ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Vuokrataan asunnoksi ja yrityskäyttöön Lehtolan koulu Saarijärvellä
Hinta: Ei hinnoiteltu

Lehtolan koulu sijaitsee Keski-Suomessa, Saarijärven kaupungissa, Lehtolan kylällä. Saarijärven keskustaan on matkaa n. 17 km. Ikkunoista avautuu luonnonkaunis maisema Vartejärvelle.


Koululla on yöpymistilat 10 hengelle sekä leirimajoitusmahdollisuus noin 50 hengelle, sekä erillinen asunto n 65 m2.


Kiinteistössä voi tarjota esim matkailu-, majoitus,- pito- ja juhlapalvelut. Tarvittaessa tilat järjestyvät myös erilaisille kursseille.


Pihapiirissä on ulkosauna, uimaranta sekä grillikota 20 hengelle. Läheisyydessä on hyvät mahdollisuudet mm. koskenlaskuun, melontaan ja kalastukseen.


Tontti on noin 3 ha joka rajoittuu vartejärveen. Koulu on siis rannalla ja rannassa on uimaranta, pukukopit sekä kota. Pihassa on jalkopallokenttä sekä lasten leikkipaikka. Ulkorakennuksessa on puutyöluokka, sauna, varastotiloja yms. Itse koulurakennuksessa on majoitustiloja yläkerrassa ja alakerrassa sekä kaksi luokkahuonetta jotka voi yhdistää. Pöydät ja tuolit, astiat, liinavaatteet yms kuuluvat vuokraan. Keittiö on koulun peruja ja siellä on laitos liesi ja pesukone sekä muut keittiö välineet. Vessoja on useita sekä suihkutilat tytöille ja pojille. Asunto on toisessa päässä koulua 65 m2, jossa keittiö, suihku jne. Asunnosta pääsee koulun puolelle yhdestä ovesta suoraan (erillinen avain).


 

 • Ilmoitustunnus:
  3814
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Majoitus, ravintola, elintarvike
 • Kiinteistö on:
  Oma
 • Paikkakunta:
  Keski-Suomi

Ilmoittaja

Petri Mustamäki/SSYP Kehitys Oy
044-4598724
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 •  
  XCS
  Kahvila Jyväskylässä

  Tässä olisi oiva tilaisuus ryhtyä kahvilayrittäjäksi Jyväskylässä. Kahvila on kauniisti sisustettu ja siinä on noin 50 asiakaspaikkaa. Kahvilalla on tilava ja hyvin varusteltu keittiö. Kahvilan liikevaihto on noin 380000 euroa.

 • ASIANTUNTIJA VäLITTää
  XCS
  Myydään matkailu- ja virkistyskeskus jär...

  Myydään matkailu- ja virkistyskeskus järven rannassa. Vuodepaikkoja vuodenajasta riippuen nyt käytössä 80-100. Venelaituria, uimarantaa, rantasaunaa, kotaa ja laavua sisältävä kokonaisuus. Runsaasti nurmikkoaluetta. Osaa sisätiloista...

Keski-Suomen Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!