ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Myydään hoitokoti/perhekoti Saarijärven Summassaaressa
Hinta: 130 000 €

Summassaaren hoitokoti Kardemumma tarjoaa itsenäistä asumista turvallisessa ympäristössä: keskellä luontoa mutta hyvien palveluiden ääressä Summassaaren parhailla paikoilla. Palvelut räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan kunkin asukkaan kanssa keskustellen ja toiveet huomioiden. Yritys sijaitsee osoitteessa: Haikantie 36, 43130 Tarvaala (Saarijärvi).


Asumisyksiköt:


Kohteessa on neljä yksiötä ja yksi kaksio, joissa on oma keittiö ja olohuone, wc- ja peseytymistilat. Yksiöt ovat kooltaan n. 20-22 m2. Asunnot sijaitsevat pihamaan suuressa aittarakennuksessa. Tiloihin pääsee kulkemaan rollaattorin kanssa. Jokaisessa asunnossa on kaksi suurta ikkunaa, joista toisesta näkyy järvi- ja toisesta metsämaisema. Seinät ovat maalattuja, katto maalattu valkoiseksi tai vaaleaa puupaneelia ja lattiat joko massalattiana tai muovimatolla.


Yhteiset tilat


Päärakennuksessa sijaitsee keittiö ja yhteinen olohuone, wc, toimistotilat sekä yksi makuuhuone. Päärakennuksessa on järvelle päin suuntautunut katettu terassi, missä voi kesäisin oleskella. Tiloihin kuuluu myös kaksi saunaa, joista toinen sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Pihan kookkaassa paviljongissa on mukava viettää lämpimiä kesäiltoja ja samalla vaikkapa valmistaa loimulohta grillissä. Piha-alueen viehätyksiin kuuluvat myös uimaranta, laituri, pihakeinu, maakellari, kasvihuone ja hyvin hoidetut ja runsaat kukka-istutukset. 


Muut tilat


Talon henkilökuntaan kuuluvat terapeuttiset eläinystävät, Jere-koira ja Aino-kissa, joista Jerellä on oma pieni asunto saunamökin kupeessa. Pihapiiriä kaunistaa suurella vakaumuksella ja rakkaudella rakennettu Tsasouna, kotikirkko, missä asukkaat ja vieraat voivat käydä hiljentymässä. Autotallin päädyssä toimii hunajamyymälä, joka erityisesti kesäisin houkuttelee turisteja kauempaakin. Hunajamyymälässä on kahvio, missä asukkaille tarjoillaan iltapäiväkahvit.


Ympäristö


Paikka sijaitsee Summassaaressa erittäin kauniilla paikalla aivan järven rannassa. Seesteisessä luonnonympäristössä mieli lepää ja virkistyy. Parempaa paikkaa eläkepäivien viettoon ei henkilökunnankaan mielestä ole, siksi hekin asuvat paikan päällä. Katso kuvia kohdasta Miljöö. Vierailijat voivat halutessaan majoittua lähistöllä sijaitsevassa Hotelli Summassaaressa ja tutustua samalla saareen ja lähiympäristöön paremmin.


Kiinteistönhuoltotyöt sisältyvät kauppahintaan.

 • Ilmoitustunnus:
  4599
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Terveys- ja sosiaalipalvelut
 • Liikevaihtoluokka:
  100 001 € - 200 000 €
 • Työntekijöitä:
  2-3
 • Kiinteistön koko:
  Toimitilat ovat nykyaikaiset ja vuokrattu nykyisiltä yrittäjiltä.
 • Kiinteistö on:
  Vuokrattu
 • Paikkakunta:
  Keski-Suomi
 • Www:

Ilmoittaja

Sulo Suuntala
0400 340631
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Keski-Suomen Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!