Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Ravintola
420 000 €

Tunnelmallinen ravintola-majoituskokonaisuus Majavakeidas

Myydään upea ja historiallinen ravintola-majoituskokonaisuus nostalgisessa miljöössä Kokemäen Kauvatsalla. Tällä 1500-luvulta peräisin olevalla tilalla yrität ja elät upeassa ympäristössä joen rannalla. Majavakeidas on ravintola, majoitusyritys ja tilausravintola, josta löytyy myös tilat asumiseen. Paikka on tunnettu hyvästä ruuasta, joka on tehty aidoista raaka-aineista ja hienosta historiallisesta miljööstä.  Yritys on toiminut vuodesta 2019 lähtien ja paikka on tänä aikana saavuttanut vankan suosion asiakkaiden keskuudessa. Asiakaspalautteet ja –arviot ovat erittäin positiivisia ja väkeä tulee laajalti myös paikkakunnan ulkopuolelta juuri tätä paikkaa varten.  Ravintola- ja majoituskokonaisuus koostuu seuraavista osa-alueista: - Isompi ravintolatila, 70 asiakaspaikkaa - Pienempi ravintolatila, 20 asiakaspaikkaa - Suuri ulkoterassialue, n. 250 asiakaspaikkaa - Asuinkiinteistö n. 200 m2, jossa tällä hetkellä kaksi huonetta majoitustoimintaan ja loput ovat asuintilana. Majoituskapasiteettia on mahdollista lisätä.  Majavakeidas tarjoaa erinomaisia liiketoimintamahdollisuuksia niin ravintola- kuin majoitustoimintaa ajatellen. Suosittu juhlapaikka, jonka tilausravintolatoimintaa mahdollista myös kasvattaa. Markkinointia on toistaiseksi tehty ainoastaan Facebookissa ja paikan maine on jo kiirinyt laajalle. Kesällä sesonkiaikana toiminta vaatii n. 2-3 hengen työpanoksen.  Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!    
Myydään
Muu toimitila

Joen äärellä upea kiinteistökokonaisuus

Vanhan Forsbyn kartanon tilalla on toiminut lastensuojelulaitos lähes vuosisadan. Nyt kiinteistökokonaisuudelle etsitään uutta omistajaa. Nykyisellä Koskenkylän tilalla Kokemäenjoen rannalla, ainutlaatuisella rantatontilla, on toistaiseksi vuokralaisena lastenkoti. Monipuolinen kiinteistökokonaisuus mahdollistaa myös muunlaisen liiketoiminnan mm. hyvän koulu-/keittiörakennuksen ja majoitusmahdollisuuksien myötä. Lisäksi kiinteistömassasta löytyy tilat esim. metalli- ja puuverstaalle maalamoineen.   Tila on logistisesti hyvällä paikalla. Matkaa Kokemäen kaupungin keskustaan on n. 4km ja Harjavallan kaupungin keskustaan n. 10km. Upealla n. 10 hehtaarin rantatontilla sijaitsee useita rakennuksia; mm. 1929 valmistunut, kivirakenteinen päärakennus, iso koulurakennus, työpajarakennus sekä mm. sauna- ja vajarakennukset. Rantaviivaa tontilla on vajaa kilometri. Päärakennus on lastenkoti- ja toimistokäytössä ja siinä on 17 kpl majoitushuoneita. Päärakennuksen kokonaiskerrosala on 789 m2. Päärakennuksessa on käytössä valokuitu.  Tiilirakenteinen, yksikerroksinen ja esteetön koulurakennus on kerrosalaltaan 587 m2 ja se on valmistunut v. 1977.  Tila on kaava-alueen ulkopuolella ja tontille on valmisteilla ranta-asemakaava. Niemen kärjessä sijaitsee muinaismuistoalue. Kiinteistökokonaisuudesta on LKV-kiinteistönvälittäjän arviokirja. Tilakokonaisuus on ostettavissa kokonaisena tai myös määräalana. Myynnissä on myös osakeyhtiön osakekanta (Satakunnan Sijaiskotipalvelut Oy). Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan mahdollisuuksiin!  
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image