Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarviketuotanto
120 000 €

Perinteisen liha-alan liiketoiminta

Myydään pitkään toiminut, perinteinen ja hyvämaineinen liha-alan yrityksen liiketoiminta Keski-Suomesta. Yrityksellä on monipuolista liiketoimintaa ja vakiintunut asiakaskunta. Yritys on toiminut samalla paikkakunnalla lähes 40 vuotta.   Asiakaskunta koostuu yksityis- ja yritysasiakkaista. Yrityksellä on omaa elintarviketuotantoa, myymälä- ja lounasravintolatoimintaa, cateringpalveluita sekä tukkumyyntiä. Liiketoimintaa on mahdollista kehittää ja liikevaihtoa kasvattaa esim. lisäämällä lounaspaikkojen ja myymälöiden määrää sekä kehittämällä catering –puolen tarjontaa.   Nykyinen henkilöstö voi jatkaa yrityksen palveluksessa yrityskaupan jälkeen ja nykyinen yrittäjä on valmis sitoutumaan uuden yrittäjän perehdyttämiseen sopimuksen mukaan.  Kaupan toteutus liiketoimintakauppana, joka sisältää nykyisen liiketoiminnan, tilat sekä laitteet. Nykyiset yrittäjät ovat vaihtamassa alaa ja ovat valmiita tekemää kaupat nopeallakin aikataululla.   Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Keski-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

Thai Ravintola Jämsässä

Menestyvä ravintola Jämsässä jossa toimii nyt Thai Ravintola. Erittäin palveluhenkinen yrittäjäpariskunta on saanut tästä leipänsä jo yli 10 vuotta mutta nyt on eläköitymisen aika. Kaikki on valmiina, mukaanlukien laaja asiakaskunta, myös kotiinkuljetusta jonkin verran. Sopii ahkeralle työtä pelkäämättömälle henkilölle, annetaan täysi tuki alussa ja matkan varrella.
Keski-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus

Myydään yritys

Myydään yritys.   Yritys on pitkään toiminut Keski-Suomessa, alihankintaan keskittynyt. Yrityksen asiakkaat ovat pääosin rakennusyrityksiä ja tuotantoyrityksiä. Yhtiö myydään kokonaisuudessa. Koneet ja laiteet kuuluvat kauppaan. On kaikki tarvittavat koneet ja laiteet toiminta varten, nykyinen henkilöstö voi jatkaa yrityksen palveluksessa yrityskaupan jälkeen.
Keski-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
LVI-asennus ja -huolto
1 350 000 €

LVI -alan menestyjäyritys

Yritys tuottaa LVI -urakointiin, asennuksiin ja huoltoon liittyviä palvelu. Sillä on asiantunteva ja osaava henkilökunta ja pitkä toimintahistoria alalla. Yrityksen toimintaa kuuluu lämpöpumput (ilma, vesi, maalämpö), lämmitysjärjestelmät, ilmanvaihtojärjestelmät, vesi- ja viemäri, urakointi, huolto ja muut palvelut. Sillä on hyvä tilauskanta ja vahva asema alan kilpailukentässä. Yrityksen palvelut ja tuotteet vastaavat tämän päivän ja tulevaisuuden kysyntään toimialalla. Yritys tekee hyvää tulosta ja on vakavarainen. 
Keski-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus
450 000 €

TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITOA

Vahvassa kasvussa oleva kannattava ja velaton teollisuuden kunnossapitoa harjoittava yritys Keski-Suomessa. Yrityksellä on hyvä asiakaskunta ja osaava henkilöstö. Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja asiakastyytyväisyydestä. Toimialalla ja yrityksellä on hyvät kasvumahdollisuudet.
Keski-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
LVI-asennus ja -huolto

Pitkään toiminut LVI-alan yritys

Myytävänä 39-vuotta toiminut LVI-alan yritys Keski-Suomesta. Toiminta-alue yrityksellä on Keski-Suomi ja Päijät-Häme. Yritykseltä löytyy hyvät referenssit ja asiakassuhteet. Tarkka toimialaluokitus on LVI-asennus, urakointi ja huolto. Toimintaan kuuluu: • Lämpöjohto- ja öljypoltinasennukset • Vesi- ja viemäriasennukset • Ilmastointiasennukset • Ilma- ja maalämpöpumppujen asennukset Kaupan toteutus liiketoimintakauppana. Kauppaan kuuluu yrityksen liiketoiminta, kalusto, myymälävarasto sekä olemassa olevat referenssit ja asiakassuhteet. Yrityksellä on erittäin hyvät mahdollisuudet kasvattaa toimintaa osaavan uuden yrittäjän käsissä. Toiminta työllistää tällä hetkellä kaksi työntekijää. Yritys toimii vuokratiloissa. Myydään, koska nykyinen yrittäjä alkaa valmistautua eläkkeeseen. Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa olla vuoden mukana toiminnassa yrityskaupan toteutumisen jälkeen. Katso tästä esittelyvideo: https://vimeo.com/videoville/kivisaari1 Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella tai numerosta 0407065346.
Keski-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hotelli
229 000 €

Perinteikäs Hotelli ja Ravintola Nelostien varrella

Ainutlaatuinen tilaisuus ehkä juuri Sinulle! Oma Hotelli ja Ravintola Iso-Pihlajajärven rannalla. Nelostie 2851,17840 Harjunsalmi, Kuhmoinen. Etsimme nyt jatkajaa tähän upeaan järvenrantahotelliin, jolla on rantaviivaa n. 70 metriä. Olisitko sinä kiinnostunut omistamaan perinteikkään Hotellin ja ravintolan keskeisellä paikalla? Myydään tulipalon johdosta! Hinta 229000 €. Tässä on yrittäjäperheelle tai sijoittajalle rahakas mahdollisuus! Hotelli sijaitsee Lahti-Tampere-Jyväskylä keskivaiheilla, Lahdesta 96 km, Jyväskylästä 77 km ja Tampereelta 108 km. Osoite Nelostie 2851, 17840 Harjunsalmi, Kuhmoinen. HIMOKSEN suosittuun laskettelu- ja huvikeskukseen vain n. 30 km. Hotellissa on 8 vkr-huonetta ja sauna, niihin liittyvine lisätiloineen. Tontin pinta-ala on 7722 m2. Piha-alueelle mahtuu 50 henkilöautoa tai 10 bussia tai rekka-autoa. Mainostaulut ovat valtatien varrella. Aikaisemmin paikalla toimi myös bensa-asema. Mittarit, katokset ja säiliöt ovat vielä paikoillaan. Bisnesmahdollisuus! Liikennelaskennan mukaan paikan ohittaa melkein 3000 ajoneuvoa vuorokaudessa. Tontilla on pystyssä 400 m2 suuruisen varastorakennuksen betoniset perusrakenteet, tulipalo tuhosi muun osan rakennuksesta. Tontilla on myös tulipalon tuhoaman 300 m2 autokorjaamon betonirakenteet! Hotellin ja ravintolan voi avata vaikka heti, mutta ravintolan keittiö kärsi tulipalosta niin paljon, että se pitää uusia kokonaan! Ravintolassa on kyllä nyt pieni apukeittiö ja ravintolan kylkeen voi tuoda väliaikaisesti keittiövaunun! Ravintolassa on myös esiintymislava! Hotellivieraille ja satunnaisille kulkijoille on mahdollisuus tarjota kaikkia mahdollisia vesiurheilu-, sukellus-,kanootti-, ja kalastusmahdollisuuksia ympäri vuoden, vaikka saunalauttoineen. Vain mielikuvitus on rajana! Hotellin edessä on bussipysäkki ja kopterilla pääsee pihalle! Haluaisitko avata uuden sivun elämässäsi. Nyt se on mahdollista. Hinta- laatusuhde on hyvin yrittäjämyönteinen. Oma tontti! Rakennusoikeutta palaneiden tilojen verran! Kysy lisää Esalta 0400 180 222 tai verkkolomakkeella ja saat lisätietoa tästä miljoonien mahdollisuuksien kohteesta. Näyttö sopimuksen mukaan. Myös vaihtomahdollisuus! Tee tarjous! Onko sinulla turhaa tavaraa tai irtainta omaisuutta, tarjoa vaihdossa! Y-2542572-6 Centro-Asunnot LKV Katso Drone-video!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Leirintäalue

Vilkas camping-alue hyvien kulkuyhteyksien varrella

Myydään tunnettu ja vilkas camping-alue Viitasaarella. Hännilänsalmi Camping sijaitsee nelostien tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, luonnonkauniilla paikalla järven rannalla. Alueella on kaikki tarvittavat palvelut, kuten wc- ja suihkutilat, sähköliittymät sekä keittiö- ja ruokailutila. Alueella on myös grillikatos ja venelaituri suuremmallekin veneelle sekä anniskeluoikeudet omaava kahvio terasseineen. Majoitukseen on tarjota 21 erikokoista hirsimökkiä ja asuntovaunualue, jossa n. 20-25 paikkaa. Hännilänsalmi Camping sopii erinomaisesti leirintämatkailijoille, jotka haluavat nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta. Alueen läheisyydestä löytyy myös hyviä kalastus- ja retkeilymahdollisuuksia. Lapsiperheille on tarjota monipuolinen lasten leikkipaikka. Liiketoiminta myydään nykyisen yrittäjän eläköityessä, yrityskauppa tehdään liiketoimintakauppana. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan, sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Viitasaari
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pitopalvelu ja catering

Lähiruokaan panostava pitopalveluyritys Saarijärvellä

Myydään pitkään toimineen, laajan asiakaskunnan omaavan pitopalveluyrityksen liiketoiminta. Yritys on tarjonnut pitopalvelua asiakkailleen vuodesta 1999 lähtien, liiketoiminta on varsin vakiintunutta ja kannattavaa. Yritys toimii Saarijärvellä, upean suomalaisen kulttuurimaiseman ja luonnonaktiviteettien paikkakunnalla. Pitopalvelutoiminta on omistajanvaihdoksen yhteydessä tarkoitus siirtää Mannilan kartanon tiloihin, jotka ovat hiljattain remontoidut ja vaan odottavat uutta käyttäjää. Pitopalvelu Pirtin Piiras on tunnettu laadukkaasta, lähialueen raaka-aineista valmistetusta ruuastaan. Yritys tarjoaa yksilöllisesti toteutettuja juhlia ja tilaisuuksia, joko asiakkaan valitsemassa paikassa tai yrityksen omissa tiloissa. Tarjontaan kuuluu myös kotileipomotuotteet, esim. täytekakut, karjalan piirakat ja luomuruisleivät. Uuden yrittäjän on helppo lähteä viemään toimintaa haluamaansa suuntaan, toimitilat on valmiiksi neuvoteltu ja yrityksellä on paikkakunnalla erittäin hyvä maine. Saarijärvi on kehittyvä pitäjä maaseutuidyllissä, keskellä kauneinta Suomea. Nykyiset yrittäjät ovat valmiita uuden yrittäjän perehdyttämiseen tarpeen mukaan. Liiketoiminta myydään yrittäjien eläköitymisen vuoksi. Yrityskauppa tehdään liiketoimintakauppana.  Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Saarijärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
18 000 €

Kahvila, lounaskahvila, leipomo-kahvila, pizzeria, ravintola, baari

Myynnissä tunnelmallinen kahvila laitteineen, kalusteineen ja vuokraoikeuksineen Tikkakoskella (15 min matka Jyväskylän keskustasta). Erittäin mukavat tilat, 50 asiakaspaikkaa, voi laajentaakin, ilmaiset parkkipaikat.  Täydelliset tilat juhliin ja tapahtumiin, sovellu ruokaravintolaksi tai baariksi. Toimiva keittiö: valmiiksi asennetut huuvat (2 kpl), rosteripöydät (6kpl), pizzauuni, jääkaapit ja pakastimet, astianpesukone, 16A, 32A pistorasiat, varastotilat, siivoushuone. Vakiintunut asiakaskunta. Kohtuullinen vuokra. Kaupat tehdään liiketoimintakauppana.    
Jyväskylä
Ketjuyrittäjyys
PÖRSSINOSTO
Kauppa

TULE MUKAAN LAADUKKAASEEN VAATEKAUPPAKETJUUN!

Tee omasta haaveestasi totta ja tule yrittäjäksi Senior Shopin laadukkaaseen vaatekauppaketjuun! VAPAA MYYNTIALUE - Keski-Suomi HISTORIA Senior Shop on franchising-ketju, joka aloitti toimintansa jo vuonna 1996 Ruotsissa. Tänään ketjulla on noin 40 vaatekauppa- yrittäjää Pohjoismaissa. Suomessa on toimittu jo yli 10 vuotta ja meitä on tällä hetkellä 8 myyntialueella. MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LIIKEIDEA Ketjuryrittäjämme voivat itse valita työnsä luonteen. Työtä voi painottaa oman kiinnostuksen mukaan kauppoihin tai myyntipäiviin esim. tapahtumissa tai yhdistyksissä ja senioritaloissa. Myös kivijalkakauppa soveltuu liikeideaamme. Ja kaikkien eri vaihtoehtojen yhdistelmätkin sopivat joustavan työn tarjoavaan ketjuumme. TOIMINTATAPA Senior Shopin ketjuyrittäjä tuo laadukkaan vaatekaupan asiakkaan luo. Autoomme mahtuu kuusi isoa rekillistä eli noin 20 tankometriä laadukkaita vaatteita. Näin putiikissamme on yli 1000 laatutuotetta heti valmiina mukaan ostettavaksi. KETJUYRITTÄJÄN TYÖ JA TYÖAIKA Ketjuyrittäjänä sinulla on yrittäjän vapaus ja mahdollisuudet. Toimit täysin itsenäisesti tiimimme tuella kaksi kertaa vuodessa vaihtuvan malliston parissa. Kahden vuotuisen kauppiastapaamisen ja etäpalaverien lisäksi laadit oman aikataulusi itse. Työ on päivätyötä, jossa pääset toimimaan laatutuotteiden kanssa. Aktiivista työaikaa vuodessa on 8 kk. MITÄ KETJURYTTÄJÄ SAA MEILTÄ Saat meiltä oman myyntialueen ja monipuolisen, joka päivä erilaisen työn, johon muuttuva mallisto tuo pirteää vaihtelua. Pääset itse vaikuttamaan tuotteiden valintaan. Annamme sinulle alkukoulutuksen, budjetointi-ostotoiminnan ohjauksen, myynti- ja markkinointimateriaalit sekä Senior Shopin konseptikäsikirjan. Ja tietysti jatkuvan tuen. TOIVOMME SINULTA Sinulla on oikea asenne yrittäjyyteen, mutta ennen kaikkea osaat ja haluat myydä. Kokemus vaatteiden kanssa työskentelystä on etu, mutta ei kuitenkaan  välttämättömyys.  B-ajokortti on tarpeen, sillä mukanasi kulkee oma yli 1000 vaatteen tavaratalo. Aktiivisena ja yrittäjähenkisenä ihmisenä ymmärrät näiden merkityksen omalle myynnillesi. Oma toimintasi määrittää menestyksesi Senior Shopin ketjuyrittäjänä.THINK BIG! LUE TÄSTÄ BLOGISTAMME YRITTÄJIEN KOKEMUKSESTA TYÖSTÄÄN OTA YHTEYTTÄ Ota yhteyttä joko yhteydenottolomakkeellamme, sähköpostilla tai puhelimitse,niin kerromme mielellämme lisää! Harri Lintula, Senior Shop SuomiPuh: 050 5055069 Sähköposti: info@seniorshop.fiwww.SeniorShopSuomi.fi  
Keski-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sisustus- ja lahjatavaraliike

Matto ja Maali Koskinen Oy hakee jatkajaa yritykselle!

Matto ja Maali Koskinen Oy on vuosikymmeniä Saarijärven alueella toiminut sisustusalan vähittaismyyntiin ja alan työpalveluihin keskittynyt ammattiliike. Matto ja Maali Koskinen on alan osaajana luotettava ja asemansa vakiinnuttanut toimija niin julkisen puolen kuin yksityistenkin asiakkaiden keskuudessa.   Kaupan toteutus ensisijaisesti liiketoimintakauppana.   Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä Hannuun p. 040 5544 244 tai hannu.koskinen@mattojamaalikoskinen.fi
Saarijärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Taidetarvikkeiden erikoisliike ja verkkokauppa

Jyväskylän keskustassa sijaitseva kivijalkamyymälä on Keski-Suomen kattavin taidetarvikkeiden erikoisliike. Vuokratiloissa toimivan kivijalkamyymälän yhteydessä toimii myös verkkokauppa www.taidetarvike.fi. Verkkokaupan toiminta-alueena on koko Suomi. Taidetarvikeliike on toiminut samassa liiketilassa yli kymmenen vuotta, josta Artlo Oy:nä kuusi vuotta. Toiminta on vakiintunutta ja asiakaskunta valmis, mutta uusia asiakkuuksia on myös mahdollisuus sitouttaa. Asiakaskuntaan kuuluu muun muassa yksityisasiakkaita, niin harrastajia kuin ammattilaisia, taiteilijaseuroja, sekä yrityksiä ja opistoja. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi yhden tai kaksi osa-aikaista työntekijää. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän yrityksen käytäntöihin sovitusti. Kiinnostus luovia aloja kohtaan ja kokemus vähittäiskaupasta on hyödyksi. Liikevaihtoa on mahdollista kasvattaa kehittämällä esimerkiksi verkkokauppaa ja somemarkkinointia. Liiketoimintaa on mahdollista kehittää hyvältä pohjalta haluamaansa suuntaan esimerkiksi pitämällä kysyttyjä työpajatyyppisiä kursseja ja asiakasiltoja tai esimerkiksi lisäämällä omaa maahantuontia. Yritys on osoittanut kykynsä sopeutua muuttuviin maailman tilanteisiin viime vuosina. Yritys myydään osakeyhtiönä kokonaisuudessaan, sisältäen muun muassa valmiin brändi-ilmeen (logot, markkinointimateriaalit yms.), valmiit tavarantoimittajakontaktit ja sopimukset, verkkokaupan, tavaravaraston sekä päivittäisessä liiketoiminnassa tarvittavat myymälätarvikkeet ja työvälineet (esim. verkkokaupan pakkaamon työvälineet).
Jyväskylä
Myydään
PÖRSSINOSTO
Huoltoasema

Vilkkaalta paikalta Neste Jämsänkoski

Myydään Neste Jämsänkosken liiketoiminta. Tämä vilkkaalla paikalla sijaitseva n. 1,5 miljoonaa euroa vuodessa liikevaihtoa tekevä huoltoasema tarjoaa hyvän ansaintamahdollisuuden uudelle yrittäjälle sekä monipuolisia kehittämismahdollisuuksia.   Huoltoaseman tarjontaan kuuluvat monipuoliset palvelut. Ravintolassa, että terassilla on yhteensä 96 asiakaspaikkaa ja tarjontaamme kuuluu lounas -ja kahvilapalvelut. Yhteistyökumppaninamme toimivat Kotipizza, Rolls hampurilaisravintola ja Veikkaus. Meiltä löytyy myös auton pesulaite ja omatoimisille asiakkaille itsepalveluhalli.  Asiakaskunta koostuu paikallisista asukkaista, ohikulkuliikenteestä sekä yritysasiakkaista. Huoltoasema työllistää omistajien lisäksi kuusi henkilöä. Huoltoasemakiinteistö on kooltaan 564 m2 ja sijaitsee 6000 m2 tontilla. Tontin ja kiinteistön omistaa huoltoasemayrittäjä.  Myytävänä on huoltoaseman liiketoiminta ja neuvoteltavissa on myös tontti rakennuksineen. Nykyiset yrittäjät on jäämässä eläkkeelle. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala
90 000 €

Keuruun alueella kotihoitoa, hoivaa ja huolenpitoa tarjoava yritys

Oletko haaveillut omasta hoiva-alan yrityksestä tai haluaisitko laajentaa nykyistä toimintaa? Tässä loistava tilaisuus!   Yritys on erikoistunut vanhusten ja vammaisten auttamiseen sekä hoivaan heidän omassa kotiympäristössään. Monipuoliseen palveluumme kuuluvat sekä vaativa terveydestä huolehtiminen että kodinhoito. Palvelut suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaan.   Kaupan toteutus joko osake- tai liiketoimintakauppana. Kauppa sisältää liiketoiminnan, mahdollisesti koko yrityksen osakekannan, laitteistot, sekä erittäin osaavaan ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Tällä paketilla pääset hyvin alkuun ja voit alkaa tienaamaan heti toiminnan aloittamisen jälkeen.   Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjäpariskunnan  ja viisi työntekijää. Yrityksellä on 62 m² vuokratilat Keuruun keskustassa.   Myydään eläköitymisen vuoksi.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset tiedustelut oheisella viestilomakkeella tai numerosta 0405925059.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maanrakennus
1 850 000 €

Kannattava ja hyvin menestynyt maanrakennusyhtiö

Myytävänä monipuolisia maansiirto palveluja tarjoavan yrityksen koko osakekanta Keski-Suomessa. Yrityksellä on hyvä maine ja historia, ammattitaitoinen ja luotettava henkilökunta, vakiintunut markkina-asema, sekä hyvä ja monipuolinen kalusto palvelujen tuottamiseen. Yrityksellä on tilava tontti ja rakennuksia, jotka tukevat hyvin yrityksen liiketoimintaan. Asiakaskunta muodostuu pääasiassa rakennusyrityksistä, rakennuttajista ja julkisen sektorin toimijoista. Yrityksen kaikki työntekijät on ammattipätevöitetty, työnjohtajilla on KVV-pätevyys ja yrityksellä itsellään on RALA-pätevyys. Tilauskanta on hyvä ja toiminta-alueen maarakentaminen näyttää hyvältä myös tulevaisuutta silmällä pitäen. Toiminta on vakiintunut ja kannattavaa, ja se on turvannut omistajalleen hyvän toimeentulon. Kalusto on laadukasta ja koneet on huollettu ajallaan.  Myyjä on tehnyt hyvää ja pitkäjänteistä työtä yrityksen henkilökunnan, - maineen ja - kunnon eteen. Kaupan toteutuessa myyjä on valmis olemaan ostajan tukena erikseen sovittavan ajan. Yrityksen liiketoiminta on vakaalla pohjalla ja tarjoaa hyvän kasvun mahdollisuuden.
Keski-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kioski tai elintarvikemyymälä

Kannattava päivittäis- ja erikoistavarakauppa Keski-Suomessa

Myydään pitkään kannattavasti toiminut päivittäistavarakauppa, jonka valikoimiin kuuluu myös erikoistavarakaupan tuotteita. Yritys on reitattu AAA-tasoiseksi. Liike on paikkakunnallaan ja lähialueilla tunnettu kauppapaikka paikallisille ja ohikulkijoille ja sillä on vakiintunut markkina-asema toiminta-alueellaan. Liikepaikka on hyvällä sijainnilla ja näkyvyydellä.  Hyvä mahdollisuus kaupanalan ammattilaiselle tai sellaiseksi haluavalle päästä tekemään kannattavaa kauppaa omassa yrityksessä. Yritys sopii hyvin myös pariskunnalle.  Yrityskauppa tehdään osakekauppana tai liiketoimintakauppana.  Tarkat ja luottamukselliset tiedot yrityksestä ja liikkeestä salassapitosopimusta vastaan.  Ota yhteyttä: Henri Kumpulainen, puh. 040 864 3631, henri.kumpulainen@bvm.fi. 
Keski-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Liikekiinteistö
137 000 €

Monipuolisten mahdollisuuksien kiinteistö ja palveluliiketoiminta

Saarijärven Pylkönmäellä sijaitseva, puutarhan ympäröimä, hyväkuntoinen kiinteistö tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia sekä yrittäjyyteen että asumiseen.Kiinteistön pinta-ala on 312 m2 ja siinä on 7 huonetta. Alkuperäinen rakennusvuosi on 1972, mutta kiinteistö on peruskorjattu pankkitoimintaa varten v. 1988. Kiinteistön lämmityksessä hyödynnetään maalämpöä, viilennyksessä koneellista ilmastointia ja ilmalämpöpumppua. Kiinteistö sijaitsee tasaisella 3798 m2 puutarhatontilla. Pihapiirissä on myös kasvihuone kennolevyillä (30 m2) ja iso terassi (30 m2). Kiinteistössä on myös erillinen yksiö (37,5 m2) rakennuksen toisessa siivessä. Tontilla on rakennusoikeutta jäljellä vielä 600m2. Kiinteistön omistaja toimii tällä hetkellä yrittäjänä kiinteistön tiloissa. Yrittäjä etsii kiinteistön kaupan yhteydessä myös jatkajaa liiketoiminnalle, eläköitymisen vuoksi. Tällä hetkellä liiketoimintaan kuuluvat  kyläkauppa, lounaskahvila ja grilli. Palveluihin kuuluvat myös Posti, DB Schenker- ja Alko noutopiste sekä pitopalvelu. Liiketoimintakokonaisuus on valmiina jatkettavaksi heti kaupan myötä. Kiinteistössä toimivat vuokralaisena hieroja ja parturi-kampaaja.Nykyisen liiketoiminnan kehittäminen on myös mahdollista. Isoa pihaa voi hyödyntää esim. puutarhamyymälänä. Myös pitopalvelutoimintaa voi edelleen laajentaa. Kiinteistön tilat sopisivat erinomaisesti myös perhehoitokodiksi mm. esteettömän kulun ansiosta tai kokonaan asuinkäyttöön. Kiinteistön omistajan kanssa on mahdollista neuvotella sekä kiinteistö- että liiketoimintakaupasta joko yhtenä kauppana tai erillisinä kokonaisuuksina. Hintapyyntö: - Pelkkä kiinteistö 87 000€ - Kokonaisuus sis. kiinteistö ja liiketoiminta 137 000€ Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!Marja-Liisa Lehtonen, puh. 040 184 0227 
Saarijärvi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image