ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Monipuolinen kirja- ja paperitavarakauppa Viitasaarella
Hinta: 69 000 €

Vakaan asiakaskunnan omaava, vuonna 1993 perustettu, kannattava kirja- ja paperitavakauppa hakee toiminnalleen innokasta jatkajaa nykyisen omistajan eläkeiän lähestyessä. Nykyinen toiminta antaa vahvan pohjan uudelle yrittäjälle liiketoiminnan kehittämiseen haluttaessa.


Myydään liiketoiminta, varasto, kalusteet sekä koneet ja haluttaessa toiminimi. Tarvittaessa luopuja voi toimia tukena alkuvaiheessa.


Kirjakauppa on ainoa pohjoisen Keski-Suomen alueella toimiva alan erikoisliike, jolla on laaja ja monipuolinen asiakaskunta. Liike toimii 170 m2 vuokratiloissa kaupungin keskustassa erinomaisella liikepaikalla.


Monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat kirjat, paperi- ja konttoritarvikkeet, askartelutarvikkeet, lelut ja pelit sekä karttapalvelu. Lisäksi liike toimii Lipputoimiston lipunmyyntipisteenä. Kirjakaupalla on pitkä ja vahva yhteistyö Viitasaaren kaupungin sekä Pihtiputaan kunnan kanssa oppikirjakaupassa.


Kirjakauppa kuuluu joustavaan KIPA kirjakauppaketjuun, joka hoitaa yhteismarkkinoinnin sekä yhteisostot ja neuvottelee valmiiksi ostoehdot. Ketjun jäsenyys on mahdollista siirtää jatkajalle.


 


 

 • Ilmoitustunnus:
  4620
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Kauppa
 • Liikevaihtoluokka:
  300 001 € - 400 000 €
 • Työntekijöitä:
  1
 • Kiinteistö on:
  Vuokrattu
 • Paikkakunta:
  Keski-Suomi

Ilmoittaja

Mervi Rihto
040 520 8601
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.

ASIANTUNTIJA VäLITTää

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 •  
  Myydään
  Myydään liikekiinteistö

  Myydään, vuokrataan tai vaihdetaan liikekiinteistö Karstulassa. Asunto 180 m2, myymälä 600 m2, varastot 450 m2, tontti 4500 m2, hyvällä paikalla keskustan alueella. Vapaa 1.2.2018.

 • ASIANTUNTIJA VäLITTää
  XCS
  Kankaiden ja ompelutarvikkeiden vähittäi...

  Myymälä on toiminut vuodesta 1993 lähtien. Yritys työllistää yrittäjän ja yhden kokoaikaisen henkilön tarvittaessa. Liike sijaitsee vuokrakiinteistössä hyvällä liikepaikalla kaupungin keskustassa. Myynnissä on verho- ja verhoilukankaita,...

 •  
  Kultasepänliike
  Kultasepänliike Kyyjärvellä

  Myydään koruja, kelloja ja lahjatavaraa myyvä kultasepänliike Kyyjärvellä. Palveluna myös kellojen  paristonvaihto ja erilaiset kaiverrukset.  Liike toimii alueen ainoassa kauppakeskuksessa vilkkaiden teiden risteyksessä. Liike on ainoa laajalla...

Keski-Suomen Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!