JÄTÄ ILMOITUS

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Leipomo tai konditoria

Myydään leipomon liiketoiminta Kiteellä

Myydään leipomoyrityksen liiketoiminta, tuotantoon liittyvä kalusto ja toimitilat (180 m2). Yritys sijaitsee Kiteen ydinkeskustassa. Leipomo valmistaa perinteistä ruisleipää, riisipiirakoita, hillomunkkeja ja vesirinkeleitä. Leipomotilojen yhteydessä on myymälä.  Kauppaan kuuluu myös samalla (omalla) tontilla sijaitseva, yrittäjän henkilökohtaisesti omistama iso (250 m2) omakotitalo, joka on täydellisesti peruskorjattu v. 2012-2013. Kauppa sisältää luopuvan yrittäjän 2 kk:n työpanoksen uuden omistajan toiminnan käynnistämisvaiheessa. Katso lisätiedot täältä.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Ravintola

Kahvila-ravintola ja baari Kiteellä

Myydään kahvila-ravintola/baarin liiketoiminta ja kiinteistö kalusteineen Kiteellä. Yritys on työllistänyt yrittäjän, tarvittaessa käytetty lisätyövoimaa. Kalustoa mm. pizzauuni, astianpesukone, parila, rasvakeitin, pakastimia 4 kpl, jääkaapit 2 kpl, kylmäkaapit 3 kpl, kylmävitriini, keittokattila, TV, äänentoistolaitteet, ilmalämpöpumppu, pöydät, tuolit, astiat. Myytävänä olevat kiinteistöt ovat vuokratontilla oleva kahvila-ravintolarakennus (noin 90 m2) ja vieressä sijaitseva kota. Katso lisätiedot täältä.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Fysioterapia

Fysikaalisia hoitoja tarjoavan yrityksen liiketoiminta Kiteellä

Myytävänä Kiteellä toimiva kommandiittiyhtiö, jonka palvelutarjonta kattaa kaikki fysikaaliset hoidot, hieronnat, erikoishoidot ja luontaishoidot sekä eläinrefleksologian. Toiminta vuokratiloissa (80m2), joissa myös 2 muuta yrittäjää (kampaamo, kauneudenhoito). Yritys ei ole Kanta-järjestelmässä, koska ei ole sähköistä ajanvarausta. Kauppaan sisältyy yhtiön omistama kalusto: - 2 kpl hoitopöytiä - 2 kpl ultraääni-/syvälämpöhoitolaitetta - lämpöpakkaukset - parafiiniallas - koneellinen lymfa/ LymphaTouch-laite - selkätuoli - pesukone ja kuivausrumpu - kannettava tietokone, tulostin - metallinen vaatekaappi - siivousvälineet Yritys sopii fysioterapeutille, jolla on myös hierojan koulutus ja työkokemusta. Katso lisätiedot täältä.
Ei hinnoiteltu
Myydään
play_circle_filled
Kartano

Myydään Savikon kartano Kiteellä, jossa B&B liiketoimintaa

Myydään Savikon Kartanona tunnettu kiinteistö Kiteen Savikon alueella, Savikontie 37. Kartanossa tällä hetkellä B&B liiketoimintaa, mutta sopii myös muunlaiseen liiketoimintaan. Sijaitsee ihanteellisessa maalaismiljöössä, Kiteen keskustan palveluiden tuntumassa n. 15 minuutin matkan päässä. Kiinteistö on täysin remontoitu vanhaa kunnioittaen. Vuoden Arvotalo-palkinto myönnetty vuonna 2005 hyvin suoritetusta kunnostus ja entisöintityöstä (P-K:n Ympäristökeskus). Vuonna 1896 rakennettu kartano 12h + 2 keittiötä, pinta-ala yhteensä 322 m2. Pihapiirissä on lisäksi 110 m2 aittarakennus, jossa kaksi makuuaittaa sekä reilusti varastotiloja. Pihasauna mukavuuksilla ja katetulla terassilla. Kiinteistö sijaitsee 6635 m2 puutarhatontilla Savikon kulttuurimaisemassa. Talossa on kunnostetut tulisijat; iso leivinuuni ja hella sekä 7 pönttöuunia. Pesuhuoneet ja keittiöt remontoitu nykyajan vaatimusten mukaisesti. Tilat soveltuvat muun muassa majoitusliike käyttöön, perhekodiksi tms. Luvat on: Majoitusliikerakennukseksi ja elintarvikehuoneistoksi. Kiinteistössä palohälytysjärjestelmä. Katso lisätiedot täältä.
320 000 €
Myydään
play_circle_filled
Hotelli

Hotelli- ja ravintola-alan yritys Kiteen keskustassa

Myydään hotelli-ravintola Kiteen keskustassa. Hotellissa on 34 nykyaikaisesti varustettua viihtyisää huonetta sekä useita eri sisäänkäyntejä, joten matkatavarat voi tuoda autosta helposti omaan huoneeseen. Ruokaravintolassa tarjoillaan aamiainen sekä lounasta arkisin ja lauantaisin. Muulloin voi tilata annoksia Á la Carte- listalta. Kaikki huoneet on varustettu wlan-yhteydellä. Hotelli on savuton. Hotellissa on useita eri kokoisia kabinettitiloja kokouskäyttöön. Yrityksessä on 10 työntekijää. Myydään osakeyhtiö tai kiinteistö ja liiketoiminta. Katso lisätiedot täältä.
Ei hinnoiteltu
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image