa toisenkin alan yrittäjälle erittäin hyvät lähtökohdat nostaa oman yrityksen liikevaihdon jyrkkään nousuun. Haemme jatkajia useille paikkakunnille jo toiminnassa olevaan Scandia Rent toimipisteisiin. Kaupassa saat oikeuden harjoittaa Scandia Rent vuokraustoimintaa sovitulla alueella, toimivan liiketoiminnan ja asiakkuuksia. Tilanteen ja paikkakunnan mukaan myös omat toimitilat tai niiden vuokraoikeus voivat sisältyä kauppaan.  Yritykselläsi voi olla vajaakäytössä resursseja (esim. toimitiloja, henkilökuntaa, ammattitaitoa) ja tietotaitoa markkinoinnista ja yrittämisestä, saat massiivisen kasvun autovuokraamoalan yrittäjänä. Katso avoinna olevan franchisingyrittäjän paikat paikkakunnittain täältä ja kysy lisää. 
Koko Suomi
Ostetaan
Kuljetusliike

Ostetaan kuljetus- ja/tai nostotoimintaa harjoittava yritys

Haluamme vahvistaa yritystämme kyseisellä yritysostolla. Raskaat ja erikoiskuljetukset sekä nostot etusijalla. Kappaletavara, jakelu- ja bulk-kuljetukset ei kiinnosta.
Koko Suomi
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne

Huomio Taksit!

E-TAKSI.FI sekä E-TAXI.FI tulee olemaan kymmenien tuhansien asiakkaiden halu kokeilla ja käyttää ekologista tapaa matkustaa äänettömästi ja ilmaa saastuttamatta. Siksi monet valitsevat taksijonosta juuri tämän auton -ja auto huomataan. Asiakas voi nykyään valita haluamansa auton tolpalta. Eikä ihme että tällä tai näillä autoilla on enemmän kyytejä kun polttomoottori autoilla. Kuljettajalta saa yhteystiedot jolloin asiakas voi ennakkoon tilata juuri tämän auton seuraavalla kerralla.  Kauppaan kuuluu vahvan verkkotunnuksen lisäksi logoehdotus.  Myydään eniten tarjoavalle! Tutustu myös muihin työllistäviin verkkotunnuksiin: www.domainsijoittaja.fi
Koko Suomi
Myydään
Kuljetusliike

Myytävänä kuljetusyrityksen liiketoiminta

Pohjanmaalta käsin koti- ja ulkomaan rahtiliikennettä harjoittava kuljetusyritys Transport Seppälä Oy etsii toiminnalleen jatkajaa. - Koti- ja ulkomaan rahtiliikenne- Pitkäkestoiset asiakkuudet ja sopimukset- Henkilöstöä yhdeksän (9)- Seitsemän (7) ajoneuvoyhdistelmää (myös erikoiskuljetuskalustoa)- Huolto- ja korjaustilat vuokralla- Liikevaihto n. 3 M€- Myydään liiketoiminta kalustoineen.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista
loder image