Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

KOUVOLAN VERHOSALONKI

Haetaan uutta yrittäjää verhojen- ja sisustuskankaiden erikoismyymälän jatkajaksi, nykyisen yrittäjän siirtyessä eläkkeelle. Kouvolan Verho Salonki on verhojen ja sisustuskankaiden erikoismyymälä, joka sijaitsee, Kouvolan keskustassa. Liike on toiminut vuodesta 1993 lähtien, joka on tarjonnut asiantuntevaa palvelua jo 30- vuoden kokemuksella. Yritys toimii vuokralla toimivissa ja tilavissa tiloissa, keskeisellä paikalla Kouvolan keskustassa. Yrityksellä vakiintunut ja laaja asiakaskunta, joka palvelee niin yksityisiä kuin yritysasiakkaita. Tässä sinulle mahtava tilaisuus jatkaa, kehittää ja laajentaa toimintaa, valmiin yritystoiminnan pohjalta, uutena omistajana. Nykyinen yrittäjä opastaa ja auttaa mielellään uuden yrittäjän alkuun kaikella vuosien aikana kerryttämällä kokemuksellaan.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elämys- ja luontomatkailu
300 000 €

Täyden palvelun maatilamiljöö etsii toiminnalleen jatkajaa

Myydään yli 30 vuotta toiminut, erittäin hyvämaineinen, täyden palvelun maatilamatkailutila Kymenlaaksosta. Tila on huolellisesti hoidettu, rakennukset ja ulkotilat ovat pääosin hyvässä kunnossa. Nykyinen yrittäjä on tullut tunnetuksi räätälöityjen juhlatapahtumien järjestämisestä asiakkaille. Juhlijoille on tarjottu upeat puitteet onnistuneisiin ja tunnelmallisiin juhliin, ateriapalvelua myöten. Monipuolinen ja hyväkuntoinen rakennuskanta mahdollistaa toiminnan kehittämisen entisestään, uuden yrittäjän toiveiden ja osaamisen mukaan. Tilalla on kesäaikaan n. 30 vuodepaikkaa ja talvisinkin 10 vuodepaikkaa. Päärakennuksen yläkerrassa on 10 vuodepaikkaa (5kpl 2hh), aitassa on 10 vuodepaikkaa ja mökkejä on kolme kappaletta. Päärakennuksessa on n. 100 asiakaspaikkaa ruokailijoille, juhlien järjestäminen onnistuu siis isoillekin seurueille. Tilan yhteydessä on myös karavaanialue, joka pitää sisällään 24 sähköistettyä vaunupaikkaa, grillikodan ruokailupaikkoineen (n.30 hlö) ja puusaunan. Tilan alueella on lisäksi n. 0,5ha kokoinen karppilampi, joka mahdollistaa kalastuksen ja myös uimisen majoittujille. Rakennukset lämpiävät pääosin puulla, jota saadaan oman tilan alueelta riittävästi. Tilalla on käytössä myös modernit aurinkopaneelit sekä valokuituyhteys. Asiakaskunta koostuu yksityisasiakkaista, yritysasiakkaille palveluita ei olla markkinoitu koskaan. Markkinointihenkiselle yrittäjälle olisi tässä hyvä mahdollisuus kasvattaa toimintaa panostamalla markkinointiin. Nykyinen yrittäjä on työskennellyt tilalla yksin, hänellä on ollut apunaan yksi osa-aikainen työntekijä. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän tilan toimintaan sopimuksen mukaan. Liiketoiminta myydään nykyisen yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Liiketoimintakaupan hintapyyntö on 300 000€. Kauppasummaan kuuluu toiminnassa käytettävät kiinteistöt, tilan yhteydessä oleva n. 150m2 kokoinen omakotitali ja yrityksen nettisivut. Lisäksi voidaan neuvotella irtaimiston ja kaluston myymisestä erillisenä kauppana, samoin kuin tilan metsäalueen n. 13ha myymisestä erillisenä. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten, sovi tapaamisesta ja tule ihastumaan!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala
40 000 €

LASTENSUOJELU- TAI MUU TERVEYDEN- JA SOSIAALIHUOLLON LAITOS, Kouvola

Myydään lastensuojeluun tai muuhun terveyden- ja sosiaalihuollon toimintaan sopiva laitos Kouvolan Vuohijärvellä.Myydään osakekauppana.Sisältää mm: - ERITTÄIN hyväkuntoinen ja osittain uusi kiinteistö kaikkine irtaimistoineen. Kiinteistö on täysin toiminta- ja muuttovalmis.Valmistunut 1991 (täysin remontoitu 2022). Uusi osa valmistunut syksyllä 2022.Kerrosala 293,5 m2.- oma tontti, rakennusoikeutta jäljellä- AVI:n luvat ympärivuorokautiseen lastensuojelun laitostoimintaan(7 laitospaikkaa) - voimassa olevat kilpailutukset (erityistason lastensuojelun laitoshoito) Lisätietoja pyydettäessä.
Ketjuyrittäjyys
PÖRSSINOSTO
Majoitus- ja matkailuala

Aluejohtajia Kotimaailmaan / Kouvola

Kotimaailman toimialana on kalustettujen asuntojen ja huonekalujen vuokraaminen yrityksille, vakuutusyhtiöasiakkaille sekä niin koti- kuin ulkomaalaisille kuluttajille. Yrittäjävetoisen ketjun kokonaisliikevaihto on noin 7 miljoonaa euroa ja kasvu on vuosittain merkittävä. Ketju on kokonaisuudessaan yksityisessä ja kotimaisessa omistuksessa.   Haemme yrittäjäpohjaisia aluejohtajia kehittämään nykyisten alueiden toimintaa sekä laajentamaan liiketoimintaa merkittävästi omalla alueellaan.     Aluejohtajan toimenkuvaan kuuluu asiakashankinta- ja myyntityö, projektihankkeiden sidosryhmien kanssa verkostoituminen, toimialueen liiketoiminnan suunnittelu ja johtaminen.     Etätyö on osittain mahdollista.  Työ edellyttää jonkin verran matkustamisesta toimialueen mukaan.    Aloitus on mahdollisimman pian ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.    Mitä tarjoamme: Mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kotimaista ketjua sekä kehittyä ja menestyä muiden Kotimaailma-yrittäjien kanssa sekä erinomaiset ansaintamahdollisuudet.  Saat hyvät työkalut myyntityön tekemiseksi ja vankan tuen Kotimaailmalta.   Mitä odotamme sinulta: Etsimme yrittäjähenkistä ja hands-on aluejohtajaa, joka on valmis monipuoliseen tehtävänkuvaan.  Toivomme kokemusta majoitus-, asuntosijoitus- tai rakennusalalta. Rakennusalan ja teollisuuden verkostoista on erityisesti apua myyntityöhön.   Lisätietoja:   Toimitusjohtaja Jari Peltola +358505958914
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saha-, puutuote- ja huonekaluteollisuus

Julkisten tilojen kalustevalmistaja/ puusepänliike

Yritys toiminut yli 30 vuotta valmistaen kiintokalusteita/puusepäntuotteita julkisiin tiloihin, sekä yksityisille. kalusteet valmistetaan arkkitehdin kuvien mukaisesti tai suunnittelemalla ne itse Winner 3D ohjelmalla.                          Yritys toimii omissa 660 m2 toimitiloissa, jotka käsittää tuotantotilojen lisäksi näyttelytilan, 2 toimistoa. Lisäksi kellarikerroksessa 2xsosiaalitilat (WC/suihku), taukotila sekä varastohuoneita. Lastauslautureita 2 kpl, asfaltoitu piha-alue. Keskus purunpoisto/paineilma järjestelmä. Sisätilat saneerattu vuosituhannen vaihteessa. Ulkopuoli harkko/betonia. Yrityksellä paljon käytetyt perus puusepänkoneet 2xlevysirkkeli, listoituskone, CNC porauskone, leveänauhahiomakone, monikarapora, levyprässi (3000x1300 levylle), höylä yms. Kuorma-auto MB sprinter umpikopilla/perällautanostin. Myös erillinen maalaamo siipirakennuksessa. Tässä oiva tilaisuus uudelle yrittäjälle päästä edullisesti alkuun ja kehittää toimintaa. Tilauskantaa yrityksellä jo valmiina, sekä paljon ns. vakioasiakkaita (rakenuusliikkeitä/Kuntia), sekä yksityisiä. Yritys työllistää tällä hetkellä vakinaisesti omistajien (2 kpl) lisäksi yhden erittäin pätevän puusepän, jonka jatkamisesta mahdollista neuvotella, jos tarves. Myös osa-omistuksen ostaminen mahdollista, jos haluaa jatkaa toisen omistajan kanssa. (Itse luovun terveydellisistä syistä) Tässä oiva tilaisuus uudelle yrittäjälle, edullisesti. Myydään  kiinteistön hinnalla, koneineen ja varastoineen!!! Tilauskantaa löytyy takuuvarmasti, 30 vuoteen ei ole tarvinnut erikseen mainostaa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan vaihtoehdoista lisää! Mahdollista ostaa myös pelkkä kiinteistö, soveltuu monenlaiseen toimintaan!    
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala

Ammatillinen perhekoti

10-vuotias lastensuojelun ammatillinen perhekoti Kuusankoskella etsii uusia yrittäjiä. Luvat ovat neljälle ja tilat ovat avi:n hyväksymiksi kunnostetut ja todella toimivat. Sijainti on hyvä lähellä päiväkoteja, kouluja ja harrastusmahdollisuuksia, mutta kuitenkin rauhallinen. Pääkaupunkiseudun läheisyys mahdollistaa sijoitukset myös sieltä. Erityisesti nuorempien lasten sijoitukselle on kysyntää. Koska luvat ovat neljälle, on tässä mahdollisuus soveltuvan koulutuksen  omaavalle  pariskunnalle eikä ulkopuolista henkilökuntaa ole välttämätöntä palkata. Henkilöstövaatimus on 0,5.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala
40 000 €

Hammasalan toimitila katutasossa valmiilla asiakaskunnalla

Myydään keskeisellä paikalla täysin valmis toimitila 65 m2 katutasossa hammasalan yrittäjälle EHT-laitteineen. Tilat ovat Avin määräysten mukaiset ja tiloissa on mm. odotustila ja asiakas-wc. Toimitilaan on kaksi sisäänkäyntiä. Autopaikka käytettävissä.  Mikäli ostaja haluaa jatkaa hammasalan toimintaa, asiakaskunta löytyy valmiina. Katutasossa oleva hyväkuntoinen tila soveltuu myös muun alan yritystoimintaan esim. hieronta, kosmetologi, kampaamo, toimisto tai vähittäismyymälä. Alueella on valmis asiakaskanta ja kysyntää EHT-palveluille. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan! 
Ketjuyrittäjyys
PÖRSSINOSTO
Kauppa
10 000 €

R-kioskiyrittäjäksi parhaille liikepaikoille Kouvolaan

R-kioski tarjoaa yrittäjyydestä kiinnostuneelle nopeamman ja helpomman tavan ryhtyä yrittäjäksi valmiiksi testatulla liiketoimintamallilla. Tätä menestyskonseptia on hiottu yli 30 vuotta ja siksi R-kioski onkin tänä päivänä Suomen suurin franchisingketju lähes noin 450 kioskillaan.  R-kioski on yrittäjävetoinen convenience–ketju, joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa. Ärrällä henkilökohtainen palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde ylittää asiakkaan odotukset. Kaikki valmiina uudelle R-yrittäjälle • Kattava valmennus ennen toiminnan aloittamista ja runsaasti tukea aloittamisen jälkeen • Parhaalla liikepaikalla toimiva valmis kioski asiakkaineen, kalustoineen, laitteineen ja järjestelmineen – avaimet käteen periaatteella • Aina ajankohtainen ja laadukas tuote- ja palveluvalikoima • Helppo tilausjärjestelmä, jonka avulla saat tilattua tuotteet suoraan kioskillesi • Mittava valtakunnallinen markkinointi tukemaan liiketoimintaasi vuoden jokaisena päivänä • Pieni kokonaisrahoitustarve, investoinneista vastaa R-kioski Oy • Maksat toiminnastasi kioskikohtaista franchisemaksua, joka lasketaan kioskin myyntikatteesta. • Tukiorganisaatio hoitaa kirjanpitosi ja palkanlaskennan.   • Sopimuskausi on 3 vuotta. Matala rahoitustarve yritystoimintaan Uskomme, että vahva sitoutuminen ja palava halu tehdä tuloksia tekevät sinusta hyvän kauppiaan, ei se onko sinulla paljon alkupääomaa. Investoinneista vastaa R-kioski Oy. Kauppias sijoittaa yritykseensä ennen aloitusta 10.000 € SVOP-sijoituksena (Sijoitetun vapaan oman pääoman rahasto). Aloitusmaksu on 6.000 €, joka kattaa aloittamiseen liittyvät kustannukset (valmennus, yrityksen perustaminen, kioskin avaaminen, tarvittavat luvat). Aloitusmaksu maksetaan 12kk:n erissä toiminnan käynnistyttyä. Vakuustarve kioskikohtaisesti 18.000 €, 30.000 € tai 40.000 €. Vakuus voi olla esim. pankkitakaus tai talletuspanttaus, jolle R-kioski Oy maksaa korkoa. Tavaravarastoon R-kioski Oy antaa lainan, jonka vuosilyhennys on 5 % vuodessa tai tavaravaraston voi lunastaa kerralla pois. Mitä tarvitset menestyäksesi yrittäjänä Ärrällä? Motivaation lisäksi tarvitset sujuvan suomen kielitaidon suullisesti ja kirjallisesti. Suurin osa asiakkaistamme odottaa suomenkielistä palvelua. Lisäksi R-Kioskin kauppiaskoulutus ja sopimustekstit ovat suomeksi.  Tarjontamme painottuessa kahvila- ja ruokatuotteisiin, hyödyt aiemmasta kokemuksesta ravintola-alalta. Myös kaupan alan osaamisesta on etua, kun lähdet yrittäjäksi Ärrälle.  >> Lähetä oma hakemuksesi tästä Katso myös muut avoimet yrittäjäpaikat Ärrällä tästä. Avoimia paikkoja runsaasti ympäri Suomen. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala
178 000 €

Myydään monien mahdollisuuksien kiinteistö Kymenlaaksossa

Myydään monien mahdollisuuksien kiinteistö Kouvolan Liikkalasta maaseudun rauhassa, mutta kuitenkin lyhyiden matkojen päässä Kouvolan sekä Kotkan palveluista. Kiinteistössä aiemmin toiminut lastensuojelulaitos ja kiinteistö remontoitu sen mukaisesti. Kiinteistössä hyvät tilat myös perhe- tai ryhmäkodin pitämiseen. Tilat ovat soveltuvat myös esimerkiksi majoitus- ja matkailutoimintaan. Kiinteistöön pääsee tutustumaan nopeallakin aikataululla. Mahdollisuus ostaa myös keskeytettynä oleva lastensuojelun yritys.  Voit myös tarjota rohkeasti!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
44 000 €

Ruokaravintola / liiketoiminta

Myydään Kouvolassa 3 vuotta toimiva ruokaravintola. Menestykäs ketjukonsepti. Asiakaspaikkoja 16. Liikehuoneiston pinta-ala 60m². Alakerran varasto- ja tomistotilat 69m². Hyvät pysäköinti mahdollisuudet. Kauppaan sisältyy keittiölaitteet, kalusteet sekä vuokraoikeus. On olemassa vetohuuva. Onnistuu Pizzeria toiminnaksi tai vaikkapa mainiosti tapas-baariksi. Omistajan toimesta pystyy kouluttautumaan sushikokiksi. Jos ryhdyt ravintoilijaksi, ota yhteyttä. Autamme mielellään. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus
185 000 €

Kiinteistö Oy Kouvolan alueelta

Olemmme myymässä Kouvolan alueella sijaitsevaa kiinteistö yhtiötä. Yrityksellä on omistuksessaa: 2 kerrostalohuoneista: ·         https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/kouvola/16880838 ·         https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/kouvola/16895917 1 omakotitalo Kaikki kohteet ovat vuokrattuja. Yrityksen tiedot: Kiinteistö Oy Kouvolan Kastanja Y-tunnus: 2418399-9 Tuotto vuodessa 2700€ (Otettu laina pois) koko yritys alla talouslukuja vuosien takaa: ·         https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/kiinteisto-oy-kouvolan-kastanja/24183999/rekisteritiedot Toimitamme pyydettäessä taseen ja muuta tietoa yrityksestä. Kiinteistö Oy on listaamaton kiinteistöosakeyhtiö. Syynä yrityksen myymiseen ovat tulleet muut mahdollisuudet ja jostain pitää luopua, jotta voin saada aikaa muuhun yritystoimintaan.  Voimme myydä myös yrityksen omaisuuden osissa tai toki voitte ostaa vain yrityksen omistaman kiinteän omaisuuden ettekä yritystä.  Syitä ostaa yritys: Oman pääoman määrä. Yritys on tuottanut voittoa ja siten kerryttänyt useamman vuoden ajan kirjanpidollisesti omaa pääomaa yritykseen. Näin ollen Yrityksen omistaja pystyy nostamaan osinkoa yrityksestä. Uudesta, juuri perustetusta yrityksestä ei välttämättä pysty nostamaan suhteessa yhtä paljon osinkoa kuin tällaisesta vuosia toimineesta yrityksestä.  Suhtellisen helppoa lähteä viemään yritystä omaan suuntaan Valmiita prosesseja  Valmiita pohjia Vuokratut kohteet   We are selling unlisted real estate company in Kymenlaakso region Reason to sell company is other business opportunities and I have to give up something in order to get more time for another business activities. Company owns: 2 apartments: ·         https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/kouvola/16880838 ·         https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/kouvola/16895917 1 detachec House Reason to sell company is other business opportunities and I have to give up something in order to get more time for another business activities. All of these are rented. Some reasons to buy company Amout of shareholder´s equity. Company have been profitable several years and so have amassed more equity in bookkeeping perspective to company. So owner can then raise up equity righ away from company. New, just created company woul have not created so much equity in to bookkeeping.  Quite easy to change company to serve new owners vision. Ready processes Templates Rented properties              
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kauneushoitola
77 000 €

Myydään markkina-asemaa johtava kaunis kynsi- ja kauneushoitola

Myydään Kouvolan parhaimmalla paikalla sijaitseva kynsi- ja kauneushoitola, joka on toiminut jo 12 vuotta. Liike on kasvatettu nykyiseen mittaansa isolla rakkaudella! Liikkeen sijainti mainostaa kauneushoitolaa jatkuvasti. Liikkeellä on hyvä maine ja brändi joka erottuu kilpailusta. Yritys ei ole profiloitunut omistajaan joten tästä on hyvä jatkaa toimintaa tai sen kehittämistä uuteen suuntaan.  Tilat on kauttaaltaan remontoitu 3 vuotta sitten ja on lähes uudenveroiset. Nykyinen omistaja on rakennuttanut huonetilat ja lisännyt vesipisteet. Liikkeessä on odotustila, neljä kynsipöytää, kolme hoitohuonetta joista kahdessa vesipiste, hyvät sosiaalitilat ja keittiö. Kampaamo toimintaa varten löytyy myös valmis hiuspesupiste. Neliöitä yhteensä 140m2. Liiketoimintakauppaan sisältyy asiakasrekisteri, tukkutiedot, sopimusten siirto, logo, liikkeen nimi, jäljellä oleva varasto, kalusteet (muutama poikkeus), tuotteet. Avaimet käteen periaateella! Tai miten sovitaan. Tässä loistava tilaisuus hypätä menestyvän tiimin johtohahmoksi ja aloittaa yrittäminen kauneusalalla yksin tai kaksin. Voin perehdyttää halutessasi salongin nykyisiin toimintatapoihin jotta alkusi on sujuva ja toiminta jatkuu noususuuntaisena. Ostajan niin halutessa voin myös jäädä itse hetkeksi työskentelemään vuokratuoli/sopimusyrittäjänä.  Myydään muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. 
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image