ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Hypoxi- studion liiketoiminta ja/tai koneet. Jyväskylä
Hinta: Ei hinnoiteltu

Nyt on paras aika. Sesonki on tulossa ja valmiita tilauksiakin siirtyy.


Myydään todella kiinnostava ja palkitseva liiketoiminta joka on keskittynyt hyvinvointiin. Liiketoiminnan menetelmä on maailman tehokkain liittyen kohdistettuun rasvanpolttoon asiakkaan haluamille alueille ja jonka tulokset näkyy ja on myös mitattavissa.


Hoito suoritetaan henkilökohtaisessa ohjauksessa ja menetelmää suositellaan sekä miehille että naisille. Käytössä on menetelmään liittyvät huolletut laitteet joita on myös jo osaksi uusittu.


Liiketoimintaan ja itse menetelmään annetaan koulutusta. Tällä liiketoiminnalla saa hyvän elinkeinon jo pelkästäänkin, mutta on myös yhdistettävissä jonkun muun liiketoiminnan kanssa kuten esimerkiksi kuntosalin yhteyteen. Jyväskylä on tunnetusti liikuntakaupunki ja asiakkaat haluavat monipuolisia luotettavia palveluja sekä tuloksia. Menetelmä soveltuu kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille laihduttajille, kuntoliikkujille, urheilijoille ja aivan tavallisille ihmisille ilman urheiluharrastusta eikä tämän turvallisen toiminnan harjoittamiseen tarvitse erikseen mitään viranomaisten asettamia lupavaatimuksia.


Liikepaikka on todettu hyväksi ja sijaitsee osoitteessa Yliopistonkatu 18, 40100 Jyväskylä ja toimintaa on harjoitettu jo 4,5 vuotta. Samalla alueella ei ole vastaavaa toimintaa eikä siis myöskään kilpailua. Liiketoimintakaupassa siirretään edullinen vuokrasopimus, myydään kalusto ja koneet sekä annetaan hyvä pitkäaikainen vakioasiakkaiden asiakasrekisteri. Asiakaskuntaa voi laajentaa urheiluseuroihin ja muihin mahdollisiin ryhmiin. Maksuvälineenä käy pankki- ja luottokorttien lisäksi myös liikuntasetelit- ja kortit. Liiketoiminnasta nykyisellään kerrotaan mielellään lisää puhelimessa. Myyjä toimii nyt kauppiaana myös kolmessa muussa kaupanalan toimipisteessä joten liiketoimintojen laajuuden sekä oman ajankäytön riittämättömyyden vuoksi tämä toiminta on nyt myynnissä. Liiketoimintaa on pyöritetty pelkästään vieraalla työvoimalla.


On myös mahdollista ostaa edullisemmin pelkästään käytetyt koneet sekä kalusto ja aloittaa toiminta maahantuojan luvalla jossain toisessa kaupungissa kuin Jyväskylässä.


Toimipisteet ja toiminnan esittely: www.hypoxi.fi


Katso myös tiedote linkki:


http://www.hypoxi.fi/wp-content/uploads/2015/10/HYPOXI_lehdistotiedote-11_06_2013_HYPOXI-Multispectrum_Sports_Performance.pdf


 


sekä youtube esittelyt.


 


Soita ja kysy lisää: Suomen Yritysvälitys WBL Consulting,


Vesa Leppänen 0400 538 862,   vesa.leppanen@wbl.fi


www.liiketoimintakaupat.fi


 


 

 • Ilmoitustunnus:
  5089
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Palvelut
 • Liikevaihtoluokka:
  saakka - 100 000 €
 • Työntekijöitä:
  1
 • Kiinteistö on:
  Vuokrattu
 • Paikkakunta:
  Keski-Suomi
 • Www:

Ilmoittaja

Suomen Liiketoimintakaupat
Aurorankatu 26 B 52, Turku, Varsinais-Suomi, 20320

0400 538 862
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.

ASIANTUNTIJA VäLITTää
Katso lisää ilmoituksia samalta ilmoittajalta
 • ASIANTUNTIJA VäLITTää
  XCS
  Myydään matkailu- ja virkistyskeskus jär...

  Myydään matkailu- ja virkistyskeskus järven rannassa. Vuodepaikkoja vuodenajasta riippuen nyt käytössä 80-100. Venelaituria, uimarantaa, rantasaunaa, kotaa ja laavua sisältävä kokonaisuus. Runsaasti nurmikkoaluetta. Osaa sisätiloista...


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 •  
  XCS
  Tilitoimiston liiketoiminta tai osakekan...

  Jyväskylässä vakavaraisen ja kannattavan tilitoimiston liiketoiminta tai koko osakekanta. Sähköiset ja perinteiset palvelut. Liikevaihto 120 000 - 130 000.

 • ASIANTUNTIJA VäLITTää
  XCS
  Alueen johtava autolasien, lasitusten ja...

  Perinteikäs ja tunnustettu autolasihuolto sekä lasituksen ja kehystyksen erikoisliike. Monipuolinen autojen ja työkoneiden lasituspalvelu. Lasiterassit kuuluvat myös valikoimaan. Myydään liiketoiminta ja liikeomaisuus. Hintapyynnön perustelut:...

Keski-Suomen Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!