Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu toimitila

Joen äärellä upea kiinteistökokonaisuus

Vanhan Forsbyn kartanon tilalla on toiminut lastensuojelulaitos yli vuosisadan. Nykyiselle Koskenkylän tilalle, ainutlaatuisella rantatontilla Kokemäenjoen rannalla, sijaitsevalle kiinteistökokonaisuudelle etsitään nyt uutta omistajaa. Monipuolinen kiinteistökokonaisuus mahdollistaa myös moninaisen liiketoiminnan mm. hyvän koulu-/keittiörakennuksen ja majoitusmahdollisuuksien myötä. Lisäksi kiinteistömassasta löytyy tilat esim. metalli- ja puuverstaalle maalamoineen.   Tila on logistisesti hyvällä paikalla. Matkaa Kokemäen kaupungin keskustaan on n. 4km ja Harjavallan kaupungin keskustaan n. 10km. Upealla n. 10 hehtaarin rantatontilla sijaitsee useita rakennuksia; mm. 1929 valmistunut, kivirakenteinen päärakennus, koulurakennus, työpajarakennus sekä mm. sauna- ja vajarakennukset. Rantaviivaa tontilla on vajaa kilometri. Päärakennuksessa on mm. 17 kpl asuinhuoneita, 2kpl keittiöitä, joka kerroksessa isot oleskelutilat, joka kerroksessa myös suihku- ja wc-tiloja, yhteensä 6 kpl, ynnä muita tiloja. Päärakennuksen kokonaiskerrosala on 789 m2. Päärakennuksessa on käytössä valokuitu.  Tiilirakenteinen, yksikerroksinen ja esteetön koulurakennus on kerrosalaltaan 587 m2 ja se on valmistunut v. 1977.  Tila on kaava-alueen ulkopuolella. Niemen kärjessä sijaitsee muinaismuistoalue. Kiinteistökokonaisuudesta on LKV-kiinteistönvälittäjän arviokirja. Tilakokonaisuus on ostettavissa kokonaisena tai myös määräalana. Myynnissä on myös osakeyhtiön koko osakekanta (Satakunnan Sijaiskotipalvelut Oy), johon sisältyy mm. neljä kpl kerrostaloasuntoja lähiympäristössä. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan mahdollisuuksiin!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Pitkään toiminut autokorjaamo Satakunnassa etsii jatkajaa

Useita vuosikymmeniä Satakunnan alueella Kokemäellä toiminut autokorjaamo etsii yritystoiminnan jatkajaa yrittäjän eläköityessä. Korjaamon palveluihin kuuluvat henkilö- ja pakettiautojen huolto-, korjaus-ja varaosapalvelut, rengasmyynti sekä tuulilasien vaihdot ja korjaukset. Korjaamo toimii noin 650 m2 omassa hallissa, omalla 4000 m2 tontilla. Korjaamohallissa on neljä autonostinta, koneet, kalusto ja huomattava valikoima erikoistyökaluja valmiina yritystoimintaa jatkavalle. Kauppaan sisältyy myös liiketoiminnassa tarvittavaa varastoa. Korjaamossa työskentelee yrittäjän lisäksi kolme työntekijää, joiden toivotaan siirtyvän neuvotteluiden myötä uuden yrittäjän palvelukseen. Työntekijät ovat ammattilaisia, joilla on mittava kokemus nykyisesta liiketoiminnasta ja asiakaskunnasta. Korjaamolla on paljon vakiintuneita asiakassuhteita. Mikäli olet kiinnostunut jatkamaan tätä menestystarinaa, otathan rohkeasti yhteyttä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ohjelmapalvelu

Vapaa-aikakeskus Satakunnassa tarjousten perusteella

Pitkäjärven vapaa-aikakeskus on suosittu leiri- ja tapahtumapaikka. Leirien ja tapahtumien lisäksi vuokraamme fatbikeja, sup-lautoja, rantasaunaa ja Aluevartijan taloa. Päärakennuksen tiloissa voi pitää myös juhlia. Alueella on urheilukentät, jäähalli, frisbeegolfrata, golfhalli, golfrata suunnitteilla, caravanalue, uimaranta, luontopolkuja ym. Myynnissä on päärakennus, jossa on kokous- ja juhlatilat, ruokasali, liikuntasali, hyvä ammattikeittiö, toimistot ym. viisi siistiä hostellirakennusta, joissa yhteensä 20 huonetta ja 60 vuodepaikkaa. Jokaisessa huoneessa on wc ja suihku. Hostellissa on yhteinen oleskelutila. rantasaunarakennus, jossa on kaksi saunaa ja suihkuhuonetta, kaksi pukuhuonetta, takkahuone ja wc:t Werantaterassi, kolmessa kerroksessa n. 100 asiakaspaikkaa. Aluevartijan talo, tunnelmallinen vanha hirsitalo Tontti 2,5 ha Iso määrä laadukasta irtaimistoa ja kalustoa. Rakennukset, irtaimisto ja varauskalenteri ovat hyvässä kunnossa. Kaksi isoa ilmalämpövesipumppua ja aurinkopaneelit pitävät energiakulut pieninä. Tämän hetken varauskalenterin arvo on n. 200 000 €. Jo nyt on kesän - 24 kesälomakausi täynnä, samoin hiihto- ja pääsiäislomat. Myös useita viikonloppuleirejä on varattu jo ensi vuodelle. Tästä hyväkuntoiset ja toimivat kiinteistöt ja irtaimisto järkevään hintaan. Tuottavan liiketoiminnan saa kaupan päälle.  Voisin kirjoittaa paljonkin hyviä asioita alueesta ja toiminnasta. Käy tutustumassa www.pitkajarvi.fi ja facesta / Pitkäjärvi.  Laitan mielelläni esim lisää kuvia ja tietoja s.postilla. Jatketaan keskustelua puhelimitse ja s.postilla.            
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image